انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 10:49am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 487 , 488 , 489 , 490 , 491 , 492 , 493 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
آرین نوشته است:
یه خداشناس فرکانس 29.29 رو روی بار واقعی تست کنه بگه

آرین جان عجله نکن [-X . گاماس گاماس.
دوست داریم.

سه شنبه 21 مرداد1393 - 2:55pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

آرین نوشته است:

اونش با من.بنظر فركانس خوبي مياد ;)

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 21 مرداد1393 - 2:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
hamze2000 نوشته است:
آرین نوشته است:

اونش با من.بنظر فركانس خوبي مياد ;)

دیدی آرین جان.کار رو تمام شده حساب کن.
حمزه جان دوست داریم.

سه شنبه 21 مرداد1393 - 3:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود بر المیرا و حمزه :-*

سه شنبه 21 مرداد1393 - 5:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باعرض سلام و خسته نباشیذ خدمت همه دوستان عزیز من هم یک مدتی هست که تمام نوشته هارو مطاله میکنم اما چون به سیستم دسترسی نداشتم و نمیدونستم چی به چیه نمیشد نظری بدم جای داره از همینجا از استاد عزیزم parsi که واقعا برا خاطر تهیه این سیستم خیلی کمکم کردن تقدیرو تشکر کنم :x و همچنین از لظف و بزرگواری اقا مجتبی واقا حمید و اقا مهدی برا خاطر ساخت این سیستم واقعا قوی @};- @};- @};-
دوستان من دوروزه سیستم دستم رسیده اما خیلی نتایج خوبی گرفتم و خواستم بهتون بگم:
توی قسمت اموزشی منم هزارتومنیرو گرفتم/شب یک النگورو که زیرچهارتا کفش رو زمین مخغی کرده بودنو ردیابی کردم /خواستم عملی هم روش کار کت چون از همون ابتدا دیدم خیلی خوب دارم =یش میرم =س بدجور مشتاق بودم برا همین رو حیاطمون یک چاه اب بود روشو گرفته بودن مسیرش مشخص نبود بدون سنس20دقیقه و خاموشی 3 دقیقه من اونو درعرض 5دقیقه ردیابی کردم نقطشم مشخص کردمو کاملا درست بود/خواستم از تو خونه هم زدیابیش کنم من دستگاهو گذاشتم رو حفره من دیدم داره میره سمت =ذیرایی ببخشید اونpنمیدونم دقیق چجوری بزنم بیاد قاطی کرده من دیدم انتنها بدجوری اونجارو میگرفتن من هدفم چاه رو حیاط بود که مسیرشم میدونستم اما اصلا اونجا نمیرفت بلکه میرفت سمت =ذیرایی و قیچی میکرد خلاصه بعدش متوجه شدیم زیر =ذیرایی یک انباری بوده که زنگ زدیم صاحب خونه گفت اونجا یک انباری قدیمی هستش که برا ایتکه لازم نبوده درشو گرفته که مام بیخبر ازش...
من با این بدجور مشتاق شدم رو یک مسیر واقعی کار کنم...=س رفتم.... دوستان همه تستها گلد1تا5 قیچی میکنه/مگنت هردوشم از هر چهار جهت به فاصله تقریبا 4متر دورتر قیچی میکنه/حفره تاw20میگیره/مس میگیره/قرکانس طلا فک کنم163.3 یود میگیره/فرکانس دیگه که گفتین فک کنم23/47 برای من مثل مگنتها کار میکنه و از چهار جهت به سمت نقطه قیچی شده به فاصله تقریبا 5متر دورتر قیچی میکنه/حالا من یک فرد مبتدی هستم شاید درست نزده باشن اما از همین ابتدا به کارم ایمان دارم چون خیلی خوب اون اطاقک زیر =ذیرایی که بدون اطلاع ازشو گرفتو تستهام که زیر کفشهام بودنم قشنگ بدون خطا با فرکانس ازاد وخود دستگاه طلاگرفتم...این مورد29/29 هم رو اون مورد تست میکنم احتمالش زیاده بازم اونجا قیجی کنه اگر جواب مثبت بود اعلام میکنم...فقط من اخر سر ندونستم شماچجوری به وزن اجناس میرسین با کم و زیاد کردن ولوم وزن؟مثلا میبینم میگید زد یک کبلو مس/یک کیلو مفرع اینارو چجوری بدست میارین؟میون مباحث من دیدم گفتید احتمال اینکه وزن زیر زمین بعد گذشت سالیان زیاد نشون داده بشه مثلا20 گرمو20کیلو ایا واقعا هست؟ اخه من اونجا زدم تا وزن یک تن هم به طلا میزد...قضیه چیه؟

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

سه شنبه 21 مرداد1393 - 5:33pm
مدیر سایت
مدیر سایت

شما با تمرين بيشتر حتماً موفق ميشيد تا يك اپراتور ردياب خوبي بشيد ، فقط بايد مثل ديگر دوستان علم رديابي رو خوب مطالعه و تجربه كنيد و به درك بالايي از علم رديابي با ردياب دست پيدا كنيد @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 21 مرداد1393 - 7:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان در صورت امكان ميشه در مورد زاويه 45 درجه بار يه توضيح كلي و واضحي بديد ؟

سه شنبه 21 مرداد1393 - 7:07pm
YIM
مدیر سایت
مدیر سایت

جاوید نوشته است:
درود بر شما
فرکانسه 29.29 برای طلا هست دوستان میتونن تست کنن و نتیجه را گزارش کنند.این فرکانس تمام فرکانسهای ردیاب که با وزن 10 تن هدفی را میگیرند برای من رد داده.دیشب حدود 2.30 دوساعت در گرما سرپا بودم و فرکانسها را ازمایش کردم فعلا این فرکانس را داشته باشید و همه دوستان لطفا هدف هایی که با فرکانسهای قبلی میگرفت و یا الان میزنه تست کنند و گزارش بدهند تا ما بدونیم داریم به کجا میریم

درود بر استاد جاويد فدا كار @};-
از تلاشهاي شما برادر عزيز و زحمت كش كه اينهمه به فكر دوستان و موفقيت همه هستيد به سهم خودم صميمانه سپاسگذاري ميكنم و اميدوارم كه هميشه سالم و سلامت در پناه حق تعالي باشيد @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 21 مرداد1393 - 7:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
با سلام و اجازه اساتید عزیز
دوستان در مورد باتری دستگاه صحبت شد خواستم بگم من دستگاه رو تقریبا به مدت یک روزو نیم روشن گذاشتم تا شارژش تموم شد درصد باتریش توی این مدت روی 100 بود تا وقتی که شارژش دیگه اخراش بود و اونوقت در عرض 30دقیقه خاموش شد
تا وقتی که شارژش دستگاه شروع به کم شدن نشده میشه ازش استفاده کرد ولی وقتی شروع به کم شدن شد در حد یه تست میتوند ازش استفاده کنید
در مورد استفاده درست باتری هم باید خدمتتون عرض کنم من تاحالا باتری زیاد خراب کردم و تقریبا میدونم چطور باید ازش درست استفاده کرد تا عمرش بیشتر بشه
باتری های 35 از جنس لیتیوم ایون هست این باتری ها بعد از یه مدت خود به خود شارژش خالی میشه پس اگه فول شارژش کردید و بعد از یه مدتی دیدید شارژش خالیه به خاطر جنس باطریه (البته اینم بگم این نوع باتری بهترین نوع باتریه) و اینکه شما حتی وقتی دستگاه رو خاموش میکنید (کلید خاموش رو میزنید) فقط قسمت +باتری از مدار جدا میشه ولی قسمت - همچنان روی مدار وصله و قطع نشده و من بعد از چند تا باتری خراب کردن متوجه شدم توی این حالت اگه دستگاه فول شارژ باشه یا حتی شارژ نداشته باشه بعد از یه مدت طولانی (مثلا 10 روز ) که خاموش باشه باتری خراب میشه پس توصیه میکنم حداقل هر 3روز یک بار به مدت 30دقیقه دستگاهتونو روشن کنید تا باتری دستگاه خراب نشه
یا حق

آموزش مشاوره طراحی و انجام پروژه
پیج اینستا گرام
https://www.instagram.com/persianproject2020
کانال تلگرام
https://t.me/persianproject2020

سه شنبه 21 مرداد1393 - 8:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
siamakk نوشته است:
دوستان این را هم در نظر داشته باشیم که بلبرینگ های دستگاه اهنی هستند و به مثابه ی خوراک عمل میکنند و ردیاب به سمت اهن گرایش داره!
نمیدونم اقا حمید و مجتبی فکری هم به حال این موضوع کرده اند یا نه؟

بله با اقا مجتبی که صحبت کردم این انتنهای جدید کاملا لوازم بکار برده شده تماما برنج هست حتی جای فیش هم برنج هست ;)

شنیدن کی بود مانند دیدن

سه شنبه 21 مرداد1393 - 11:33pm
YIM
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 487 , 488 , 489 , 490 , 491 , 492 , 493 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ali_anz68 و 73 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure