انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 9:59pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 415 , 416 , 417 , 418 , 419 , 420 , 421 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

sulduz نوشته است:
sulduz نوشته است:
استاد کانی سلام و خسته نباشین یه سوال خدمتتون دارم و اون اینکه آیا شما پیام خصوصی منو می خونید یا اسم منو گذاشتین تو لیست دش.......؟ لطفن بگین گزیه چیه؟

:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

شنبه 31 خرداد1393 - 10:35pm
مدیر کل
مدیر کل

koohyar نوشته است:
درود
از تمام دوستان تشکر میکنم و امیدوارم تونسته باشم بنحوی کمکشون کنم.
خیلی وقت بود که نکات رو یادداشت میکردم و سعی میکردم ارشیوی از قواعد و اصول ردیاب زنی از نکات مختلف گوشزد شده توسط دوستان و اساتید و ....جمع کنم به شکلی که جمع و جور و قابل دسترسی باشه و به شکل مستقیم فقط به آموزش اصول ردیابی بپردازه
دوستان سعی کردم تا حد امکان تمام نکاتی و اطلاعات درست و تست شده در تاپیکهای اپراتوری و انواع روشهای توضیح داده شده و روشهای شناسایی خطا و شناخت حرکت آنتنها و .... رو انتقال بدم که بشه با مقایسه به هدف پی برد.
خوشحالم که به درد دوستان خورده
L-)

دستت درد نکنه کوهیارجان خیلی زحمت کشیدین آفرین کار منو راحت کردین بعدا برای چنس هم از این کارها بکن انشاالله تا دوسه روز دیگه اماده میشه @};-

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

یکشنبه 31 خرداد1393 - 1:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کانى جان استاد عزيز اگه شما جای حميد بوديد چه ميکرديد ،برای روشن سازی بگم اگه تايمينگ آن بودن رو برسی کنيد شايد متوجه بشيد که بنده هميشه آن هستم و هيچ پستی از چشم بنده دور نميمونه بنده به شما و تلاشهاتون اعتقاد دارم خواستم روش شما مدرک و اصل کار با ردياب باشه اگه اين اعتماد با شنيده يک لقط کم لطف به خصومت کشيده بشه من از شما عذر ميخوام و ديگه حرف نميزنم شرمنده استاد

یکشنبه 31 خرداد1393 - 1:50am
مدیر سایت
مدیر سایت

مجتبی نوشته است:
koohyar نوشته است:
درود
از تمام دوستان تشکر میکنم و امیدوارم تونسته باشم بنحوی کمکشون کنم.
خیلی وقت بود که نکات رو یادداشت میکردم و سعی میکردم ارشیوی از قواعد و اصول ردیاب زنی از نکات مختلف گوشزد شده توسط دوستان و اساتید و ....جمع کنم به شکلی که جمع و جور و قابل دسترسی باشه و به شکل مستقیم فقط به آموزش اصول ردیابی بپردازه
دوستان سعی کردم تا حد امکان تمام نکاتی و اطلاعات درست و تست شده در تاپیکهای اپراتوری و انواع روشهای توضیح داده شده و روشهای شناسایی خطا و شناخت حرکت آنتنها و .... رو انتقال بدم که بشه با مقایسه به هدف پی برد.
خوشحالم که به درد دوستان خورده
L-)

دستت درد نکنه کوهیارجان خیلی زحمت کشیدین آفرین کار منو راحت کردین بعدا برای چنس هم از این کارها بکن انشاالله تا دوسه روز دیگه اماده میشه @};-

درود
خواهش میکنم دوست عزیز من فقط خواستم بنحوی بابت اینهمه اطلاعات و مطالبی که طی این مدت از فلزجو یاد گرفتم دینم رو ادا کنم و منم کمی بر این منبع عظیم اطلاعات بیفزایم.
به امید موفقیت تمام دوستان
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 31 خرداد1393 - 2:55am
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
دوستان یقین داشته باشید که هیچ نکته ای نیست که درباره ی اپراتوری ردیاب توی این انجمن و توی نت پیدا بشه و من توی فایل نگنجونده باشم.
البته منظور نکاتی هست که درباره ردیابهای دو آنتنی مخصوصا مرتبط با ردیاب خودمون هست .
تک تک پستهای موجود در تاپیک اپراتوری ردیاب 22 و ردیاب 35 و آموزشهای استاد اریا و دیگر تاپیکهای جسته گریخته و پراکنده توسط دوستان رو بررسی کردم و سبک سنگین نموده و تمام مطالب رو توی دفتر یادداشتم مینوشتم و در مرور زمان اونارو بروز میکردم و اگر مطلب جدیدی اضافه میشد اضافه میکردم و اگر موضوعی تغییر میکرد و اصلاح میشد دوباره بروز میکردم و کلا سعی کردم هرانچه که برای یک ردیابی درست و حسابی و اصولی و کم خطا لازم هست رو بنویسم و مطالب موثر در کاهش خطا و در نتیجه گیری و تایید هدف و همچنین شناخت نسبی از رفتار آنتنها در شرایط مختلف رو منعکس کنم.
چون خودم همیشه دنبال یه دستورالعمل و راهنمای گام به گام میگشتم که بشه باهاش بصورت مطمئن ردیابی کرد و نکات رو مرحله به مرحله رعایت و هنگام کاوش اجرا کرد سعی کردم فایل به همین صورت و مناسب برای ردیابی عملی باشه و بهتون قول میدم اگر دقیقا طبق اون مطالب ردیابی کنید بدون شک نتایجی رو که اساتیدی مثل حمزه و کانی و جاوید و دیگر دوستان حرفه ای میگرفتن خواهید گرفت زیرا که این نکات دقیقا براساس آموزشهای اونهاست و فقط باید سعی کنید اونهارو درست به کار بگیرید و روی اپراتوری خودتون کار کنید و به امید خدا و با تلاش خودتون قطعا به نتیجه مطلوب خواهید رسید.
همیشه پیروز باشید و در پناه پروردگار یکتا
L-)

صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 31 خرداد1393 - 3:08am
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
این جدول رو هم دوستان میتونن هنگام ردیاب زدن روی یه تیکه کاغذ رسم کنند و یا چندتا پرینت بگیرند و همراه داشته باشند تا هنگام تست نتایج رو به اون انتقال بدن و تمام موارد رو یادداشت کنن و به اینصورت یه دید کلی نسبت به هدف داشته باشند و با مقایسه نتایج با هم و بررسی و انطباق اون با دانسته هاشون در صحت یا خطا بودن هدف اطمینان حاصل کنن.
L-)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 1 تیر1393 - 4:29am

کوهیار عزیز ممنون وسپاسگذارم هم ازطرف خودم و هم از طرف تمام دوستانی که بهر دلیل نتونستن پست بزارن یا تشکر کنند . از اینکه مثل کوه ایستادی و تمام باران ارزشمند مطالب ابرهایی چون" جاوید " حمزه "کانی "و"و"تمام ابرهای بارانزا ی صداقت ورحمت" رو در اغوش خودت جمع کردی وچون چشمه ای برای سیراب شدن در اختیار دیگر عزیزان قرار دادی ممنون .

یکشنبه 1 تیر1393 - 3:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام
اینم یه نتیجه یه دیگه :البته :من دیگه کارنمیکنم وبخشیدم عطاشوبه لقاشووبه افرادی نظیره رامین(مدیرسایت ) ولی اینم به کانی ه عزیزقول شوداده بودم نتیجه شوبگم ولی توقسمتایه دیگه یه انجمن هستم
2ماه پیش جایی روردیابی کرده بودم که توسطه افرادی کارمیشده ومااومدیم زرنگی کنیم جاشونوبزنیم تووقفه هاشون که نیستاو1ونیم متریه جاروکنده بودندوول کردن که جاش مشکوک بودش.
دستگاه روروشن کردم 30 مترمنوبه یه جایه دیگه بردش که سنگ چینی داشت وفرکانس هاازدم منوبه اونجاکشونددیگه مقداراش یادم نیس ولی 20 کیلوبالاتربودش وفرکانس هایه جدیدم بودش واون جارونمیگرفت وردمیداد
باحفره ایی که زدم متوجه شدم قبروگرفته وفرکانس هام جواب میدادچندین بارواسه کارکردن رفتیم قسمت نشد2متروبزنیم تادوستان حفاریشوانجام دادندقبربودش وفرکانس هابه ترتیب زغال واستخون وکوزه ایی بغله مرحومه پیداکردندویه کاسه یه گلی کمی مهره هایه ریزه گلی مثه تسبیح بودکه همشون بهش ذراتی مثه طلاهم بود
جالب ترازاون اینکه دقیقاهمون چاله رواومدن خودشون کارکردندتو4ونیم متربه سفتیه....خوردند
البته من واسم مسجل شده وقتی 2تاهدف کنارهماردیاب اون هدف کم عمقه روسنس میکنه وکم میاره توعمق وبرمیگرده عوامله شبیهومیگیره
ایشالاموفق باشین وتشکرازدوستانی که 1سال بیشتر با22و35باهم بودیم وکمک کردن منووجوابه سوالامودادندوماروتحمل کردندتواین بخش چون دوستان زیادهستنددیگه اسم نمیبرم وحمیدواقامجتبی
ایشالا همیشه موفق باشین وسلامت . :YMPRAY:

یکشنبه 1 تیر1393 - 7:44pm

سلام دوستان این ردیاب در چه عمقی حداکثر میتونه یک جسم فلزی نیم کیلویی رو تشخیص بده
با تشکر از همگی :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

یکشنبه 1 تیر1393 - 8:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gerdash نوشته است:
سلام دوستان این ردیاب در چه عمقی حداکثر میتونه یک جسم فلزی نیم کیلویی رو تشخیص بده
با تشکر از همگی :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

سلام دوست عزیز !
فک کنم تا اونقدی که بتونی کار کنیو بزنه ;) ...
در قسمت پائینه یک دیواره ی حدود 35 متری از کوه یک کاسه ویک بشقاب مسی که کمتر از یک کیلو وزن داشتن رو در عمق نیم متری دیواره کاشتم (یعنی از بالا تا نقطه ی هدف حدود 35 متر میشد)و به یکی از دوستام که بالای همون دیواره ی کوه بود گفتم با مود مس ردیابی کنه که بعد از حدود 4 دقیقه از بالا اومد روی سر هدف (البته حدود یک ونیم متر عقب تر بود چون نمیشد تا لب پرتگاه اومد) و برای عمق گیری نزدیک به 30متر میشد عقب بیادکه اومد ومیشد تشخیص داد که همون هدف کاشته رومیگیره واز روش چرخش آنتن هم 3 بار گرفته بود که هربار بعلت تعدد چرخش قاطی کرده بود ..و نتیجه اینکه تا این عمق (35 متر) رو بنده با چشم خودم دیدم... البته بعضی دوستاناز عمق 50 متری هم گفتن که چون بنده بچشمندیدم نمیتونم تائید یا ردش کنم...
در پناه حق.

دوشنبه 1 تیر1393 - 12:51am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 415 , 416 , 417 , 418 , 419 , 420 , 421 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 69 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure