سلام بر دوستان قدیم و جدید
یادش بخیر شور و شوق پارسالو اما امسال
ضمن احترام به نظرات دوستان گرامی با اجازه تون مطالبی عرض میکنم
نظر من اینه که هر دستگاهی در جای خود کارکرد و کاربرد خودشو داره و خواهد داشت! صرفا با داشتن یک دستگاه نمیتوان ادعا کرد به دستگاه دیگری احتیاج نیست .
همچنین نمیتوان ادعا کرد حتما به دستگاه دیگری احتیاج هست!!!
.....................
ردیاب:::ردیاب برای پیدا کردن اهداف در مساحتی زیاد نعمتی بزرگ است. در واقع اولین فاکتوری که منو بسیار به ردیاب مشتاق کرده همین خاصیت شعاع زنی آن است.
خاصیت بعدی ردیاب عمق زنی آن است که هر کسی رو در این زمینه ارضا خواهد کرد.
می ماند تفکیک و نقطه زنی ردیاب.!
نقطه زنی هم تا حدودی حل شده ست و البته با راهکارهایی که پیدا کردیم باز نقطه زنی رو دقیقتر کردیم.
پس میتونیم بگیم ما دارای 3 فاکتور مهم در ردیابی هستیم.
فقط مسئله تفکیک مونده که مسئله بسیار مهمی هم هست و مشتاقانه در پی حل آن هستیم. هر چند تا حدودی راه رو رفتیم اما بازم باید تلاش کرد.
....................
نقطه زن:::شعاع زنی ندارد.
عمقزنی محدود نهایت 5 الی 6 متر اونم ددر بعضی سیستم ها مثل لورنز Z1 و MDL8500 و سیستم هایی که شاید اسمشو نشنیده باشیم.
باقی سیستم ها نهایت 2متر.
در زمینه تفکیک هم هر چند بعضی سیستم ها دارای تفکیک هستند اما هر چه تفکیک بهتری داشته باشن عمقزنیشون کمتره مثل GPX5000
سیستم هایی هم که عمقزنی بیشتر دارند تفکیکشون نسبی خواهد شد و تا عمق خاصی مثلا نهایت تا 2 متر بتونن تفکیک میکنند.
مزیتی که نقطه زن دارد جای کاذب و پوچ رو نمیگیرد فقط فلزات ؛ هرچند در بعضی سیستم ها می بینیم که خشت و سفال هم میزنند.
..................
اما تصویری:::تنها سیستمی که میتونه اکثریت مارو راضی کند سیستم تصویری پیشرفته ست.سیستم هایی که تصویر نسبتا واضحی از زیر زمین به ما بدهند.
اما مشکلی که وجود دارد کم بودن یا گران بودن این سیستم هاست.
بطوریکه باعث سواستفاده های فراوانی شده است و شاهد سیستم های تصویری هستیم که نمیتونیم هیچی از تصویرش بفهمیم و میگویند باید تحلیل تصاویر بلد باشی!!!
شعاع زنی و نقطه زنی محدود
----------------------------------------------------------------------
می بینیم که هر کدوم دارای مزایا و محدودیت هایی هستند و مقایسه کردن این 3 نوع سیستم هیچ معنایی و مفهومی ندارد.
نظر پایانی من و مختص به خودم این است که اگر کمر همت ببندیم و تفکیک ردیاب رو حل کنیم واقعا به وسیله دیگری احتیاج نداریم هرچند که داشتن تصویری مناسب رو نمیشه به راحتی از کنارش رد شد.