انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 12:17am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 520 , 521 , 522 , 523 , 524 , 525 , 526 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود. استاد حمزه و یا جاوید عزیز پاسخ من رو بدید سپاسگزارم @};-
اگه جایی اتاقک باشه مثلا 2*2متر، آیا باید ردیاب بین مثلا دبلیوی 45تا 75 سنس کنه اونجارو و زیر w45 دیگه اتاقک رو نخونه?? یا قاعدتا باید از 1تا 75 بخونه اونجارو?? اگ منظورم واضح نرسوندم بگید ک واضحتر بگم..

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

سه شنبه 11 شهریور1393 - 8:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Rega نوشته است:
ebi-gold نوشته است:
دوستان اگه جایی با 35 که سند ومدرک داشته باشه انتن بزنید مطمان باشیدکه به هدف میزنید ولی انتظار نداشته باشید که با دفعه اول انتن زدن به هدف بزنید تو این کار عجله نباید کنید تمرین حوصله صبور بودن بهترین گزینه برای به هدف رسیدنه

سلام . در دو مکان که سند هم داشته ردیابی کردم اما طبق نظر اساتید ردیاب ابتدا مکانی که ذرات قوی است را میزند و ظاهرا بعد از مدتی نقطه اصلی را میزند حالا از کجا بدانیم که این هم خطا است یا نه .
سنگ های داغ ذرات خیلی قوی دارند ریشه درخت و حفره های زیر سنگ ها و .... را ردیاب با قدرت میزند و ول کن نیست
مشکلی که دارم این است که وقتی در محوطه ای نقطه ای را ردیاب گرفته و خطا است بعد از یک ساعت و از فواصل مختلف باز همونجا را میزند با اکثر فرکانس ها . نمی دانم کی میره به طرف هدف اصلی

یک بار در جایی که سند هم دارد مکانی که مشکوک به ورودی و دو راهرو شمالی جنوبی در سمت چپ و راست ورودی بود ردیابی کردم انتن ها هر کدام به سمت شمال و جنوب رفتند 180 درجه زاویه بین دو انتن طوری که احساس می کردم که بر روی راهرو ایستاده ام . این مورد نمیدانم خطا است یا نه اما بقیه جاها یی که حفاری کردیم خطا بوده

دوست عزیز شما اگر جایی رفتید و دستگاه زدید و جایی رو گرفت و اگر هم کسی به باری رسید فقط و فقط به کمک کوزه و سفال استخوان اهن زنگ زده و نظایر این حتی مس طرف به هدف میزنه (هدف داخل این خطا ها باشه) اینو مطمئن باش پس جایی رو اگر رفتید و دستگاه زدید به نظر من شانست به غیر از موارد بالا باشه کمتر به جنس میرسی پس بعضی خطاها میتونن کمک کنند پس خیلی باید شانس داشته باشی...

سه شنبه 11 شهریور1393 - 9:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

omidfullsystem نوشته است:
سلام بر تمامی دوستان و اساتید عزیز
فرکانس رهگیری دقیق و نقطه زنی دقیق مس رو میخواستم لطفا :D

دوست عزیز تمام فرکانسهای اعلام شده برای مس خطا هستند اگر هم زمین کمی خیس باشه که دیگه بدتر...

سه شنبه 11 شهریور1393 - 9:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سورنا نوشته است:
درود. استاد حمزه و یا جاوید عزیز پاسخ من رو بدید سپاسگزارم @};-
اگه جایی اتاقک باشه مثلا 2*2متر، آیا باید ردیاب بین مثلا دبلیوی 45تا 75 سنس کنه اونجارو و زیر w45 دیگه اتاقک رو نخونه?? یا قاعدتا باید از 1تا 75 بخونه اونجارو?? اگ منظورم واضح نرسوندم بگید ک واضحتر بگم..

دوست عزیز شما سرچت رو بکن و مکانهات رو مشخص بکن سپس فقط با دسته ها سرچ بکن دسته ها به سمت بزرگترین حفره میرن

سه شنبه 11 شهریور1393 - 9:49pm

افایان سلام از استادان عزیز سوالی داشتم من به علت مشکلاتم نمتوانم زیاد در انجمن حضور دشته باشم متاسفانه . من موردم که زمین خودم میباشد اول با انن خالی سرچ کردم چون اون موقع ردیاب قدیم انجمنرو ندا شتم یه حجم یک در یک داد بعد از تهیه ردیاب 35 از اقا مجتبی عزیز پاییز پارسال که سرچ ردم با همون ابعاد یک در یک عمق دو متر وزن کیلو 1600 هر پنچ مود طلا گرفت نقره قیچی نکرد مفرغ مس حدود 400 کیلو ولی حفره ومگنت رو اونموقع نگرفتم بعد حفاری تا دو متر چیزی نبود دو ماه پیش دوباره دستگاه زدم هدف حدود یک وجهل بسمت و جنوب سرچ شد با همان اعداد بالا وحفره 64 ومگنت همحدود 60 ابعاد حجم حدو د چهار در چها ر که خیلی بزرگتر شد از جناب حمزه ودیگر استادان تشکر کرده میپرسم که ایا مد حفره درست است ایا پس ازحفاری اول گاز یا یون تخلیه شده حالا نقطه واقعی را در جنوب نشان میدهد پرحرفی اینجانب را به بزرگی خود ببخشید .

سه شنبه 11 شهریور1393 - 9:51pm

با سلام دوستان یک سوال داشتم ایا آنتنهای دستگاه به طرف الماس دفن شده داخل ساروج میروند؟البته در صورتی که ساروج را از زیر زمین درآوریم

سه شنبه 11 شهریور1393 - 10:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mehrshad kh نوشته است:
افایان سلام از استادان عزیز سوالی داشتم من به علت مشکلاتم نمتوانم زیاد در انجمن حضور دشته باشم متاسفانه . من موردم که زمین خودم میباشد اول با انن خالی سرچ کردم چون اون موقع ردیاب قدیم انجمنرو ندا شتم یه حجم یک در یک داد بعد از تهیه ردیاب 35 از اقا مجتبی عزیز پاییز پارسال که سرچ ردم با همون ابعاد یک در یک عمق دو متر وزن کیلو 1600 هر پنچ مود طلا گرفت نقره قیچی نکرد مفرغ مس حدود 400 کیلو ولی حفره ومگنت رو اونموقع نگرفتم بعد حفاری تا دو متر چیزی نبود دو ماه پیش دوباره دستگاه زدم هدف حدود یک وجهل بسمت و جنوب سرچ شد با همان اعداد بالا وحفره 64 ومگنت همحدود 60 ابعاد حجم حدو د چهار در چها ر که خیلی بزرگتر شد از جناب حمزه ودیگر استادان تشکر کرده میپرسم که ایا مد حفره درست است ایا پس ازحفاری اول گاز یا یون تخلیه شده حالا نقطه واقعی را در جنوب نشان میدهد پرحرفی اینجانب را به بزرگی خود ببخشید .

ﺳﻼﻡ. ﺍﮔﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﺘﻦ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﺯﺍﻭﯾﻪ
45 ﺩﺭﺟﻪ ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺘﯿﺪ. ﺣﺎﻻ ﺍﮔﻪ ﺩﺳﺘﮕﺎﻫﻮ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﻨﯿﺪ
ﺍﺻﻮﻻ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﻘﻄﻪ ﺍﺻﻠﯽ ﺭﻭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻣﺨﺼﻮﺻﺎ ﺑﺎ
ﻓﺮﮐﺎﻧﺴﻬﺎﯼ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﮐﻪ ﮔﻠﺪ 5 ﭘﺎﯾﯿﻨﺘﺮﯾﻨﻪ . ﺣﺎﻻ ﺷﻤﺎ
ﭼﻄﻮﺭﯼ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺭﻭﺷﻦ ﻭ ﺍﻧﺘﻦ ﺧﺎﻟﯽ ﯾﻪ ﺟﺎﺭﻭ
ﮔﺮﻓﺘﯿﺪ ﻣﻦ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﺸﻢ

سه شنبه 11 شهریور1393 - 10:23pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

bazargardan نوشته است:
يه تجربه.ميشه شمام نظر بديد
مثلا يه هدفي رو عمق گيري كرديم 2 متر . حالا به نظر شما 1 متر حفاري كنيم دوباره عمق بگيريم بايد عمق بتقيمانده رو نشون بده يا همون 2 متري رو .
البته بنده چند مورد حفاري كه داشتم اينطوري حدس ميزنم كه بايد عمق هدف كه 2 متر زديم تو هر عمق حفاري همون 2 متر بده در غير اينصورت خطاست نظر شما چيه ؟
اگر عمق گيري مثلا بعد از 1 متر حفاري 1 متر بده يعني از آخرين كف به هدف رو ميده كه چون وسطش يه خلاء ميمونه اونموقع مساله فرق ميكنه درسته ؟
در مورد حفرش كه ميگن منطقه مكان جنگي هستش من هر موردي سنس كردم تو اون موقعيت بدون حفره سنس ميده . يعني كشكه ؟

دوست عزیز من نمیدونم شما وقتی یه متر حفاری کردی دوباره واسه عمق گیری چطوری عمل میکنی ینی تو گودال وای میستی و عقب عقب میری ینی یه محیط 3*3 رو حفاری کردی؟
و اینکه شما روی عمق زیاد حساب نکن چون خیلی دقیق نیست جایی هم که حفره نداشته باشه به نظر من خطاست البته این بستگی به نحوه سنس کردن شما هم داره w حفره رو بالا پایین کن و از 40شروع کن ببین نتیجه چیه

سلام دوست من.شرمنده
این روش عمق گیری اشتباهه.
عمق به روش معمول ازروی زمین گرفته میشه ولی فاصله ی سطح تا کف چاله را با فاصله ی آنتن تا زمین جمع کن واز عمق اصلی کم کن .این میشه عمق.

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

سه شنبه 11 شهریور1393 - 11:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
fabienmartin نوشته است:
سلام بر تمامی دوستان و اساتید عزیز
فرکانس رهگیری دقیق و نقطه زنی دقیق مس رو میخواستم لطفا :D

دوست عزیز تمام فرکانسهای اعلام شده برای مس خطا هستند اگر هم زمین کمی خیس باشه که دیگه بدتر...

ینی فرکانی واسه مس وجود نداره که جواب بده :-s

آموزش مشاوره طراحی و انجام پروژه
پیج اینستا گرام
https://www.instagram.com/persianproject2020
کانال تلگرام
https://t.me/persianproject2020

چهارشنبه 12 شهریور1393 - 9:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان از نظراتتون ممنون
پس اين شد تجربه و يه اصل مهم برا تشخيص خطا
به اينصورت كه :
جايي رو سنس ميكنيم و براي هدف مورد نظر مثلا 2 متر عمق ميگيريم اصولا بعد از حفر مكان مورد نظر به هر اندازه اي . اگر دوباره از سطح همان مكان دوباره با همان مود و وزن و غيره بخواييم عمق بگيريم اصولا اگر هدف واقعي باشه نبايد از عمق اوليه كه 2 متر هست كم كنه اگر هم كم نشون بده پس هدف ما واقعي نيست و خطاست.
دوستان خوب بود . بالاخره منم يه نظريه مفيد برا عزيزان ارائه كردم

چهارشنبه 12 شهریور1393 - 10:00am
YIM
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 520 , 521 , 522 , 523 , 524 , 525 , 526 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 113 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure