باعرض سلام و خسته نباشیذ خدمت همه دوستان عزیز من هم یک مدتی هست که تمام نوشته هارو مطاله میکنم اما چون به سیستم دسترسی نداشتم و نمیدونستم چی به چیه نمیشد نظری بدم جای داره از همینجا از استاد عزیزم parsi که واقعا برا خاطر تهیه این سیستم خیلی کمکم کردن تقدیرو تشکر کنم
و همچنین از لظف و بزرگواری اقا مجتبی واقا حمید و اقا مهدی برا خاطر ساخت این سیستم واقعا قوی
دوستان من دوروزه سیستم دستم رسیده اما خیلی نتایج خوبی گرفتم و خواستم بهتون بگم:
توی قسمت اموزشی منم هزارتومنیرو گرفتم/شب یک النگورو که زیرچهارتا کفش رو زمین مخغی کرده بودنو ردیابی کردم /خواستم عملی هم روش کار کت چون از همون ابتدا دیدم خیلی خوب دارم =یش میرم =س بدجور مشتاق بودم برا همین رو حیاطمون یک چاه اب بود روشو گرفته بودن مسیرش مشخص نبود بدون سنس20دقیقه و خاموشی 3 دقیقه من اونو درعرض 5دقیقه ردیابی کردم نقطشم مشخص کردمو کاملا درست بود/خواستم از تو خونه هم زدیابیش کنم من دستگاهو گذاشتم رو حفره من دیدم داره میره سمت =ذیرایی ببخشید اونpنمیدونم دقیق چجوری بزنم بیاد قاطی کرده من دیدم انتنها بدجوری اونجارو میگرفتن من هدفم چاه رو حیاط بود که مسیرشم میدونستم اما اصلا اونجا نمیرفت بلکه میرفت سمت =ذیرایی و قیچی میکرد خلاصه بعدش متوجه شدیم زیر =ذیرایی یک انباری بوده که زنگ زدیم صاحب خونه گفت اونجا یک انباری قدیمی هستش که برا ایتکه لازم نبوده درشو گرفته که مام بیخبر ازش...
من با این بدجور مشتاق شدم رو یک مسیر واقعی کار کنم...=س رفتم.... دوستان همه تستها گلد1تا5 قیچی میکنه/مگنت هردوشم از هر چهار جهت به فاصله تقریبا 4متر دورتر قیچی میکنه/حفره تاw20میگیره/مس میگیره/قرکانس طلا فک کنم163.3 یود میگیره/فرکانس دیگه که گفتین فک کنم23/47 برای من مثل مگنتها کار میکنه و از چهار جهت به سمت نقطه قیچی شده به فاصله تقریبا 5متر دورتر قیچی میکنه/حالا من یک فرد مبتدی هستم شاید درست نزده باشن اما از همین ابتدا به کارم ایمان دارم چون خیلی خوب اون اطاقک زیر =ذیرایی که بدون اطلاع ازشو گرفتو تستهام که زیر کفشهام بودنم قشنگ بدون خطا با فرکانس ازاد وخود دستگاه طلاگرفتم...این مورد29/29 هم رو اون مورد تست میکنم احتمالش زیاده بازم اونجا قیجی کنه اگر جواب مثبت بود اعلام میکنم...فقط من اخر سر ندونستم شماچجوری به وزن اجناس میرسین با کم و زیاد کردن ولوم وزن؟مثلا میبینم میگید زد یک کبلو مس/یک کیلو مفرع اینارو چجوری بدست میارین؟میون مباحث من دیدم گفتید احتمال اینکه وزن زیر زمین بعد گذشت سالیان زیاد نشون داده بشه مثلا20 گرمو20کیلو ایا واقعا هست؟ اخه من اونجا زدم تا وزن یک تن هم به طلا میزد...قضیه چیه؟