نویسنده |
پیغام |
ali2000
کاربر فعال
|
باسلام خدمت مدیریت سایت واستادان عزیز.تا رسیدن ردیاب سوالا تی از حضور استادان داشتم البته بصورت تجربی نه نقل قول 1ایا در با لا ی کوه تعدادی قبر که در سالهای قبل حفاری شده وبیشتر انها به مرور زمان پر شده اند ایا ردیاب انها را به عنوان حفره و... نمی کیرد زمانیکه ردیاب روی فلز است 2اگر داخل خاک یکی از قبرهای حفاری شده سکه ای باشد از چه روشی واز چند متری وولوم روی چند باشدواز چند گرم فلز جهت تست ودر چند متریمان باشد تا بتوانیم انرا پیدا کنیم. با تشکر فراوان.
|
چهارشنبه 29 خرداد1392 - 5:11pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
سلام گزینه کربن دستگاه چه نوع کربنی رو سنس میکنه؟ کربن یا همون زغال چوب رو یا زغال سنگ یا همه رو؟
|
چهارشنبه 29 خرداد1392 - 7:32pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
explorer عزیز ؛ فرکانس کربنی که در این ردیاب استفاده شده مربوط به گرافیت هست که یکی از آلوتروپهای عنصر کربن هست. گرافیت میتونه شامل زغال یا مغز مداد هم باشه! طبیعتا گرافیت در زغال چوب هم وجود داره پس اونو قطعا میزنه. آلوتروپ دیگه کربن همون الماس هست که فرکانس جداگانه ای برای ردیابی داره و اون هم در این دستگاه وجود داره.
|
چهارشنبه 29 خرداد1392 - 8:27pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: explorer عزیز ؛ فرکانس کربنی که در این ردیاب استفاده شده مربوط به گرافیت هست که یکی از آلوتروپهای عنصر کربن هست. گرافیت میتونه شامل زغال یا مغز مداد هم باشه! طبیعتا گرافیت در زغال چوب هم وجود داره پس اونو قطعا میزنه. آلوتروپ دیگه کربن همون الماس هست که فرکانس جداگانه ای برای ردیابی داره و اون هم در این دستگاه وجود داره. ممنون استاد پس با این حساب باید یک کیسه 10 کیلویی زغال چوب رو از چه فاصله ای سنس کنه؟ میخوام تمرین کنم
|
چهارشنبه 29 خرداد1392 - 8:33pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
سلام مهندس حمید خسته نباشی یک فکری کردم می تونیم دستگاه روطوری طراحی کنیم که مثل ردیابهای تک انتنی روی یک پایه سوار بشه که هم گیرنده ها و هم فرستنده روی دستگاه نسب بشه تقریبا مثل گراویتاتور البته میدونم تو نقط زنی مشکل پیدا میشه ولی خیلی خوشکل میشه
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
چهارشنبه 29 خرداد1392 - 9:02pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
explorer عزیز اگر برای شروع کار منظورتون هست شاید تمرین با زغال گزینه مناسبی نباشه! خب زغال نسبتا سبک هست و یک کیسه زغال رو مطابق یک کیسه فلز که نمیزنه! قطعا ضعیف تره. اما برای حجم گیری طبیعتا چون بزرگه تمرین خوبی میتونه باشه. فاصله هم بستگی به شرایط داره. کربن گرافیت در اطراف هم کم و بیش وجود داره. پس مهمه شما این تست رو در کجا انجام میدین! طبیعیه که در یک مسافت محدود چند متری کاملا خوب جواب میده. فواصل دور بستگی به پارامترهای زیادی داره.
|
چهارشنبه 29 خرداد1392 - 10:55pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
mani1063 جان اتفاقا روی طرحهای مختلفش دارم فکر میکنم و کار میکنم. هنوز جواب خوبی بدست نیومده! همونطور که شما گفتین به اون صورت بخواد ساخته بشه نقطه زنی و بخصوص عمق گیری و حجم گیری بسیار سخت و حتی غیر ممکن میشه. ضمن اینکه گراویتاتور هم کلا سیستم سنس کردنش فرق داره. بحث هم روی خوشگلی نیست! مهم اینه دستگاه به هر صورتی که در میاد بهترین کارایی و دقت و قدرت رو داشته باشه و واقعا قابل اعتماد باشه. فعلا همین طرح بهتر از همه جواب داده.
|
چهارشنبه 29 خرداد1392 - 10:58pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مهندس حمید سلام وقت بخیر اگر بجای ولوم 10 کیلو از ولوم 500 کیلو استفاده بشه حذف ذرات و اجسام کوچیک رو بهتر انجام نخواهد داد ؟ گویا یکی از دوستان انجام داده و جواب گرفته و بنده گفتم که با شما مشورت کنه ، چون ممکنه بعضی تستها که توسط دوستان کنجکاو انجام میشه باعث کشف رازی جدید بشه .
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 29 خرداد1392 - 12:27am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
نه مهدی جان این چیزا قبلا دقیق محاسبه شده! طبیعتا با ضعیف تر کردن خروجی به علت کم شدن برد هست که بنظر میاد حالت حذف اتفاق افتاده ؛ ولی در واقع برد داره کم میشه.
|
پنج شنبه 29 خرداد1392 - 12:39am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
سلام من 10 گرم طلا رو تو فاصله یک متری قرار میدم و دستگاه رو روی گلد2 با ولوم0.5 ست می کنم اما هیچ واکنشی از انتنها نمی بینم
|
پنج شنبه 29 خرداد1392 - 1:52am |
|
|
|