ebi-gold نوشته است:
دوستان اگه جایی با 35 که سند ومدرک داشته باشه انتن بزنید مطمان باشیدکه به هدف میزنید ولی انتظار نداشته باشید که با دفعه اول انتن زدن به هدف بزنید تو این کار عجله نباید کنید تمرین حوصله صبور بودن بهترین گزینه برای به هدف رسیدنه
سلام . در دو مکان که سند هم داشته ردیابی کردم اما طبق نظر اساتید ردیاب ابتدا مکانی که ذرات قوی است را میزند و ظاهرا بعد از مدتی نقطه اصلی را میزند حالا از کجا بدانیم که این هم خطا است یا نه .
سنگ های داغ ذرات خیلی قوی دارند ریشه درخت و حفره های زیر سنگ ها و .... را ردیاب با قدرت میزند و ول کن نیست
مشکلی که دارم این است که وقتی در محوطه ای نقطه ای را ردیاب گرفته و خطا است بعد از یک ساعت و از فواصل مختلف باز همونجا را میزند با اکثر فرکانس ها . نمی دانم کی میره به طرف هدف اصلی
یک بار در جایی که سند هم دارد مکانی که مشکوک به ورودی و دو راهرو شمالی جنوبی در سمت چپ و راست ورودی بود ردیابی کردم انتن ها هر کدام به سمت شمال و جنوب رفتند 180 درجه زاویه بین دو انتن طوری که احساس می کردم که بر روی راهرو ایستاده ام . این مورد نمیدانم خطا است یا نه اما بقیه جاها یی که حفاری کردیم خطا بوده