باعرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز:
دوستان من راجع به قدرت ردیاب fpl35هیچ شکی ندارمو واقعا خوب جواب میده دیروز رفتیم یکجارو ردیاب زدم از فاصله 150 متری منو برد به سینه یک tape که تاوزن 700کیلوطلا میزد/مفرغ نزد/مس زد/مگنت هم زد/حفره هم زد/المینیوم نزد/ اما دوستان من موندم از کجا بدونم مکان مورد نظرو خطا زدم یا درست؟حتما باید حفاری میشد تا میفهمیدم؟یا نه بعد اینکه مگنت/حفره/طلا/مس/رو نقطه زد از چه طریقی مثلا وزن خاص بدونم که خطازدم؟لطفا تو این یک مورد راهنماییم کنید.
.وابنکه از چه روشی برا نقطه زنی استفاده کنم که کمترین خطارو بده؟دوستان من تمام متون و اموزشاتو خوندم فقط لطفا یک نتیجه نهایی و با کمترین خطارو بهم بگید استفاده کنم
فقط برای من تاثبر ذهنیت و نحوه درست گرفتن انتنا اصلا جایی ندارنو عمرا به اون روش خطایی بهم نمیاد فقط تو این موارد بهم کمک کنیدو بگید که این wهم که رو صفحه هست نشان دهنده چه وزنیه؟اخه میبینید میزنیم مثلا2کیلو اونجام مینویسه 40 یا عدد دیگه اون چیه؟چیرو نشون میده؟
اگراز هرجهت که به سمت نقطه قیچی شده میریم و یک مربع مثلا به ابعاد1در1 بوجود میاد وسط اون نقطه رو حفاری کنیم بهتره؟یا چه روشی جز par abزنی و اون 25مترو 15متر درعرض هست که جواب خوبی بده؟چون واقعا بعضی وقتا اون روشها اصلا نمیشه انجام گرفت مخصوصا رو کوهها...
دوستان ممنون میشم یک جواب مفصل بهم بدین تمام فایلهای اموزشیرم خوندم اما واقعا جوابمو نگرفتم...هرکی از دوستان قشنگ به صورت عملی کارایی کرده که قشنگ جواب گرفته ممنون میشم روششو بگه منم ازش تبعیت کنم