shahriyar نوشته است:
در ضمن اونور این سنگ یک قسمتی هست که کشت و کار میشده یک پیرمرد که در حال شخم زمینش بوده به یک سوراخ بر میخوره که بعد از کندن اون به یک جنازه کاملا سالم بر میخوره که به گفته اون یک مردی بوده با ریشهای بلند قرمز رنگ که وقتی اون پیرمرد روش را باز میکنه میبینه چشم جنازه هم باز شد و یک شمشیر هم به کمرش بسته بوده که پیرمرد بلافاصله روی اونا میپوشونه و دیگه هم توی اون زمین چیزی نمیکاره و بکر افتاده الان هم که پیر مرد مرده کسی دیگه تو اون زمین کشت و کار نمیکنه و چند جاش هم را کندن ولی بی نتیجه بوده البته این گفته اهالی روستا هست و صحت اونا دقیق نمیدونم .
آقا شهریار عزیز...
درمورد سوالی که فرموده بودید اول باید مطمئن باشید که واقعا سم هست! چون تو عکس معلوم نیست ولی جنس سم اگه شنیدید
که زیر خودشه درست شنیدید و در اکثر مواقع در زیر خودشه این مورد رو من و دوستای دیگه به صورت تجربی رو چندین جا کار کردیم
یا دستگاه زدیم و در تمام موارد در زیر خودش بود! اگه کسی هم به نه! بخواد من براش این موضوع رو جایی که کار کردم براش با دلیل
ثابت میکنم!! ولی محل حفاری زیر خود سنگ نیست و باید از تونل وارد بشید که در چند قدمیه اونه و دارای دو دفینه میباشد که یکی
سربار و دیگری بار اصلی....
اگه توضیحات بیشتر و جزئیات نیاز بود بگید من در خدمتم