انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 3:53am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 269 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 27  بعدی
 فروش فلزیاب چنس با آخرین تغییرات توسط آقا مجتبی 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

جناب gonj صحبت شما درسته! اما شرایطی که اقا مجتبی قبول کرده به این صورت بود. بنده در ساخت و ساز دستگاه نقشی ندارم. در خصوص چنس هم بارها عرض کردیم هر کسی که فکر میکنه قیمت بالاست میتونه خودش بسازه یا از دوست دیگری بگیره! مدار محرمانه ای هم نیست که مجبور باشین از طریق اقا مجتبی تهیش کنین. بنابراین کل داستان به همین سادگیه!
در خصوص انتقاداتی هم که میشه بنظر من اگر قرار باشه به این شکل جلو بره و یا دستگاه نتونه رضایت دوستان رو جلب کنه بهتره کار ارائه دستگاه متوقف بشه. کلا در زمینه فروش همیشه حرف و حدیث هست و به همین دلیل من فکر میکنم کلا نباید چیزی برای فروش داشته باشیم! :D

پنج شنبه 12 تیر1393 - 4:19pm

در مورد ردیاب که 3میلیونه انتقادی نکردم چون مدار محرمانه ایه که شما خیلی واسش زحمت کشیدین...
ولی در مورد چنس قضیه فرق میکنه که خودتون هم دلیلش گفتین، هم مدارش محرمانه نیست هم کل هزینه ساختش زیاد زیادش 600تومن میشه! مجتبی گفتن ما بصورت درصدی کار میکنیم و نمی تونیم قیمت از این پایین تر بیاریم...
قیمت واستون مهمتره یا رضایت بازدیدگننده ها و مشتریاتون؟
واسه ساخت چنس 2نفر زیاد بر زیاده! یکی واسه مونتاژ و یکی هم واسه ساخت اسکلت و لوپ...

پنج شنبه 12 تیر1393 - 4:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید جان
لطف کن از این به بعد هر مدار کاملا عملی و بدون مشکلی را که طراحی و یادر نت پیدا کردی ، تحت هیچ عنوانی عمومی نکن و فقط به صورت کاملا Secure ( پاک کردن روی قطعات ، استفاده از قطعات گول زننده و کاذب ، استفاده از رزینهای محافظ ، قفلهای نرم افزاری برای میکرو و .... ) تنها نمونه تجاری اش را ارائه کن ... تا باب هر نوع انتقادی در بازه آن بسته بماند

پنج شنبه 12 تیر1393 - 5:18pm
مدیر کل
مدیر کل

gonj عزیز در واقع نظر من چند ماه پیش این بود که با قیمت 1 میلیون بطور کامل ارائه بشه! اما آقا مجتبی قبول نکردن. بعد که موفقیتهایی با چنس حاصل شد و دوستان داخل انجمن هم شروع به ساخت و فروش چنس گرفتن و حتی قیمتهایی بالای 1 میلیون هم بود ؛ من مجددا به اقا مجتبی پیشنهاد دادم که قیمت 1.5 هم قیمت بدی نیست. ایشون فرمودن کمتر از 2 تومن صرف نمیکنه چون ساخت فلزیاب کامل ؛ مشکل و وقتگیره و پول هم باید تقسیم بشه! بهر حال نهایت هم همین شد که هر کسی واقعا خواست و توان مالیش رو داشت از طریق ایشون تهیه کنه وگرنه میتونه خودشم بسازه. حالا اگر 100 میلیون هم بود بنظر من باز جای حرفی نبود خب کسی هم نمیخرید! :D دستگاه مشخصه و همه چیزش شفافه. موضوع در یک کلمه اینه آقا مجتبی براش صرف نداشت با قیمت پایین تر این کار رو بکنه. چون مسئولیت ساخت هم کلا به عهده ایشون هست اگر ایشون قیمت رو قبول نداشته باشه طبیعتا کل کار منتفی میشه! این قیمت هم کمترین قیمتی بوده که ایشون قبول کرد. البته در ازای این قضیه این مدار چنس در جزئیات کمی با مدار قبلی تفاوت داره. هر چند تاثیر زیادی رو من حس نکردم! بهرحال نتیجه نهایی رو اقا مجتبی تا چند روز دیگه اعلام میکنن.
اما در خصوص مقایسه با ردیاب البته شما لطف دارین اونکه حسابش کاملا جدا بود! اما در خصوص چنس هم فراموش نکنین من چند ماه وقت روی جزئیاتش گذاشتم وگرنه مدار اولیه زیاد جالب نبود و حتی فیبر خوبی هم نداشت و امکان نداشت بدون اون کارها این همه دوستان از مدارش جواب بگیرن و به قدرت قابل قبولی هم برسه. در واقع زحمت رو که کشیدیم اما با این تفاوت که عمومیش کردیم! پس در واقع اونجا یک لطفی بصورت مجانی در حق عموم انجام شده و توضیحات ارائه مدار هم فکر میکنم کامل تر از هر مدار دیگری هست که تا حالا کسی کار کرده باشه. بنابراین دوستان اگر ایرادی به قیمت میگیرن باید همه این چیزها رو مدنظر داشته باشن. بله اگر این مدار رو کسی دیگه به اینجا رسونده بود شاید حرف شما خیلی درست تر بود. ولی کسی یا کسانی که بانی خیر عمومی شدن یک مدار ولو در بخش جزئیات مهمش هستن رو شما نمیتونین بهشون ایراد بگیرین! چون عملا قسمتی از امتیاز فنی کارکرد این مدار هم متعلق به ماست.

جمعه 12 تیر1393 - 3:06am
مدیر کل
مدیر کل

جناب underground به فلزجو خوش اومدین!
ولی میتونم سوال کنم بعنوان پست اولتون در انجمن این چه مطلبیه که میفرمایین؟ خیلی بی رودر بایستی به شما بگم با توجه به ناشناخته بودن هویت شما اصلا هیچ یک از مسائل انجمن تا این لحطه به شما ربطی نداره!!! دوستان دیگری که پیشنهاد یا انتقادی میکنن از همراهان قدیمی و کم و بیش شناخته شده ما هستن. اما یک چهره جدید یا شاید صرفا آیدی جدید واقعا حق اظهار نظر در خصوص مسائل قبلی انجمن رو نداره! حتی اگر مثل این صحبت شما ظاهرا به نفع ما باشه! ;)
در خصوص فحوای کلام شما هم باید عرض کنم که بنده بنا به تشخیص خودم عمل میکنم! تمام اتفاقات این یک سال و اندی اخیر رو هم در نظر خواهم گرفت. بطور خلاصه با توجه به جوی که بخصوص عمده کاربران و همینطور فروشنده های دور و بر ما ایجاد کردن ؛ هیچ طرح و برنامه ای نه برای عمومی کردن یک کار فنی خاص و نه ارائه دستگاه فروشی خاصی ندارم. به آقا مجتبی هم عرض کردم اگر قصد ارائه دستگاه دیگری رو دارن باید خودشون اقدام کنن. در ضمن بنده تا حالا حتی یک مدار برای کسی نساختم! کار بنده چیز دیگست. اگر قرار به فروش باشه در این انجمن مسئولیت فروش و فروشگاه و ساخت و ساز صرفا به عهده اقا مجتباست.

جمعه 12 تیر1393 - 3:16am

حمید جان حرفهایی که میزنم هم انتقادن هم درد و دل از طرف یک دانشجویی که حتی با پول کمی مثل 500 هزار تومن خیلی مشکلاتش رفع میشه...بیشتر کسایی که افتادن در این کار از وضع مالی خوبی برخوردار نیستن وگرنه اگر وضع مالی خوبی داشتن سراغ چنس نمیومدن...امیدوارم از حرفهام تا حالا ناراحت نشده باشی و به عنوان انتقاد بهشون نگاه کرده باشی.یا علی.

جمعه 13 تیر1393 - 8:20am
مدیر کل
مدیر کل

لطفا دوستانیکه برای طرح دسته لوپ طرح بهتری دارند اینجا عکس بذارند بنده روش فکر میکنم .
اگر درمورد طرح دسته با لوله پلی اتیلن که بنده ساختم تغییراتی باز هم باید انجام بشه میتونین بصورت نقاشی تو نرم افزار پوینت بکشید و اگر بشه روش سوار کرد درست میکنم که بهتر بشه البته یه تغییرات کوچیکی هم بنده روش انجام دادم این طرح اولی بود که خیلیها منتظر بودند گذاشتم فکر نکنن بنده بیکار نشستم و اونها رو منتظر گذاشتم .
اگه بخوایم این دستگاه کارایی بهتری داشته باشه حتما باید سیم لوپ رو روی چوب بپیچیم و یکی از حسنهای خوب این دستگاه تفکیک عالیشه حیفه که با کویل یک در یک بوسیله لوله یک متری درست بشه چون دراونصورت تفکیک نداره برای همین بنده از لوپ 100 سانتی استفاده کردم خب لوپ 100 سانتی بزرگه و دسته قدرمتند هم میخواد و حتما هم باید دو نقطه نگهدارنده لوپ داشته باشه و بصورت اسکلت بندی درست بشه حالا امروز یا فردا قصد دارم برم بیرون تست ببینم چیکار میکنه این دستگاه اگر رضایت بنده رو جلب کرد اعلام میکنم .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

جمعه 13 تیر1393 - 2:27pm
مدیر سایت
مدیر سایت

مجتبی نوشته است:
لطفا دوستانیکه برای طرح دسته لوپ طرح بهتری دارند اینجا عکس بذارند بنده روش فکر میکنم .
اگر درمورد طرح دسته با لوله پلی اتیلن که بنده ساختم تغییراتی باز هم باید انجام بشه میتونین بصورت نقاشی تو نرم افزار پوینت بکشید و اگر بشه روش سوار کرد درست میکنم که بهتر بشه البته یه تغییرات کوچیکی هم بنده روش انجام دادم این طرح اولی بود که خیلیها منتظر بودند گذاشتم فکر نکنن بنده بیکار نشستم و اونها رو منتظر گذاشتم .
اگه بخوایم این دستگاه کارایی بهتری داشته باشه حتما باید سیم لوپ رو روی چوب بپیچیم و یکی از حسنهای خوب این دستگاه تفکیک عالیشه حیفه که با کویل یک در یک بوسیله لوله یک متری درست بشه چون دراونصورت تفکیک نداره برای همین بنده از لوپ 100 سانتی استفاده کردم خب لوپ 100 سانتی بزرگه و دسته قدرمتند هم میخواد و حتما هم باید دو نقطه نگهدارنده لوپ داشته باشه و بصورت اسکلت بندی درست بشه حالا امروز یا فردا قصد دارم برم بیرون تست ببینم چیکار میکنه این دستگاه اگر رضایت بنده رو جلب کرد اعلام میکنم .

درود
مهندس جان شما میتونید قطر لوله رو ببرید بالا و از یه لوله استفاده کنید و میتونید از لوله پولیکا با کیفیت هم استفاده کنید. هم محکم هست و هم سبک و میتونید چندتیکه هم طراحیش کنید که براحتی قابل باز و بسته شدن باشه
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 13 تیر1393 - 10:32pm
مدیر کل
مدیر کل

koohyar نوشته است:
مجتبی نوشته است:

درود
مهندس جان شما میتونید قطر لوله رو ببرید بالا و از یه لوله استفاده کنید و میتونید از لوله پولیکا با کیفیت هم استفاده کنید. هم محکم هست و هم سبک و میتونید چندتیکه هم طراحیش کنید که براحتی قابل باز و بسته شدن باشه
L-)

کوهیار جان بنده تست کردم نشد چون لوپ سنگینه تاپ برمیداره و محکم نیست مخصوصا لوپ 100 اصلا بدون اسکلت بندی نمیشه بنظر من این طرح بهترین بود برای این لوپهای سنگین
درسته لوله پلیکا سبکتره اما قسمت اتصارات اون ضعیفتره و مخصوصا اون قسمت اتصال لوله به لوپ داستان داریم زود درمیاد چون سنگینه پس نتیجه میگیریم باید با اتصال لوله پلیکا باشه راه نداره اگر این لوپ تارانکبوتی نبود و اگر میشد با پلاستیک پیچیده میشد من طرح خیلی بهتری دارم که خیلی هم سبک درمیاد .
بهرحال باز هم اگر کسی طرحی داره اینجا ارائه کنه دوستان دیگه ار انتقادی دارند حداقل یه عکس بذارن و بگن اینطوری باشه بهتره ما هم یاد بگیریم خب همانطور انجام بدیم چه اشکالی داره ما هم از شما چیز یاد بگیریم .
لطفا هرکی ایده بهتری داره برای این لوپ چوبی مخصوصا اتصال وسط لوپ که بشه زاویه دارش کرد و تغییر زاویه داد اینجا قرار بده .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

شنبه 14 تیر1393 - 5:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
آقامجتبی هیچ شرکت تجاری نبوده تا حالالوپ مسطح بالای 50 با اسکلت بده اصلا به پاها گیرمیکنه شما اگه میخوایدلوپ 100ارائه بدید بایدلوپو2نفره درنظربگیریدچ معمولی چه مسطح.
بعدش یک سوال:شما چراقصد دارید همراه این مدارلوپ100بدید؟؟بعنوان پایه دستگاه لوپ 40تا50 ارائه بدید.....که تا2متربه راحتی جواب میده.

Be The Change You Want To See In The World

شنبه 14 تیر1393 - 9:07am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 269 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 27  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Milad.021 و 303 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure