انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 8:30am

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام و عرض ادب خدمت برادر عزیزم آقای رستم بزرگوار
عرض کنم رنج عددی بهترین فرکانس رو باید شخص دارنده سیستم در مکانی که درحال جستجو هست با توجه به شناخت خاکی بودن یا سنگلاخی بودن و غیره زمین منطقه مورد نظر به درستی انتخاب کنه که طبق فرمایش شما از 212 تا 123 و حتی پائین تر میشه تنظیم کرد ، به نظر بنده برای سهولت در تغیر فرکانس باید ولوم مدرج بر روی جعبه تعبیه بشه با شماره فرکانسهای متفاوت ..یاعلی

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 22 مهر1393 - 9:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی اقا مبارکه خلاصه دستگاه شما هم راه افتاد

سه شنبه 22 مهر1393 - 10:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان تو این چند روز من خیلی روی 12 ریگلاتوره کار کردم و اگه جواب دوستان رو ندادم ببخشید درگیر کار کردن روی این مدار بودم
ببینید دوستان من برای تفکیک این مدار از ال ای دی استفاده کردم ولی ثبات مدار وحشتناک پایین اومد ال ای دی رو که کندم و به حالت اولش برگردوندم درست شد
به نظر من که برای تفکیک راحت با نیم ساعت وقت گذاشتن میشه حالت تفکیک رو با ولوم 10 دور پیدا کرد
الان مدار من که ولوم تفکیک رو روی 9 دور که میزارم به اهن و اهن زنگ زده بزرگ خیلی کم و به حالت تیک تیک واکنش نشون میده که من لوپم رو پهلوی یک بشکه 220 لیتری گذاشتم و ولوم تفکیک رو روی 9 دور گذاشتم و با فلز زرد مدار رو تست کردم که راحت سنسش میکرد ولی یک کم قدرت در حالت تفکیک کم میشه

سه شنبه 22 مهر1393 - 11:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
با سلام و عرض ادب خدمت برادر عزیزم آقای رستم بزرگوار
عرض کنم رنج عددی بهترین فرکانس رو باید شخص دارنده سیستم در مکانی که درحال جستجو هست با توجه به شناخت خاکی بودن یا سنگلاخی بودن و غیره زمین منطقه مورد نظر به درستی انتخاب کنه که طبق فرمایش شما از 212 تا 123 و حتی پائین تر میشه تنظیم کرد ، به نظر بنده برای سهولت در تغیر فرکانس باید ولوم مدرج بر روی جعبه تعبیه بشه با شماره فرکانسهای متفاوت ..یاعلی

با سلام خدمت دوست عزیزم آقا مهدی و دیگر دوستان
کاملا درست میفرمایید ولی به نظرمن خارج کردن ولوم ونصب روی پنل دستگاه باعث به وجود آمدن نویز بر روی موج ارسالی میگردد که با اسکوپ به راحتی قابل تشخیص است که پس از ارسال موج و پرگشت تا چندین برابر افزایش پیدا کرده و باعث بروز مشکلاتی میگردد
من به دوستان پیشنهاد میکنم یا دستگاه رو با توجه به منطقه مورد نظرشون کالیبره کنن و یا اگر احتیاج به چند فرکانس مختلف دارن از مدار مخصوص خودش استفاده کنند که به طور مثال با یک 4066 و 4 تا ترانزیستور میشه کلید تعقییر4 رنج فرکانسی رو بدون به وجود اومدن نویز به پنل دستگاه انتقال داد و حتی میشه با یک برنامه ساده به صورت دیجیتال این کار را انجام داد
موفق باشید

سه شنبه 22 مهر1393 - 1:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ebi-gold نوشته است:
دوستان تو این چند روز من خیلی روی 12 ریگلاتوره کار کردم و اگه جواب دوستان رو ندادم ببخشید درگیر کار کردن روی این مدار بودم
ببینید دوستان من برای تفکیک این مدار از ال ای دی استفاده کردم ولی ثبات مدار وحشتناک پایین اومد ال ای دی رو که کندم و به حالت اولش برگردوندم درست شد
به نظر من که برای تفکیک راحت با نیم ساعت وقت گذاشتن میشه حالت تفکیک رو با ولوم 10 دور پیدا کرد
الان مدار من که ولوم تفکیک رو روی 9 دور که میزارم به اهن و اهن زنگ زده بزرگ خیلی کم و به حالت تیک تیک واکنش نشون میده که من لوپم رو پهلوی یک بشکه 220 لیتری گذاشتم و ولوم تفکیک رو روی 9 دور گذاشتم و با فلز زرد مدار رو تست کردم که راحت سنسش میکرد ولی یک کم قدرت در حالت تفکیک کم میشه

با سلام ابی عزیز
دوست خوبم به هیچ عنوان ال ای دی ها باعث کم شدن قدرت مدار نمیشود چون شما از خروجی دارید استفاده میکنید مقدار مقاومت بین ال ای دی ها و دستگاه رو تعقییر بدید و از ال ای دی های با مصرف جریان پایین و 1.2 ولت استفاده کنید در غیر این صورت باید از تقویت کننده استفاده بکنید تا مقدار مصرف ال ای دی ها باعث کم شدن جریان ورودی آشکار ساز صوتی نشود
موفق باشید

سه شنبه 22 مهر1393 - 1:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام ودروود به دوستان محترم.
در مورد فرکانس می توان گفت که ای سی های 555 و یا 556 و مشابه که برای اسیلاتور مدار استفاده می شود به دلیل انالوگ بودن و تغیر فرکانس خروجی با تغیرات دما .فلزیاب های قوی پالسی را با ناپایداری یا همان گاز خوردن :D که دوستان میگویند همراه می سازد .دوستان اگر در تولید فرکانس از کریستال استفاده کنید یا اگر برنامه نویسی بلد باشید با چند سطر برنامه فرکانس مورد نظر را تولید کنید خیلی در ثبات مدار تاثیر دارد به گونه ای که بنده قسمت اسیلاتور دلتا پالس را با استفاده از کریستال طراحی کردم که باور کنید تاثیر زیادی در ثبات دستگاه داشت.
بنده پیشنهاد می کنم که از تراشه 4536 و یک عدد کریستال با توجه به فرکانس مورد نیاز اسیلاتور مدار رو امتحان کنید.ای سی 4536 یک تایمر قابل برنامه ریزی هست که با صفر و یک کردن پایه های 9 و 10 و 11 می تونید فرکانس مورد نیازتان را تغیر دهید.برای طراحی این اسیلاتور نیز می توانید از مدار سنجاب کور یا همان تاپیک فلزیاب با برد 3 متر :D استفاده کنید.اگر به پایه های ذکر شده سه تا سویچ دو حالته بگذارید .می توان با این سویچ ها فلزیاب رو روی فرکانس مورد نظر گذاشت و دیگر نگران تغیر فرکانس نباشید.البته بنده این مدار رو نساختم. و اصلا در مورد کارکرد مدار اطلاعی ندارم ولی گفتم کمکی به دوستان کرده باشم.
موفق و سر بلند باشید .یا حق @};- @};- @};-

سه شنبه 22 مهر1393 - 3:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دستگاه من ثباتش کمی کم هست و میشه نهوه وصل ولوم تون رو بفرمایید چجوری وصلش کنم؟

سه شنبه 22 مهر1393 - 5:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سلام خدمت همه دوستان و اساتید من 709 پلاستیکی 14 پایه گرفتم لطفا بگید از کدوم پایه هاش استفاد ه کنم ؟

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

سه شنبه 22 مهر1393 - 6:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا رستم من همون نکاتی رو که برای تفکیک گفتید انجام دادم ایسی 358 رو به tl082 تغییر دادم و مقاومت زیرش رو هم به 6.8 کیلو تغییر دادم و یک مقاومت هم که 12 کیلو بود رو 59 کیلو کردم و ال ای دی رو هم به همون روش که گفتید وصل کردم ولی مدار رو خیلی بی ثبات میکنه شاید من جایی اشتباه کردم اگه امکان داره یک نقشه خوانا برای درست کردن تفکیک بزارید ممنون میشم تا دوستان هم استفاده کنند

سه شنبه 22 مهر1393 - 6:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
alirezaii21 نوشته است:
سلام خدمت همه دوستان و اساتید من 709 پلاستیکی 14 پایه گرفتم لطفا بگید از کدوم پایه هاش استفاد ه کنم ؟

یعنی کسی توی این انجمن تا حالا از 709 پلاستیکی 14 پایه استفاده نکرده :ymparty: آقا ابی گوئلد از شما هم تشکر میکنم :D

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

چهارشنبه 22 مهر1393 - 12:20am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 512 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure