انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 5:18am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 478 , 479 , 480 , 481 , 482 , 483 , 484 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
سلام دوستان اگه طلای رو به مدت ۲۰ سال یا کمتر یا بیشتر در زیر زمین باشه ایا برای رهگیری ۱۶۵.۳ جواب میده یا بهتره از گلدها استفاده بشه?

شنیدن کی بود مانند دیدن

پنج شنبه 16 مرداد1393 - 3:59pm
YIM
استاد
استاد
آواتار کاربر

سورنا نوشته است:
hamze2000 نوشته است:
مهرداد مینلب نوشته است:
سلام دوستان.
شرمنده من همش سوال میکنم.یه چیزی رو متوجه نشدم هنوز.آقا ما 20 دقیقه ردیابمونو روشن میذاریم بعدش 3 دقیقه خاموشش میکنیم.بعد روشن میکنیم کار میکنیم یا همون خاموش بدون سیم کار میکنیم دوستان؟
ممنونم.

مهرداد عزيز بعد از 3 دقيقه خاموشي دستگاه ردياب رو روشن مي كنيم و رو فركانسي كه 20 دقيقه اونو روشن گذاشتيم عمل رهگيري رو انجام ميديم.

درود. حمزه جان اگ اینی ک گفتی انجام بدیم مثلا فرکانس کاوش برای نقره بوده بعد اگ بخوایم بعداز نقره، طلارو کاوش کنیم ب چ صورته? باید باز 3دیقه خاموش و بعد روشن فرکانس طلا بدیم? یا نه ی خاموش روشن چندثانیه ای اکتفا میکنه?

سورناي عزيز گفتم كه هدف ما اينكه بار رو باردار كنيم حالا با هر فركانسي.پس بهترين فركانس اوني هستش كه قدرت و دقت بالاي داشته باشه.در اين روش ميزان خاموش بودن ردياب كه ما گفتيم 3 دقيقه هستش ملاك حذف ذرات هستش حالا اگه ذرات زياد باشه بايد اين تايم رو بالا ببريم

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 16 مرداد1393 - 4:09pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

keyhanjam نوشته است:
سلام دوستان اگه طلای رو به مدت ۲۰ سال یا کمتر یا بیشتر در زیر زمین باشه ایا برای رهگیری ۱۶۵.۳ جواب میده یا بهتره از گلدها استفاده بشه?

دوست عزيز تو اين مدت كار با ردياب فهميدم ردياب دو نكته ضعف اساسي داره كه يكي انتن هاش هستن و ديگري مد هاي خود ردياب.پس بهتره از فركانس هاي ازاد استفاده كني

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 16 مرداد1393 - 4:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
keyhanjam نوشته است:

دوست عزيز تو اين مدت كار با ردياب فهميدم ردياب دو نكته ضعف اساسي داره كه يكي انتن هاش هستن و ديگري مد هاي خود ردياب.پس بهتره از فركانس هاي ازاد استفاده كني

سلام دوست عزیز
شما از انتنهای مدل هوشی استفاده کنید که بسیار بهتر از انتنهای 35 هستند

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

پنج شنبه 16 مرداد1393 - 4:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
سلام حمزه عزیز منظورت از ضعف انتن ها چیه و ایا میشه رفعش کرد یا ن

آموزش مشاوره طراحی و انجام پروژه
پیج اینستا گرام
https://www.instagram.com/persianproject2020
کانال تلگرام
https://t.me/persianproject2020

پنج شنبه 16 مرداد1393 - 6:06pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

omidfullsystem نوشته است:
سلام حمزه عزیز منظورت از ضعف انتن ها چیه و ایا میشه رفعش کرد یا ن

اينو بايد جناب مجتبي رفع كنه و بنظر من وقت گذاشتن روي انتن هاي 35 بهتر از ساخت دستگاه جديد هستش و باعث ميشه ردياب 35 قدرت واقعي خودش رو نشون بده و دوستان رضايت بيشتري رو داشته باشن... [-(

پنج شنبه 16 مرداد1393 - 7:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
به امید روزای بهتر و گرفتن نتیجه اساسی از ردیاب 35 به کمک همه اساتید عزیز L-)

آموزش مشاوره طراحی و انجام پروژه
پیج اینستا گرام
https://www.instagram.com/persianproject2020
کانال تلگرام
https://t.me/persianproject2020

پنج شنبه 16 مرداد1393 - 7:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمزه جان سلام شايد اگه بگم شما اولين شخصی هستى که اعتقاد داره بايد آنتن عوض بشه تا قدرت واقعی 35مشخص بشه دروغ گفتم بنده با تحقيقاتى که عملی و علمى بودن واقعا به نتيجه رسيدم که بيشترين خطا وحفاری الکى رو دوستان از خطای ذهن و صدالبته آنتن ها ميخورند و تاثير ذهن باعث انحراف آنتن ها ميشه بنابراين بايد از آنتن ديگرى ارائه بشه مثل مدل آنتی که هوشى جان ارائه دادن که بنده هم تست عملی گرفتم که به خاطر آناتومى خاص آنتن تاثير ذهن واقعا اگه صددرصد نگيم ولى 90%تاثيرات ذهن رو از بين ميبره يا اينکه اگه مجتبی جان به تجربيات بنده اعتقاد دارن کليت مدار رو انتقال بدهند به بدنه پنج آنتنه ترئسور و از روش آنتن زنى توماس استفاده کنن که اينرو هم تجربه کردم و خطاى ذهنى درش دخيل نيست اصلا و ابدا و بنده براى اينکار از دو مدل آنتن استفاده کردم که به صورت پيچى به بدنه وصل ميشه ابتدا فرکانس مدارو به وسيله دو آنتن اول به زمين وصل کرده و بعد از 20دقيقه دستگاه رو از آنتنهای اول جدا کرده و از دو عدد آنتن تلسکوپى برای کاووش استفاده ميکنم ،،، قبلان هم طرح های قشنگ و عملى در رابطه با لوپ و بدنه چنس خدمت مجتبی جان ارائه دادم که گويا مجتبی جان يا نسبت به طرح بنده کم لطفى کردن يا اينکه طرح بهترى از خودشون داشتن ..در هرصورت توضيحاتی که دادم عملى و قابل اجراست

پنج شنبه 16 مرداد1393 - 8:22pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون حمزه جان.
این نکته رو به عرضتون برسونم که آقا مجتبی طی چند روز اخیر قطعات و متعلقات خاصی رو تهیه کردن و در زمینه ساخت آنتنهای جدید با جناب هوشی هم مشورت شده و به طرح بسیار بهتری نسبت به آنتنهای قدیمی ردیاب 22 و 35 رسیدیم که ایشالا ظرف هفته های آینده باید پس از تست های کافی به تعداد ساخته بشن و توسط آقا مجتبی در دسترس عزیزان قرار داده بشه.
مساله آنتنها رو همون اولی که ردیاب 35 ارائه شد من عرض کرده بودم که از نظر من باید بهتر بشه! در واقع ما ردیاب 22 رو به میزان بسیار زیادی ارتقا دادیم تا به 35 رسیدیم و این زیاد جالب نبود که از همون آنتنهای قدیمی استفاده بشه. ولی هر چه بود مشغله های مختلف کار رو تا الان به عقب انداخت و البته بسیاری از تستها هم باید صورت میگرفت و دوستان هم کمک میکردن تا به جایی برسیم که بتونیم آنتنهایی رو داشته باشیم که بطور قطعی هم از نظر خطا بخصوص نوع ذهنیتی و هم شاید برخی دیگر خطاها و در عین حال از نظر قدرت سنس بهتر از آنتنهای قبلی باشه.

جمعه 16 مرداد1393 - 1:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

:ymapplause:

جمعه 17 مرداد1393 - 6:34am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 478 , 479 , 480 , 481 , 482 , 483 , 484 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 118 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure