انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 6:03pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 432 , 433 , 434 , 435 , 436 , 437 , 438 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

علی آقا طبق گفته آقای کانی مود حفره خیلی خوب جواب میده خطاش هم خیلی کمه
در یک خانه ای که حدود یک سال بود خراب کرده بودن وآوار رو هم خوابونده بودن روی زمین
براحتی یک چاه 1.5 متری رو پیدا کردم مود حفره در پیدا کردن اکثر دفینه ها خیلی کمک کننده است

شنبه 14 تیر1393 - 11:04pm

خدمت حمزه عزیز
اون قسمت که حفره یابی ردیاب اتاق 1.5در 1.8 گرفته و گفته میشه ورودی کار بوده آیا خاک دستریز بوده که بعدش به سنگ چین میرسند؟ منظورم اون اتاق چاه ورودی به تونل بوده که 3.60 عمق داشته و با خاک دوباره پر شده؟

یکشنبه 14 تیر1393 - 2:55am
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد حمزه یه سوالی داشتم..مقدار کربن در جایی که بار هست بطور معقول باید چند باشه؟ ممنون

یکشنبه 15 تیر1393 - 2:23pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

benhoor نوشته است:
استاد حمزه یه سوالی داشتم..مقدار کربن در جایی که بار هست بطور معقول باید چند باشه؟ ممنون

بنهور عزيز اين بستگي كه به بار و نحوه قرار گيري اون داره.اگه بار پلمپ باشه بين 100تا300گرم اگه زغال تو خاك نباشه و 100الي 600گرم براي بار اگه پلمپ نباشه.البته باز اين اعدا مي تونن كمتر و يا بيشتر هم باشن كه بستگي به شرايط زيادي داره

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 15 تیر1393 - 2:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
benhoor نوشته است:

بنهور عزيز اين بستگي كه به بار و نحوه قرار گيري اون داره.اگه بار پلمپ باشه بين 100تا300گرم اگه زغال تو خاك نباشه و 100الي 600گرم براي بار اگه پلمپ نباشه.البته باز اين اعدا مي تونن كمتر و يا بيشتر هم باشن كه بستگي به شرايط زيادي داره

سلام به همه !
در جهت تکمیل فرمایشات استاد عزیزم جناب حمزه عرض کنم در صورتیکه روی بار ذغال هم موجود باشه باید در دو عمق مختلف و با اوزان مختلف بتونید ذغال رو از کربن بار جدا کنید ...
بعنوان مثال اگر یک بار 20 کیلوئی و پلمپ که روی آن در لایه گذاریها از 500 گرم ذغال استفاده شده باشد را با مود کربن ردیابی کنید ، شما باید یکبار 500 گرم کربن و در عمق کمتر از عمق بار و در جائی که استفاده شده بگیرید و یکبار مثلا با 200 گرم کربن و در عمق بار اصلی بگیرید ...
که اعداد کربن بالا نشان دهنده ی ذغال روی بار و کربن دور بار هستند ...
در پناه حق.

یکشنبه 15 تیر1393 - 6:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
اين اطلاعات تكميلي كه اين دوست عزيز ما كه موفق شدن در اختيار بنده قرار دادن و من اينجا قرار ميدم تا دوستان ازش استفاده كنن.

اولا در مکانهائی که پلمپ هستند به سختی میشه یک نقطه رو بعنوان مرکز معرفی کرد چون در شرایط متفاوت نقطه ی مرکز قابل تغییر هست ... مثلا در همین مکان برای طلا چند نقطه بدست اومد که همگی داخل حجم بودن و با اختلاف یک متر از هم قیچی میشدن .
ثانیا وقتی ابعاد حفره بدست اومد با برسی اضلاع متوجه شدم یکی از اضلاع قیچی میمونه و فقط لحظه ای بازو دوباره قیچی میمونه متوجه شدم که این ضلع باید به تونل راه داشته باشه و با ادامه ی مسیر به طول 8 متر بسمت شمال دیدم آنتنها به جلو راه نمیده و وقتی دوباره دور حجم چرخیدم دیدم به سمت غرب دوباره راه میده و با ادامه ی 4 متر به یک اتاق کوچک 1.5 در 1.8 رسیدم که عمقش 4 مترو نیم بود ...فهمیدم این اتاق همون ورودی هست و دستور شروع حفاری رو از اون نقطه دادم که دقیقا در 3.6 متر به سنگ چین و بعد از گذشت 1.5 متر به خاک بکر خوردیم که با ریختن سنگ چین دیواره ، تونل باز شد و با استراحت بمدت 1 ساعت شروع به حفاری کردیم و داخل تونل شدیم .
دقیقا بعد از گذشت حدود 4 متر به ایستگاه اول یا همون ال (L) رسیدیم نا گفته نمونه که مسیر تا ایستگاه اول یک شیب حدود یک متری هم داشت و بعد از گذشت یک مسیر با شیب ملایم و 8 متری به یک دیواره ساروجی رسیدیم و با بررسی دقیق متوجه شدیم که گوشه ی سمت راست و بالای تونل سست تر هست و از همونجا شروع به سوراخ کردن ساروج کردیم (ضمنا تیم حفار مجهز به لباس ش.م.ر بودن) که خوشبختانه خیلی راحت ساروج شکست (( نه صدای وحشتناک و نه بقول بعضی دوستان صدای فس فس گاز :)) بود)) و برای اطمینان بیشتر بعد از گذشت حدود نیم ساعت و استفاده از دستگاه تهویه ، هوای تونل رو تهویه کردیم و وارد اتاق شدیم که نزدیک به نیم متر پائینتر از کف تونل بود...
اثری از استخوان و مرده نبود دیگ سکه در گوشه ی سمت چپ اتاق یا همون لبه ی شمال و غرب حجم بود و سپر و شمشمیر و سر نیزه و مابقی وسایل بطرز جالبی روی هم چیده شده بود (تقریبا به شکل شمسه نشون میداد) و در وسط اتاق بود چند عدد سنگ سیاهرنگ که نفهمیدم چی بود و هر کدام حدود 20 تا 30 گرم وزن داشت هم گوشه ی جنوبیه اتاق بود که رویهم چیده شده بود فک کنم هفت عدد بود .
صندوق جواهرات جلوی ورودی بود انگار در آخرین مرحله گذاشته شده بود و بعد اتاق رو پلمپ کرده بودند ...
انشاله چشم تمام کاربران زحمتکشمون به جمال همچین اتاقی منور بشه :D ... بگو آمین!

البته منم در جواب اخر دوستمون همين جا ميگم آمين :YMPRAY:

سلام دوست عزیز اگه امکان داره دو سه تا عکس از تونل و اتاق بذارید. خیلی جالبه هیچ تله ای هم نداشته :D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 15 تیر1393 - 10:31pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

اسدف عزیز خوش اومدی
اما باید عرض کنم همه جا که تله نداره عزیز :D

یکشنبه 15 تیر1393 - 11:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمزه جان از طرف من هم به دوست عزیزمون تبریک بگو.
همینجا جا داره به دوستای خوبم آقا حمید و آقا مجتبی هم تبریک بگم و تمام دوستانی که در مورد ردیاب زحمت زیادی کشیدن هم خسته نباشید میگم
:ymparty: :YMPRAY: :ymapplause:

یکشنبه 15 تیر1393 - 11:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

امروز یک قبرستان گبری انتن زدم که نتایجشو میزارم که ٢ روز دیگه حفاری میشه تا ببینیم نتیجه چی میشه دستگاه رو ٢٠ دقیق روی فرکانس ١٣٣١۵ روشن گذاشتم و با ۵ کیلو جایی رو گرفتم بعد تلسکوپی رو قطع کردم و با فرکانس ٣٩۵١ وزن گیری کردم شد ۵٠١ کیلو مگنتش شد ۶٧ عمق شد ٢ متر حجم مگنت از حجم فلز ٢٠ سانت بیشتر شد کربن ١۵٨ گرم زد مس ٨٠٠ گرم

دوشنبه 15 تیر1393 - 1:14am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ابی جان امیدوارم به هدف بزنی دوست من
راستی بقیه فرکانسها رو تست نکردین؟
از چه فاصله ای ردیابی کردی؟
لطفا کمی توضیح بده.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 16 تیر1393 - 9:53am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 432 , 433 , 434 , 435 , 436 , 437 , 438 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 114 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure