انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 11:49pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 239 , 240 , 241 , 242 , 243 , 244 , 245 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: ایران
منظور ایشون این نبود که سفال به صورت طبیعی وجود دارد بلکه منظورشون این بود که کسی به صورت طبیعی این سفال رو اینجا ریخته باشه یعنی مثلا کوزه یک چوپان در این جا شکسته، یا اطرافش کارگاه سفالگری بوده و . . .وگرنه تمام سفالها کار دست انسان هستند.

چهارشنبه 11 تیر1393 - 11:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

mohammadreza نوشته است:
منظور ایشون این نبود که سفال به صورت طبیعی وجود دارد بلکه منظورشون این بود که کسی به صورت طبیعی این سفال رو اینجا ریخته باشه یعنی مثلا کوزه یک چوپان در این جا شکسته، یا اطرافش کارگاه سفالگری بوده و . . .وگرنه تمام سفالها کار دست انسان هستند.

منظور من دقیقا همین بود .
اما در این مورد ، باید مطلبی رو عرض کنم که فکر کنم جالب باشه .
یکی از دوستان با نقطه زن clom pi در یه منطقه ای که شاید توی طول سال حتی یه نفر هم به اون منطقه نره یه نقطه ای رو زده بود . اومد و به من گفت که من یه جایی رذو زدم و می خوام برم ببینم چیه؟ البته باید عرض کنم که این دوستمون جایی رو که زده بود توی تفکیکش امتحان کرد و دید که جایی رو که زده هم نقره و هم آهن و هم آلومینیمه. (دوستانی که این دستگاه رو ساختن میدونن چی می گم در مورد تفکیک این دستگاه ) . خلاصه رفتیم و این دوستمون بعد از یک ساعت کار توی عمق 80 سانتی متری یه قوطی ساندیس پیدا کرد . راستش رو بگم من خودم داشت مخم سوت می کشید که چطور ممکنه توی یه زمین بکر(قبلا حفاری نشده) اون هم توی 80 سانتی قوطی ساندیس پیدا بشه . 8-} 8-} 8-} 8-} X_X X_X X_X
یا حتی دوستان رفته بودن یه جایی رو با نقطه زن زده بودن که اونا هم توی عمق 1.20 به یه نعل اسب رسیده بودن و دست از پا درازتر برگشته بودن که من اون نعل رو به عنوان یادگاری ازشون گرفتم و پیش خودم نگهش داشتم :D . اون هم باز توی زمین بکر بود و خیلی تعجب آور بود که توی چنین منطقه ای نعل اسب پیدا بشه حالا چه برسه توی عمق 1.20 .
منظورم از این حرفا اینه که نباید به صرف وجود سفال شکسته و چند تا سنگ کوچیک و بزرگ اعتنا کرد . وجود بار توی یه نقطه علاوه بر اینها به فاکتورهای زیادی از جمله نوع خاک و لایه های خاک و دست ریز بودن خاک و ... بستگی داره که آقای تهرانی توی تاپیک مربوطه به خوبی دارن دوستان رو راهنمایی می کنن .
من همیشه گفتم و بازم میگم به نظر من برای رسیدن به هدف 4 فاکتور مهم باید باشه .
1. یه ردیاب خوب .2 . نقطه زنی که امتحانش رو پس داده باشه . 3 . نشانه خوب در یه منطقه ای که امنیت داشته باشه . 4 . داشتن تجربه کافی
اگه حتی یکی از اینا نباشه رسیدن به هدف خیلی سخت خواهد بود .
موفق باشین :ymhug:

اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..

پنج شنبه 12 تیر1393 - 4:42am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

sulduz نوشته است:
hadi_0141 نوشته است:
این مورد مربوط به یه قبرستونه کسی میتونه راهنمایی بکنه فقط اینو بگم عکس یه آدمه که یه چیزی دستش گرفته ولی کلا وارونه یعنی سنگ قبر وارونس عین تصویر ارزش حفاری داره؟

هادی جان دوست گلم سلام من در یه سایت ترکیه خونده بودم که در ادوار باستان اگه شخسی را که تقریبن سمت دار بوده به عنوان مجرم می کشتنش سنگ قبرش را وارونه میزاشتن ولی هر چی اون مطلبو گشتم بخونم مطمعن بشم بعد بگم نتونستم گیرش بیارم
حالا شما سنگ را مطمعنی که جدیدن وارونه نشده؟
احتمال اینکه مرده قبل مرگش مهم بوده باشه زیاده که به جرمی مجکوم کردن وکشتنش و دفنش کردن
باز نظر اساتید عزیز چون استاد بارسی گرامی و حمید ب گل و دیگران شرطه
موفق باشین :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:

سولدوز جان مطلبی رو که شما میگید درسته . اما در مورد اینکه کنارش چیزی میزاشتن یا نه باید عرض کنم که احتمال وجود بار خیلی کمه و معمولا در آرامگاه چنین اشخاصی چیزی نمیذاشتن . چون معتقد بودن که با این کار فرد مورد نظر در دنیای قبر زندگانی ابدی نیافته و نابود خواهد شد .
ولی باز در دوره های مختلف تاریخ فرق داشته و همیشه باید استثنائات رو در نظر گرفت :ymhug: :ymhug: :ymhug:

پنج شنبه 12 تیر1393 - 4:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید جان ممنون بله حق با شماست نمیشه دقیق گفت باری چیزی میزی داره یا نه ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍وباید با سیستم چک بشه اینقبرها درواقع احتمالن اشخاصی هستن که در مورد دین و مذهب مشکل داشتن و مرتد حساب شده و به قتل رسیدن قبرهای باقی هم یاران و هم فکرانشان هستن اما نظر استاد پارسی عزیز دقیقتره ایشون هرچی بگن اون کار را انجام بدین هادی جان

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

پنج شنبه 12 تیر1393 - 11:15am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

hadi_0141 نوشته است:
این مورد مربوط به یه قبرستونه کسی میتونه راهنمایی بکنه فقط اینو بگم عکس یه آدمه که یه چیزی دستش گرفته ولی کلا وارونه یعنی سنگ قبر وارونس عین تصویر ارزش حفاری داره؟

سلام خدمت دوستان.به نظر من در تفسیر سنگ قبر باید اول شکل حک شده رو تفسیر کرد.شکل روی سنگ قبر آدمی رو نشون میده که در یک دستش شمشیر و در دست دیگش شلاقه.در قدیم نیروهای حکومتی یا خان ها از شلاق برای تنبیه رعیت استفاده می کردن.من در منطقه ای هستم که مرکز سنگ قبر هست.به نظر من سنگ قبر دستکاری و جابهجا شده و حدس در مورد قبر فرد جنایتکار کاملن اشتباهه

بهترین گنج دنیا یه مادره که قلبش به عشق فرزندش میزنه
بهترین قلب دنیا یه رفیقه که همه جوره پا در کابته
به سلامتی همه ی گنج های دوست داشتنی.....

پنج شنبه 12 تیر1393 - 9:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

در تمام کشور آیین تدفین در قرون گذشته مشابهه یکدیگره و در طراحی سنگ قبر فقط جنسیت و طبقه افراد و شغل و فرهنگ منطقه بستگی داره.به نظر من خیلی بی معنی هست بگیم که چون مرتد بوده سنگ قبر رو برعکس گذاشتن.اگر این فرد واقعن مرتد باشه طراحی روی سنگ قبر باید با شکل سنگ قبر فرمانروا که از شمشیر و شلاق استفاده می شده تفاوت داشته باشه و برعکس گذاشتن سنگ بی معنیه

پنج شنبه 12 تیر1393 - 9:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان این سنگ قبر قبلا دست خورده و جای خودش قرار نداره...اصلا هم ربطی به مرتد بودن یا چیز دیگه نداره....

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

پنج شنبه 12 تیر1393 - 10:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ALI.D نوشته است:
دوستان این سنگ قبر قبلا دست خورده و جای خودش قرار نداره...اصلا هم ربطی به مرتد بودن یا چیز دیگه نداره....

خوشحالم که علی جونم تایید کردن :-BD

پنج شنبه 12 تیر1393 - 11:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام دوستان . سو تفاهم پیش نیاد . من چون مطلبی رو که سولدوز جان گفتن رو قبلا خونده بودم فقط حرف ایشون رو با چند تا جمله تاییدش کردم که درست در ادامه همون مطالب قرار داشت .
لطفا به کسی بر نخوره .
ما همه اینجاییم تا از داشته ها و تجربیات هم دیگه بهترین و بیشترین استفاده رو بکنیم و اطلاعاتمون رو تکمیل بکنیم . از تتروس جان و علی عزیز هم تشکر می کنم بابت نظرشون .
موفق باشید @};- @};- @};-

جمعه 12 تیر1393 - 12:05am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام ..استاد گرامی دوستان چندتاسنگ یافتن با این نشونه ها:یکی دوتا لاکپشت روشه یه کوچیک و یه بزرگ..هردو دم و 4دستو پا دارن وبه یه سمت میرن..روی لاکپشت بزرگه یه دایره داره و داخل دایره یه ضربدر... یه بز گوهی هم پایین این دوتاست.... و مورد دوم یه سنگ تقریبا 4 گوشه..روی یه طرف سنگ عکس یه دست و یه پای راسته و بغل سنگ طرف دیگه فقط یه رد دست راسته... ممنون میشم راهنمایی کنید

جمعه 12 تیر1393 - 1:08am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 239 , 240 , 241 , 242 , 243 , 244 , 245 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 106 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure