سورنا نوشته است:
درود. استاد حمزه عزیز بسیار سپاسگزارم از پاسخت. اگ بعضی از سوالام رو خصوصی نمیپرسم بخاطر اینه ک ممکن هست سوال بعضی از کاربرای دیگه هم باشه و اینطورمفید واقع بشه.
حمزه جان : 1- پس اگ ما اتاقکی همراه با جنس داشته باشیم تا دبلیوی آخر ردیاب معمولا باید جواب بده و اینکه مثلا اگ از w20 به بالا بگیره آیا زیر 20 نباید آنتنها برن سمتش??
2- اینطور که متوجه شدم فلز آزاد بدون پوشش در عمق رو ک ردیابی میکنیم ردیاب روشن آنتن بین نقطه اصلی و زاویه 45 قیچی میشه، و ردیاب خاموش آنتن خالی میره دقیقا زاویه 45 رو قیچی میکنه درست? حالا ما با توجه ب اینا چطور نقطه دقیق رو با ردیاب دربیاریم??
1-هيچ وقت ما عدد ثابتي براي خاك هاي مختلف نداريم.من گفتم شايد تا دبليوي اخر جواب بده كه اين بستگي به رطوبت و نوع خاك و عمق محل داره.جاي درست هستش كه ردياب با دبليوي صفر بگيره تا وزن واقعي اون.فكر نكنم جاي رو ردياب با دبليوي 20 بگيره ولي با دبليوي 15 نگيره
2-محل نقطه 45 رو بدست بياري و فاصله اون رو با محل قيچي شدن 35 اندازه بگيري و اونو ضربدر 2 كني ميشه نقطه اصلي محل
iranian171 نوشته است:
ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺣﻤﺰﻩ ﺍﻳﻦ ﻣﻄﻠﺐ ﺩﺭﺳﺘﻪ ﻳﺎ ﻧﻪ
ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﻋﻤﻖ ﻫﺪﻑ : ﺍﺯ ﻣﺮﮐﺰ ﻫﺪﻑ ﺩﺭ ﺣﺠﻢ ﺑﺪﺳﺖ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻋﻘﺐ ﻋﻘﺐ ﺭﻓﺘﻪ ﺗﺎ ﺟﺎﻳﯽ ﮐﻪ ﺁﻧﺘﻦ ﻫﺎ ﺍﺯ ﻫﻢ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﻣﻴﮕﻴﺮﻥ ﺍﻳﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﺭﺗﻔﺎﻉ ﺁﻧﺘﻦ ﻫﺎ ﺗﺎ ﺯﻣﻴﻦ ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻟﺒﺎﻗﯽ ﻋﻤﻖ ﻫﺪﻑ ﻣﺎﺳﺖ .
ﺭﻭﺵ ﺑﺎﻼ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺵ ﻓﺮﻕ ﺩﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﻣﻴﮕﻢ.؟
ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﻋﻤﻖ ﻫﺪﻑ : ﻓﺎﺻﻠﻪ ی ﻣﺮﮐﺰ ﻫﺪﻑ ﺩﺭ ﺣﺠﻢ ﺑﺪﺳﺖ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺗﺎ ﻟﺒﻪ ی ﺷﻤﺎﻟﯽ ﺣﺠﻢ و ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﺭﺗﻔﺎﻉ ﺁﻧﺘﻦ ﻫﺎ ﺗﺎ ﺯﻣﻴﻦ ﻣﻴﺸﻪ ﻋﻤﻖ ﻫﺪﻑ.
در مورد عمق هدف اين موضوع هم به خيلي چيزا بستگي داره.اگه بار در تماس با خاك باشه روش عقب رفتن درست هستش و از لبه حجم بطرف عقب ميريم كه البته اگه بطرف جلو هم بري باز دقيق ميزنه.
براي بار هاي پلمپ روش عقب رفتن به هيچ وجه درست جواب نميده و روش عقب رفتن جواب نميده و عمق كمتر از چيز واقعي بدست مياد.مطمئن نيستم ولي تو اين حالت عمق بدست اومده بايد ضربدر دو بشه تا عمق دقيق بدست بياد.
با يه نگرش كلي به تجربيات در مورد عمق زني من به اين نتيجه رسيدم بار هاي پلمپ با روش عقب رفتن به هيچ وجه درست عمق بدست نمياد و عمق خيلي كمتر از چيزي كه هست بدست مياد.