نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
احسنت مجید جان! چقدر از روز اول اپراتوری ردیاب 35 گفتیم که از فاین مودهای ثابت واقعا میشه برای حذف خطا استفاده کرد ولی دوستان کمتر این مساله رو جدی گرفتن! حالا این تجربیاتی که شما داشتین واقعا در تشخیص خطا از طریق گزینه فاین کمک میکنه. هر چند فکر نمیکنم برای هر 5 مود طلا وضعیت فاین دقیقا برای همه به همین صورتی باشه که شما توضیح دادین. ولی اگر هر کسی روی این مورد کار بکنه میتونه از طریقش به تشخیص خطا خیلی نزدیک بشه.
|
چهارشنبه 18 شهریور1393 - 2:10am |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: احسنت مجید جان! چقدر از روز اول اپراتوری ردیاب 35 گفتیم که از فاین مودهای ثابت واقعا میشه برای حذف خطا استفاده کرد ولی دوستان کمتر این مساله رو جدی گرفتن! حالا این تجربیاتی که شما داشتین واقعا در تشخیص خطا از طریق گزینه فاین کمک میکنه. هر چند فکر نمیکنم برای هر 5 مود طلا وضعیت فاین دقیقا برای همه به همین صورتی باشه که شما توضیح دادین. ولی اگر هر کسی روی این مورد کار بکنه میتونه از طریقش به تشخیص خطا خیلی نزدیک بشه. عرض ارادت مهندس! همونطور که از عرایض موجود در پست قبل بنده هم بر میاد بنده تستهای مختلفی با مود های پنجگانه و یکسری از فرکانسهای آزاد طلا داشتم و زمانهای خاموشی و روشن ماندن ردیاب رو دستخوش تغییر کردم و بهترین حالتی که برام کارکردش ثابت شد رو جهت اطلاع عموم اعلام کردم... مثلا برای گلد 1 این موضوع صدق نکرد و فاین بیشتری داد ولی برای گلد 5 تا حدودی صادق هست ولی بهترین مود برای این تست مود گلد 4 هست که بارها و بارها در تستهای مختلف از اهداف واقعی جواب بهمین شکلی بوده که عرض کردم ... علی ایها الحال دوستان و اساتید فن میتونن قبول زحمت کنن و سایر مودها و فرکانسهای آزاد رو مورد تست قرار بدن تا انشااله بشه یک راه حل جامع در مورد فاین بدست آورد که در همه ی موارد صادق باشه ... و من اله توفیق... در پناه حق.
|
چهارشنبه 18 شهریور1393 - 3:03am |
|
|
omidfullsystem
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 23 تیر1393 - 9:24am پست: 127 محل اقامت: تهران
|
majid_famali جان خسته نباشی خدا قوت
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 10:17am |
|
|
mehran1545a
کاربر حرفه ای
|
ممنون از مجید آقای عزیز و توضیحات جامع در مورد فاین! اما هدف واقعی که فرمودید روی اون تست شده و جواب داده حفاری شده؟ و به بار رسیدید؟
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 10:18am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
من هم با فرمایشات آقا مجید موافق هستم بهترین روش فهمیدن خطا همین کار هست ولی برای بعضی ها فرق میکنه با همیه گروه خونی ها به این شکل نیست برای مثال برای گروه خونی -o رنج فاین دستگاه روی +2 به سمت خطا نمیره خلاصه دوستان باید فاین خودشون رو به دست بیارن ولی این روش خیلی روش خوبی هست
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 12:16pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
mehran1545a نوشته است: ممنون از مجید آقای عزیز و توضیحات جامع در مورد فاین! اما هدف واقعی که فرمودید روی اون تست شده و جواب داده حفاری شده؟ و به بار رسیدید؟ مهران جان اینطور سوالهارو بهتره خصوصی بپرسید و فقط مسائل مفید اپراطوری همگانی باشه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 12:17pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
دوستان من چندی پیش یک ردیاب با رنج یک فرکانس ثابت که 5 کیلوهرتز بود رو توسط 2 میله به فاصله 50 سانت در زمینی که عامل خطا درش بود رو گذاشتم و بعد با 35 ردیابی کردم که انتن به هیچ عنوان حرکت نکرد ولی وقتی ردیابی رو که تو زمین فرو کردم رو خاموش میکردم ردیاب با گلد 4 به سمت اهن زنگ زده قدیمی 10 ساله میرفت و 1 تن هم وزن می داد خوب بهتر نیست ما به جای فهمیدن خطا از یک ردیاب با فرکانس 5 کیلوهرتز استفاده کنیم چون جلوی خیلی از خطا ها رو میگیره دوستان و اساتید اگه امکان داره یک تحقیقی در این مورد انجام بدن شاید مشکل خیلی از دوستان حل بشه
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 12:23pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
ebi-gold نوشته است: دوستان من چندی پیش یک ردیاب با رنج یک فرکانس ثابت که 5 کیلوهرتز بود رو توسط 2 میله به فاصله 50 سانت در زمینی که عامل خطا درش بود رو گذاشتم و بعد با 35 ردیابی کردم که انتن به هیچ عنوان حرکت نکرد ولی وقتی ردیابی رو که تو زمین فرو کردم رو خاموش میکردم ردیاب با گلد 4 به سمت اهن زنگ زده قدیمی 10 ساله میرفت و 1 تن هم وزن می داد خوب بهتر نیست ما به جای فهمیدن خطا از یک ردیاب با فرکانس 5 کیلوهرتز استفاده کنیم چون جلوی خیلی از خطا ها رو میگیره دوستان و اساتید اگه امکان داره یک تحقیقی در این مورد انجام بدن شاید مشکل خیلی از دوستان حل بشه ابی جان به اینجا یه سری بزنید. www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=13&t=1860
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 12:35pm |
|
|
Kani
استادیار
|
نمیخوام دلسرد کنم اما این روش فاین که در بالا ذکر شد همیشه و همه جا و برای هر کس جوابگو نیست و به نظر من نمیشه بطور قطع بگیم همیشه همینطوره اما روشهای حذف هدف کاذب جای مانور داره و تو تایپک خودش داره جلو میره.
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 12:47pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
در ضمن ما باید کاری کنیم که ردیاب کمتر به عوامل خطا واکنش نشون بده و وقتی توی منطقه هستی حالا با دو هزار نقطه طرف نباشی که ردیاب رو همه قیچی میکنه و بخواهی روی هر کدوم 20 دقیقه ردیاب روشن بذاری و بعد 5 دقیقه خاموش کنی و فاین بگیری .فکر کنم این طوری هزار سال میکشه تا یه نقطه واقعی رو پیدا کنیم. .البته بالاخره زحمات دوستان بی ثمر نمیمونه و انشالله همین روزها دفترچه ردیاب و حذف خطا رو میبندیم.
|
چهارشنبه 19 شهریور1393 - 1:02pm |
|
|
|