Soheil2014 نوشته است:
جناب alirezaii21 پس کو انتن ها هیچ حرکتی ندارن فقط تاثیر ذهن باعث حرکت تاندولی میشه انتن ها رو خیلی دقیق و روان ساختم. انتنی که هوشی معرفی کرده بود رو هم ساختم من که حرکتی ندیدم البته تو داخل خونه و فرکانس ۵۵۰۰ هرتز موج سینوسی!
سهیل جان نمی دونم چرا شماها راجع به ردیابی اینطور ساده فکر می کنید.بابا اگه قرار بود که با این فانکشن ها ردیابی بشه کرد اونم بدون اعشار!تا حالا که همه میلیاردر بودند و هرچی بار بود رو زده بودند.بابا ردیابی راه زیادی میطلبه ومطالعات زیاد در رابطه با ماهیت مواد و فرکانس های تولیدی.کسی که میاد اینجا ومیگه من فلان ردیاب فلان فرکانس جنس زدم خوب من از این ادما یه سوال دارم اگه انتن های ردیابتون ثابت وتراز یه جایی بزارین و اونوقت با یه طلا دور انتن ها بگردین و انتن ها حرکت کردند حتی 1 درجه حرکت کردند.اونوقت می توانید به اون ردیاب 1 درصد اعتماد کنید
.ولی ایا دوستی هست که بگه من با فلان ردیاب این تست انجام دادم جواب داد ؟؟؟؟؟.من سر حرفم فقط با ردیاب های ساده و در کل همین فانکشناست.اقا جرا اینقد خرج این دستگاه اون دستگاه می کنید.هرکی میاد یه دستگاه ردیاب یا یه نقطه زن می زاره همه بدون مطالعه و شبیه سازی تو نرم افزار میرن اون رو می سازند. بعد هم میگن جواب نگرفتند.میرن سر مدار دیگه و همینطوری ادامه داره اخرش می بینی هم سرمایت از دستت رفته هم وقت و انرزی اخرش هم هیچی.
ببینید دوستان یکی دو نکته هست که بنده چندین بار تو این تابیک و تابیک های دیگه بهش اشاره کردم ولی هرکی حرف خودشو می زنه.-برای ردیابی باید دقت فرکانسی حداقل تا 0.1 هرتز رو داشته باشی.
سعی کنید فرکانس های تولیدی حد اقل تا 1 مگا باشه.من این چند بار گفتم به این ارقام و فرکانس های قلابی نت دل نبندید که مثلا طلا رو با فرکانس فلان میشه ردیابی کرد والا با این فکانس ها حتی نمیشه سفال یا اجر زد
در کل برای همه دوستان ارزوی موفقیت دارم.
یا حق