انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:26pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاداریانمیخان بیان توانجمن استادماطاقتمون تاب شدههههههههههههههههههههه به خدا

دوشنبه 3 تیر1392 - 5:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان شمااپراتوریتون بسیارضعیفه که اینجوری دارین میگین .ردیابش قشنگ کارمیکنه ومنم تو3متری تونستم باهاش 2تامفرق دربیارم ولی روطلاهنوزکارنکردم ومنتظره استااریام.شمااول اپراتوریتونوقوی کنیدبعدبیایدبگیداله بله ببخشیداالبته

دوشنبه 3 تیر1392 - 5:19pm
استاد
استاد

mojtaba نوشته است:
زاویه 45 درجه داشت گرفتیش یامستقیم نقطه کرد

روی مرکز فیچی کرد دقیقا وسط جسد حفاری کرده بودیم

دوشنبه 3 تیر1392 - 5:19pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
خبره نوشته است:
mahditala نوشته است:
سلام دوستان
من با این ردیاب یه جا رو نقطه کردم وتمام مراحلی که دوستان گفتن رو انجام دادم کاری نبود دیگه نکرده باشم از عمق گیری و حجم گیری و تست طلا و ....
شروع کردم به کندن ولی وقتی که به اون عمق مورده نظر رسیدم هیچی نبود حتی بیشتر از عمقگیری که کرده بودم کندم ولی هیچی نبود حتی به چهار طرف سو زدم ولی دریغ از طلا

سلام قضیه خیلی داره بیخ پیدا میکنه همش از ناکارامدی و خرابی دستگاه یکی نیومد بگه من فلان چیزو باش در اوردم دستگاهی که نتونه ما رو از حفاریهای بی مورد دور کنه بلکه بر تعداد این حفاریها هم اضافه کنه قابل اطمینان نیست تا حالا نزدیک به ده نفر میگن ما کندیم هیچی نبود اخه پس چی بوده حالا یکی وارد نبوده دو تا وارد نبوده این همه خطای مکرر خوشایند نیست اساتید میگن هر جا قیچی کرد شمال و جنوب نکن بکن برو پایین یا باره یا رگه ولی توبعضی موارد هیچی نبوده حتی خود اساتید هم حفاری بیمورد با این ردیاب داشتن حالا اینا به کنار بعدش اساتید دخیل بودن ذهنیت و حرکت دست رو مطرح کردن در حالی که اول میگفتن دستگاه کار خودش رو میکنه و کار به کار کسی نداره طرف یه میلیون پول پنهون کرده ردیاب به جای اینکه یه میلیون رو بزنه رفته یه 50 تومنی پاره پیدا کرده پس با این وجود به تست طلاشم اطمینانی نیست چه بسا کسانی که از همون 25 متری هم تست طلا انجام دادن و نتیجه ای حاصل نشده فیلم هم به این صورت که درست کردن فایده نداره روی هدف اصلی باید کارایی دستگاه مشخص بشه طرف با ردیاب چند ساله کار کرده این ردیاب بهش جواب نداده میگن تو با ردیاب درست کار نمیکنی ردیابش کار نمیکنه چه ربطی به بدن طرف داره @-)
اساتید ببخشند

دوست عزیز مثل اینکه شما پستهای و صفحات قبل رو نخوندید که میگید 25میلیون پول یجا بوده و....
اینکه میگید دستگاهی که بره رو نقطه و قیچی کنه و تموم و هرکسی که تازه اونو میگیره دست میتونست جنس در بیاره، باید این دستگاه رو به قیمت میلیاردی میفروختن! من نمیخوام تبلیغ کنم ولی هرچند با تمرین و آموزش میشه با این دستگاه همین این کارو کرد، هر دستگاهی باشه نیاز یادگیری و تمرین داره حتی اگه من چند سال با دستگاه پالسی قبلا کار کردم و الان بخوام با لورنز که بهترین دستگاه پالسیه کار کنم نیاز یه چند وقت تمرین داره، یا همون دستگاه های تصویری مثل epx5000 ویا.... حالا شما با ردیاب سرو کار دارید که مبحث اون خیلی پیچیدست.
وقتی که دنبال این هستید جنس پیدا کنید و زندگیتون زیر و رو بشه، پس توقع نداشته باشید با یک میلیون خرج کردن و یه شبه این کار انجام بشه! من خودم تازه دستگاه رو سفارش دادم هنوز هم بدستم نرسیده با حالیکه چندین سال تجربه ی کار با انواع ردیاب رو داشتم و جایی که دستگاه میزنم باید آثار و علائم موجود باشه ولی من واسه اینکه مطمئن بشم جایی رو ردیاب زده درست از نقطه زن استفاده میکنم تا حفاری الکی نکنم!
"هرکه طاوس خواهد جور هندوستان کشد"
این رو بیاد داشته باشید که برای موفقیت تو این کار هیچ چیزی بجز آگاهی و پشتکار نمیتونه کمکتون کنه
بهترین کار اینه که خیالپردازی و توقعات رو پایین بیارید و سعی و تلاشتونو زیاد کنید
@};-

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

دوشنبه 3 تیر1392 - 5:23pm
استاد
استاد

Ringo نوشته است:
بهرحال باید نقدی باشه ,اگر نقدی هم نباشه که همش میشه چاپلوسی و پیشرفتی حاصل نمیشه.

اگه نقد سازنده باشه عالی هست اما اگه موضوع بحث را به سوی مسیر منفی بکشونه همون بهتر که نقدی نباشه بنده خدا اقا حمید تا اونجا که توان داره راهنمایی میکنه و ما نباید فراتر از توان او انتظار راهنمایی داشته باشیم

دوشنبه 3 تیر1392 - 5:33pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

اگر اينجا و تو اين انجمن نقدي از اين ردياب ميشه فقط و فقط براي رسيدن به علت و نتيجه مطلوب هست و بس .
گرچه بعضی ها میخوان به حاشیه برن و از اب گل الود...
اگر بنده گفتم که رديابم مشکل داره دليل بر اين نميشه که کل رديابهاي ساخت مهندس حميد و مهندس مجتبي مشکل داشته باشند ,بنده فقط مخوام بدونم علت اين مشکل کجاست ؟اگر علت از اپراتوري بنده باشه که از همگي بخصوص استاد حميد و استاد مجتبي و ساير دوستان عذرخواهي ميکنم و اگر علت از ردياب باشه که فداي يه تار مهندس حميد و مهندس مجتبي.
ولي به شخصه فکر ميکنم علت نه ازاپراتوري بنده باشه و نه از دستگاه ردياب ,من فکر ميکنم و البته مطمعن هستم که انتنها مشکل دارند ,شايد در زمان حمل و نقل
مشکل براي انتنها پيش اومده باشه . چون ديشب دستگاه رو تو خونه بايک جفت انتن ديگه تست ميکردم و ديدم که واکنششون به هدف بسيار بهتر شده.
حالا خودم دست بکار شدم تا علت واقعي اين مشکل رو پيدا کنم و اگر به اين مقصود رسيدم خدمت دوستان عرض خواهم کرد.
نکته ديگه اي که ميخوام بگم با عزيزاني هست که قصد خريد اين ردياب رو دارند و شايد با حرف بنده دلسرد شده باشند.
ببينيد دوستان اين ردياب قبل از اينکه عرضه بشه توسط بسياري از استادان رديابي تست شده و جواب داده ,کساني که بنده تو رديابي حتي به گرد پاي اونها هم نميرسم .وقتي اون عزيزان اين ردياب رو تاييد کرده باشند که ديگه کار تمومه

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

دوشنبه 3 تیر1392 - 5:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

هرردیابی باشه باید زاویه ها رو 45درجه رو
پیداکنی بعد اونقدر باید حرفه ای باشی که بتونی نقطه کنی اینا همش حرفه که رو خود فلز قیچی کنه اونقدر مخ وجود داره نتونستن کاری کنن خود فلز رونقطه کنه اگه بود نظراتشونو ملیاردها میخریدن دوست گلم به دوستان راست بگید تا گیر نکنید من خودم چهر ساله ردیاب میزنم موفق نشدم تازگیها باتمرین تونستم یک قبرو بزنم دستگام پروتونه فرکانسی چهارطرف رو زدم بعدمرکزش رومشخص کردم خود مرکز نبود در یکی از گوشه ها بود نزدیک اولین نقطه ای که ردیاب گرفت دوستان تا تمرین نباشه به جایی نمیرسیدوقتی هدفی درست باشه دستگاه باهاتون ارتباط برقرار میکنه سنگین میشه

دوشنبه 3 تیر1392 - 5:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یعنی بااطمینان کامل خرید کنیم؟

دوشنبه 3 تیر1392 - 5:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال

من کاری با دستگاه این انجمن ندارم من دستگام شرکتیه راضیم منظورم تمرینه فکرنقطه کردن نباشید روخود جنس

دوشنبه 3 تیر1392 - 5:47pm
استاد
استاد

mojtaba نوشته است:
هرردیابی باشه باید زاویه ها رو 45درجه رو
پیداکنی بعد اونقدر باید حرفه ای باشی که بتونی نقطه کنی اینا همش حرفه که رو خود فلز قیچی کنه اونقدر مخ وجود داره نتونستن کاری کنن خود فلز رونقطه کنه اگه بود نظراتشونو ملیاردها میخریدن دوست گلم به دوستان راست بگید تا گیر نکنید من خودم چهر ساله ردیاب میزنم موفق نشدم تازگیها باتمرین تونستم یک قبرو بزنم دستگام پروتونه فرکانسی چهارطرف رو زدم بعدمرکزش رومشخص کردم خود مرکز نبود در یکی از گوشه ها بود نزدیک اولین نقطه ای که ردیاب گرفت دوستان تا تمرین نباشه به جایی نمیرسیدوقتی هدفی درست باشه دستگاه باهاتون ارتباط برقرار میکنه سنگین میشه

دوست عزیز من نه شما را میشناسم نه حمید نه اقا مجتبی را. من از طریق این سایت به اقا حمید دسترسی دارم شماره تلفن مجتبی را هم اکثر بچه ها دارند رو دربایستی هم با هیچکدومشون ندارم انچه هم توی پست قبلی نوشتم بدون کم و زیاد بوده قصد تبلیغ یا بدجلوه دادن ردیابشون را هم ندارم این ردیاب نقطه 45 درجه نداره فقط مرکز را برای من در اولین حفاری نشون داد انتنها همون جا فیچی میکردن با روشن بودن دستگاه . برای عمق با انتن خالی بدون روشن بودن دسنگاه از هر چهار طرف از مرکزی که ردیاب زده بود در فاصله حدود 3/80 قیچی میکرد ولی برای عمق گیری با دستگاه روشن حدود 2/80 قیچی میکرد اما همانطوری که گفتی یه نیرویی با قدرت زیاد انتنها را به طرف خودش مبکشه که کاملا مشخص هست اون زیر چیزی هست

دوشنبه 3 تیر1392 - 6:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 58 , 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 114 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure