اين اطلاعات تكميلي كه اين دوست عزيز ما كه موفق شدن در اختيار بنده قرار دادن و من اينجا قرار ميدم تا دوستان ازش استفاده كنن.
اولا در مکانهائی که پلمپ هستند به سختی میشه یک نقطه رو بعنوان مرکز معرفی کرد چون در شرایط متفاوت نقطه ی مرکز قابل تغییر هست ... مثلا در همین مکان برای طلا چند نقطه بدست اومد که همگی داخل حجم بودن و با اختلاف یک متر از هم قیچی میشدن .
ثانیا وقتی ابعاد حفره بدست اومد با برسی اضلاع متوجه شدم یکی از اضلاع قیچی میمونه و فقط لحظه ای بازو دوباره قیچی میمونه متوجه شدم که این ضلع باید به تونل راه داشته باشه و با ادامه ی مسیر به طول 8 متر بسمت شمال دیدم آنتنها به جلو راه نمیده و وقتی دوباره دور حجم چرخیدم دیدم به سمت غرب دوباره راه میده و با ادامه ی 4 متر به یک اتاق کوچک 1.5 در 1.8 رسیدم که عمقش 4 مترو نیم بود ...فهمیدم این اتاق همون ورودی هست و دستور شروع حفاری رو از اون نقطه دادم که دقیقا در 3.6 متر به سنگ چین و بعد از گذشت 1.5 متر به خاک بکر خوردیم که با ریختن سنگ چین دیواره ، تونل باز شد و با استراحت بمدت 1 ساعت شروع به حفاری کردیم و داخل تونل شدیم .
دقیقا بعد از گذشت حدود 4 متر به ایستگاه اول یا همون ال (L) رسیدیم نا گفته نمونه که مسیر تا ایستگاه اول یک شیب حدود یک متری هم داشت و بعد از گذشت یک مسیر با شیب ملایم و 8 متری به یک دیواره ساروجی رسیدیم و با بررسی دقیق متوجه شدیم که گوشه ی سمت راست و بالای تونل سست تر هست و از همونجا شروع به سوراخ کردن ساروج کردیم (ضمنا تیم حفار مجهز به لباس ش.م.ر بودن) که خوشبختانه خیلی راحت ساروج شکست (( نه صدای وحشتناک و نه بقول بعضی دوستان صدای فس فس گاز
بود)) و برای اطمینان بیشتر بعد از گذشت حدود نیم ساعت و استفاده از دستگاه تهویه ، هوای تونل رو تهویه کردیم و وارد اتاق شدیم که نزدیک به نیم متر پائینتر از کف تونل بود...
اثری از استخوان و مرده نبود دیگ سکه در گوشه ی سمت چپ اتاق یا همون لبه ی شمال و غرب حجم بود و سپر و شمشمیر و سر نیزه و مابقی وسایل بطرز جالبی روی هم چیده شده بود (تقریبا به شکل شمسه نشون میداد) و در وسط اتاق بود چند عدد سنگ سیاهرنگ که نفهمیدم چی بود و هر کدام حدود 20 تا 30 گرم وزن داشت هم گوشه ی جنوبیه اتاق بود که رویهم چیده شده بود فک کنم هفت عدد بود .
صندوق جواهرات جلوی ورودی بود انگار در آخرین مرحله گذاشته شده بود و بعد اتاق رو پلمپ کرده بودند ...
انشاله چشم تمام کاربران زحمتکشمون به جمال همچین اتاقی منور بشه
... بگو آمین!
البته منم در جواب اخر دوستمون همين جا ميگم آمين