انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 7:01am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 480 , 481 , 482 , 483 , 484 , 485 , 486 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

دقیقاً همینطوره مهندس حمید ، ردیابی که ذرات رو نگیره و به طرف یونهای فلزات واکنش نده ردیاب نیست ! فقط باید تجربه و تشخیص رو بالاتر برد تا با روشها و قابلیتهایی که ردیاب 35 داره درصد حذف مواد معدنی و کانی های موجود و مجتمع در خاک رو تشخیص داد که باعث گرایش شدید آنتنها شده و به اصطلاح غلط خطا هست ؛ طبق تستهایی که استادان مجرب و با تجربه انجام دادن درصد حذف خطاهای محیطی و طبیعی در این ردیاب فوق العاده بالا هست ، به جرأت میشه گفت تا 90% ؛ درضمن ردیاب 35 با کمترین خطا در بین ردیابهای جهان جزء برترینها محسوب میشه ، که باید مثل سایر ردیابها اپراتوری اون رو بخوبی فرا گرفت ، از مهندس حمید بابت این پیروزی تشکر میکنم و تبریک میگم :-BD :ymapplause: :ymapplause:

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در یکشنبه 19 مرداد1393 - 9:10am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 19 مرداد1393 - 8:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

چقددددددد اعتمادبه نفس :(

همچین چیزی فقط حرفه چرامیگم چون با35 وقت وعمرم رفته وضربه یه اساسی دیدم 1000 بارم امتحانش کردم

نمیدونم بااین سیستمه بدچراهی بازبلندش میکنیدوبزرگ

اگه بخام عملی مثال بزنم خیلی هست که ثابت کنه ولی 1کیشومیگم :-w

جایی زمین کشاورزی بودش ومشکوک چندین ردیاب ه مختلف اومدن ویه جاروزدن همه و2در2ش کردن رفتن ولی نمیتونستن تشخیص بدن ویکی هم خیلی اپراتوربودش گفت ذراته اهنه ورفت که درس حدس زده بودوکارش درست بود

ماهم بانقطه زن چک کردیم دیدیم ذراته اهنه وردمیده هی وسیله و1دقیقه فهمیدیم این موضوع رو

حالاهمین جا35و22 رواوردیم به 2اپراتوردادیم که نمیدونستن کجاس این نقطه هردومدل رفتن روبه رویه این هدف سمته شمال وشمال غرب به ترتیب سنگه ذرات داروریشه درخته گون روگرفتن
خودتون تاتهشوبرین...
هدفم پوششه نقاطه ضعف ه ردیاب هست نه ازکسی عیب وطلبکارباشم
35 خیلی پله کارداره
افتاددددددددددددددددد :-Q :-Q :D :)

یکشنبه 19 مرداد1393 - 9:07am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام بر دوستان قدیم و جدید
یادش بخیر شور و شوق پارسالو اما امسال #:-s

ضمن احترام به نظرات دوستان گرامی با اجازه تون مطالبی عرض میکنم
نظر من اینه که هر دستگاهی در جای خود کارکرد و کاربرد خودشو داره و خواهد داشت! صرفا با داشتن یک دستگاه نمیتوان ادعا کرد به دستگاه دیگری احتیاج نیست .
همچنین نمیتوان ادعا کرد حتما به دستگاه دیگری احتیاج هست!!!
.....................
ردیاب:::
ردیاب برای پیدا کردن اهداف در مساحتی زیاد نعمتی بزرگ است. در واقع اولین فاکتوری که منو بسیار به ردیاب مشتاق کرده همین خاصیت شعاع زنی آن است.
خاصیت بعدی ردیاب عمق زنی آن است که هر کسی رو در این زمینه ارضا خواهد کرد.
می ماند تفکیک و نقطه زنی ردیاب.!

نقطه زنی هم تا حدودی حل شده ست و البته با راهکارهایی که پیدا کردیم باز نقطه زنی رو دقیقتر کردیم.
پس میتونیم بگیم ما دارای 3 فاکتور مهم در ردیابی هستیم.

فقط مسئله تفکیک مونده که مسئله بسیار مهمی هم هست و مشتاقانه در پی حل آن هستیم. هر چند تا حدودی راه رو رفتیم اما بازم باید تلاش کرد.
....................
نقطه زن:::
شعاع زنی ندارد.
عمقزنی محدود نهایت 5 الی 6 متر اونم ددر بعضی سیستم ها مثل لورنز Z1 و MDL8500 و سیستم هایی که شاید اسمشو نشنیده باشیم.
باقی سیستم ها نهایت 2متر.

در زمینه تفکیک هم هر چند بعضی سیستم ها دارای تفکیک هستند اما هر چه تفکیک بهتری داشته باشن عمقزنیشون کمتره مثل GPX5000
سیستم هایی هم که عمقزنی بیشتر دارند تفکیکشون نسبی خواهد شد و تا عمق خاصی مثلا نهایت تا 2 متر بتونن تفکیک میکنند.

مزیتی که نقطه زن دارد جای کاذب و پوچ رو نمیگیرد فقط فلزات ؛ هرچند در بعضی سیستم ها می بینیم که خشت و سفال هم میزنند.
..................
اما تصویری:::
تنها سیستمی که میتونه اکثریت مارو راضی کند سیستم تصویری پیشرفته ست.سیستم هایی که تصویر نسبتا واضحی از زیر زمین به ما بدهند.
اما مشکلی که وجود دارد کم بودن یا گران بودن این سیستم هاست.
بطوریکه باعث سواستفاده های فراوانی شده است و شاهد سیستم های تصویری هستیم که نمیتونیم هیچی از تصویرش بفهمیم و میگویند باید تحلیل تصاویر بلد باشی!!!

شعاع زنی و نقطه زنی محدود
----------------------------------------------------------------------
می بینیم که هر کدوم دارای مزایا و محدودیت هایی هستند و مقایسه کردن این 3 نوع سیستم هیچ معنایی و مفهومی ندارد.

نظر پایانی من و مختص به خودم این است که اگر کمر همت ببندیم و تفکیک ردیاب رو حل کنیم واقعا به وسیله دیگری احتیاج نداریم هرچند که داشتن تصویری مناسب رو نمیشه به راحتی از کنارش رد شد.

یکشنبه 19 مرداد1393 - 10:26am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
منم با نظر کانی عزیز موافقم و هر سیستمی کار خودشو داره و نباید انتظار بیجا داشت ولیکن میشه با تجربه و تمرین خیلی پیشرفت کرد.
ضمن اینکه همیشه امکانات فاکتور کلی این کار نیست و باید همه پارامترها رو کنار هم گذاشت و به هدف رسید.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 19 مرداد1393 - 10:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام. در مورد خطا زدن ردیاب مخصوصا به اهن زنگ زده روشی پیدا کردم که دیگه اهن زنگ زده رو نمیزنه. در مورد درات هم بیشترشونه رد میکنه. شاید تا هشتاد درصد خطا رو کم کنه و دراتو رد بده. تا حالا که تست کردم فقط یه جا درات دراوردم که اونم از نیم متری و اندازه نخود بود. یه فرصت بدید تا کامل توضیح بدم و بعدش باید اساتید اونو تست کنن چون تا اونجایی که من فهمیدم بدن افراد باهم خیلی فرق داره. نمونشم اینه که تا حالا من از هیچ کدوم از خطا ها یا همون درات حجم نگرفتم. یعنی دوستانی که میان میگن یه حجم 2*2گرفتیم و درات بود من اونارو فقط یه نقطه میگیرم. تا اونجا که شک کرده بودم که اگه اون زیر یه جسم بزرگ باشه نکنه باز یه نقطه بگیرم. این مورد رو چاه ارت تست کردم و مطمین شدم اگه چیزی اون زیر باشه حجم میده و حجمی که من گرفتم دقیقا برابر بود با صفحه مسی که تو 3متری گداشته بودن.

یکشنبه 19 مرداد1393 - 11:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeeed60h نوشته است:
سلام. در مورد خطا زدن ردیاب مخصوصا به اهن زنگ زده روشی پیدا کردم که دیگه اهن زنگ زده رو نمیزنه. در مورد درات هم بیشترشونه رد میکنه. شاید تا هشتاد درصد خطا رو کم کنه و دراتو رد بده. تا حالا که تست کردم فقط یه جا درات دراوردم که اونم از نیم متری و اندازه نخود بود. یه فرصت بدید تا کامل توضیح بدم و بعدش باید اساتید اونو تست کنن چون تا اونجایی که من فهمیدم بدن افراد باهم خیلی فرق داره. نمونشم اینه که تا حالا من از هیچ کدوم از خطا ها یا همون درات حجم نگرفتم. یعنی دوستانی که میان میگن یه حجم 2*2گرفتیم و درات بود من اونارو فقط یه نقطه میگیرم. تا اونجا که شک کرده بودم که اگه اون زیر یه جسم بزرگ باشه نکنه باز یه نقطه بگیرم. این مورد رو چاه ارت تست کردم و مطمین شدم اگه چیزی اون زیر باشه حجم میده و حجمی که من گرفتم دقیقا برابر بود با صفحه مسی که تو 3متری گداشته بودن.

درود بر شما
بسیار خوشحالم از اینکه به نتایج خوبی حداقل برای خودتان رسیدید، چون بنده از اول هم اعتقاد داشتم ردیاب 35 یک وسیله کارآمد در محیطهای وسیع برای رهگیری اهداف است و همچنین این اعتقاد که عملیات ردیابی فوق العاده تکنیکی و برای هر فرد تقریبا منحصر به فرد است و تقریبا نمیشود نسخه واحدی نوشت و به همه اعلام کرد که بطور مثال از این روش و یا از این فرکانس استفاده کنید حتما به نتیجه مطلوب خواهید رسید، البته منکر این هم نیستم که تشابهاتی از لحاظ بدنی در افراد مختلف وجود دارد که برای ردیابی نیز اینچنین است، به هر حال برای رسیدن به هدف نهایی بهترین راه برای ردیابی ابتکار و یا استفاده از تجربیات دیگران و تمرین و تست راهکارها و فرکانسهایی که با بدن خود همخوانی دارد میباشد و مسلما نمیشود در همان لحظه دستگاه را به دست شخص و یا اشخاص دیگری داد و از آنان انتظار داشت همان نتایجی بگیرند که ما میگیریم و همینطور استفاده از دستگاههای مورد اطمینان دیگر برای تایید هدف میباشد.
پیروز باشید @};-

یکشنبه 19 مرداد1393 - 11:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من با ردیاب 22اینو گرفتم و از نیم متری در اومد و این تنها موردی بود که با این روش خطا گرفتم. حالا دوستانی که 35رو دارن میدونن که اگه وزنو احتمالا روی 100گرم بدارن اینو رد کنه. به همین دلیل میگم که بیشتر خطاها حل میشه. بهر حال باید توسط چند نفر مختلف تست بشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 19 مرداد1393 - 11:54am
استاد
استاد

درود بر شما
علی جان اینکه ردیاب نمیزنه یا نمی گیره دو علت داره یا اینکه ردیاب توان اون کم هست یا اینکه اپراتور برای اولین بار اومده یه ردیاب دستش گرفته علت سومی هم وجود داره که رفتار ناشناخته مواد زیر زمین با فرکانسهای موجود و همینطور قدرت مغناطیسی زمین که شدت و ضعف داره که ممکنه یک روز شما یه هدف را در یه نقطه بگیرید و روز دیگه ردیاب اصلا به اون نقطه گرایش نداشته باشه
متاسفانه رفتارهای فرکانسها با هم فرق دارند و یک عامل شده که کار ردیابی را مختل کنه و گاها اتفاق می افته که اگه هدف در 2 متری شما و زیر زمین باشه ردیاب نسبت به اون واکنشی نشون نده مگر اینکه در دو سه جهت ردیابی کنید
اگه ردیاب توان اون ضعیف باشه تا اندازه ای میشه با اپراتوری دقیقتر بر مواد معدنی غلبه کرد. ردیاب 35 از دقت خوبی برخوردار هستو حدود 60 درصد میشه روی اون حساب کرد البته اپراتوری هم باید وارد باشی.صرف گرفتن انتنها در دست اپراتوری نیست ردیاب مثل نقطه رن نیست که تقریبا اصول تابتی برای تشخیص فلزات داشته باشه.ردیاب حتی با مگنت بدن فرد دچار تغییر فرکانس میشه که این موضوع بارها برای خودم اتفاق افتاده و حتی قدرت ذهن هم بر اون تاثیر میکذاره این فقط شامل 35 نیست همه ردیابها تقریبا از این ناحیه رنج میکشند و تا حالا هم کسی نتونسته اون را رفع کنه
اکثر بچه ها تا یه جایی را ردیاب زد می افتن به جون زمین و اون را سوراخ سوراخ میکنند خوب این کار ادم را خورد و خمیر میکنه و نا امید.من برابر 5 حفاری و 5 اسکلت و اشغالهای که در کنار اون بودند انجام دادم و دیدم اینجوری فایده نداره.و دنبال گرفتن فرکانسهای دقیقتر افتادم تا حالا که پی به رفتارهای متفاوت فرکانسها بردم وچند فرکانس گرفتم که فقط تستهایی نهایی مونده اگه فرکانسی پیدا شد که راضی کننده باشه خوب با 35 تنها ادامه میدهیم اگه هم به فرکانس درستی دست پیدا نکردیم فکر گرفتن یه جی پی و یا تی ال 12000 هستیم و اگه ردیاب بهتری از 35 یه وقت در سایت زده شده باز بر میگردیم به ردیاب.چونکه ردیاب دیگه دنگ و فنگ حمل و تنظیم و بگیر ببند و یک گروهان افراد لازم نداره که شما را مشا یعت کنه

یکشنبه 19 مرداد1393 - 11:55am
مدیر کل
مدیر کل

ali7777 عزیز از طرز نوشته های فعلی و قبلی شما مشخصه که نه تنها اعتقاد زیادی به ردیابی ندارین بلکه هیچوقت هم ردیاب زن خوبی نمیشین چون مشخصه استعدادشو هم ندارین! حالا یه نقطه زن آنچنانی هم دستتون گرفتین تصور میکنین دیگه کار تمومه. نه برادر من 6 ماه دیگه شما رو هم میبینیم! ;) همون نقطه زن رو هم شما بدون ردیاب فقط در اماکن نشانه دار میتونی استفاده کنی. وگرنه یک محوطه صد متری که بررسیش با ردیاب کار چند دقیقه هست رو شما بخوای کامل با نقطه زن اسکن کنی چند روز طول میکشه. تازه عمق زنی نقطه زن هم بسیار کمتر هست و اشیاء ریز در عمق زیاد رو اصلا نمیگیره که این خودش باعث میشه نقطه زنها خطای کمتری رو به ظاهر نشون بدن. در صورتیکه ردیاب همون اشیاء ریز رو به نسبت فلزیاب حداقل در 5 برابر عمق بیشتری میبینه! این هم باعث میشه خطا بیشتر بنظر بیاد. کلا ردیاب طبق یک محاسبه ساده چند هزار برابر نقطه بیشتری در محیط رو در یک لحظه میتونه ببینه. حالا اگر احتمال خطا در یک نقطه برای ردیاب و فلزیاب یکسان باشه پس ردیاب چون همه این نقاط رو همزمان پوشش میده ؛ باید چند هزار برابر فلزیاب خطا بزنه! ولی آیا واقعا چنین چیزی هست؟! مشخصه که نه.
صحبت قبلی من هم عموما در مورد ردیاب بود. من اسمی از 35 نیاوردم! متاسفانه بعضی دوستان هم گاهی بقدری تعریف میکنن که عده دیگه ای از دوستان هم تحریک میشن!!! بهرحال مقایسه اینکه فلان ردیاب اون نقطه رو خطا زد این یکی فلان جا رو خطا زد که دیگه واقعا مسخرست! دوست عزیز سیستم فرکانسی این ردیاب تقریبا با اکثر ردیاب هایی که الان دست مردم هست فرق داره! اگر ما میخواستیم از اون سیستم عادی استفاده کنیم که خطا ها بمراتب بیشتر میشد. ردیاب 35 میزان خطاهاش از اکثر سیستمهایی که این همه ساخته و تست کرده بودیم واقعا کمتر بوده. وگرنه کاری نداشت یه ایسی آنالوگ گذاشتن و اپراتور رو اسیر ولوم فرکانس و غیره کردن و آخرش هم مثل بعضی فروشنده هایی که حتما میشناسین ؛ برای اینکه خطای فرکانسی و حرارتی ردیاب رو توجیه کنیم بگیم سنسور مغناطیس داره و بر اساس عرض جغرافیایی خودش فرکانس رو بصورت هوشمند عوض میکنه!!! :D
در هر صورت سیستم این ردیابها بازی با فرکانسهاست! شکل امواج و عدد فرکانسها در ردیاب های مختلف متفاوت هستن. پس نوع خطا زدنشون هم یکسان نیست. اگر مقایسه و بررسی بخواد بشه باید هم میزان خطاها و هم واکنش در جاییکه واقعا جنس واقعی بوده باشه مورد بررسی قرار بگیره. از این گذشته اگر قرار بود فرکانسهای ثابت خود ردیاب برای ردیابی کافی باشه که دیگه این همه بحث فرکانس آزاد مطرح نمیشد! الان شما ردیاب های دیپ فایندر رو هم که گفته میشه خوب هستن نگاه بکنین بیشتر روال کارش همون اپراتوری خاص خودش هست که بیش از 1 ساعت کار داره! وگرنه ابتدا به ساکن اون هم کلی نقطه کاذب رو میگیره. این یک مساله عادی در ردیابیه و نمیشه کاریش کرد. در واقع ساخت ردیابی که از همون ابتدا هیچ هدف کاذبی رو نگیره کاملا غیر ممکنه و در دنیا وجود نداره. برای همین حتی گرانترین و پیشرفته ترین ردیاب هایی هم که عنوان شدن نیاز به تکنیک های تشخیص واقعی بودن هدف دارن.
ردیاب 35 سیستم خوب و درستی داره و اگر هم در آینده تلاشی برای ارتقاء ردیاب انجام بگیره بر اساس همین طرح خواهد بود. یعنی چیزی تغییر اساسی نمیکنه!

یکشنبه 19 مرداد1393 - 12:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نظر این حقیر اینه :
آنتنهای ردیاب باید طوری باشه که تآثیر نیروی ذهن درش از بین بره یا حداقل کمتر بشه که آدم بفهمه که حرکات آنتن بخاطر ردیابه یا تآثیر ذهن منه یا بخاطر کج گرفتن آنتنه
و بعدی اینکه ردیاب باید در جاهایی که نشانه یا نسخه باشه استفاده بشه

والسلام

یکشنبه 19 مرداد1393 - 2:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 480 , 481 , 482 , 483 , 484 , 485 , 486 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 86 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure