انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 9:30pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 523 , 524 , 525 , 526 , 527 , 528 , 529 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سورنا نوشته است:
درود. استاد حمزه و یا جاوید عزیز پاسخ من رو بدید سپاسگزارم @};-
اگه جایی اتاقک باشه مثلا 2*2متر، آیا باید ردیاب بین مثلا دبلیوی 45تا 75 سنس کنه اونجارو و زیر w45 دیگه اتاقک رو نخونه?? یا قاعدتا باید از 1تا 75 بخونه اونجارو?? اگ منظورم واضح نرسوندم بگید ک واضحتر بگم..

حمزه جان لطف میکنی پاسخ این پست مارو بدی? استاد جاوید هم فکر کنم یا مشغله داره یا رفته شکار ک نیستش :D

ی سوال دیگم دارم: آیا اگر فلزی درخاک باشه مثلا عمق 2متر، ردیاب زاویه 45 اونو میزنه یا قشنگ نقطه فلزو?? (فلز آزاد و بدون پوشش خاصی در خاک) سپاس گزارم.

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

پنج شنبه 13 شهریور1393 - 11:00am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سورنا نوشته است:
سورنا نوشته است:
درود. استاد حمزه و یا جاوید عزیز پاسخ من رو بدید سپاسگزارم @};-
اگه جایی اتاقک باشه مثلا 2*2متر، آیا باید ردیاب بین مثلا دبلیوی 45تا 75 سنس کنه اونجارو و زیر w45 دیگه اتاقک رو نخونه?? یا قاعدتا باید از 1تا 75 بخونه اونجارو?? اگ منظورم واضح نرسوندم بگید ک واضحتر بگم..

حمزه جان لطف میکنی پاسخ این پست مارو بدی? استاد جاوید هم فکر کنم یا مشغله داره یا رفته شکار ک نیستش :D

ی سوال دیگم دارم: آیا اگر فلزی درخاک باشه مثلا عمق 2متر، ردیاب زاویه 45 اونو میزنه یا قشنگ نقطه فلزو?? (فلز آزاد و بدون پوشش خاصی در خاک) سپاس گزارم.

سورناي عزيز دبليوي وزن براي حفره به عمق حفره هم بستگي داره.اگه اتاق خالي باشه دبليوي مي تونه بين 25 تا 50 باشه ولي اگه بار داشته باشه براي حفره تا دبليوي اخر هم شايد جواب بده.
سوال شما خيلي سوال خوبي هستش.در مورد فلز زير خاك هم براي ردياب 35 نه نقطه اصلي رو ميزنه و نه زاويه 45 درجه رو بلكه بر اساس تجربه ديدم مابين اينا رو ميزنه و يه اوپراتور باهوش مي تونه با استفاده از انتن خالي و بكار گيري درست فركانس ها و وزن هاي درست نقطه اصلي رو بدست بياره.در واق ردياب 35 وسط زاويه 45 درجه و نقطه اصلي بار رو ميزنه

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 13 شهریور1393 - 11:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بنظر من با مقایسه بین زاویه 45 و مرکز هدف میتوان بهترین راه برای تشخیص و حذف خطاهای موجود باشه که دوستان باید روی این موضوع بیشتر متمرکز بشن و مطالعه و تمرین کنند چون حفره و ظاهرا غیرفلزات و فلزات جدید زاویه 45 ندارند روش علمی و مناسبی برای حذف خطا خواهد بود

پنج شنبه 13 شهریور1393 - 12:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
استاد حمزه یه سوال یکی از دوستام امروز از من پرسید گفتم از شما بپرسم که با ردیاب 22 توی زمین کشاورزی که نم دار هم هست و بار هم هست آیا میشه به نقطه مورد نظر رسید و اینکه یه راهنمایی اگه کنید در مورد کار با اون در اون شرایط ممنون میشم

پنج شنبه 13 شهریور1393 - 1:41pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

saeed630 نوشته است:
سلام
استاد حمزه یه سوال یکی از دوستام امروز از من پرسید گفتم از شما بپرسم که با ردیاب 22 توی زمین کشاورزی که نم دار هم هست و بار هم هست آیا میشه به نقطه مورد نظر رسید و اینکه یه راهنمایی اگه کنید در مورد کار با اون در اون شرایط ممنون میشم

سعيد عزيز همانطوري كه تو خصوصي جواب دادم با اين ردياب 22 و با اين شرايط(زمين زراعي و رطوبت خاك) بنده هم نمي تونم محل رو با خطا تفكيك كنم و به احتمال زياد خطا ميزنم ولي با ردياب 35 تا حد زيادي ميشه حداقل خطا رو تشخيص داد.
كلا بهتره اول با ردياب تمام نقاط مشكوك رو كه ردياب بهش واكنش ميده رو مشخص كنيد بعد بطور مثال ما تو اين زمين 5 محل قيچي شدن رو داريم حالا دقيقا وسط اين 5 نقطه قرار مي گيريم و اجازه ميديم انتن ها به ما نشون بدن كه كدوم محل قوي تر هستش.هر محلي انتخاب شد با انتن هاي خالي محل رو جك مي كنيم .اگه زاويه 45 درجه رو داشت كه شروع بكار مي كنيم و اگه نداشت هم مطمئن ميشيم محل خطا هستش

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 13 شهریور1393 - 4:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

icsparsian نوشته است:
با سلام دوستان یکی از بچه ها سنگی داره که از جنس ساروج و طالبی شکل و میگن توش یا الماس و یا اکسیر حیات سوال من اینه ایا میشه بدون شکستن ساروج با تست الماس دستگاه مشخص کرد؟(البته شرمنده کسی جواب نداده دوباره پرسیدم)

سلام دوست عزیز !
اگر واقعا سنگ طالبی شکل و دارای دو قطر که یکدیگر رو بصورت عمود قطع میکنن باشه بهیچ وجه اونو نشکنید و با یک سی تی اسکن ساده داخلش مشخص میشه و قیمت بسیار خوبی هم داره ولی اگر بشکنید تقریبا قیمتش از یک سوم هم کمتر میشه ...
در پناه حق .

پنج شنبه 13 شهریور1393 - 10:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود. استاد حمزه عزیز بسیار سپاسگزارم از پاسخت. اگ بعضی از سوالام رو خصوصی نمیپرسم بخاطر اینه ک ممکن هست سوال بعضی از کاربرای دیگه هم باشه و اینطورمفید واقع بشه.

حمزه جان : 1- پس اگ ما اتاقکی همراه با جنس داشته باشیم تا دبلیوی آخر ردیاب معمولا باید جواب بده و اینکه مثلا اگ از w20 به بالا بگیره آیا زیر 20 نباید آنتنها برن سمتش??
2- اینطور که متوجه شدم فلز آزاد بدون پوشش در عمق رو ک ردیابی میکنیم ردیاب روشن آنتن بین نقطه اصلی و زاویه 45 قیچی میشه، و ردیاب خاموش آنتن خالی میره دقیقا زاویه 45 رو قیچی میکنه درست? حالا ما با توجه ب اینا چطور نقطه دقیق رو با ردیاب دربیاریم??

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

جمعه 14 شهریور1393 - 12:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺣﻤﺰﻩ ﺍﻳﻦ ﻣﻄﻠﺐ ﺩﺭﺳﺘﻪ ﻳﺎ ﻧﻪ
ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﻋﻤﻖ ﻫﺪﻑ : ﺍﺯ ﻣﺮﮐﺰ ﻫﺪﻑ ﺩﺭ ﺣﺠﻢ ﺑﺪﺳﺖ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻋﻘﺐ ﻋﻘﺐ ﺭﻓﺘﻪ ﺗﺎ ﺟﺎﻳﯽ ﮐﻪ ﺁﻧﺘﻦ ﻫﺎ ﺍﺯ ﻫﻢ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﻣﻴﮕﻴﺮﻥ ﺍﻳﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﺭﺗﻔﺎﻉ ﺁﻧﺘﻦ ﻫﺎ ﺗﺎ ﺯﻣﻴﻦ ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻟﺒﺎﻗﯽ ﻋﻤﻖ ﻫﺪﻑ ﻣﺎﺳﺖ .
ﺭﻭﺵ ﺑﺎﻼ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺵ ﻓﺮﻕ ﺩﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﻣﻴﮕﻢ.؟
ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﻋﻤﻖ ﻫﺪﻑ : ﻓﺎﺻﻠﻪ ی ﻣﺮﮐﺰ ﻫﺪﻑ ﺩﺭ ﺣﺠﻢ ﺑﺪﺳﺖ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺗﺎ ﻟﺒﻪ ی ﺷﻤﺎﻟﯽ ﺣﺠﻢ و ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﺭﺗﻔﺎﻉ ﺁﻧﺘﻦ ﻫﺎ ﺗﺎ ﺯﻣﻴﻦ ﻣﻴﺸﻪ ﻋﻤﻖ ﻫﺪﻑ.

گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی :-)

جمعه 14 شهریور1393 - 1:43pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سورنا نوشته است:
درود. استاد حمزه عزیز بسیار سپاسگزارم از پاسخت. اگ بعضی از سوالام رو خصوصی نمیپرسم بخاطر اینه ک ممکن هست سوال بعضی از کاربرای دیگه هم باشه و اینطورمفید واقع بشه.

حمزه جان : 1- پس اگ ما اتاقکی همراه با جنس داشته باشیم تا دبلیوی آخر ردیاب معمولا باید جواب بده و اینکه مثلا اگ از w20 به بالا بگیره آیا زیر 20 نباید آنتنها برن سمتش??
2- اینطور که متوجه شدم فلز آزاد بدون پوشش در عمق رو ک ردیابی میکنیم ردیاب روشن آنتن بین نقطه اصلی و زاویه 45 قیچی میشه، و ردیاب خاموش آنتن خالی میره دقیقا زاویه 45 رو قیچی میکنه درست? حالا ما با توجه ب اینا چطور نقطه دقیق رو با ردیاب دربیاریم??

1-هيچ وقت ما عدد ثابتي براي خاك هاي مختلف نداريم.من گفتم شايد تا دبليوي اخر جواب بده كه اين بستگي به رطوبت و نوع خاك و عمق محل داره.جاي درست هستش كه ردياب با دبليوي صفر بگيره تا وزن واقعي اون.فكر نكنم جاي رو ردياب با دبليوي 20 بگيره ولي با دبليوي 15 نگيره
2-محل نقطه 45 رو بدست بياري و فاصله اون رو با محل قيچي شدن 35 اندازه بگيري و اونو ضربدر 2 كني ميشه نقطه اصلي محل

iranian171 نوشته است:
ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺣﻤﺰﻩ ﺍﻳﻦ ﻣﻄﻠﺐ ﺩﺭﺳﺘﻪ ﻳﺎ ﻧﻪ
ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﻋﻤﻖ ﻫﺪﻑ : ﺍﺯ ﻣﺮﮐﺰ ﻫﺪﻑ ﺩﺭ ﺣﺠﻢ ﺑﺪﺳﺖ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻋﻘﺐ ﻋﻘﺐ ﺭﻓﺘﻪ ﺗﺎ ﺟﺎﻳﯽ ﮐﻪ ﺁﻧﺘﻦ ﻫﺎ ﺍﺯ ﻫﻢ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﻣﻴﮕﻴﺮﻥ ﺍﻳﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﺭﺗﻔﺎﻉ ﺁﻧﺘﻦ ﻫﺎ ﺗﺎ ﺯﻣﻴﻦ ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻟﺒﺎﻗﯽ ﻋﻤﻖ ﻫﺪﻑ ﻣﺎﺳﺖ .
ﺭﻭﺵ ﺑﺎﻼ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺵ ﻓﺮﻕ ﺩﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﻣﻴﮕﻢ.؟
ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﻋﻤﻖ ﻫﺪﻑ : ﻓﺎﺻﻠﻪ ی ﻣﺮﮐﺰ ﻫﺪﻑ ﺩﺭ ﺣﺠﻢ ﺑﺪﺳﺖ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺗﺎ ﻟﺒﻪ ی ﺷﻤﺎﻟﯽ ﺣﺠﻢ و ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﺭﺗﻔﺎﻉ ﺁﻧﺘﻦ ﻫﺎ ﺗﺎ ﺯﻣﻴﻦ ﻣﻴﺸﻪ ﻋﻤﻖ ﻫﺪﻑ.

در مورد عمق هدف اين موضوع هم به خيلي چيزا بستگي داره.اگه بار در تماس با خاك باشه روش عقب رفتن درست هستش و از لبه حجم بطرف عقب ميريم كه البته اگه بطرف جلو هم بري باز دقيق ميزنه.
براي بار هاي پلمپ روش عقب رفتن به هيچ وجه درست جواب نميده و روش عقب رفتن جواب نميده و عمق كمتر از چيز واقعي بدست مياد.مطمئن نيستم ولي تو اين حالت عمق بدست اومده بايد ضربدر دو بشه تا عمق دقيق بدست بياد.
با يه نگرش كلي به تجربيات در مورد عمق زني من به اين نتيجه رسيدم بار هاي پلمپ با روش عقب رفتن به هيچ وجه درست عمق بدست نمياد و عمق خيلي كمتر از چيزي كه هست بدست مياد.

جمعه 14 شهریور1393 - 2:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مجتبی نوشته است:
مهندس حمید جان ایشون تقریبا بهمن ماه سال قبل از من ردیاب 35 خریداری کردند و بعد از یک ماه بامن تماس گرفتند که این کلید پاورش مشکل داره و تلفنی مشکلشو حل کردم و چند روز پیش با من تماس گرفتند که اقا یکی دیگه از این ردیاب رو بمن بده گفتم برای شما که قبلا فرستاده بودم گفت میراث ازمن گرفت و توشو باز کرد کارشناس متوجه نشد که این دستگاه گنجیابه و اخرش از طرف دادگاه به ایشون نامه زدند که این دستگاه اب یاب میباشد :D و بلامانع شد و دستگاه ایشون رو دادند . البته داخلشو شخم زدند و خرابش کردند و چون تلفنی با ایشون درتماس بودم و اموزش عمق گیری صحیح رو توضیح دادند و گفتم اگر دستگاه نو بهتون بدم میاین تو انجمن به این کاربران ما اموزش بدین ایشون هم قبول کردند و الان هم درخدمت این بزرگوار هستیم .

سلام آقا مجتبی
این شازده که جواب هیچ کس رو نداد
شما لطفی بکنید در حق همه کاربران سایت و باهاشون تماس تلفنی بگیرید و بفرمایید بیان تکلیف این بحثی رو که راه انداختند روشن کنند.
اینطوری نمیشه که یکی از راه برسه پا برهنه بپره وسط بحث و رشته مطالب رو قطع کنه. :-\

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

جمعه 14 شهریور1393 - 3:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 523 , 524 , 525 , 526 , 527 , 528 , 529 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 126 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure