انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 4:40pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 527 , 528 , 529 , 530 , 531 , 532 , 533 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

احسنت مجید جان! :ymapplause:
چقدر از روز اول اپراتوری ردیاب 35 گفتیم که از فاین مودهای ثابت واقعا میشه برای حذف خطا استفاده کرد ولی دوستان کمتر این مساله رو جدی گرفتن! حالا این تجربیاتی که شما داشتین واقعا در تشخیص خطا از طریق گزینه فاین کمک میکنه. هر چند فکر نمیکنم برای هر 5 مود طلا وضعیت فاین دقیقا برای همه به همین صورتی باشه که شما توضیح دادین. ولی اگر هر کسی روی این مورد کار بکنه میتونه از طریقش به تشخیص خطا خیلی نزدیک بشه.

چهارشنبه 18 شهریور1393 - 2:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
احسنت مجید جان! :ymapplause:
چقدر از روز اول اپراتوری ردیاب 35 گفتیم که از فاین مودهای ثابت واقعا میشه برای حذف خطا استفاده کرد ولی دوستان کمتر این مساله رو جدی گرفتن! حالا این تجربیاتی که شما داشتین واقعا در تشخیص خطا از طریق گزینه فاین کمک میکنه. هر چند فکر نمیکنم برای هر 5 مود طلا وضعیت فاین دقیقا برای همه به همین صورتی باشه که شما توضیح دادین. ولی اگر هر کسی روی این مورد کار بکنه میتونه از طریقش به تشخیص خطا خیلی نزدیک بشه.

عرض ارادت مهندس!
همونطور که از عرایض موجود در پست قبل بنده هم بر میاد بنده تستهای مختلفی با مود های پنجگانه و یکسری از فرکانسهای آزاد طلا داشتم و زمانهای خاموشی و روشن ماندن ردیاب رو دستخوش تغییر کردم و بهترین حالتی که برام کارکردش ثابت شد رو جهت اطلاع عموم اعلام کردم...
مثلا برای گلد 1 این موضوع صدق نکرد و فاین بیشتری داد ولی برای گلد 5 تا حدودی صادق هست ولی بهترین مود برای این تست مود گلد 4 هست که بارها و بارها در تستهای مختلف از اهداف واقعی جواب بهمین شکلی بوده که عرض کردم ...
علی ایها الحال دوستان و اساتید فن میتونن قبول زحمت کنن و سایر مودها و فرکانسهای آزاد رو مورد تست قرار بدن تا انشااله بشه یک راه حل جامع در مورد فاین بدست آورد که در همه ی موارد صادق باشه ...
و من اله توفیق...
در پناه حق.

چهارشنبه 18 شهریور1393 - 3:03am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
majid_famali جان خسته نباشی خدا قوت :x

آموزش مشاوره طراحی و انجام پروژه
پیج اینستا گرام
https://www.instagram.com/persianproject2020
کانال تلگرام
https://t.me/persianproject2020

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 10:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون از مجید آقای عزیز و توضیحات جامع در مورد فاین! اما هدف واقعی که فرمودید روی اون تست شده و جواب داده حفاری شده؟ و به بار رسیدید؟

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 10:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من هم با فرمایشات آقا مجید موافق هستم بهترین روش فهمیدن خطا همین کار هست
ولی برای بعضی ها فرق میکنه با همیه گروه خونی ها به این شکل نیست
برای مثال برای گروه خونی -o رنج فاین دستگاه روی +2 به سمت خطا نمیره
خلاصه دوستان باید فاین خودشون رو به دست بیارن ولی این روش خیلی روش خوبی هست

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 12:16pm
مدیر سایت
مدیر سایت

mehran1545a نوشته است:
ممنون از مجید آقای عزیز و توضیحات جامع در مورد فاین! اما هدف واقعی که فرمودید روی اون تست شده و جواب داده حفاری شده؟ و به بار رسیدید؟

مهران جان اینطور سوالهارو بهتره خصوصی بپرسید و فقط مسائل مفید اپراطوری همگانی باشه @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 12:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من چندی پیش یک ردیاب با رنج یک فرکانس ثابت که 5 کیلوهرتز بود رو توسط 2 میله به فاصله 50 سانت در زمینی که عامل خطا درش بود رو گذاشتم
و بعد با 35 ردیابی کردم که انتن به هیچ عنوان حرکت نکرد ولی وقتی ردیابی رو که تو زمین فرو کردم رو خاموش میکردم ردیاب با گلد 4 به سمت اهن زنگ زده قدیمی 10 ساله میرفت و 1 تن هم وزن می داد
خوب بهتر نیست ما به جای فهمیدن خطا از یک ردیاب با فرکانس 5 کیلوهرتز استفاده کنیم چون جلوی خیلی از خطا ها رو میگیره
دوستان و اساتید اگه امکان داره یک تحقیقی در این مورد انجام بدن شاید مشکل خیلی از دوستان حل بشه

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 12:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ebi-gold نوشته است:
دوستان من چندی پیش یک ردیاب با رنج یک فرکانس ثابت که 5 کیلوهرتز بود رو توسط 2 میله به فاصله 50 سانت در زمینی که عامل خطا درش بود رو گذاشتم
و بعد با 35 ردیابی کردم که انتن به هیچ عنوان حرکت نکرد ولی وقتی ردیابی رو که تو زمین فرو کردم رو خاموش میکردم ردیاب با گلد 4 به سمت اهن زنگ زده قدیمی 10 ساله میرفت و 1 تن هم وزن می داد
خوب بهتر نیست ما به جای فهمیدن خطا از یک ردیاب با فرکانس 5 کیلوهرتز استفاده کنیم چون جلوی خیلی از خطا ها رو میگیره
دوستان و اساتید اگه امکان داره یک تحقیقی در این مورد انجام بدن شاید مشکل خیلی از دوستان حل بشه

ابی جان به اینجا یه سری بزنید.
www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=13&t=1860

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 12:35pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

نمیخوام دلسرد کنم اما
این روش فاین که در بالا ذکر شد همیشه و همه جا و برای هر کس جوابگو نیست و به نظر من نمیشه بطور قطع بگیم همیشه همینطوره :-Q
اما روشهای حذف هدف کاذب جای مانور داره و تو تایپک خودش داره جلو میره.

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 12:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در ضمن ما باید کاری کنیم که ردیاب کمتر به عوامل خطا واکنش نشون بده و وقتی توی منطقه هستی حالا با دو هزار نقطه طرف نباشی که ردیاب رو همه قیچی میکنه و بخواهی روی هر کدوم 20 دقیقه ردیاب روشن بذاری و بعد 5 دقیقه خاموش کنی و فاین بگیری .فکر کنم این طوری هزار سال میکشه تا یه نقطه واقعی رو پیدا کنیم. :D

.البته بالاخره زحمات دوستان بی ثمر نمیمونه و انشالله همین روزها دفترچه ردیاب و حذف خطا رو میبندیم. @};-

چهارشنبه 19 شهریور1393 - 1:02pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 527 , 528 , 529 , 530 , 531 , 532 , 533 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 81 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure