انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 7:44am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 423 , 424 , 425 , 426 , 427 , 428 , 429 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جعفر جان در موقعی که آنتنهای گیرنده در هوا باشه فکر میکنم نظرتون صحیح باشه
کلا دقت کنید که کیفیت امواج چه از نوع صوتی و چه الکترو مغناطیسی در زمین مطلوبتر هستش

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

دوشنبه 9 تیر1393 - 9:57pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام کانی عزیز.
ممنون ازتحلیل وراهنمایی شما.
من به فرکانس 163.3ایمان دارم درحدصددرصد.
اگه جایی را بااین فرکانس باوزن بالای 20کیلو بزنیم ،وجودبار حتمیه.
موفق باشی

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

سه شنبه 9 تیر1393 - 12:01am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
یکی از دوستان عزیز خبر دادن که در عمق 310 سانتی یه کاسه نقره رو بهمراه چند مورد مفرغ بیرون کشیدن.
تو یه منطقه چند هکتاری با 163.3 رهگیری کردن با وزن 50 کیلو. وزن واقعی کاسه یک کیلوست.

نکاتی که مهمه عرض میکنم فرکانس 163.3 طبق گفته دوستمون نقطه دقیق نمیده و چند متری اختلاف نقطه داره.
اما با 86.15 تونستن با تقریب خوبی حدودای یک متر نقطه دقیق این کاسه رو بدست بیارند.

تو تایپک قفل شده هم اصلاح میکنم.

سه شنبه 10 تیر1393 - 11:20am
استاد
استاد
آواتار کاربر

كاني عزيز همانطوري كه قبلا گفتم نقطه زني با ردياب ارتباط مستقيم با مقدار عددي فركانس داره و هر چه قدر مقدار فركانس شما پايين باشه به همان مقدار نقطه زني هم دقيق ميشه.بطور مثال فركانس 163.3 براي رهگيري نقره مي تونه عالي باشه ولي براي نقطه زني بخاطر مقدار عددي اون نمي تونه خوب باشه و براي نقطه زني 86.15 خيلي دقيقتر جواب ميده و اگه فركانس دقيق تر و كم تري از 86.15 هم پيدا بشه باز كيفيت كار بالا ميره.يكي از تاكتيك هاي يك اوپراتور حرفه اي هم استفاده درست از فركانس ها در جاها و فواصل مختلف هستش كه هيچ وقت بهش اشاره نشده...

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 10 تیر1393 - 6:42pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

حمزه جان پیرو فرمایشات جنابعالی باهاتون موافقم سر این قضیه من خیلی وقته به این موضوع رسیدم و تاحالا کمتر به این موضع پرداخته شده در این باره چون اکثر کاربرا از این موضوع غافلن و نکته اثاثی برای ردیابیشونه هر چی فرکانس پایین تر شعاع ردیابی کمتر میشه ولی نقطه زنی و عمق زنی بیشتر میشه حالا دوستان برای ردیابی بسته به وسعت کاووششون از فرکانسهای پایین تا فرکانسهای رو به بالا میتونن استفاده کنن

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

سه شنبه 10 تیر1393 - 6:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Kani نوشته است:
آرین نوشته است:
راستی یه جیزی یادم رفته بود.
فرکانس 163.3 اینطور نیست که خطا نداشته باشه.
ولی توی وزن گیری هدف واقعی بهتر عمل میکنه.

چون که من تعدادی انگشتر نقره و ساعت های قدیمی که توشون نقره داشت رو گفتم قایم کنن.
ولی با 163.3 به طرف بخشی از سقف زیرین خونه که گویا نقره طبیعی داره میرفت و من نتونستم انگشترهارو پیدا کنم.
ولی با 86.15 به سمت انگشترها میرفت و قیچی کرد.
با 99.02 هم روی محل سقف که نقره طبیعی داره قیچی میکرد و روی انگشترها قیچی نمیکرد.

به نظرم بهتره با 86.15 رهگیری کنیم و با 163.3 وزن گیری.

سلام
شما وزن 163.3 را چند گذاشتید که انگشترهارو نزد؟ باید در وزنگیری توسط این فرکانس خیلی دقت شود.
اما اگر این تست شما ثابت شود باید ابتدا از همان 86.15 استفاده شود.

درود
پیرو گفته های کانی جون همین الآن دوباره تست گرفتم

فرکانس 163.3 با وزن 20 کیلو روی اون منطقه از سقف قیچی میکنه
فرکانس 99.02 با وزن 63 کیلو روی اون منطقه قیچی میکنه
86.15 اصلآ اونجا نمیره و قیچی نمیکنه و به طرف انگشتر ها یا چرخ خیاطی میره
یه چرخ خیاطی قدیمی هم داریم که روش حدودآ 25 گرم نقره رو قیچی میکنه :p
86.15 و 163.3 هردو با وزن 20 گرم روی انگشترها قیچی میکنن.
ولی برای رهگیری با 163.3 اون منطقه از سقف بر انگشترها چیره میشه و آنتنها رو به طرف خودش میکشه.

یه چیز دیگه هم اینکه با نقره کت پدرم رو هم رهگیری میکنم :D
فکر میکنم درونش از نانو ذرات نقره استفاده شده برای خاصیت ضد میکربی

آخرین بار توسط آرین در سه شنبه 10 تیر1393 - 7:54pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 10 تیر1393 - 7:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
سلام به همه دوستان.
با تشكر از دوست خوبم استاد كاني عزيز.محلي كه قبلا بهش اشاره شده بود حفاري شد كه مقداري فلزات بي ارزش خارج شدن ولي متاسفانه باز هم اين فلز زرد ازش خبري نبود :-s

آقا حمزه توی چه متراژی فلزات رو خارج کردی؟
اونجا روی فرکانسهای طلا قیچی کرده بود یا نه؟

سه شنبه 10 تیر1393 - 7:50pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام کانی جان .
نمیخوام برعکس آب شنا کنم .ولی
اگه یادت باشه اولین بار که این فرکانس163.3 را برام فرستادی،وقتی تست کردم دیدم خیلی عالی سنس میکنه ووقتی اونو بردم سر مکانی که قبلا کار شده بود وعلائم لایه گذاری هم مشاهده شده بود .بسیار خوب جواب داد .
چون قبلا با مد های گلد حجم گرفته بودم . همان حجم را با این فرکانس گرفتم که دیدم برای من حجم نمیده یا خیلی کم .این بماند.........
جایی دیگه بردمش که قبر بود وخیلی هم قدمت نداشتند .وقتی رهگیری میکردم بدون هیچ شکی من را برد روی هدف وفقط بهم نقطه داد .
الان هم روش کارم با این فرکانس بدین صورته که که حجم چندفلز -حفره -مگنت ومهمترینش کربن را میگیرم وداخلش اون حجم ها با این فرکانس نقطه میزنم که بالاترین اختلافم 1 متر بوده که این اختلاف هم همیشه در ضلع شمالی بوده .
حداقل برای من خیلی خوب جواب میده که باعث بالا رفتن اعتماد نفس در اپراتوری ام شده .

انشاء اله در اینده ی نزدیک یک فرکانس میگریم که تا ببینم نظر اساتید چه طوریه .

قربان همگی

سه شنبه 10 تیر1393 - 7:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان کسانی که جایی میتونن برن که مطمئن هستن بار داره با 24.37 حجم بگیرن گزارش بدن.
فکر کنم خیلی کوچیک (مثلآ 1 در 1) حجم میده و دقیقآ روی بار میره.

البته طلای روی زمین رو سخت سنس میکنه.

سه شنبه 10 تیر1393 - 8:02pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

دوستان؟
گفتنی های ردیاب تقریبا گفته شده ونکته مهم اینه که در موقع ردیابی بتونیم از نکات وتجربیات استفاده وبه کار ببریم که باعث لذتبخش شدن ردیابی میشود.
یه نکته ی دیگه که خیلی ها بهش مشکوکند ،تفکیک ردیابه.
این مشگل را هم با استفاده از فرکانس های مختلف وعمل قیچی که اساتید اشاره کرده اند تا حدودی میشه بر آن غلبه کرد .
مهمترین عامل موفقیت :داشتن مکان دارای دفینه -تمرکز -صبروحوصله در هنگام ردیابی وتکمیل تست هاست .
برای ویرایش یک مکان حداقل 2-3 ساعت وقت نیازه .
برای من تنها چیزی که برام مشگل درست میکنه وزش باد است .حتی اگر ملایم باشد .

بنده اگر نکاتی یاداور شدم دلیل بر ادعا نیست .خاک پای دوستان واساتید هستم ودست مهندس حمید وآقا مجتبی گل را می بوسم که باعث اختراع همچنین ردیابی شدند که بیشتر دوستان توانایی خرید وتهیه آن را دارند .

سه شنبه 10 تیر1393 - 8:10pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 423 , 424 , 425 , 426 , 427 , 428 , 429 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 137 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure