انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 6:10am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 482 , 483 , 484 , 485 , 486 , 487 , 488 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

merlin نوشته است:
مهندس یعنی در آنتنهای جدید اهدافی که نسبت به ما در 90 درجه قرار داره سنس نمیشه

چرا عرض کردم بدلیل ماهیت الکترومکانیکی کار این نوع آنتن ؛ حساسیت بیشتر به سمت ناحیه مقابل اپراتور خواهد بود و اهدافی که کاملا در طرفین قرار دارن کمی ضعیف تر سنس میشن. این هم البته نکته مثبتی هست که خیلی جاها بدرد میخوره و مشکلی هم ایجاد نمیکنه.

یکشنبه 19 مرداد1393 - 5:17pm
مدیر کل
مدیر کل

omidfullsystem نوشته است:
با سلام خدمت اساتید عزیز اقا حمید انتن های جدید چه موقع اماده میشن

فعلا نمونه های اولیه توسط اقا مجتبی ساخته شده و در مرحله تست نهایی هست. فکر میکنم تا دو هفته دیگه اقا مجتبی بتونه آنتنهای جدید رو در اختیار دوستان قرار بده.

یکشنبه 19 مرداد1393 - 5:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود
با تشکر از استاد حمید و اقا مجتبی عزیز که به فکر ساخت انتن جدید شدند که واقعا" نیازش احساس می شد امیدوارم تحولی در امر ردیابی 35 صورت بگیره
ما بی صبرانه منتظریم. با ارزوی موفقیت برای شما و همه دوستان در سایت فلزجو @};-

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

یکشنبه 19 مرداد1393 - 5:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
ممنون

آموزش مشاوره طراحی و انجام پروژه
پیج اینستا گرام
https://www.instagram.com/persianproject2020
کانال تلگرام
https://t.me/persianproject2020

یکشنبه 19 مرداد1393 - 5:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این آنتنهای جدید چطور طراحی شدن که تآثیر ذهن درشون کمتر شده؟
فرقشون چی چیه؟

یکشنبه 19 مرداد1393 - 6:12pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ضمن تشكر از آقا حميد و آقا مجتبي بخاطر طرح جديد آنتن .
حميد جان ممكنه آنتنهاي برنجي از ناحيه طول 2 تيكه باشن ؟بخاطر حمل راحترش عالي ميشه.
ياحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 19 مرداد1393 - 6:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من خیلی خوب این 1سال ردیابی رویادگرفتم انقدقبله جارفتن هدف زدم که شمارش ازدستم رفته و..که جاش که نیست بگم چی به چی ..... حرف زدن کاری نداره وراحته
من عملی وروراست با35 وررفتم وعمرسوخت دادم وجوونی
بعدشم من قصدم کمکه چون چراسره خودمونوگول بزنیم سیستم جواب نمیده وبایدبازنگری بشه حالا:انتن و... شمامهندسی کارت درسته مشتی
هیچ وقت چیزه ریزتوعمق یافت نمیشه که ادم بخادباردیاب سرچش کنه وکاره عمق بالاریسکه کسی کارنمیکنه ورفیقه من یکی ازبهترین ردیاب زن هاست میگه بایدمکمل باشه من خودم که ردیابم رو10سال باهامه جراته دستورندارم واسه یه هدفه 3متری بدم دست وپام میلرزه بانقطه دستورمیدم اخرم
6ماه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟توماهه اول پوله خودشودراوردم واسه صاحبش وجوابه اعتمادبهمودادم منم اپراتورشم فقط مهندس جوووووووون هه :D :ymhug:

این ردیاب نه اینکه تویه محوطه 100 متری چندنقطه کاذب واست میتراشه بلکه امکانه 10000درصدعمق وفلزروردمیده
اینوکه نمیتونیدمنکرشدددددددد خودتون برین توگودمیفهمین ن ن ن ن ن ن
اگه ادمایی مثه کهیال و... که تواپراتوری ردیاب حرفه ایی کاربودن رونده نشده بودن ازاین اینجا شایدالان میشدیه همفکریی واسه بهترشدن انجام دادش

یکشنبه 19 مرداد1393 - 9:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درادامه وقتی همه خطامیزدن خودتون میفرمودین :بایدجایه اثارداروخوب برین وگرنه خطامیزنین همش الان میگیدبانقطه میشه جاخوب رفت وردیاب اینجورنیس::
ادم یه جادرس بره نمیخادهدف هایه کاذب بزنه الانم وقت طلاست واسه همه وسایره ابعادش
بعدشم :ردیابه 35 مطلق نیست اگه بود22 هم همون فرکانسه دیگه پس چرا35شدددپس جاداره خیلی زیادهنوز
مثلا:اون برنده مینلبش که انحصاراز40تافرکانس هم تووسیله ش استفاده میکنه سال به سال میره به جلوومیگه بهترنیست هنوز
تازه اوناخیلی ازماهاوقطعه هاشونم چین نیس ودرست حسابی ان ورواصول
ببخشیدددددیگه :هدف صرفافقط راهنمایی ه وکمک البته ازبابه دیده شاگردیم به همه یه استادان وسرورانه این زمینه...

یکشنبه 19 مرداد1393 - 10:07pm
مدیر کل
مدیر کل

bina نوشته است:
سلام دوستان
ضمن تشكر از آقا حميد و آقا مجتبي بخاطر طرح جديد آنتن .
حميد جان ممكنه آنتنهاي برنجي از ناحيه طول 2 تيكه باشن ؟بخاطر حمل راحترش عالي ميشه.
ياحق @};-

خواهش میکنم بینا جان.
بله اتفاقا این انتن در مجموع به بیش از 3 تکه هم قابل جداسازی هست و در واقع تمام قسمتهای آنتن بصورت پیچی ساخته شده که میتونین از هم جداشون کنین.

یکشنبه 19 مرداد1393 - 10:17pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب ali7777 با مطالعه دقیق نوشته های شما واقعا متاسف شدم که چرا اصلا آقا مجتبی ردیاب رو به امثال شما میفروشه که حالا بخواین اینطور برخورد کنین! انگار اینجا کم کسانی رو داریم که واقعا با همین ردیاب موفق شدن! پس شما اگر نشدی مشکل از دستگاه 35 نبوده وگرنه دستگاه همه که یکسانه. این شمایی که فرق داری! صدها بار هم عرض کردیم ردیابی کار هر کسی نیست. قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری!
اگر چند ماه تست و کاوش و کسب تجربه با یک سیستم ردیاب متفاوت و انواع فرکانسها برای شما شده تلف کردن عمر و جوونی ؛ در عوض بنده 6 ماه زندگیم رو اختصاص دادم تا این ردیاب ساخته شده! در صورتیکه نیاز شخصی من نبود و کاوشگر حرفه ای نبودم و نیستم و حتی از فروشش هم عایدی که برای شخصی مثل من واقعا درامد محسوب بشه وجود نداشته! پس خواهشا بعضی حرفها رو ابتدا مزه مزه کنین بعد بنویسین.
شما هم قصدت کمک نیست و کمک کردن هم این مدلی نیست! از شما خیلی وارد تر اینجا زیاد داریم که نظراتشون مثل در گوهرباری هر روز داره نوشته میشه و یا بصورت خصوصی پیغام میدن. ولی کسی پستهای شما رو اگر اینجا بخونه متوجه میشه در حد یک آماتور هم در ردیابی پیشرفتی نداشتین. پس حرف شما نه ملاکه و نه بدرد کسی میخوره.
یک سال بعد از ساخت ردیاب 35 باز هم عرض میکنم این سیستم در کلاس کاری خودش نهایی هست و اگر دستگاه دیگری هم ساخته بشه باز از همین سیستم استفاده میکنه! یعنی هر خطایی الان هست اونجا هم میتونه باشه. مگر اینکه بواسطه فرکانسهای متفاوت بشه بعضی دیگر خطا ها رو حذف کرد. لابد بنده پس از یک سال چیزی میدونم که عرض میکنم این سیستم نهاییه! علتش هم واضحه چون فاکتوری در امواج وجود نداره که قابل تغییر نباشه و فرکانسهای زیادی هم قابل تست هستن. پس اپراتور عملا میتونه هر کاری بکنه ولی نه هر اپراتوری. در زمینه آنتن هم بنظر من کار بزرگی در حال انجام هست که خیلی کمک میکنه. البته اگر شما و امثال شما اجازه بدن ما حواسمون رو جمع کار بکنیم! نه اینکه با یک مشت حرف بیهوده اونم پس از این همه مدت نه تنها بنده بلکه دیگران رو هم نا امید کنین!
شما میگی هیچ چیز ریزی در عمق پیدا نمیشه! خب شما فهمت از کاوش در همین حد هست. اگر حرفت درست بود این همه آدم اینجا در به در دنبال فلزیابی نبودن که حتی شده نیم متر هم عمق بیشتری بزنه! ;) در صورتیکه در موقع ردیابی تقریبا هیچکسی نیست که دنبال عمقزنی فراتر از حد ردیاب باشه! این خودش ثابت میکنه که ردیاب تنها سیستمی هست که مشکل عمقزنی بالا نداره. پس خیلی ساده حرف شما درست نیست!
اصولا از نظر من هر کسی که ردیاب رو با فلزیاب مقایسه کنه و بخواد نتیجه بگیره که حتما یکیش بهتره ؛ از واقعیت کاربرد دستگاهها در کاوش خیلی دوره. هر کدوم این دستگاهها کاربرد خودشون رو دارن. بازم تاکید میکنم صرف داشتن یک فلزیاب کمکی به شما نمیکنه! بله ممکنه پولش رو دراورده باشین ولی اینها دیگه بحث احتمالات و اتفاقات هست! با ردیاب 35 هم یادتون باشه همون 2 ماه بعد ارائه یکی از دوستان به موفقیت بزرگی رسید و دیگه هم پیداش نشد! در صورتیکه خیلیها هنوز به چیزی نرسیدن. اینجور مسائل اصلا ملاک نمیشن چون همه چیز به دستگاه ربط نداره. از این گذشته با فلزیاب اتفاقا بیشتر خورده ریز میشه پیدا کرد تا اینکه یک هدف بزرگ رو بتونین بگیرین. چون اهداف خاص نه در عمق کم قرار دارن و نه سر راه شما هستن که بخواین راحت رد بشین و پیداش کنین! در صورتیکه ردیاب اگر اون هدف در عمق چند برابری و در هر محل غیر قابل دید و صعب العبوری هم باشه به شما نشون میده! ;)
حالا شما اگر مشکلت با 35 هست من میگم ایراد نداره شما ردیاب دیگه استفاده کن. میتونی به بقیه هم معرفی کنی استفاده کنن. هیچ مشکلی از نظر من نیست! ولی اگر میگی کلا ردیابی بدرد نمیخوره خوب این نظر شماست و باید از مسیر دیگری مکانهای مورد نظر خودت رو پیدا کنی تا بتونی از نقطه زن جواب بگیری. وگرنه که مشخصه برای اسکن یک منطقه وسیع با نقطه زن چاره ای جز تلف کردن ادامه جوانی شما نیست!!! حالا کو هدف درست و حسابی که اصلا بشه با نقطه زن بهش دست پیدا کرد؟!
امثال کهیال هم ظاهرا فقط بدرد امثال شما میخوردن که با یک مشت حرف غلط و یا بقصد کسب موقعیت برای خودشون فریبتون بدن و بعد هم به جای دیگه بکشونن! خوبه پستهای پر محتواشون در انجمن موجوده که چیزی جز فحش و توهین درش نبوده که بخواد بدرد کسی بخوره. واقعا باید گفت برای امثال شما متاسفم.
لطف هم کنین دیگه در این تاپیک پستی نذارین. این تاپیک برای امثال شما نیست.

یکشنبه 19 مرداد1393 - 10:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 482 , 483 , 484 , 485 , 486 , 487 , 488 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 153 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure