جناب ali7777 با مطالعه دقیق نوشته های شما واقعا متاسف شدم که چرا اصلا آقا مجتبی ردیاب رو به امثال شما میفروشه که حالا بخواین اینطور برخورد کنین! انگار اینجا کم کسانی رو داریم که واقعا با همین ردیاب موفق شدن! پس شما اگر نشدی مشکل از دستگاه 35 نبوده وگرنه دستگاه همه که یکسانه. این شمایی که فرق داری! صدها بار هم عرض کردیم ردیابی کار هر کسی نیست. قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری!
اگر چند ماه تست و کاوش و کسب تجربه با یک سیستم ردیاب متفاوت و انواع فرکانسها برای شما شده تلف کردن عمر و جوونی ؛ در عوض بنده 6 ماه زندگیم رو اختصاص دادم تا این ردیاب ساخته شده! در صورتیکه نیاز شخصی من نبود و کاوشگر حرفه ای نبودم و نیستم و حتی از فروشش هم عایدی که برای شخصی مثل من واقعا درامد محسوب بشه وجود نداشته! پس خواهشا بعضی حرفها رو ابتدا مزه مزه کنین بعد بنویسین.
شما هم قصدت کمک نیست و کمک کردن هم این مدلی نیست! از شما خیلی وارد تر اینجا زیاد داریم که نظراتشون مثل در گوهرباری هر روز داره نوشته میشه و یا بصورت خصوصی پیغام میدن. ولی کسی پستهای شما رو اگر اینجا بخونه متوجه میشه در حد یک آماتور هم در ردیابی پیشرفتی نداشتین. پس حرف شما نه ملاکه و نه بدرد کسی میخوره.
یک سال بعد از ساخت ردیاب 35 باز هم عرض میکنم این سیستم در کلاس کاری خودش نهایی هست و اگر دستگاه دیگری هم ساخته بشه باز از همین سیستم استفاده میکنه! یعنی هر خطایی الان هست اونجا هم میتونه باشه. مگر اینکه بواسطه فرکانسهای متفاوت بشه بعضی دیگر خطا ها رو حذف کرد. لابد بنده پس از یک سال چیزی میدونم که عرض میکنم این سیستم نهاییه! علتش هم واضحه چون فاکتوری در امواج وجود نداره که قابل تغییر نباشه و فرکانسهای زیادی هم قابل تست هستن. پس اپراتور عملا میتونه هر کاری بکنه ولی نه هر اپراتوری. در زمینه آنتن هم بنظر من کار بزرگی در حال انجام هست که خیلی کمک میکنه. البته اگر شما و امثال شما اجازه بدن ما حواسمون رو جمع کار بکنیم! نه اینکه با یک مشت حرف بیهوده اونم پس از این همه مدت نه تنها بنده بلکه دیگران رو هم نا امید کنین!
شما میگی هیچ چیز ریزی در عمق پیدا نمیشه! خب شما فهمت از کاوش در همین حد هست. اگر حرفت درست بود این همه آدم اینجا در به در دنبال فلزیابی نبودن که حتی شده نیم متر هم عمق بیشتری بزنه!
در صورتیکه در موقع ردیابی تقریبا هیچکسی نیست که دنبال عمقزنی فراتر از حد ردیاب باشه! این خودش ثابت میکنه که ردیاب تنها سیستمی هست که مشکل عمقزنی بالا نداره. پس خیلی ساده حرف شما درست نیست!
اصولا از نظر من هر کسی که ردیاب رو با فلزیاب مقایسه کنه و بخواد نتیجه بگیره که حتما یکیش بهتره ؛ از واقعیت کاربرد دستگاهها در کاوش خیلی دوره. هر کدوم این دستگاهها کاربرد خودشون رو دارن. بازم تاکید میکنم صرف داشتن یک فلزیاب کمکی به شما نمیکنه! بله ممکنه پولش رو دراورده باشین ولی اینها دیگه بحث احتمالات و اتفاقات هست! با ردیاب 35 هم یادتون باشه همون 2 ماه بعد ارائه یکی از دوستان به موفقیت بزرگی رسید و دیگه هم پیداش نشد! در صورتیکه خیلیها هنوز به چیزی نرسیدن. اینجور مسائل اصلا ملاک نمیشن چون همه چیز به دستگاه ربط نداره. از این گذشته با فلزیاب اتفاقا بیشتر خورده ریز میشه پیدا کرد تا اینکه یک هدف بزرگ رو بتونین بگیرین. چون اهداف خاص نه در عمق کم قرار دارن و نه سر راه شما هستن که بخواین راحت رد بشین و پیداش کنین! در صورتیکه ردیاب اگر اون هدف در عمق چند برابری و در هر محل غیر قابل دید و صعب العبوری هم باشه به شما نشون میده!
حالا شما اگر مشکلت با 35 هست من میگم ایراد نداره شما ردیاب دیگه استفاده کن. میتونی به بقیه هم معرفی کنی استفاده کنن. هیچ مشکلی از نظر من نیست! ولی اگر میگی کلا ردیابی بدرد نمیخوره خوب این نظر شماست و باید از مسیر دیگری مکانهای مورد نظر خودت رو پیدا کنی تا بتونی از نقطه زن جواب بگیری. وگرنه که مشخصه برای اسکن یک منطقه وسیع با نقطه زن چاره ای جز تلف کردن ادامه جوانی شما نیست!!! حالا کو هدف درست و حسابی که اصلا بشه با نقطه زن بهش دست پیدا کرد؟!
امثال کهیال هم ظاهرا فقط بدرد امثال شما میخوردن که با یک مشت حرف غلط و یا بقصد کسب موقعیت برای خودشون فریبتون بدن و بعد هم به جای دیگه بکشونن! خوبه پستهای پر محتواشون در انجمن موجوده که چیزی جز فحش و توهین درش نبوده که بخواد بدرد کسی بخوره. واقعا باید گفت برای امثال شما متاسفم.
لطف هم کنین دیگه در این تاپیک پستی نذارین. این تاپیک برای امثال شما نیست.