سلام العلیک .خسته نباشین به همه یه دوستان عزیزم
من ردیابی روگذاشتم کنارفعلاچون واقعا1سال خیلی روش وقت وزحمت کشیدم شبانه روز وزده شدم
کانی جان سریع انتن نمیزدم مسیرامم زیگزاگ و4طرف میزدم ومعمولابعده 10مین استارت میزدم
ومن به جرات میتونم بگم بعده حمزه یه عزیزبیشترین کاروهمه مدل تست ووقت رو35گذاشتم م ولی واقعیته امراینه که ردیاب قدرته تشخیصش کمه وتفکیک هم به هیچ عنوان روجنسایه تماس باخاک نداره وچندموردبانقطه زن چک کردم که میگم اینو و و و ...سیستمش ضعیفه واسه هدف زدن وکاره عملیاتی
ردیاب به همه چی حساسه ازفاصله دورونزدیک وقدرته تشخیصه اپراتوروکم میکنه سره کار
من خودم بی نهایت زحمت کشیدم ونمیخام سردکنم کسیرووازخدامه روبه جلوبره 35هرروز
وخوشحالم میشم
ولی اینوازمن به شماتجربه :تومنطقه یه کارشماجایی واسه اشتباه کردن نداری وبایدوسیله ت قدرت داشته باشه واسه تصمیم گیریت وحداقل حداقل فرکانس هات فلزبگیره فقط نمیگم تفکیکشم کنه
بعدشم ردیاب یعنی وسیله ایی که تومنطقه وسیع مجهوله توتشخیص بده وواست اندازه 5در5ش کنه شعاعومثلا
حالاشمافرض کن مثلایه هدف م داری:وقتی ردیاب:ریشه درخت.استخوان.کوزه.مدفوع حیوان.ذرات.موادمعدنی وهدفوباهم میزنه چطوری میخای تشخیص بدی وقدرته اپراتورخیلی کمه وفرمون دسته وسیله س
این وسیله رواقاحمیدومجتبی خیلی زحمت کشیدن ودستشونم میبوسم ازلطفشون وعلمشون ومرام و...
ولی ازنظره من استارته یه ردیابه بزرگه وبهترینه شایددنیااگه بازبازبینی بشه توورژنه بعدی یانمیدونم هرچیزی که قدرته سنس بیشترروفلزمتمرکزبشه وبعدتفکیکش
ایشالا