انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 3:11pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 492 , 493 , 494 , 495 , 496 , 497 , 498 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

saeed630 نوشته است:
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید برای حفره یابی یک تونل چرا ردیاب هر بار دستگاه 2 متر اینور اونورو نشون میده؟ و اینکه عمق گیری هر دفعه متغیره ؟
در ضمن تونلم واقعیه عمقم حدود 6-7 متره یک قسمت تونلم ریزش کرده ولی مسدوده .
تورو خدا راهنمایی کنید فقط برای حفره یابی دقیق ؟ خسته شدم بخدا از این همه بی دقتی.
کسی ام اگر قیمت دستگاه اگزاماینر اصلی رو داره بگه شاید تونسم بخرم راحت بشم از این همه بی نتیجه موندن ممنونم منتظره راهنمایی شما اساتید هستم.

سلام بر شما
توکلت بر خدا باشه دوست عزیز
ناامیدی و دلسردی بد آفتیه و از شیطانه!!!
بهتره آرامش خودتو حفظ کنی و رو مسئله تمرکز کنی ;)

باید عرض کنم خدمتتون که مود حفره ردیاب مشکلات سایر فرکانسهارو نداره و به کل مجزاست.

شما بزارید رو حفره و وزنشو بزارید حدودا 20. کمی بهش وقت (15 دقیقه(هر چه بیشتر بهتر)) بدید. سپس آنتن بزنید.
اولین نقطه که گرفتی همونجا عمقشو بگیر. حجمشو بگیر و سپس عمق هارو از اطراف حجم هم بگیر.

یه نکته که خیلی مهمه به نظرم اینه: اگر بار بزرگی اونجا خوابیده همین انتن رو مغلوب خواهد کرد.
قیمت دستگاه اگزاماینر هم دوروبر 15 میلیون می باشد!

جمعه 24 مرداد1393 - 8:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون از جعفر عزیز و کانی جان
کانی جان دستگاه اگزاماینر ایا بدرد بخور هست ؟ و عمق چقدی میزنه برای حفره ؟
ممنونم که میاین و جواب میدید خدا شاهده اگه مسائل امنیتی نباشه من حاضرم همه جوره جبران کنم ؟
دارم روی یک تونل کارم میکنم که خیلی عالیه و پر نتیجه ولی نقطه دقیقش معلوم نمیشه همین

جمعه 24 مرداد1393 - 8:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

جعفر جان-کانی جان اینم بگم من اول تونل هستم و طول تونل حدود 2 کیلومتری هست در عرض حدود 3 متر و اتاقهای فراوون ولی مشکل وارد شدنه که پیدا نمیشه یکی قبلا ریزش کرده بود به همین خاطر از یه قسمت دیگه قرار شد وارد بشیم که نقطه دقیق پیدا نشده هنوز

جمعه 24 مرداد1393 - 9:03pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

saeed630 نوشته است:
ممنون از جعفر عزیز و کانی جان
کانی جان دستگاه اگزاماینر ایا بدرد بخور هست ؟ و عمق چقدی میزنه برای حفره ؟
ممنونم که میاین و جواب میدید خدا شاهده اگه مسائل امنیتی نباشه من حاضرم همه جوره جبران کنم ؟
دارم روی یک تونل کارم میکنم که خیلی عالیه و پر نتیجه ولی نقطه دقیقش معلوم نمیشه همین

بله اگزا بدرد میخوره و عمق حداکثری رو 10 متر گفتن که فکر کنم کمتره. و من از موفقیت 5 ال 6 مترش خبر دارم.
البته اگه خیلی رو مورد اطمینان دارید بیشتر تحقیق کنید شاید دستگاه بهتری هم پیدا شد.

اما به عقیده من با ردیاب هم میشه خیلی راحت حفره رو گرفت. نمونه بارزش تونلی که حمزه زدن و عکسشم گذاشتن.

شما یه کار کنید. یه چاله یا چااه آماده رو پیدا کنید. با مود حفره سرچ کنید ببینید میتونید بگیرید یا نه. البته بهتره محل چاله یه چاه رو ازش بی اطلاع باشید.
اگه با فاین اوکی نتونستید با فاینهاش تست کنید تا بالاخره بتونید چاله و یا چاه رو با دقت خوب بگیرید.

سپس با همین فاین برید شکار تونل اصلیتون.

جمعه 24 مرداد1393 - 9:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال

کانی جان من همه اینکارارو میکنم شاید چندتا تونل پیدا کردم تاحالا ولی اونا عمق 3 متر میشده این یکی 7 متر به بالاس چون تپه هست 99 درصد قسمتاش بالای 9 متره نقطه دقیقو فقط نشون نمیده هستن بچه ها دستگاه پیشرفته دارن ولی نمیخوام پاشونو باز کنم رو این قسمت .تا 5 میلیاردم الان مشتری پاش نشسته که فقط محلو نشونش بدی خودش اقدام کنه بنا به اطلاعاتی که طرف داره دوس ندارم به این راحتی از کنارش بگذرم همین

جمعه 24 مرداد1393 - 9:10pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

saeed630 نوشته است:
کانی جان من همه اینکارارو میکنم شاید چندتا تونل پیدا کردم تاحالا ولی اونا عمق 3 متر میشده این یکی 7 متر به بالاس چون تپه هست 99 درصد قسمتاش بالای 9 متره نقطه دقیقو فقط نشون نمیده هستن بچه ها دستگاه پیشرفته دارن ولی نمیخوام پاشونو باز کنم رو این قسمت .تا 5 میلیاردم الان مشتری پاش نشسته که فقط محلو نشونش بدی خودش اقدام کنه بنا به اطلاعاتی که طرف داره دوس ندارم به این راحتی از کنارش بگذرم همین

بسیار عالی همینکه چند تا تونل پیدا کردی کفایت میکنه و اما کلید حل این مشکل به نظرم فقط همینه:::

چون عمق بالاست اجازه بده نیم ساعت ردیاب روشن بمونه سپس آنتن بزن(بیشتر هم گذاشتی بهتر). همین. ;)
وقتی حجم رو گرفتی از رو نقطه شمالی بطرف جنوب وایسا(نقطه شمالی حجمو میگم) آنتن بزن یه مسیر میده دنبال کن یه قیچی خواهی داشت که به احتمال زیاد میفته وسط حجم در صورتی که جارو درست گرفته باشی.

آخرین بار توسط Kani در جمعه 24 مرداد1393 - 9:35pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 24 مرداد1393 - 9:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دمت گرم کانی جان خدا بهت برکت بده از لطفت جبران میکنم ایشا...

جمعه 24 مرداد1393 - 9:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
rohollahmohamady نوشته است:
سلام اقا المیرا:این منطقه که روش تست کردم هرجای نقطشو که حفاری کنید کوزه شکسته و استخوان میاد بیرون و مشخص نیست اصلا چی به چیه حتی ذراتم خیلی زیاده /من برای ایتکه وسعتم کاریم تو این منطقه زیاد نیست و باغ یکی از دوستان هست برای همین ولوم powerرو گذاشتم رو3 تا زیاد دورو برا نره چون باغم که بگیم زیاد بزرگ نیست و حدودا100 متر میشه/من اومدم برا حذف ذرات wگذاشتم رو20گرم و فرکانسم گذاشتم روgold3با فاینok دیدم رفت رو یکجا قیچی کرد بعدا من مابقی گلدهارم رو همونokگذاشتم بازم رفت رو اوتجا قیچی کرد/بعدا من از فاین مثبت منفی3 برای گلد123 و از فاین مثبت منفی 2 برای گلد45استفاده کردم بازم رفت اونجا قیچی کرد/من رو مد مگنت هردوشم گذاشتم به فاصله 4متر دورتر از هدفی که گلدها قیچی کردن قیچی کرد فقط ده سانتی یا کمتر اختلاف داشتن باهم/من دیده بودم نوشته بودین برای تست قبرا ازw10ّ استفاده بشه و50برای اطاقکها من مدو گذاشتم رو ده رفت دقیقا روجایی که گلدها قیچی میکردن قیچی کرد/گذاشتم روw14بازم قیچی کرد گذاشتم رو20بازم قیچی کرد اما گذاشتم30 دیگه قیچی نکرد/برای فرکانس ازاد165.3گذاشتم به وزن 20 گرم کم کم زیاد کردم تا1تن حتی رو گلدها هم اینو تست کردم همشون رو هدف اولی قیچی کردن/مس زدم 10گرم از فاصله دورتر خیلی زود منو برد بازم رو اون هدف اولیه و قیچی کرد/مد24.37 باشه اشتباه نکنم اینم تست کردم اینم برام مثل مگنتا عمل کرد یعنی چندمتر دورتر از هدفی که گلدها قیچی میشدن قیچی میشد از هر4جهت.../ مد29.29 هم همینطور اما اینو یادم رفته بود بگم مد24.37 که میگم حالت مگنت یعنی هاله احاطه شده از دفینه رو میگیره خیلی قوی میگرفت خیلی حتی از مگنت خود دستگاه هم قویتر میگرفت/نمیدونم والا درست زدم یانه ایشالا تست هاشو کردم درست میشه قسمتم شد زود کارو شروع میکنم تا نتایجو خدمتتون عرض کنم رو تخم چشمام حتما اون مورد که انتنارو بیشتر به سمت زمین خم کنمم تست میکنم فقط یک مورد اونم اینکه من انتنارو مثل فیلم اموزشی نمیگیرم بلکه دستامو تا اون حد فیلم میارم بالا بعدا به سمت بدنم ارنجامو خم میکنم تویعنی به سمت بدنم که دستامم اونجوری خسته نمیشه و لرزششم کم میشه تست ازمایشاتمم هم رو انباری خونه.هم التگوی زیر کفشهاو چاه فاضلاب خونه رو به اون شکلی گرفتمو انجام دادم درست بودو خطایی نداد رو این موردم اونجوری تست کردم. @};-

درود بر شما
ردیاب را روی فرکانس 23.42 بزار و ولوم وزن را روی 10 کیلو بزار ولوم پاور را هم روی 9 بزار ردیابی کن و نتیجه را گزارش کن

سلام استاد جاوید من این مد23.42 رو تست کردم خوب هدفو زد:هدف یک قسمت زباله های سوخته بود که رو هم انباشته شده بودن :D
که زباله ها شامل:نایلون/کاغذ/و=لاستیک بود که یک قسمتش سوخته بودن گوشه باغ یک قسمتش نه که سیستم رو قسمت سوخته شده فقط قیچی میکرد @};- @};-
اقا المیرا تست شمارم انجام دادم راسیش وقتی زیاد خم میکنم انتنارو قفل میکنه اما سخت و سنگین @};-
دوستان ما شروف به حفاری کردیم و دستگاه به نابه اون فیلم اموزشی عمق داده بود 5متر اما الان 6متر شده و هیچی نیست اما بازم دستگاه اونجارو میزنه ولی این قسمت حفاری با مناطق دیگه که با شاغول جیوه دوستان زده بودن کاملا فرق داره و علایم خوبی داشته ایشالا نتیجه داد اینجا گزارش میدم فقط یک مسله هست اونم اینکه هربار که یک مقدار حفاری میشه من دستگاه میزنم هربار باروش عقب عقب برگشتن من عمق میگیرم هربار میده یک متر.یک مترم حفاری میکنیم بازم میده یک متر قضیه چیه؟راستی دوستان اینم بگم تو این وسط بهتره برا خطای دستگاه از فرکانس اهن استفاده نکنین که مثلا به اهن هم قیچی کرد خطاست نه چون ما طی حفاری یک جنسی بوده مشخص نبوده چون =وسیده بود درعمق4متری =یداش کردیم اما اگر رو فرکانس اهن تست میکردیم که ببینیم خطاست یانه اون موقع بیخیال اونجت میشدیمو میگفتیم خطاست...
دوستان نتیجه حق حفاری تا الان مثبت بوده/ درسته جنسی درنیومده اما علایمش کاملا خوب هستشو دستگاه بازم رو اونجا ثسچس میکنه.
فرکانسهای استاد جاوید هم اونجا تست میکنم میگم.
و این مطلب که مد29.29 رو اینبارم تست کردم برای من به عنوان رهگیری خیلی خوب جواب داد قبلا حالت مگنتی برام فک میکردم کار میکنه یعنی دومتر مونده به هدف قیچی میکنه که اونم بامکث10 ثانیه و باز شدنش متوجه شدم که مسیرو جایی نشون میده و اونجا قیچی میکنه که مابقی گلدها و 165.3 قیچی میکنه اما این مد رو اونجا بازم با مکث10ثانیه بازم بازو بسته میشه/اما توی رهگیری و قدرت زود نشون دادن مسیر خیلی خیلی باقدرت همل میکنه.
تا حالا برام بهترین فرکانس رهگیری 29.29 بوده و برای نقطه زنی165.3 روی طلاهردوشونم. @};-

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

شنبه 25 مرداد1393 - 3:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

راستی علایمی که میگم بودن:
اول کوزه شکسته و استخوان که تو کل باغ تقریبا هرجارو حفاری کنی درمیاد بعدا خاک کوبیده تقریبا قرمز رنگ و وسطاشم سفیدی میزد باخشت بعدا رو کف خشتهای سالمو قشنگ منظم چیده بودن عکسشونم دارم بگید میزارم اما قبل اون خشت یک خشت نیمه رو خیلی مشکوک گذاشته بودن که معنیشو نمیدونم عکس اونم دارم بگید میزارم بعدش که خشتارو برداشتیم رسیدیم بازم به خاک اغشته به کوزه شکسته که وسطاش اون فلز که مشخص نبود بود بعد اون 2متر بازم خاک کوبیده اما خیلی خیلی سفتتر...فعلا اونجوری مونده و سیستم کماکان اونجارو میزنه وعمق تا اونجاشده5الی6متر اشتباه نکنم @};-

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

شنبه 25 مرداد1393 - 3:43pm
استاد
استاد

جاوید نوشته است:
سلام اقا المیرا:این منطقه که روش تست کردم هرجای نقطشو که حفاری کنید کوزه شکسته و استخوان میاد بیرون و مشخص نیست اصلا چی به چیه حتی ذراتم خیلی زیاده /من برای ایتکه وسعتم کاریم تو این منطقه زیاد نیست و باغ یکی از دوستان هست برای همین ولوم powerرو گذاشتم رو3 تا زیاد دورو برا نره چون باغم که بگیم زیاد بزرگ نیست و حدودا100 متر میشه/من اومدم برا حذف ذرات wگذاشتم رو20گرم و فرکانسم گذاشتم روgold3با فاینok دیدم رفت رو یکجا قیچی کرد بعدا من مابقی گلدهارم رو همونokگذاشتم بازم رفت رو اوتجا قیچی کرد/بعدا من از فاین مثبت منفی3 برای گلد123 و از فاین مثبت منفی 2 برای گلد45استفاده کردم بازم رفت اونجا قیچی کرد/من رو مد مگنت هردوشم گذاشتم به فاصله 4متر دورتر از هدفی که گلدها قیچی کردن قیچی کرد فقط ده سانتی یا کمتر اختلاف داشتن باهم/من دیده بودم نوشته بودین برای تست قبرا ازw10ّ استفاده بشه و50برای اطاقکها من مدو گذاشتم رو ده رفت دقیقا روجایی که گلدها قیچی میکردن قیچی کرد/گذاشتم روw14بازم قیچی کرد گذاشتم رو20بازم قیچی کرد اما گذاشتم30 دیگه قیچی نکرد/برای فرکانس ازاد165.3گذاشتم به وزن 20 گرم کم کم زیاد کردم تا1تن حتی رو گلدها هم اینو تست کردم همشون رو هدف اولی قیچی کردن/مس زدم 10گرم از فاصله دورتر خیلی زود منو برد بازم رو اون هدف اولیه و قیچی کرد/مد24.37 باشه اشتباه نکنم اینم تست کردم اینم برام مثل مگنتا عمل کرد یعنی چندمتر دورتر از هدفی که گلدها قیچی میشدن قیچی میشد از هر4جهت.../ مد29.29 هم همینطور اما اینو یادم رفته بود بگم مد24.37 که میگم حالت مگنت یعنی هاله احاطه شده از دفینه رو میگیره خیلی قوی میگرفت خیلی حتی از مگنت خود دستگاه هم قویتر میگرفت/نمیدونم والا درست زدم یانه ایشالا تست هاشو کردم درست میشه قسمتم شد زود کارو شروع میکنم تا نتایجو خدمتتون عرض کنم رو تخم چشمام حتما اون مورد که انتنارو بیشتر به سمت زمین خم کنمم تست میکنم فقط یک مورد اونم اینکه من انتنارو مثل فیلم اموزشی نمیگیرم بلکه دستامو تا اون حد فیلم میارم بالا بعدا به سمت بدنم ارنجامو خم میکنم تویعنی به سمت بدنم که دستامم اونجوری خسته نمیشه و لرزششم کم میشه تست ازمایشاتمم هم رو انباری خونه.هم التگوی زیر کفشهاو چاه فاضلاب خونه رو به اون شکلی گرفتمو انجام دادم درست بودو خطایی نداد رو این موردم اونجوری تست کردم. @};-

درود بر شما
ردیاب را روی فرکانس 23.42 بزار و ولوم وزن را روی 10 کیلو بزار ولوم پاور را هم روی 9 بزار ردیابی کن و نتیجه را گزارش کن

سلام استاد جاوید من این مد23.42 رو تست کردم خوب هدفو زد:هدف یک قسمت زباله های سوخته بود که رو هم انباشته شده بودن :D
که زباله ها شامل:نایلون/کاغذ/و=لاستیک بود که یک قسمتش سوخته بودن گوشه باغ یک قسمتش نه که سیستم رو قسمت سوخته شده فقط قیچی میکرد @};- @};-
اقا المیرا تست شمارم انجام دادم راسیش وقتی زیاد خم میکنم انتنارو قفل میکنه اما سخت و سنگین @};-
دوستان ما شروف به حفاری کردیم و دستگاه به نابه اون فیلم اموزشی عمق داده بود 5متر اما الان 6متر شده و هیچی نیست اما بازم دستگاه اونجارو میزنه ولی این قسمت حفاری با مناطق دیگه که با شاغول جیوه دوستان زده بودن کاملا فرق داره و علایم خوبی داشته ایشالا نتیجه داد اینجا گزارش میدم فقط یک مسله هست اونم اینکه هربار که یک مقدار حفاری میشه من دستگاه میزنم هربار باروش عقب عقب برگشتن من عمق میگیرم هربار میده یک متر.یک مترم حفاری میکنیم بازم میده یک متر قضیه چیه؟راستی دوستان اینم بگم تو این وسط بهتره برا خطای دستگاه از فرکانس اهن استفاده نکنین که مثلا به اهن هم قیچی کرد خطاست نه چون ما طی حفاری یک جنسی بوده مشخص نبوده چون =وسیده بود درعمق4متری =یداش کردیم اما اگر رو فرکانس اهن تست میکردیم که ببینیم خطاست یانه اون موقع بیخیال اونجت میشدیمو میگفتیم خطاست...
دوستان نتیجه حق حفاری تا الان مثبت بوده/ درسته جنسی درنیومده اما علایمش کاملا خوب هستشو دستگاه بازم رو اونجا ثسچس میکنه.
فرکانسهای استاد جاوید هم اونجا تست میکنم میگم.
و این مطلب که مد29.29 رو اینبارم تست کردم برای من به عنوان رهگیری خیلی خوب جواب داد قبلا حالت مگنتی برام فک میکردم کار میکنه یعنی دومتر مونده به هدف قیچی میکنه که اونم بامکث10 ثانیه و باز شدنش متوجه شدم که مسیرو جایی نشون میده و اونجا قیچی میکنه که مابقی گلدها و 165.3 قیچی میکنه اما این مد رو اونجا بازم با مکث10ثانیه بازم بازو بسته میشه/اما توی رهگیری و قدرت زود نشون دادن مسیر خیلی خیلی باقدرت همل میکنه.
تا حالا برام بهترین فرکانس رهگیری 29.29 بوده و برای نقطه زنی165.3 روی طلاهردوشونم. @};-

درود بر شما
دقت کن در زیاله های سوخته و ببین که پوسته شکلات یا ساندیس یا قوطی رانی یا پلاستیک که لایه سفیدرنگ داره ودر داخل پاکت سیگار یابرای نگه داریمواد غذایی خشک مانند چیپس اونجا وجود نداره
یا اینکه اگه حوصله نداری جستجو کنی ولوم وزن را بزار روی 200 گرم و ردیابی کن و ببین باز به طرف این هدف نیم سوخته انتنها گرایش دارند یا نه

شنبه 25 مرداد1393 - 4:31pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 492 , 493 , 494 , 495 , 496 , 497 , 498 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 101 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure