تزار نوشته است:
سپاس
گاردو تو هر رقمی میزارم این صدا هست
کابل هم اگه منظورتون کواکسیاله مدار به لوپ هست ، که قبل از اتصال به لوپ این صدا میاد و بعد از اتصال هم تفاوتی نداره
درود
تزار جان قضیه به این راحتی نیست
من برای چنس بارها و بارها این مسائل رو تست کردم گاهی با تعویض کابل کواکسیال سیستم دیگه با هیچ لوپی پاسخ نمیداد و چه با لوپ و چه بدون لوپ فقط با بوق یکسره همراه بود و من هم که فکر نمیکردم یه کابل ممکنه اینقدر تاثیر داشته باشه کلی با مدار ور رفتم ولی بالاخره با تعویض کابل مشکل حل شد و البته برای اطمینان باز هم کابل رو عوض کردم و با کمال تعجب دیدم بازم همون مشکل رو داشتم
رنج پاسخ دهی سیستم به یک لوپ به مقاومت توام کابل و لوپ هم بستگی داره و هرچه کیفیت کابل و لوپ بهتر باشه بهتر پاسخ میده
نکته ی دیگری که هست اینه که عدد گارد بسیار به اندوکتانس سیم پیچ وابسته هست و هرچه اندوکتانس بالاتر باشه عدد گارد هم بالا میره و هرچقدر هم پایینتر باشه عدد گارد هم پایین میاد ولی نکته ای که باید بهش توجه کنیم اینه که بالا یا پایین بودن عدد گارد دلیلی بر کیفیت لوپ نیست و درواقع عدد گارد برای این هست که سیستم بتونه خوودش رو با هر لوپی سازگار کنه
بهترین پاسخی که من از لوپ گرفتم اندوکتانس دور و بر 400 میکرو و مقاومت در محدودهی 1 اهم بوده
بعد از اتصال لوپ هم دقت کنید که اینقدر با عدد گارد بازی کنید که محدوده پاسخدهی سیستم به لوپ مورد نظر رو پیدا کنید و اونوقت با تست عدد گارد بتونید بهترین عدد گارد رو که لوپتون باهاش سازگاری داره و بهترین عملکردش رو داره تنظیم کنید.
نکته ی بعدی این هست که حساسیت سیستم به فلزاتی مثل طلا و مس در اعداد گارد پایینتر بهتر هست و در عوض برای فلزات دیگه مثل برنج و مفرغ و ... میشه عدد گارد رو بالاتر هم برد و به برد بیشتری برای این فلزات رسید
این موارد از نکاتی هست که یه اپراتور حرفه ای باید بهش توجه کنه و هنگام کاوش با توجه به هدفش و نوع فلزی که جستجومیکنه و باتوجه حتی شرایط زمین محل کاوش عدد گارد رو تنظیم کنه و باریر رو هم متناسب با این موارد روی عد مناسبی قرار بده
بنظر من باریر در محدوده 3 تا 5 مناسب هست و میشه در شرایط مختلف در این محدوده تنظیم کرد و نتیجه بهتر گرفت