سلام ودروود به دوستان محترم.
در مورد فرکانس می توان گفت که ای سی های 555 و یا 556 و مشابه که برای اسیلاتور مدار استفاده می شود به دلیل انالوگ بودن و تغیر فرکانس خروجی با تغیرات دما .فلزیاب های قوی پالسی را با ناپایداری یا همان گاز خوردن
که دوستان میگویند همراه می سازد .دوستان اگر در تولید فرکانس از کریستال استفاده کنید یا اگر برنامه نویسی بلد باشید با چند سطر برنامه فرکانس مورد نظر را تولید کنید خیلی در ثبات مدار تاثیر دارد به گونه ای که بنده قسمت اسیلاتور دلتا پالس را با استفاده از کریستال طراحی کردم که باور کنید تاثیر زیادی در ثبات دستگاه داشت.
بنده پیشنهاد می کنم که از تراشه 4536 و یک عدد کریستال با توجه به فرکانس مورد نیاز اسیلاتور مدار رو امتحان کنید.ای سی 4536 یک تایمر قابل برنامه ریزی هست که با صفر و یک کردن پایه های 9 و 10 و 11 می تونید فرکانس مورد نیازتان را تغیر دهید.برای طراحی این اسیلاتور نیز می توانید از مدار سنجاب کور یا همان تاپیک فلزیاب با برد 3 متر
استفاده کنید.اگر به پایه های ذکر شده سه تا سویچ دو حالته بگذارید .می توان با این سویچ ها فلزیاب رو روی فرکانس مورد نظر گذاشت و دیگر نگران تغیر فرکانس نباشید.البته بنده این مدار رو نساختم. و اصلا در مورد کارکرد مدار اطلاعی ندارم ولی گفتم کمکی به دوستان کرده باشم.
موفق و سر بلند باشید .یا حق