انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:34am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام خدمت مدیریت سایت واستادان عزیز.تا رسیدن ردیاب سوالا تی از حضور استادان داشتم البته بصورت تجربی نه نقل قول 1ایا در با لا ی کوه تعدادی قبر که در سالهای قبل حفاری شده وبیشتر انها به مرور زمان پر شده اند ایا ردیاب انها را به عنوان حفره و... نمی کیرد زمانیکه ردیاب روی فلز است 2اگر داخل خاک یکی از قبرهای حفاری شده سکه ای باشد از چه روشی واز چند متری وولوم روی چند باشدواز چند گرم فلز جهت تست ودر چند متریمان باشد تا بتوانیم انرا پیدا کنیم. با تشکر فراوان.

چهارشنبه 29 خرداد1392 - 5:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
گزینه کربن دستگاه چه نوع کربنی رو سنس میکنه؟ کربن یا همون زغال چوب رو یا زغال سنگ یا همه رو؟

چهارشنبه 29 خرداد1392 - 7:32pm
مدیر کل
مدیر کل

explorer عزیز ؛ فرکانس کربنی که در این ردیاب استفاده شده مربوط به گرافیت هست که یکی از آلوتروپهای عنصر کربن هست. گرافیت میتونه شامل زغال یا مغز مداد هم باشه! طبیعتا گرافیت در زغال چوب هم وجود داره پس اونو قطعا میزنه.
آلوتروپ دیگه کربن همون الماس هست که فرکانس جداگانه ای برای ردیابی داره و اون هم در این دستگاه وجود داره.

چهارشنبه 29 خرداد1392 - 8:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
explorer عزیز ؛ فرکانس کربنی که در این ردیاب استفاده شده مربوط به گرافیت هست که یکی از آلوتروپهای عنصر کربن هست. گرافیت میتونه شامل زغال یا مغز مداد هم باشه! طبیعتا گرافیت در زغال چوب هم وجود داره پس اونو قطعا میزنه.
آلوتروپ دیگه کربن همون الماس هست که فرکانس جداگانه ای برای ردیابی داره و اون هم در این دستگاه وجود داره.

ممنون استاد
پس با این حساب باید یک کیسه 10 کیلویی زغال چوب رو از چه فاصله ای سنس کنه؟
میخوام تمرین کنم

چهارشنبه 29 خرداد1392 - 8:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام مهندس حمید خسته نباشی
یک فکری کردم می تونیم دستگاه روطوری طراحی کنیم که مثل ردیابهای تک انتنی روی یک پایه سوار بشه که هم گیرنده ها و هم فرستنده روی دستگاه نسب بشه تقریبا مثل گراویتاتور البته میدونم تو نقط زنی مشکل پیدا میشه ولی خیلی خوشکل میشه :-BD

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

چهارشنبه 29 خرداد1392 - 9:02pm
مدیر کل
مدیر کل

explorer عزیز اگر برای شروع کار منظورتون هست شاید تمرین با زغال گزینه مناسبی نباشه! :D خب زغال نسبتا سبک هست و یک کیسه زغال رو مطابق یک کیسه فلز که نمیزنه! قطعا ضعیف تره. اما برای حجم گیری طبیعتا چون بزرگه تمرین خوبی میتونه باشه. فاصله هم بستگی به شرایط داره. کربن گرافیت در اطراف هم کم و بیش وجود داره. پس مهمه شما این تست رو در کجا انجام میدین! طبیعیه که در یک مسافت محدود چند متری کاملا خوب جواب میده. فواصل دور بستگی به پارامترهای زیادی داره.

چهارشنبه 29 خرداد1392 - 10:55pm
مدیر کل
مدیر کل

mani1063 جان اتفاقا روی طرحهای مختلفش دارم فکر میکنم و کار میکنم. هنوز جواب خوبی بدست نیومده! همونطور که شما گفتین به اون صورت بخواد ساخته بشه نقطه زنی و بخصوص عمق گیری و حجم گیری بسیار سخت و حتی غیر ممکن میشه. ضمن اینکه گراویتاتور هم کلا سیستم سنس کردنش فرق داره.
بحث هم روی خوشگلی نیست! :D مهم اینه دستگاه به هر صورتی که در میاد بهترین کارایی و دقت و قدرت رو داشته باشه و واقعا قابل اعتماد باشه. فعلا همین طرح بهتر از همه جواب داده.

چهارشنبه 29 خرداد1392 - 10:58pm
مدیر سایت
مدیر سایت

مهندس حمید سلام وقت بخیر
اگر بجای ولوم 10 کیلو از ولوم 500 کیلو استفاده بشه حذف ذرات و اجسام کوچیک رو بهتر انجام نخواهد داد ؟ گویا یکی از دوستان انجام داده و جواب گرفته و بنده گفتم که با شما مشورت کنه ، چون ممکنه بعضی تستها که توسط دوستان کنجکاو انجام میشه باعث کشف رازی جدید بشه .
@};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 29 خرداد1392 - 12:27am
مدیر کل
مدیر کل

نه مهدی جان این چیزا قبلا دقیق محاسبه شده! :D طبیعتا با ضعیف تر کردن خروجی به علت کم شدن برد هست که بنظر میاد حالت حذف اتفاق افتاده ؛ ولی در واقع برد داره کم میشه.

پنج شنبه 29 خرداد1392 - 12:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
من 10 گرم طلا رو تو فاصله یک متری قرار میدم و دستگاه رو روی گلد2 با ولوم0.5 ست می کنم اما هیچ واکنشی از انتنها نمی بینم :(

پنج شنبه 29 خرداد1392 - 1:52am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 141 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure