انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 9:17am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت اقا مجتبی واقا حمید .اقا مجتبی خسته نباشی ورسیدن بخیر دوست عزیز جنابعالی که زحمت راه اندازی ردیاب را می کشید لطفا زحمت بکشیدقبل از اینکه برای مشتری بفرستید انرا بافلزی در سطح ودر عمق تست وازمایش کنید وهمان انتنهاهمراه همان دستگاه بفرستید تا دیگر جای هیچ شکی برای دوستان نباشد . با تشکرو خسته نباشی .

دوشنبه 3 تیر1392 - 6:18pm
مدیر کل
مدیر کل

طبق تماس ها و پیام های زیادی که بهم شده به این نتیجه رسیدم که اکثر دوستان در نحوه استفاده از دستگاه ردیاب مشکل دارند که فکر میکنند ایراد از دستگاه است درصورتی که اپراتور حرف اول را در ردیابی میزند یعنی 50 درصد موفقیت بستگی به اپراتور دارد . برای اینکه کسی در ردیابی حرفه ای شود باید حداقل 5 سال خودش کار کند تا به نقطه عالی برسد . اگر زیر نظر استادی قابل اموزش ببیند این زمان به حداقل میرسد .
برای اینکه مشکل همه دوستان حل شود و هرچه زودتر در ردیابی موفق شوند بعنوان یه دوست پیشنهاد میکنم که زیر نظر یکی از استاتیدی که خودم معرفی میکنم اموزش لازم رو ببینند که همه سئوالات و مشکلات دوستان حل شود .
شرایط:
1- درصورتیکه اپراتور برای یادگیری به شهر مورد نظر استاد (ساری) بیاید مبلغ 500 هزار تومان . البته داخل شهر استاد هزینه مکان تست و هزینه ایاب ذهاب ( اتومبیل داخل شهری ) با استاد میباشد . تایم وقت هم حداکثر دوساعت برای اموزش
2- درصورتیکه اپراتور درخواست نماید استاد به شهر مورد نظر خودشان باید به ازای هر روز یک میلیون تومان بعلاوه کلیه ایاب و ذهاب که شامل بلیط هواپیما و خورد و خوراک هم میباشد . چون طرف داره وقت و کار و زندگیشو بیخیال میشه و میاد تو شهر شما معلوم نیست شاید دوروزی هم معطل بشه .
3- درصورت تمایل اپراتور میتواند تعداد جلسات رو بیشتر هم کند که هزینه جلسات اضافی هم در ابتدا دریافت میشود .
مطمئن باشید در پایان اموزش اکثر سئوالات و اموزش ما مرتفع میگردد .
کسانی که مایل میباشند بصورت پیام خصوصی به بنده اطلاع بدن تا با ایشان هماهنگی شود و شماره تماس ایشان رو به شما ابلاغ کنم و وقت تعیین شده رو هم ایشان به شما میدهند و مبلغ واریز شده هم به حساب بنده واریز میشود و بنده هم تمام و کمال به حساب ایشان واریز میکنم تا خیال شما هم راحت باشد .
تنها راهی که به نظر بنده اومده همین بوده که دوستانی که قبلا خرید کردند و بعدا هم میخوان خرید کنند همین بوده و چون دستگاه ردیاب بنده مطمئنم هیچی مشکلی نداره و مشکل اساسی فقط حرفه ای نبودن اپراتور میباشد و بنده هم از نظر کارایی و توانایی این استاد هیچ گونه تردیدی ندارم و مطمئن باشید هیچ دخل و تصرفی هم از این اموزش به بنده هم نمیرسد .
ضمنا یاد اوری میشود این استاد هیچ ارتباطی با استادقبلی که فیلم کارکرد ایشون رو گذاشتم درانجمن ندارند و کارایی ایشون خیلی بالاتر میباشد و هم تحصیلکرده و بصورت کاملا عملی اموزش میدهند و ارتباط شما با این مهندس فقط و فقط جنبه اموزشی میباشد ( به عنوان مثال شما مکانی رو برای گنجیابی در نظر دارید و از ایشان میخواهی که بیاید ردیابی کند معذور میباشد )

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

دوشنبه 3 تیر1392 - 7:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من ديروزجايي رفتم واسه دوستم بودش وقبلايكي بادستگاه معدن يابه پيشرفته زده بودش ونقطه كرده بودش ودوستانم به من نگفتاومن باوسيله رفتم ودقيق بدونه اينكه به من بگاكجاس رفتم روش ونقطه شم كردم وعمقه اون وسيله واين وسيله يكي شددقيق2و80وكارشم اثاروعلايم داره ولي بازم هنوزكاري انجام نداديم منتظره استاداريام.بچه ردياب خيلي خوب كارميكنه اپراتوريتون ضعيفه.من قبله اينكه بيام سره اين جادوستم 6گرم طلاروقبله اومدنم قايم كرده بودش تو600مترباغ كه قبله زدنه جااول اونوخيلي راحت پيداش كردم.فقط استاداريااااااااااااااا بيادش حله

دوشنبه 3 تیر1392 - 8:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان میگن ما مکان رو حجم گیری کردیم کندیم چیزی نبوده مگه میشه مثلا نیم متر در نیم متر حجم بگیریم بعد بکنیم چیزی نباشه تو هر چی مشکل باشه این یکی نباید اینقدر اشتباه فاحشی باشه :-?

دوشنبه 3 تیر1392 - 10:56pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام شب بخیر
در اینکه این دستگاه کامله شکی نیست چراکه بنده به علم جناب مهندس حمید و مهندس مجتبی ایمان دارم و این توی انجمن کاملا واضحه ولی باید قبول کنیم این دستگاه هنوز جا نیافتاده و همه اول راهن و باید خیلی باهاش ور برن تا نتیجه بگیرن.با این اوصاف بهتره دوستانی که روش صحیح استفاده رو یاد گرفتن و به اصطلاح قلق کار دسشون اومده لااقل بیان و روش رو شرح بدن تا همه تمرین کنن.
راستش هزینه کردن روزی 1 ملیون برای استاد دیگه شاید از عهده خیلی از بچه های انجمن برنیاد چراکه همه عمدتا مشکل مالی دارن وگرنه دنبال اینکارا نبودن.
حقیقت اینه که 1 ملیون یا 500 هزار تومان برای 2 ساعت یا 1 روز واقعا انصاف نیست .
من قبلا هم عرض کرده بودم و قرار بود مثل بقیه دستگاههای شرکتی دفترچه ای بصورت راهنمای آموزش تهیه بشه و فرستاده بشه که بخاطر خطرات حمل و نقل قرار شد توی انجمن بذارن و دانلود بشه و هرکی خودش چاپ کنه یا پرینت بگیره .
در اینصورت هم هرکسی اول مطالعه میکرد و اگه میدید از پسش برمیاد خرید میکرد و حرف و حدیثی هم پیش نمیومد.
یاعلی مدد

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 3 تیر1392 - 11:07pm
کاربر فعال
کاربر فعال

بینا جان شما حجم گیری هم انجام دادید؟که نتیجه نداد

دوشنبه 3 تیر1392 - 11:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان من کاری ندارم این ردیاب بر چه منطقی کار میکنه ولی از اساتید و سازندگان انتظار میرود روش درست کار کردن با این ردیاب آموزش بدند و اینکه هر کس نیاد بگه اینطوری کار کنی درسته یا قلق دستگاه اینه و به جای اینکه ما یک میلیون بدیم برا آموزش که فکر نمیکنم کسی این کار بکنه سازندگان این دستگاه از استادی که میخواد بیاد آموزش بده در خواست کنن بیاد مطالبی رو که میخواد تو شهرستان آموزش بده و انتقال بده روی کاغذ بیاره و برا دانلود تو انجمن بزاره و یه روز هم تعیین بشه برا یه مدت سوالات کسانی که این ردیاب دارند جواب بدهند بقیه اش دیگه به خود ما مربوطه یاد بگیریم یا نه که بعدش هر کسی دوست داشت درخواست آموزش رو بده ببخشید پیشنهادم این بود چون منم تو این انجمن سهم دارم یا علی.

دوشنبه 3 تیر1392 - 11:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من یکی دوست ندارم کسی دیگه بیاد واسم چیزی پیدا کنه حتی مجانی، واسه من لذتش همین کاوش با فراز و نشیبشه، دوست دارم خودم کاوش کنم، چیزی هم پیدا نشد فدای سر همتون :) لابد خیری توشه :-BD

دوشنبه 3 تیر1392 - 11:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان

دوستان ردیابی کاری بس ساده و سخته :D یعنی قلقشو ندونی کاری نمیتونی باش بکنی اما وقتی ریزه کاریاشو فهمیدی دیگه برات فرقی نمیگنه
ردیاب از روی امواج کگار میکنه و مستقیم مثل فلزیاب به جنس روبرویی نمیزنه که تو هر شرایط بتونه بزنه...امواجه دیگه...حتی در هوای بادی ممکنه امواج کج و کوله بشن :D
پس در ردیابی باید زمین تا اسمون موارد رو مد نظر گرفت..
ردیاب اگر جنس جدید رو گرفت
از نظر من میشه بهش گفت ردیاب..نه مثل بعضیا که ردیابشون فقط به قدیمی میزنه چون این یک حرف باطله!
اگر که میگید ردیاب اقا حمید و مجتبی به فلز جدیدتون میزنه یعنی دیگه اینجا وظیفه و ساپورت اقا حمید و اقا مجتبی تموم شده هستش

...در ضمن قصد جسارت به دوستان عزیزم رو ندارم...نظر من اگر که بخایید اینه که گروه خون و بدن و این چیزا یک چیز نامربوطیه.
اینرو بدونید و فک نکنید که فقط ردیاب کار خودشو میکنه ببینید یه مثال عرض کنم .همون دوست عزیز که منیگه هر چی پنهان بشه من میتونم پیدا کنم وقایم میکنن و میزنمش...خوب شما یکاری بکن و همون دسته رو ببند به دیوار یا یه تیرک حالا بین ردیاب میچرخه یا نه؟!
میبینید که عمده کار ردیاب رو انسان انجام میده توسط ذهن و تفکرات خودش...همون قضیه مثبت گرایی و منفی گرایی.
کلا ردیاب بخاطر اینه که کسی نمیتونه کارکرد واقعیشو ثابت کنه و مجهول مونده...اما باید بگم که ردیاب اگر ردیاب باشه کار میکنه..پس امیدوار باشید که با 1 تومن چیزی بدستتون رسیده که کار ردیابی میکنه
حتی تریشر ناویگیتور 60 میلیونی هم سر زمین برده ایم اما زرات زده...پس قدر همین ردیابو بدونید و همه جوانب رو مد نظر داشته باشید
در ضمن یک چیزی هم عرض کنم که مربوط به دسته و انتن میشه..اگر میتونید انتن و دسته ای بسازید که بقول استاد اریا با فوت هم بچرخه..مهمترین مساله همینه...ردیابی وجود نداره که خطا نزنه فلزیابی وجود نداره که خطا نزنه ...دستگاه 600 میلیونی جی پی ار هم خطا زده...
در ضمن اقای خبره یکم درمورد حجم گیری میتونید توضیح بدهید؟؟؟ چرا اینقدر روی حجم گیری مانور دارید؟؟؟ که مثلا زرات حجم نمیده؟؟
یا املاح حجم نمیده؟؟؟ یا بعضی سنگها حجم نمیسده؟ یا زغال حجم نمیده؟؟؟
کلا منظورتون از سوال حجم چی بود که اینقدر با اطمینان گفتید؟
ممنون میشم جواب بدید :)

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

سه شنبه 3 تیر1392 - 1:55am
مدیر کل
مدیر کل

okasava68 نوشته است:
اقا مجتبی اینجوری که شما میفرمایید کلی هزینه رو دست بچه ها میاد.شما از روز اول صحبت از بهترین ردیاب دنیا رو کردید اما متاسفانه تمامی ایراداتی که همه ردیاب های موجود دارند همین هاست و میشه بگین دقیقا مزیت ردیاب شما چیه؟؟
من واقعیتش میخواستم تهیه کنم و صبر کردم تا نظرات بچه ها راجع به ردیاب بیاد و الان هم منصرف شدم چرا که تعداد بچه هایی که هیچی پیدا نمیکنن بسیار بیشتر از افرادیه که پیدا میکنند و اصلا هنوز کسی نتونسته جنس واقعی پیدا کنه جز اون دوست شما که در اوایل شما گفتین 3 کیلو طلا پیدا کرده و رفته و شما هم ندیدینش.
ردیاب مهم نیست که فلز جدید رو بزنه و دوستان میرن 100 گرم طلا رو مخفی میکنن فکر میکنن چقد کار بزرگی انجام شده و یا اینکه دقیقا روی طلا قیچی میکنه.خوب معلومه دیگه در فلز جدید خطا و زاویه های 45 درجه همگی صفر هستند چون یونی ازاد نشده.این یک امر طبیعیه و همه ردیاب ها جنس جدید رو با خطای 10 سانت ردیابی میکنند.
تفاوت در اینه که ردیاب نباید فلز جدید رو پیدا کنه و این از همه ردیاب ها بر میاد که فلز جدید بگیرند اما مهم اینه که ردیاب بتونه اولا فلز قدیم پیدا کنه و دوما جایی که چیزی وجود نداره رو براحتی رد کنه نه اینکه همه دارن فعلا خطا میزنن.
به نظرم تمامی مشکل بر نمیگرده به بچه ها چون بالاخره همه یه دستی در ردیابی دارن و اونی که اونقدر تجربه داشته باشه که شما مد نظرتونه با هر ردیاب دیگه ای هم میتونه کار کنه و اصولا نیازی نیست که بیاد و با این ردیاب کار کنه تا نتیجه بگیره.اون فرد خبره خیلی راحت با هر ردیاب دیگه ای هم جواب میگیره.شما میدونید که همه بچه ها به امید اینکه جواب دقیق بگیرند اومدن و پول دادن واگر نه بعد از 5 سال که شما میفرمایید نیاز به تمرین با این ردیاب داره هر کسی با این ردیاب که نه با دو تا چوب خشک هم طرف با تجربه ای که پیدا میکنه میتونه بزنه به هدف.
امیدوارم نقد منصفانه من تعبیر بد نشه.

خب دوست من 500 هزار میخواین بدین اموزش حرفه ای ببینین بنظر شما ارزش نداره راحت بشین از این موضوعات اخه بعضی ها حتی دست گرفتن انتن رو نمیدونن و مشکل دارند . درعوض دستگاه رو که مفت گرفتین یک میلیون تومان خب 500 هزار هم واسه اموزش بدین بنظرتون زیاده . یکی رو میشناسم 45 هزار یورو بخدا پول داده تقریبا 200 میلیون هزینه کرده که از اونطرف اب دستگاه مثلا تصویری واسش بیارن 6 ماه هم اموزش دیده اما هنوز که هنوزه داره خطا میگیره و اشکش دراومد اونها چی بگن اخه . قبلا هم گفتم این دستگاه قیمتش بالای 20 میلیون تومانه اصلا نمیشه قیمت گذاشت چون دو کاره هست یعنی ردیابی و حذف کننده گی اگر بخواین هر کدوم از دستگاه ها رو بخرین باید هفت هشت میلیون پول بدین که خداتومون پولشه همون دستگاهای که شرکتی هستند بنده و خیلی ها تست کردند و تفاوت این دستگاه ما و دستگاههای دیگه رو دیدین که تقریبا دومتر فاصله داشته این فرق این دستگاه با دستگاههای دیگه هست دوست من اگر کاملا پستهای قبلی رو مطالعه بکنین متوجه میشن قضیه چیه شما بیان این دستگاه رو با دستگاهای دیگه مقایسه کنین و و فاصله ای که اونها با هدف اصلی میزنند با این رو در نظر بگیرین و تست بعدی اینه که جاهای بیخودی که دستگاههای دیگه میزنند این اصلا اونطرف نمیره اینم مزیت اینه . چرا بر نمیگردین به عقب که اقا هادی همان ال ار ال ما اومده با این دستگاه سکه پیدا کرده چند تا یا یکی دیگه اومده کوزه پیدا کرده توش نقره بوده و یا این اکسپلورر اومده پوکه فشنگ پیدا کرده یا بقیه دوستان که درخاطرم نیست پس اگر این دستگاه موردی داشت یا مشکل داشت چرا اونها تونستند پیدا کنند . پس نتیجه میگیریم مشکل از خودتونه یعنی حق هم دارین ردیابی حوصله میخواد و تجربه که به اسانی هم بدست نمیاد من هم تو فروشگاه اعلام کردم هرکی قبلا کار کرده با ردیاب بیاد بخره بعدا نیاد بگه اقا تو دست ما کار نمیکنه فلان . بهرحال اونهایی که مشکل ردیابی دارند بنده هم راه حل براشون گذاشتم با اینکه میدونم برای دوست من مشکل پیش میاد از نظر امنیتی چون یه جورایی این کار خلاف قانون هم هست اگه مشکل قانونی نداشت کمتر از اینها هم میشد هزینه اموزش بخدا به من یا اقا حمید چیزی دستمون رو نمیگیره بابت اموزش فقط و فقط جهت همکاری شماست .
اینم بهتون بگم اگر واقعا دنبال گنج هستین تنها دستگاهی که بتونه شما رو ببره روی گنج فقط همینه بیخودی هم دنبال دستگاهای دیگه نرین . بیشتر تمرکزتون رو روی همین بذارین و موفق هم میشین اینو بهتون قول شرف میدم .
یه مثال بزنم همین امروز این دوستم که میخواد بهتون اموزش بده اومد خونمون میگفت یه جا رفته که خیلی از دستگاههای دیگه قبلا طرف اورده بود و دو متری هدف اصلی زدن و حفاری هم شده بود و اصلا چیزی پیدا نکرده بودند . و این دوست من اول با انتن خاموش اومد اونجا رو تست کرده دیده انتن رفت همونجایی که قبلا حفاری شده بود و وقتی دستگاه روشن شد انتنها رفتند دومتر اونطرفتر و تست طلا هم انجام داده و به صاحب زمین گفته اقا اینجا بار نیست اما یه چیزی هست که هم فرکانس طلا بوده و همه دستگاهها خطا گرفتند اما میخواین حفاری کنین اینجا رو باید حفاری میکردین و به اصطلاح دندون خراب تو این نقطه هست که باعث شده یون این جسم بره 45 درجه بالا و شما دومتر اونطرف تر رو قبلا حفاری کردین میخواین اینجا رو بکنین متوجه میشین . عمق هم گرفت دوستم شد دقیقا دومتر و حفاری انجام شد دقیقا در دومتری یه تیکه سنگ اندازه 5 سانتی دراوردن افتاد روی خاکریز و دیگه انتنها داخل چاله رو نزد رفت طرف خاکریز و این سنگ رو دوستم پیدا کرد رنگش تقریبا تیره بوده و به احتمال زیاد رگه طلا درش بوده . حالا دوستم به صاحب زمین میگه اقا اینو بده من ببرم روش کار کنم طرف نمیده فکر میکنه چیز با ارزشی بوده که این تونسته پیدا کنه . منظور من اینه دوست من فرق این دستگاه با دستگاهای دیگه که فرمودین این بوده شما باید حفاری زیاد قبلا انجام میدادین با دستگاههای مختلف فرق این دستگاه با اونها رو متوجه میشدین .
در مورد اینکه فرمودین ردیاب نباید فلز جدید رو بزنه این چه حرفیه اخه اصلا از نظر علمی جور در نمیاد دوست من ردیاب اگر فلز جدید رو نزنه فلز قدیم رو هم نمیزنه اینو مطمئن باش تازه فرکانس کاری این دستگاه با دستگاهای دیگه کاملا فرق میکنه خیلی پایینه و خطای خیلی کمتری هم داره . البته اگر قرار بود ردیاب کلا خطاش صفر درصد بشه که قیمتش یک میلیارد بود عزیز من ماهم که اول نگفتیم این دستگاه خطاش صفره که هر نوع دستگاهی که شما تهیه کنین خطای خاص خودشو داره حالا ما کاری کردیم که خطای کمتری داشته باشه با دستگاههای مشابه خودش و حذف کننده هم سوارش کردیم تا هزینه های شما کمتر بشه کار بدی کردیم دوست من شما یه چرخی تو نت بزن قیمت بگیر ردیاب حرفه ای رو و حذف کننده رو متوجه میشین داستان از چه قراره بابا میخواین گنج بگیرین شوخی که نداره نمیخواین هزینه کنین از این بیشتر بهتون حال بدیم بخدا برای همین ردیابی که من درست میکنم تهش 400 هزار هم نیست برای من تماما مثل گوشت قوربونی باید پخشش کنم بین کسانیکه زحمت میکشن تا این دستگاه اماده بشه . همین اموزش هم بولا بنده هیچی نمیگیرم فقط یه پیشنهادی بود دوستم داد که هرکی میخواد خوب یاد بگیره و به هدف برسه و اصلا کار با ردیاب رو بلد نیست بگو من اموزش میدم و شرایطش رو بهم گفت منم ابلاغ کردم ضمنا بنده چونه هم زدم و گفتم خیلیه اما ایشون منو قانع کرد که اقا این کار خطر داره تو بین اونها یکی نفوذی باشه اونوقت من چیکار کنم کلی باید جریمه بدم کی میاد منو از زندان دربیاره اخه بعدش اون مهندس کامپیوتر هم هست یعنی هم مغازه داره و کلی شاگرد و سرش هم شلوغه و درامد خاص خودشو داره حالا لطف کرده میگه میام کمک میکنم و اموزش میدم درواقع داره ریسک میکنه . حالا بین شما کسی هست بیاد اموزش بده صحیح و اصولی یاعلی فقط باید جرات و جسارت داشته باشه . و جوابگو دیگران و حرفه ای اول میتونین یه فلزی رو مخفی کنین اون براتون پیدا کنه بعد که ایمان اوردین شما رو هم مثل خودش حرفه ای میکنه تا راضی باشین .
یه مثال میزنم شما بنده هرچی تایپ کنم اقا رانندگی اینطوریه و کلاج رو باید بگیری و همزمان گاز بدین و اروم کلاج رو ول کنین ماشین راه میافته ایا شما با نوشتاری اموزش میبینین یا باید برین کلاس دویست سیصد هزاری باید بدین تا اموزش صحیح و اصولی رو بهتون یاد بدن تازه بعد از اون هم کلی باید با ماشین تمرین کنین تا قلق اونو بدست بیارین . این کار هم تقریبا مانند اینه تا از نزدیک نبینین متوجه نمیشین حالا در این وسط بعضی ها از قبل وارد بودند خب یه چیزهایی پیدا کردند و اگر هم بار بزرگی هم پیدا کنند که نمیاین اعلام کنند که اقا ما گنج گرفتیم همین که میان دوستان میگن مثلا من پوکه فشنگ پیدا کردم یا سکه یا نقره یعنی بوسیله این دستگاه چیزی پیدا شده نه مانند دستگاههای دیگه بکنین چیزی نباشه .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

سه شنبه 3 تیر1392 - 2:53am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 148 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure