انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 9:04am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 350 , 351 , 352 , 353 , 354 , 355 , 356 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

تزار نوشته است:
سلام مهندس خسته نباشی
مدار من راه افتاد منتها کلا یه صدای ویز ممتد داره و فرقی هم نمیکنه لوپ بهش وصل باشه یا نه در هر صورت صدا قطع نمیشه
لطفا راهنمایی بفرمایین

درود
دوست عزیز گارد رو تنظیم کردین؟
احتمالا مشکل شما یا مربوط به تنظیمات گارد هست و یا اینکه کابل اتصالتون مناسب نیست
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 8 تیر1393 - 2:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان من چنس رو ساختم با بهترین قطعات تو خونه با لوپ 45 سانتی یه النگوی طلا رو تو 50 سانتی میزنه و یه فلز مسی 10در 10 رو تو 67 سانتی میزنه ثباتش خوبه هنوز شیلدش نکردم و گرافیت هم نزدم الان هر 20 سانیه یه بوق کوچیک میزنه اگه مدار رو شیلد کنم و گرافیت لوپ ایا صدا کامل قطع میشه و این بردی که من گرفتم خوبه یا نه و رو زمین چطور واسه جای مرطوب ایا با این حال مدار من رو زمین با ثبات کار میکنه خواهشن جواب منو بدین .و از اقا حمید تشکر میکنم به خاطر زحمات زیادش ممنون حمید جان

یکشنبه 8 تیر1393 - 5:03pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم دوست عزیز.
نتیجه شما خوب بوده و مدار شما مشکلی نداره. اگر لوپ 45 سانتی شما کیفیت خوبی داشته باشه و روی تنظیمات گارد و باریر بیشتر دقت کنین باید فیبر مسی 10 سانتی رو بتونین از حدود 80 سانت هم سنس کنین.
برای نتیجه گیری نهایی و قابل قبول روی زمین باید مدارتون رو بخوبی شیلد کنین و بعد هم روی شیلد لوپ کار کنین.

یکشنبه 8 تیر1393 - 8:43pm

l24nb0 نوشته است:
Q3, Q9 ترانزیستور ها انگشت بزار روی این دو ببین چی میشه؟مشکل داره مدارت اگر صدا دیگه نیومد

تست کردم هیچ عکس العملی نداره یعنی صدای ممتد ادامه داره

دوشنبه 8 تیر1393 - 12:00am

koohyar نوشته است:
تزار نوشته است:
سلام مهندس خسته نباشی
مدار من راه افتاد منتها کلا یه صدای ویز ممتد داره و فرقی هم نمیکنه لوپ بهش وصل باشه یا نه در هر صورت صدا قطع نمیشه
لطفا راهنمایی بفرمایین

درود
دوست عزیز گارد رو تنظیم کردین؟
احتمالا مشکل شما یا مربوط به تنظیمات گارد هست و یا اینکه کابل اتصالتون مناسب نیست
L-)

سپاس
گاردو تو هر رقمی میزارم این صدا هست
کابل هم اگه منظورتون کواکسیاله مدار به لوپ هست ، که قبل از اتصال به لوپ این صدا میاد و بعد از اتصال هم تفاوتی نداره

دوشنبه 8 تیر1393 - 12:03am
مدیر سایت
مدیر سایت

تزار نوشته است:
سپاس
گاردو تو هر رقمی میزارم این صدا هست
کابل هم اگه منظورتون کواکسیاله مدار به لوپ هست ، که قبل از اتصال به لوپ این صدا میاد و بعد از اتصال هم تفاوتی نداره

درود
تزار جان قضیه به این راحتی نیست
من برای چنس بارها و بارها این مسائل رو تست کردم گاهی با تعویض کابل کواکسیال سیستم دیگه با هیچ لوپی پاسخ نمیداد و چه با لوپ و چه بدون لوپ فقط با بوق یکسره همراه بود و من هم که فکر نمیکردم یه کابل ممکنه اینقدر تاثیر داشته باشه کلی با مدار ور رفتم ولی بالاخره با تعویض کابل مشکل حل شد و البته برای اطمینان باز هم کابل رو عوض کردم و با کمال تعجب دیدم بازم همون مشکل رو داشتم
رنج پاسخ دهی سیستم به یک لوپ به مقاومت توام کابل و لوپ هم بستگی داره و هرچه کیفیت کابل و لوپ بهتر باشه بهتر پاسخ میده
نکته ی دیگری که هست اینه که عدد گارد بسیار به اندوکتانس سیم پیچ وابسته هست و هرچه اندوکتانس بالاتر باشه عدد گارد هم بالا میره و هرچقدر هم پایینتر باشه عدد گارد هم پایین میاد ولی نکته ای که باید بهش توجه کنیم اینه که بالا یا پایین بودن عدد گارد دلیلی بر کیفیت لوپ نیست و درواقع عدد گارد برای این هست که سیستم بتونه خوودش رو با هر لوپی سازگار کنه
بهترین پاسخی که من از لوپ گرفتم اندوکتانس دور و بر 400 میکرو و مقاومت در محدودهی 1 اهم بوده
بعد از اتصال لوپ هم دقت کنید که اینقدر با عدد گارد بازی کنید که محدوده پاسخدهی سیستم به لوپ مورد نظر رو پیدا کنید و اونوقت با تست عدد گارد بتونید بهترین عدد گارد رو که لوپتون باهاش سازگاری داره و بهترین عملکردش رو داره تنظیم کنید.
نکته ی بعدی این هست که حساسیت سیستم به فلزاتی مثل طلا و مس در اعداد گارد پایینتر بهتر هست و در عوض برای فلزات دیگه مثل برنج و مفرغ و ... میشه عدد گارد رو بالاتر هم برد و به برد بیشتری برای این فلزات رسید
این موارد از نکاتی هست که یه اپراتور حرفه ای باید بهش توجه کنه و هنگام کاوش با توجه به هدفش و نوع فلزی که جستجومیکنه و باتوجه حتی شرایط زمین محل کاوش عدد گارد رو تنظیم کنه و باریر رو هم متناسب با این موارد روی عد مناسبی قرار بده
بنظر من باریر در محدوده 3 تا 5 مناسب هست و میشه در شرایط مختلف در این محدوده تنظیم کرد و نتیجه بهتر گرفت
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

دوشنبه 9 تیر1393 - 4:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام، باقبولی طاعات وعبادات روزه دران عزیز،...
تزار دوست عزیز، بیزحمت گارد بالاتر از چهل تست کنید، وجهت نصب قطعات... وپشت فیبر رو از لحاظ قطعی واتصال به کمک ذره بین با شماتیک مقایسه و دقیق بررسی کنید، پشت پی سی بی رو با فرچه سیمی با احتیاط وآرام تمیز بفرمایید،تا اگر اتصالی و قلع مردگی ریزی که قابل رویت نباشه ازبین بره وبا تینر فوری برای پاک شدن از روغن لحیم شستشو دهید. وگاهی اوقات این روغن که با حلال رقیق شده در زمان شستشوی پشت فیبر، از طریق سوراخها و... به روی فیبر وپایه ها سرایت میکنه که با احتیاط باید پاک بشه ومراقب قطعات آسیب پذیر مانند، خازن های الکترولیت باشید تا درونش تینر وحلال... نفوذ نکنه.! آیسی A. D از کدوم استفاده کردید؟ اگر mcp اصلی mcp 3201 -B نباشه، مثلا پسوندش {c} نوشته جواب نمیده ومیتونید با تصویر در فایل مطابقت بدید... و طبق فایل استاد حمید عزیز ولتاژ گیری نقاط مشخص شده رو انجام وچک کنید. تا انشا... مشکل شناسایی وتعمیر بشه...

دوشنبه 9 تیر1393 - 4:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان وقت بخیر
دوستان کسی ایمیل اقای اندی رو نداره اگه داره زحمتشو بکشه اینجا بزاره یا پیام بده
ممنون

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

دوشنبه 9 تیر1393 - 7:26am

ممنون دوستان
سپاس کوهیار عزیز و بزرگوار تمام دستوراتت رو اعمال میکنم
پیر دانای گرامی و عزیز لطف کردی برادر
الان آیسی گفته شده رو دیدم متاسفانه 3201-c هست ولی تو لیست قطعات c یا b ذکر نشده
یعنی مشکل من از این آیسیه؟
الان ال سی دی روشن میشه و تمام آیتمها میاد این صدای ممتد کارو خراب کرده
پس من یه آیسی 3201 با پسوند b تهیه کنم ؟
یه جا لینک دیدم که اگه اشتباه نکنم پایا الکترونیک بود و تلفنی سفارش رو پست میکرد درسته ؟اطلاع دارین؟

دوشنبه 9 تیر1393 - 9:54pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب تزار من که تاکید کرده بودم در صورت استفاده از 3201 دقیقا همون ایسی که عکسشو گذاشتم رو باید تهیه کنین! وگرنه احتمال کار نکردنش زیاده. این رو من و چندین نفر تست کردیم که به این نتیجه رسیدیم و برای همین تاکید کردیم. اما اگر از 7816 استفاده کنین ؛ این داستانها رو نداره و همه مدلش جواب میده. جوابدهی این دو شماره هم کاملا یکسان بوده.

دوشنبه 9 تیر1393 - 10:10pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 350 , 351 , 352 , 353 , 354 , 355 , 356 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 537 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure