انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 6:06am

پاسخ به موضوع  [ 942 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 ... 95  بعدی
 فانکشن دیجیتال برای ردیاب 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

delta force نوشته است:
برای ردیابی نمیشه زیاد روش حساب کرد

حد اقل ۵ (شعاع)متر ۳۰ گرم طلا رو بزنه(روی سطح زمین). ولی نمیزنه شما خودتون تست کردین؟؟

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

جمعه 17 مرداد1393 - 3:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Soheil2014 نوشته است:
جناب alirezaii21 پس کو انتن ها هیچ حرکتی ندارن فقط تاثیر ذهن باعث حرکت تاندولی میشه انتن ها رو خیلی دقیق و روان ساختم. انتنی که هوشی معرفی کرده بود رو هم ساختم من که حرکتی ندیدم البته تو داخل خونه و فرکانس ۵۵۰۰ هرتز موج سینوسی!

سهیل جان نمی دونم چرا شماها راجع به ردیابی اینطور ساده فکر می کنید.بابا اگه قرار بود که با این فانکشن ها ردیابی بشه کرد اونم بدون اعشار!تا حالا که همه میلیاردر بودند و هرچی بار بود رو زده بودند.بابا ردیابی راه زیادی میطلبه ومطالعات زیاد در رابطه با ماهیت مواد و فرکانس های تولیدی.کسی که میاد اینجا ومیگه من فلان ردیاب فلان فرکانس جنس زدم خوب من از این ادما یه سوال دارم اگه انتن های ردیابتون ثابت وتراز یه جایی بزارین و اونوقت با یه طلا دور انتن ها بگردین و انتن ها حرکت کردند حتی 1 درجه حرکت کردند.اونوقت می توانید به اون ردیاب 1 درصد اعتماد کنید :D .ولی ایا دوستی هست که بگه من با فلان ردیاب این تست انجام دادم جواب داد ؟؟؟؟؟.من سر حرفم فقط با ردیاب های ساده و در کل همین فانکشناست.اقا جرا اینقد خرج این دستگاه اون دستگاه می کنید.هرکی میاد یه دستگاه ردیاب یا یه نقطه زن می زاره همه بدون مطالعه و شبیه سازی تو نرم افزار میرن اون رو می سازند. بعد هم میگن جواب نگرفتند.میرن سر مدار دیگه و همینطوری ادامه داره اخرش می بینی هم سرمایت از دستت رفته هم وقت و انرزی اخرش هم هیچی.
ببینید دوستان یکی دو نکته هست که بنده چندین بار تو این تابیک و تابیک های دیگه بهش اشاره کردم ولی هرکی حرف خودشو می زنه.-برای ردیابی باید دقت فرکانسی حداقل تا 0.1 هرتز رو داشته باشی.
سعی کنید فرکانس های تولیدی حد اقل تا 1 مگا باشه.من این چند بار گفتم به این ارقام و فرکانس های قلابی نت دل نبندید که مثلا طلا رو با فرکانس فلان میشه ردیابی کرد والا با این فکانس ها حتی نمیشه سفال یا اجر زد =)) در کل برای همه دوستان ارزوی موفقیت دارم.
یا حق

جمعه 17 مرداد1393 - 11:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ganbari نوشته است:
Soheil2014 نوشته است:
جناب alirezaii21 پس کو انتن ها هیچ حرکتی ندارن فقط تاثیر ذهن باعث حرکت تاندولی میشه انتن ها رو خیلی دقیق و روان ساختم. انتنی که هوشی معرفی کرده بود رو هم ساختم من که حرکتی ندیدم البته تو داخل خونه و فرکانس ۵۵۰۰ هرتز موج سینوسی!

جناب قنبری،با فانکشن موبایلی هم آنتنها حرکت میکنن،اونم اعشار نداره!!!دلیل نمیشه بگید این فانکشن کار نمیکنه.در حد خودش باید جواب بده حتماً.شاید با خطای بیشتر.کار خیلی ها را میافته با همین. ~O) ~O)
سهیل جان از فاصله نزدیک تر امتحان کن که مطمئن بشی آنتنهات عکس العمل ندارن.گرچه باید از 5 متری واکنش نشون بدن.
تشکر ویژه بابت زحماتت @};- @};-

شنبه 18 مرداد1393 - 10:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سهیل جان با موجه مربعی تست کن احتمالا جواب بده البته فقط طلا نه چند فلزو تست کن

شنبه 18 مرداد1393 - 11:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

systembbp نوشته است:
ganbari نوشته است:
Soheil2014 نوشته است:

جناب قنبری،با فانکشن موبایلی هم آنتنها حرکت میکنن،اونم اعشار نداره!!!دلیل نمیشه بگید این فانکشن کار نمیکنه.در حد خودش باید جواب بده حتماً.شاید با خطای بیشتر.کار خیلی ها را میافته با همین. ~O) ~O)
سهیل جان از فاصله نزدیک تر امتحان کن که مطمئن بشی آنتنهات عکس العمل ندارن.گرچه باید از 5 متری واکنش نشون بدن.
تشکر ویژه بابت زحماتت @};- @};-

دوست عزیز شما انتن ها رو تو دستت میگیری این باعث حرکت انتن ها میشه .من نمی دونم شما ها چرا اینقدر ساده فکر می کنید.اگه انتن واقعا حرکت می کنه من این تستی که میگم انجام بده و انتن هارو روی زمین یه جوری بزار که تعادل داشته باشند و بعد بیا با یه طلا به دور انتن ها بگرد اگه فقط چند درجه حرکت کردند ازش فیلم بگیر بزار تو انجمن تا به همه ثابت بشه که با این فرکانس ها میشه ردیابی کرد :D یا با این فانکشن ها .

شنبه 18 مرداد1393 - 11:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

راه حله شما چیه جنابه قنبری؟چه مداری جواب میده؟

شنبه 18 مرداد1393 - 12:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزيز اينطور که بنده برداشت کردم شما ها يا چيزی بلد نيستيد يا خودتون رو زديد به اون راه ؛ نکنه شما ها انتظار داريد با ساخت فانکشن و روشن کردن مدار در اولين استارت آنتنها راه بيفتن دنبال طلا نه دوستان وقتی حرف از فرکانس وسط مياد بلتب بايد با خود دستگاه به دنبال پيدا کردن فرکانس طلا و هر فلز ديگری باشيد که قصداکتشاف اون رو داريد بنابراين بايد فرکانس جنس مربوطه با فانکشن به محيط ارسال شود تا بازخوردى از جنس باعث کشش آنتن به سمت خودش بشه و فرکانس هر فلز رو بايد با خود دستگاه ساخته شده کشف و بررسی بشه اينطور نيست که فرکانس هاى 35به درد اين مدار بخوره و برعکس که امکانپذير نيست اما کليت مدارات فانکشن که با ميکرو کار ميکنن يا آيسی هاى آنالوگ که خودشون نوعی فجنکشن مستقل هستند. واقعا کار ميکنن و تفاوت اونها بيشتر در دقت فرکانس هست که هرچه فرکانس توليدی داری خطای فرکانسی کمتر و چند رقم اعشار باشن بهترين کارايى رو دارن تا فرکانس دقيق تری کشف و استفاده بشه و دوستانيکه ميگن کار نميکنه يا فرکانس جنس مربوطه رو برای فرکانس دهی به مدار فانکشن ندادن يا تاثير ذهن باعت کار نکردن مدارو حرکت نکردن آنتنهاست و يا اينکه روش آنتن زدن رو بلد نيسبتن ،،،بنابراين الکی سفسطه نکنيد و به دنبال مدارى باشيد که دقت فرکانسی بالا در حد1دهم هرتز داشته باشه تا بشه دقیق فرکانس گيری و استفاده کرد

شنبه 18 مرداد1393 - 12:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
دوستان عزيز اينطور که بنده برداشت کردم شما ها يا چيزی بلد نيستيد يا خودتون رو زديد به اون راه ؛ نکنه شما ها انتظار داريد با ساخت فانکشن و روشن کردن مدار در اولين استارت آنتنها راه بيفتن دنبال طلا نه دوستان وقتی حرف از فرکانس وسط مياد بلتب بايد با خود دستگاه به دنبال پيدا کردن فرکانس طلا و هر فلز ديگری باشيد که قصداکتشاف اون رو داريد بنابراين بايد فرکانس جنس مربوطه با فانکشن به محيط ارسال شود تا بازخوردى از جنس باعث کشش آنتن به سمت خودش بشه و فرکانس هر فلز رو بايد با خود دستگاه ساخته شده کشف و بررسی بشه اينطور نيست که فرکانس هاى 35به درد اين مدار بخوره و برعکس که امکانپذير نيست اما کليت مدارات فانکشن که با ميکرو کار ميکنن يا آيسی هاى آنالوگ که خودشون نوعی فجنکشن مستقل هستند. واقعا کار ميکنن و تفاوت اونها بيشتر در دقت فرکانس هست که هرچه فرکانس توليدی داری خطای فرکانسی کمتر و چند رقم اعشار باشن بهترين کارايى رو دارن تا فرکانس دقيق تری کشف و استفاده بشه و دوستانيکه ميگن کار نميکنه يا فرکانس جنس مربوطه رو برای فرکانس دهی به مدار فانکشن ندادن يا تاثير ذهن باعت کار نکردن مدارو حرکت نکردن آنتنهاست و يا اينکه روش آنتن زدن رو بلد نيسبتن ،،،بنابراين الکی سفسطه نکنيد و به دنبال مدارى باشيد که دقت فرکانسی بالا در حد1دهم هرتز داشته باشه تا بشه دقیق فرکانس گيری و استفاده کرد

بنده دارم روی یکی از این فانکشن ها کار میکنم که چنین دقتی داره و از دو میکرو استفاده شده!! و به زودی فایل ها رو قرار میدم.

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

شنبه 18 مرداد1393 - 1:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Soheil2014 نوشته است:
delta force نوشته است:
برای ردیابی نمیشه زیاد روش حساب کرد

حد اقل ۵ (شعاع)متر ۳۰ گرم طلا رو بزنه(روی سطح زمین). ولی نمیزنه شما خودتون تست کردین؟؟

کار میکنه ولی نه اونطور که انتظارش رو داشتم :D

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

شنبه 18 مرداد1393 - 1:30pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
سهیل جان ممنون از بابت زحماتی که میکشی.
امیدوارم نتیجه کار مثبت باشه.
ما منتظریم داداش.
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 18 مرداد1393 - 1:46pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 942 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 ... 95  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 89 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure