انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 10:59pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 438 , 439 , 440 , 441 , 442 , 443 , 444 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نه کانى جان تقاضای شما برای اومدن و توضيح دادن علی جان جای تامل بود که ايشونم اونجوری توضيح دادن منم منکر زحمات ايشون نيستم اما گفتن اين جمله از طرف علی آقا که درکنار تلاش فراوان زده شده و به گفته شما نتونسته به بار بزنه و ردياب رو همه چى زن و ضعيف معرفی کردن تاثيرات منفی زيادى رو به انجمن تحميل ميکنه، خوب خودم رو بگم مگه بنده با اينهه تلاش که حدودأ 9ساله دنبال دفينه هستم فقط دوبار به نتيجه رسيدم که اونم به باد فنا رفت و منم باختم حالا بايد از دستگاه ايراد بگيرم يافاپراتورى ضعيفم ؟هرچند جرخوردم تو اين راه يادمه با ردياب زدم به حفره در عمق 10مترى کنديم رسيديم به سر اتاقک اما افتاديم توش شاهد يازده تا بيل و کلنگ پوسيده حفاران قبلی ،ردياب فقط آهن و حفره رو زده بود حالا ايراد از من بوده يا دستگاه که حفارى کردم؟؟؟بله ايراد از من و حفارام بود پس بياييد با منطق واقعی ردياب و اپراتورى جلو بريم نه اينکه نا اميد بشيم و هر دستگاهى رو زيرسوال ببريم يادمه شوهر عمم لورنز داشت 2سال تلاش کرد موفق نشد بعد از فروش دستگاه به همه لرنزها ميگه آشغال الان يه دستگاه دست ساز داره بهش ميگه امپراتور برى تو بحر حرفم منظورم رو ميفمی فقط از يه قبر گبرى 8تا سکه زده شده امپراتور

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

چهارشنبه 18 تیر1393 - 3:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان شرمنده اصلاح ميکنم : امپراطور

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

چهارشنبه 18 تیر1393 - 4:05pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

آرش جان ممنون
امیدوارم بقیه دوستانم نظر خودشونو بگن

چهارشنبه 18 تیر1393 - 4:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
ali7777 نوشته است:
سلام العلیک .خسته نباشین به همه یه دوستان عزیزم
من ردیابی روگذاشتم کنارفعلاچون واقعا1سال خیلی روش وقت وزحمت کشیدم شبانه روز وزده شدم
کانی جان سریع انتن نمیزدم مسیرامم زیگزاگ و4طرف میزدم ومعمولابعده 10مین استارت میزدم
ومن به جرات میتونم بگم بعده حمزه یه عزیزبیشترین کاروهمه مدل تست ووقت رو35گذاشتم م ولی واقعیته امراینه که ردیاب قدرته تشخیصش کمه وتفکیک هم به هیچ عنوان روجنسایه تماس باخاک نداره وچندموردبانقطه زن چک کردم که میگم اینو و و و ...سیستمش ضعیفه واسه هدف زدن وکاره عملیاتی
ردیاب به همه چی حساسه ازفاصله دورونزدیک وقدرته تشخیصه اپراتوروکم میکنه سره کار

من خودم بی نهایت زحمت کشیدم ونمیخام سردکنم کسیرووازخدامه روبه جلوبره 35هرروز :YMPRAY: وخوشحالم میشم
ولی اینوازمن به شماتجربه :تومنطقه یه کارشماجایی واسه اشتباه کردن نداری وبایدوسیله ت قدرت داشته باشه واسه تصمیم گیریت وحداقل حداقل فرکانس هات فلزبگیره فقط نمیگم تفکیکشم کنه
بعدشم ردیاب یعنی وسیله ایی که تومنطقه وسیع مجهوله توتشخیص بده وواست اندازه 5در5ش کنه شعاعومثلا
حالاشمافرض کن مثلایه هدف م داری:وقتی ردیاب:ریشه درخت.استخوان.کوزه.مدفوع حیوان.ذرات.موادمعدنی وهدفوباهم میزنه چطوری میخای تشخیص بدی وقدرته اپراتورخیلی کمه وفرمون دسته وسیله س
این وسیله رواقاحمیدومجتبی خیلی زحمت کشیدن ودستشونم میبوسم ازلطفشون وعلمشون ومرام و...
ولی ازنظره من استارته یه ردیابه بزرگه وبهترینه شایددنیااگه بازبازبینی بشه توورژنه بعدی یانمیدونم هرچیزی که قدرته سنس بیشترروفلزمتمرکزبشه وبعدتفکیکش
ایشالا :YMPRAY:

سلام علی جان شنیدم زدی تو خط پالسی ;) انشالله با هر وسیله ای که کار میکنی نتیجه بگیری :ymhug:

یکی از کسانی که من همیشه پستهاشو بادقت میخوندم شما بودی چون میدونستم همیشه از واقعیتها و حرف عمل میزنی حالا حالا!!! بچه ها خیلی باید راه برند تا به تجربه های شما برسن چون متاسفانه بیشترشون فقط نظاره گر و خیال باف!! نشستن تنگ خونه و فکر میکنن گنج یابی فقط 4 تا حرف از دیگران شنیدن یا نحوه اوپراتوریه که این مباحث در جای خودش مهمند ولی باید بگم پیچیده تر از این حرفاست واقعا باید در این راه ریاضت کشید که در کل واقعا نمیدونم کار عاقلانه ای هست یا نه !!ولی میدونم حالا حالا باید تو این راه کفش پاره کرد و عرق ریخت خیلی مسائل رو نمیشه بیشتر از این باز کرد ولی تا مرحله کاوش رسیدن خودش کلی داستان داره که هفت خان رو باید بگذرونی تازه میای سر پله اول که به قول یکی از بچه ها زیر زمین خبری نیست X_X کنایه از اینکه باید خیلی جستجو کرد مثه داش علی و اون چند نفری که من میشناسم!!! ولی حرف اخر دلسرد نمیشیم و تا اخر بدرو از توهم وتنگ خونه نشستن ادامه میدیدم

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

چهارشنبه 18 تیر1393 - 5:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نظر من اینه که باید حداقل تا جایی که میشه خطای ذهن برداشته بشه.
کسانی که دستی در کار دارن کمک کنن طرح آقا بردیا به مقصد برسه

حداقل دیگه مطمئن میشیم و میفهمیم خطا از ماست یا دستگاه.

چهارشنبه 18 تیر1393 - 7:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اگه اینطور باشه که ما مثلآ وزن رو بزاریم روی 500 گرم
طبیعتآ دستگاه بسمت جایی که وزن بیشتری داره و قدرتمندتره میره
و اینجا همون جایی هست که وزن تنی میده
پس چه فرقی داره که وزن روی چند باشه؟
اگه جایی که وزن تنی میده حتمآ خطا هست پس دستگاه اول خطارو میگیره
و در صورت نبود عامل خطا به طرف بار میره. :-?

خطا هم که همه جا هست :-\

چهارشنبه 18 تیر1393 - 8:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آرین نوشته است:
اگه اینطور باشه که ما مثلآ وزن رو بزاریم روی 500 گرم
طبیعتآ دستگاه بسمت جایی که وزن بیشتری داره و قدرتمندتره میره
و اینجا همون جایی هست که وزن تنی میده
پس چه فرقی داره که وزن روی چند باشه؟
اگه جایی که وزن تنی میده حتمآ خطا هست پس دستگاه اول خطارو میگیره
و در صورت نبود عامل خطا به طرف بار میره. :-?

خطا هم که همه جا هست :-\

خوب بخاطر همین مسئله هستش که دوستان تکنیک روشن و خاموش کردن رو ابداع کردند
حالا مکمل حاضر بشه یک سری تستها انجام میدم تا ابهامات برطرف بشه

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

چهارشنبه 18 تیر1393 - 9:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود بر شما که پیگیر هستین بردیا جان.
ایشالا همه موفق بشن مخصوصآ کسانی که برای یاد دادن دیگران هم وقت میزارن.

چهارشنبه 18 تیر1393 - 10:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کی میدونه روی چه حسابی وزن های تنی خطا هستن؟
شاید بار سنگینی باشه که در تماسه خاکه.
آخه من چند جارو تنی گرفتم
تستها هم خوب بودن

چهارشنبه 18 تیر1393 - 10:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نقل قول:
یکی از کسانی که من همیشه پستهاشو بادقت میخوندم شما بودی چون میدونستم همیشه از واقعیتها و حرف عمل میزنی حالا حالا!!! بچه ها خیلی باید راه برند تا به تجربه های شما برسن چون متاسفانه بیشترشون فقط نظاره گر و خیال باف!! نشستن تنگ خونه و فکر میکنن گنج یابی فقط 4 تا حرف از دیگران شنیدن یا نحوه اوپراتوریه که این مباحث در جای خودش مهمند ولی باید بگم پیچیده تر از این حرفاست واقعا باید در این راه ریاضت کشید که در کل واقعا نمیدونم کار عاقلانه ای هست یا نه !!ولی میدونم حالا حالا باید تو این راه کفش پاره کرد و عرق ریخت خیلی مسائل رو نمیشه بیشتر از این باز کرد ولی تا مرحله کاوش رسیدن خودش کلی داستان داره که هفت خان رو باید بگذرونی تازه میای سر پله اول که به قول یکی از بچه ها زیر زمین خبری نیست X_X کنایه از اینکه باید خیلی جستجو کرد مثه داش علی و اون چند نفری که من میشناسم!!! ولی حرف اخر دلسرد نمیشیم و تا اخر بدرو از توهم وتنگ خونه نشستن ادامه میدیدم

لایک ک ک ک ک ک ک ک ک ک ک ک ک ک ک ک ک ک ک ک ک ک ک ک اریاناجان @};- @};- @};-
دقیقا

چهارشنبه 18 تیر1393 - 10:45pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 438 , 439 , 440 , 441 , 442 , 443 , 444 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 116 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure