koohyar نوشته است:
مجتبی نوشته است:
لطفا دوستانیکه برای طرح دسته لوپ طرح بهتری دارند اینجا عکس بذارند بنده روش فکر میکنم .
اگر درمورد طرح دسته با لوله پلی اتیلن که بنده ساختم تغییراتی باز هم باید انجام بشه میتونین بصورت نقاشی تو نرم افزار پوینت بکشید و اگر بشه روش سوار کرد درست میکنم که بهتر بشه البته یه تغییرات کوچیکی هم بنده روش انجام دادم این طرح اولی بود که خیلیها منتظر بودند گذاشتم فکر نکنن بنده بیکار نشستم و اونها رو منتظر گذاشتم .
اگه بخوایم این دستگاه کارایی بهتری داشته باشه حتما باید سیم لوپ رو روی چوب بپیچیم و یکی از حسنهای خوب این دستگاه تفکیک عالیشه حیفه که با کویل یک در یک بوسیله لوله یک متری درست بشه چون دراونصورت تفکیک نداره برای همین بنده از لوپ 100 سانتی استفاده کردم خب لوپ 100 سانتی بزرگه و دسته قدرمتند هم میخواد و حتما هم باید دو نقطه نگهدارنده لوپ داشته باشه و بصورت اسکلت بندی درست بشه حالا امروز یا فردا قصد دارم برم بیرون تست ببینم چیکار میکنه این دستگاه اگر رضایت بنده رو جلب کرد اعلام میکنم .
درود
مهندس جان شما میتونید قطر لوله رو ببرید بالا و از یه لوله استفاده کنید و میتونید از لوله پولیکا با کیفیت هم استفاده کنید. هم محکم هست و هم سبک و میتونید چندتیکه هم طراحیش کنید که براحتی قابل باز و بسته شدن باشه
کوهیار جان بنده تست کردم نشد چون لوپ سنگینه تاپ برمیداره و محکم نیست مخصوصا لوپ 100 اصلا بدون اسکلت بندی نمیشه بنظر من این طرح بهترین بود برای این لوپهای سنگین
درسته لوله پلیکا سبکتره اما قسمت اتصارات اون ضعیفتره و مخصوصا اون قسمت اتصال لوله به لوپ داستان داریم زود درمیاد چون سنگینه پس نتیجه میگیریم باید با اتصال لوله پلیکا باشه راه نداره اگر این لوپ تارانکبوتی نبود و اگر میشد با پلاستیک پیچیده میشد من طرح خیلی بهتری دارم که خیلی هم سبک درمیاد .
بهرحال باز هم اگر کسی طرحی داره اینجا ارائه کنه دوستان دیگه ار انتقادی دارند حداقل یه عکس بذارن و بگن اینطوری باشه بهتره ما هم یاد بگیریم خب همانطور انجام بدیم چه اشکالی داره ما هم از شما چیز یاد بگیریم .
لطفا هرکی ایده بهتری داره برای این لوپ چوبی مخصوصا اتصال وسط لوپ که بشه زاویه دارش کرد و تغییر زاویه داد اینجا قرار بده .