جاوید نوشته است:
rohollahmohamady نوشته است:
سلام اقا المیرا:این منطقه که روش تست کردم هرجای نقطشو که حفاری کنید کوزه شکسته و استخوان میاد بیرون و مشخص نیست اصلا چی به چیه حتی ذراتم خیلی زیاده /من برای ایتکه وسعتم کاریم تو این منطقه زیاد نیست و باغ یکی از دوستان هست برای همین ولوم powerرو گذاشتم رو3 تا زیاد دورو برا نره چون باغم که بگیم زیاد بزرگ نیست و حدودا100 متر میشه/من اومدم برا حذف ذرات wگذاشتم رو20گرم و فرکانسم گذاشتم روgold3با فاینok دیدم رفت رو یکجا قیچی کرد بعدا من مابقی گلدهارم رو همونokگذاشتم بازم رفت رو اوتجا قیچی کرد/بعدا من از فاین مثبت منفی3 برای گلد123 و از فاین مثبت منفی 2 برای گلد45استفاده کردم بازم رفت اونجا قیچی کرد/من رو مد مگنت هردوشم گذاشتم به فاصله 4متر دورتر از هدفی که گلدها قیچی کردن قیچی کرد فقط ده سانتی یا کمتر اختلاف داشتن باهم/من دیده بودم نوشته بودین برای تست قبرا ازw10ّ استفاده بشه و50برای اطاقکها من مدو گذاشتم رو ده رفت دقیقا روجایی که گلدها قیچی میکردن قیچی کرد/گذاشتم روw14بازم قیچی کرد گذاشتم رو20بازم قیچی کرد اما گذاشتم30 دیگه قیچی نکرد/برای فرکانس ازاد165.3گذاشتم به وزن 20 گرم کم کم زیاد کردم تا1تن حتی رو گلدها هم اینو تست کردم همشون رو هدف اولی قیچی کردن/مس زدم 10گرم از فاصله دورتر خیلی زود منو برد بازم رو اون هدف اولیه و قیچی کرد/مد24.37 باشه اشتباه نکنم اینم تست کردم اینم برام مثل مگنتا عمل کرد یعنی چندمتر دورتر از هدفی که گلدها قیچی میشدن قیچی میشد از هر4جهت.../ مد29.29 هم همینطور اما اینو یادم رفته بود بگم مد24.37 که میگم حالت مگنت یعنی هاله احاطه شده از دفینه رو میگیره خیلی قوی میگرفت خیلی حتی از مگنت خود دستگاه هم قویتر میگرفت/نمیدونم والا درست زدم یانه ایشالا تست هاشو کردم درست میشه قسمتم شد زود کارو شروع میکنم تا نتایجو خدمتتون عرض کنم رو تخم چشمام حتما اون مورد که انتنارو بیشتر به سمت زمین خم کنمم تست میکنم فقط یک مورد اونم اینکه من انتنارو مثل فیلم اموزشی نمیگیرم بلکه دستامو تا اون حد فیلم میارم بالا بعدا به سمت بدنم ارنجامو خم میکنم تویعنی به سمت بدنم که دستامم اونجوری خسته نمیشه و لرزششم کم میشه تست ازمایشاتمم هم رو انباری خونه.هم التگوی زیر کفشهاو چاه فاضلاب خونه رو به اون شکلی گرفتمو انجام دادم درست بودو خطایی نداد رو این موردم اونجوری تست کردم.
درود بر شما
ردیاب را روی فرکانس 23.42 بزار و ولوم وزن را روی 10 کیلو بزار ولوم پاور را هم روی 9 بزار ردیابی کن و نتیجه را گزارش کن
سلام استاد جاوید من این مد23.42 رو تست کردم خوب هدفو زد:هدف یک قسمت زباله های سوخته بود که رو هم انباشته شده بودن
که زباله ها شامل:نایلون/کاغذ/و=لاستیک بود که یک قسمتش سوخته بودن گوشه باغ یک قسمتش نه که سیستم رو قسمت سوخته شده فقط قیچی میکرد
اقا المیرا تست شمارم انجام دادم راسیش وقتی زیاد خم میکنم انتنارو قفل میکنه اما سخت و سنگین
دوستان ما شروف به حفاری کردیم و دستگاه به نابه اون فیلم اموزشی عمق داده بود 5متر اما الان 6متر شده و هیچی نیست اما بازم دستگاه اونجارو میزنه ولی این قسمت حفاری با مناطق دیگه که با شاغول جیوه دوستان زده بودن کاملا فرق داره و علایم خوبی داشته ایشالا نتیجه داد اینجا گزارش میدم فقط یک مسله هست اونم اینکه هربار که یک مقدار حفاری میشه من دستگاه میزنم هربار باروش عقب عقب برگشتن من عمق میگیرم هربار میده یک متر.یک مترم حفاری میکنیم بازم میده یک متر قضیه چیه؟راستی دوستان اینم بگم تو این وسط بهتره برا خطای دستگاه از فرکانس اهن استفاده نکنین که مثلا به اهن هم قیچی کرد خطاست نه چون ما طی حفاری یک جنسی بوده مشخص نبوده چون =وسیده بود درعمق4متری =یداش کردیم اما اگر رو فرکانس اهن تست میکردیم که ببینیم خطاست یانه اون موقع بیخیال اونجت میشدیمو میگفتیم خطاست...
دوستان نتیجه حق حفاری تا الان مثبت بوده/ درسته جنسی درنیومده اما علایمش کاملا خوب هستشو دستگاه بازم رو اونجا ثسچس میکنه.
فرکانسهای استاد جاوید هم اونجا تست میکنم میگم.
و این مطلب که مد29.29 رو اینبارم تست کردم برای من به عنوان رهگیری خیلی خوب جواب داد قبلا حالت مگنتی برام فک میکردم کار میکنه یعنی دومتر مونده به هدف قیچی میکنه که اونم بامکث10 ثانیه و باز شدنش متوجه شدم که مسیرو جایی نشون میده و اونجا قیچی میکنه که مابقی گلدها و 165.3 قیچی میکنه اما این مد رو اونجا بازم با مکث10ثانیه بازم بازو بسته میشه/اما توی رهگیری و قدرت زود نشون دادن مسیر خیلی خیلی باقدرت همل میکنه.
تا حالا برام بهترین فرکانس رهگیری 29.29 بوده و برای نقطه زنی165.3 روی طلاهردوشونم.