انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 12:55pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در ضمن اونور این سنگ یک قسمتی هست که کشت و کار میشده یک پیرمرد که در حال شخم زمینش بوده به یک سوراخ بر میخوره که بعد از کندن اون به یک جنازه کاملا سالم بر میخوره که به گفته اون یک مردی بوده با ریشهای بلند قرمز رنگ که وقتی اون پیرمرد روش را باز میکنه میبینه چشم جنازه هم باز شد و یک شمشیر هم به کمرش بسته بوده که پیرمرد بلافاصله روی اونا میپوشونه و دیگه هم توی اون زمین چیزی نمیکاره و بکر افتاده الان هم که پیر مرد مرده کسی دیگه تو اون زمین کشت و کار نمیکنه و چند جاش هم را کندن ولی بی نتیجه بوده البته این گفته اهالی روستا هست و صحت اونا دقیق نمیدونم .

خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است .
پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست

پنج شنبه 16 خرداد1392 - 2:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام خدمت دوستان و اساتید محترم ،در پست دیروز عکس جوغن کاسه ای را گذاشتم در سمت چپ آن به فاصله ی 3 متر تعداد 12گودال کوچک به شکل مثلث قرار دارد و در فاصله ی 20 متر از نوک آن علایم بعدی قرار دارند (طبق تصویر) از عزیزان تقاضا دارم نظرات خودشون را درمورد این تصاویر بیان کنند .لطفا راهنمایی کنید
پیوست:
2a.jpg

پنج شنبه 16 خرداد1392 - 5:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shahriyar نوشته است:
در ضمن اونور این سنگ یک قسمتی هست که کشت و کار میشده یک پیرمرد که در حال شخم زمینش بوده به یک سوراخ بر میخوره که بعد از کندن اون به یک جنازه کاملا سالم بر میخوره که به گفته اون یک مردی بوده با ریشهای بلند قرمز رنگ که وقتی اون پیرمرد روش را باز میکنه میبینه چشم جنازه هم باز شد و یک شمشیر هم به کمرش بسته بوده که پیرمرد بلافاصله روی اونا میپوشونه و دیگه هم توی اون زمین چیزی نمیکاره و بکر افتاده الان هم که پیر مرد مرده کسی دیگه تو اون زمین کشت و کار نمیکنه و چند جاش هم را کندن ولی بی نتیجه بوده البته این گفته اهالی روستا هست و صحت اونا دقیق نمیدونم .

اقا شهریار اره گفتم که طبق اصول و طبق زدن ردیاب که تست هم کردی همینجاست تو بخش ردیاب از حضرات اساتید هم نظر بگیری خوبه داداش بین سه تا چهار متر حفاری داره

پنج شنبه 16 خرداد1392 - 7:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اشکان نوشته است:
باسلام خدمت دوستان و اساتید محترم ،در پست دیروز عکس جوغن کاسه ای را گذاشتم در سمت چپ آن به فاصله ی 3 متر تعداد 12گودال کوچک به شکل مثلث قرار دارد و در فاصله ی 20 متر از نوک آن علایم بعدی قرار دارند (طبق تصویر) از عزیزان تقاضا دارم نظرات خودشون را درمورد این تصاویر بیان کنند .لطفا راهنمایی کنید
پیوست:
2a.jpg

سلام من فکر نمیکنم جز چند قبر ساده چیزی باشه و ارزش کاوش هم نداره کاسه قبور مهم و دارای هدیه باید شکیل زیبا عمیق و صیقل داده شده باشند :YMPEACE:

پنج شنبه 16 خرداد1392 - 7:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام پس اون 12 تا چه معنی داره؟

پنج شنبه 16 خرداد1392 - 8:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اشکان نوشته است:

سلام چند قبر ساده
در گذشته دو فکر در حفر این موارد داشتند 1- اینکه ابی که در کاسه ها جمع میشه برای مرده ها باشه که تشنه نمونن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2- اینکه اگر موجودی از اب جمع شده خورد ثوابی نثار روح مرده بشه

پنج شنبه 16 خرداد1392 - 8:20pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
parsi نوشته است:
اشکان نوشته است:

سلام چند قبر ساده
در گذشته دو فکر در حفر این موارد داشتند 1- اینکه ابی که در کاسه ها جمع میشه برای مرده ها باشه که تشنه نمونن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2- اینکه اگر موجودی از اب جمع شده خورد ثوابی نثار روح مرده بشه

گزینه سوم اینکه در بعضی مواقع توشون شمع روشن میکردن و چهارم برای فهمیدن حدود قبر و قبرستان

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

پنج شنبه 16 خرداد1392 - 8:25pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

parsi نوشته است:
اشکان نوشته است:
پیوست:
2a.jpg

سلام من فکر نمیکنم جز چند قبر ساده چیزی باشه و ارزش کاوش هم نداره کاسه قبور مهم و دارای هدیه باید شکیل زیبا عمیق و صیقل داده شده باشند :YMPEACE:

در جواب سوال دوست خوبم آقا اشکان باید عرض کنم که مکان مورد نظرشون جایه خیلی خوبیه و تنها چند جوغن ساده نسیت اگه
به تصویری که گذاشته ام دقت کنند بهتر متوجه خواهن شد، بلکه اشاره به مقبره خانوادگی و گروهی داره و باید بار خوبی داشته
باشه و همچنین احتیاج به رمزگشایی داره و برای این که بتونم بهتر و دقیقتر کمکتنو کنم لازم به داشتن عکسهای باکیفیت تر از
نشانه ها و منطقه و همچنین کروکی منطقه و تعیین جهات اصل و در کروکی و عکسها با ذکر جزئبات میباشد. بنابراین جواب درباره
جزئیات مکان شما رو میزارم واسه زمانی که عکسها و... رو گذاشتید
موفق باشید...

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 16 خرداد1392 - 9:45pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

shahriyar نوشته است:

آقا شهریار عزیز...
درمورد سوالی که فرموده بودید اول باید مطمئن باشید که واقعا سم هست! چون تو عکس معلوم نیست ولی جنس سم اگه شنیدید
که زیر خودشه درست شنیدید و در اکثر مواقع در زیر خودشه این مورد رو من و دوستای دیگه به صورت تجربی رو چندین جا کار کردیم
یا دستگاه زدیم و در تمام موارد در زیر خودش بود! اگه کسی هم به نه! بخواد من براش این موضوع رو جایی که کار کردم براش با دلیل
ثابت میکنم!! ولی محل حفاری زیر خود سنگ نیست و باید از تونل وارد بشید که در چند قدمیه اونه و دارای دو دفینه میباشد که یکی
سربار و دیگری بار اصلی....

اگه توضیحات بیشتر و جزئیات نیاز بود بگید من در خدمتم :ymhug:

جمعه 17 خرداد1392 - 6:21pm

با سلام و درود
لطفا اگر امکان پذیر است جزییات بیشتری درباره سم حیوانات علی الخصوص سم اسب بیان فرمایید . من یک جایی روی تخته سنگی بزرگ لب دره یک عدد نشان سم اسب سراغ دارم اما نمیدانم چگونه و از کجا شروع کنم و اینکه میفرمایید داری دو بار میباشد آیا این بارها نزدیک هم هستند
فاصله آنها معمولا چقدر است ؟ منتظر توضیحات گرانقدر شما هستیم . با تشکر

جمعه 17 خرداد1392 - 8:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 426 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure