خبره نوشته است:
mahditala نوشته است:
سلام دوستان
من با این ردیاب یه جا رو نقطه کردم وتمام مراحلی که دوستان گفتن رو انجام دادم کاری نبود دیگه نکرده باشم از عمق گیری و حجم گیری و تست طلا و ....
شروع کردم به کندن ولی وقتی که به اون عمق مورده نظر رسیدم هیچی نبود حتی بیشتر از عمقگیری که کرده بودم کندم ولی هیچی نبود حتی به چهار طرف سو زدم ولی دریغ از طلا
سلام قضیه خیلی داره بیخ پیدا میکنه همش از ناکارامدی و خرابی دستگاه یکی نیومد بگه من فلان چیزو باش در اوردم دستگاهی که نتونه ما رو از حفاریهای بی مورد دور کنه بلکه بر تعداد این حفاریها هم اضافه کنه قابل اطمینان نیست تا حالا نزدیک به ده نفر میگن ما کندیم هیچی نبود اخه پس چی بوده حالا یکی وارد نبوده دو تا وارد نبوده این همه خطای مکرر خوشایند نیست اساتید میگن هر جا قیچی کرد شمال و جنوب نکن بکن برو پایین یا باره یا رگه ولی توبعضی موارد هیچی نبوده حتی خود اساتید هم حفاری بیمورد با این ردیاب داشتن حالا اینا به کنار بعدش اساتید دخیل بودن ذهنیت و حرکت دست رو مطرح کردن در حالی که اول میگفتن دستگاه کار خودش رو میکنه و کار به کار کسی نداره طرف یه میلیون پول پنهون کرده ردیاب به جای اینکه یه میلیون رو بزنه رفته یه 50 تومنی پاره پیدا کرده پس با این وجود به تست طلاشم اطمینانی نیست چه بسا کسانی که از همون 25 متری هم تست طلا انجام دادن و نتیجه ای حاصل نشده فیلم هم به این صورت که درست کردن فایده نداره روی هدف اصلی باید کارایی دستگاه مشخص بشه طرف با ردیاب چند ساله کار کرده این ردیاب بهش جواب نداده میگن تو با ردیاب درست کار نمیکنی ردیابش کار نمیکنه چه ربطی به بدن طرف داره
اساتید ببخشند
دوست عزیز مثل اینکه شما پستهای و صفحات قبل رو نخوندید که میگید 25میلیون پول یجا بوده و....
اینکه میگید دستگاهی که بره رو نقطه و قیچی کنه و تموم و هرکسی که تازه اونو میگیره دست میتونست جنس در بیاره، باید این دستگاه رو به قیمت میلیاردی میفروختن! من نمیخوام تبلیغ کنم ولی هرچند با تمرین و آموزش میشه با این دستگاه همین این کارو کرد، هر دستگاهی باشه نیاز یادگیری و تمرین داره حتی اگه من چند سال با دستگاه پالسی قبلا کار کردم و الان بخوام با لورنز که بهترین دستگاه پالسیه کار کنم نیاز یه چند وقت تمرین داره، یا همون دستگاه های تصویری مثل epx5000 ویا.... حالا شما با ردیاب سرو کار دارید که مبحث اون خیلی پیچیدست.
وقتی که دنبال این هستید جنس پیدا کنید و زندگیتون زیر و رو بشه، پس توقع نداشته باشید با یک میلیون خرج کردن و یه شبه این کار انجام بشه! من خودم تازه دستگاه رو سفارش دادم هنوز هم بدستم نرسیده با حالیکه چندین سال تجربه ی کار با انواع ردیاب رو داشتم و جایی که دستگاه میزنم باید آثار و علائم موجود باشه ولی من واسه اینکه مطمئن بشم جایی رو ردیاب زده درست از نقطه زن استفاده میکنم تا حفاری الکی نکنم!
"هرکه طاوس خواهد جور هندوستان کشد"
این رو بیاد داشته باشید که برای موفقیت تو این کار هیچ چیزی بجز آگاهی و پشتکار نمیتونه کمکتون کنه
بهترین کار اینه که خیالپردازی و توقعات رو پایین بیارید و سعی و تلاشتونو زیاد کنید