سلام دوستان
دوستان ردیابی کاری بس ساده و سخته
یعنی قلقشو ندونی کاری نمیتونی باش بکنی اما وقتی ریزه کاریاشو فهمیدی دیگه برات فرقی نمیگنه
ردیاب از روی امواج کگار میکنه و مستقیم مثل فلزیاب به جنس روبرویی نمیزنه که تو هر شرایط بتونه بزنه...امواجه دیگه...حتی در هوای بادی ممکنه امواج کج و کوله بشن
پس در ردیابی باید زمین تا اسمون موارد رو مد نظر گرفت..
ردیاب اگر جنس جدید رو گرفت
از نظر من میشه بهش گفت ردیاب..نه مثل بعضیا که ردیابشون فقط به قدیمی میزنه چون این یک حرف باطله!
اگر که میگید ردیاب اقا حمید و مجتبی به فلز جدیدتون میزنه یعنی دیگه اینجا وظیفه و ساپورت اقا حمید و اقا مجتبی تموم شده هستش
...در ضمن قصد جسارت به دوستان عزیزم رو ندارم...نظر من اگر که بخایید اینه که گروه خون و بدن و این چیزا یک چیز نامربوطیه.
اینرو بدونید و فک نکنید که فقط ردیاب کار خودشو میکنه ببینید یه مثال عرض کنم .همون دوست عزیز که منیگه هر چی پنهان بشه من میتونم پیدا کنم وقایم میکنن و میزنمش...خوب شما یکاری بکن و همون دسته رو ببند به دیوار یا یه تیرک حالا بین ردیاب میچرخه یا نه؟!
میبینید که عمده کار ردیاب رو انسان انجام میده توسط ذهن و تفکرات خودش...همون قضیه مثبت گرایی و منفی گرایی.
کلا ردیاب بخاطر اینه که کسی نمیتونه کارکرد واقعیشو ثابت کنه و مجهول مونده...اما باید بگم که ردیاب اگر ردیاب باشه کار میکنه..پس امیدوار باشید که با 1 تومن چیزی بدستتون رسیده که کار ردیابی میکنه
حتی تریشر ناویگیتور 60 میلیونی هم سر زمین برده ایم اما زرات زده...پس قدر همین ردیابو بدونید و همه جوانب رو مد نظر داشته باشید
در ضمن یک چیزی هم عرض کنم که مربوط به دسته و انتن میشه..اگر میتونید انتن و دسته ای بسازید که بقول استاد اریا با فوت هم بچرخه..مهمترین مساله همینه...ردیابی وجود نداره که خطا نزنه فلزیابی وجود نداره که خطا نزنه ...دستگاه 600 میلیونی جی پی ار هم خطا زده...
در ضمن اقای خبره یکم درمورد حجم گیری میتونید توضیح بدهید؟؟؟ چرا اینقدر روی حجم گیری مانور دارید؟؟؟ که مثلا زرات حجم نمیده؟؟
یا املاح حجم نمیده؟؟؟ یا بعضی سنگها حجم نمیسده؟ یا زغال حجم نمیده؟؟؟
کلا منظورتون از سوال حجم چی بود که اینقدر با اطمینان گفتید؟
ممنون میشم جواب بدید