okasava68 نوشته است:
دوستان بنده از خیلی قبل پیش در همه انجمن ها تقریبا عضو بودم و کاملا تمامی مسائل رو از چندین سال پیش پیگیری میکردم.اقایان حمید و مجتبی از طریق سایتی به نام اقای مهدی قاسمی در بین انجمن های فلزیاب مطرح شدند و کلا کارشون بصورت علنی از اونجا شروع شد.ابتدا در اون سایت اقدام به ساخت و انتشار اون مطالب توباکس کردند که کار شایسته ای بود.بعد به دلایلی از اون سایت اومدند به این سایت و شروع به فروش همون توباس با قیمت 1 میلیون تومان کردند که بعدش با مخالفت هایی روبرو شدند که متاسفانه شاهد نارضایتی دوستان از این فلزیاب بودیم و هر کسی خریده بود ناراضی بود و بعد هم واسه اینکه اونجا داشت میشد مثل الان ردیاب فروشش کلا متوقف شد و روی اوردند به ردیاب که از روی ردیاب اقا مهدی به گفته برخی از دوستان در سایت اقا مهدی کپی برداری کردند و اونو دیجیتال کردند و فقط بهش حذف کننده اضافه کردند.حالا هم با توجه به نقص هایی که در ردیابی وجود داره دارند تقصیر هارو میندازند تقصیر بچه ها و میگن ردیاب درسته و شما اشتباه میکنید.اخه وقتی بچه ها دارن جایی رو قیچی میکنن و حذف خطا میکنند و ....بعد باز هم ردیاب اونجا رو میزنه یعنی چی؟؟اگر کسی جوابی جز خطا زدن و غیر قابل اعتماد بودن ردیاب داره بیاد و به من جواب بده.از طرفی اگر قرار باشه ردیابی کار کنه همون باراول کار میده.یعنی این همه بچه ها رفتن بیرون نباید 2 تا جنس در میاوردند؟؟؟
اینکه شما بفرمایید که باید 1 سال تمرین کنید دیگه از اون حرفهاست و فرستادن دنبال پرتغال فروشه.
من اگر بازم بخوام ادامه بدم شاید باز هم پست هام پاک بشه.من فقط از یه چیزی ناراحت شدم و اونم این بود که این اساتید اومدند و روزی که میخواستند از سایت اقای قاسمی بروند هر چی تهمت و ناروا بود به ایشون زدند و تهمت کلاهبرداری زدند که ایشون سیستم هاشون خطا داره و کار نمیکنه.اما امروز میبینیم متاسفانه ردیاب و توباکس خودشون هم درست کار نمیکنه.
امیدوارم اساتید پاسخی در جواب به موضوعاتی که بنده مطرح کردم داشته باشند.
شرمنده سر دوستان رو درد اوردم
دوست من شما اول بگین به چه دلایلی اومدین تو این سایت میگین که از سایت اقا مهدی اخراج شدیم و نمیخوام هم که دوباره بیان کنم و همه هم خیلی خوب میدونن از گفته های شما تابلوست که از طرف ایشون هستین دوست من .
درسته ما اومدین توباکس رو راه اندازی کردیم تو انجمن اقا مهدی و بالای صد صفحه هم شد و اقا مهدی دیدن همه دارن میرن طرف توباکس و فروش ایشون قطع شد اومدن بجای اقای همزه پست زدن که اقا باید دست و پای اقا مهدی رو ماچ کرد و من با توباکس اقا مهدی بار پیدا کردم از این حرفها و اقا مهدی ما رو مسخره کردند و من و اقا حمید کاملا متوجه شدیم که ایشون دارند دروغ میگن و اقا مهدی از طرف همزه اومده این پست رو زده چون مدیر بودیم میتونستیم بفهمیم چه خبره و چیزی نگفتم چون واقعا مدیر اون سایت بودم و نمیخواستم جو سایت برهم بخوره و دوستان بیان به کارشون ادامه بدن و این منوال گذشت تا شب عید شد که خود این اقای همزه اومد گفت که اقا بجد من من نه توباکس میشناسم و نه گنج پیدا کردم اینجا بود که اعصاب من خورد شد و به غیرتم برخورد و میدونستم تمام اون کاربران انجمن اقا مهدی از وبلاگ بگیر تا انجمن بخاطر من اومدن حالا این من گفتن میدونم درست نیست اما واقعا اینطوره کل زحمت رو بنده و مهندسین دیگر کشیدن تو اون سایت از جمله اقا حمید از نظر ردیابی که از اول وبلاگ بنده بودم که جوابگوی این دوستان بودم و منتظر بودم کی شب میشه و اقا مهدی بیاد اجازه بده نظرات ما و دوستان اونجا گذاشته بشه و اخرش با اقا مهدی درمیان گذاشتم که بیا انجمن بزنیم تا دوستان بیان عکس یا مطلبی دارند قرار بدند ایشون هم انجام دادند و به خیلی ها کمک هم شد . بگذریم بخدا نمیخواستم این بحثهارو اینجا بگم چون گذشته ها گذشته و لزومی نداره زخم کهنه دوباره باز بشه اقا مهدی اول اومدن با 80 هزار تومان یه ردیاب ارائه دادند که از مدارات یونانی کپی کرده بودند نه اینکه از خودشون طرحی ارائه بدن و اون هم خیلی خطا داشت یعنی از 100 درصد 90 درصد فقط خطا داشت بنده هم تست کردم و خیلی از دوستان . خب به قیمتش میارزید اگر واقعا اونجا باری بود امکان نداشت نگیره در این شکی نبود حالا اگر اونجا باری نبود واقعا اشک ادم رو در میاورد .
شب عید بود که این همزه این پیام رو داده بود و اعصاب و روان منو ریخت بهم و کلی هم دوستان قبلا بهم پیام داده بودند که اقا دستگاه اقا مهدی چرا اینقدر خطا میزنه هرچی میکنیم هیچی نیست محو میشه اصلا چیزی هم نمیگیریم که دلمون خوش بشه لااقل حتی یه سنگ که فرکانس طلا بده و بره تو خاکریز بگیم این چیز رو حداقل پیدا کردیم
اینجا بود که بنده اومدم پیام عمومی دادم که اقای مهدی این اقای همزه اومده میگه بنده اصلا با توباکس کار نکردم و گنج هم پیدا نکردم چرا بیخودی واسه من دردسر درست میکنین و بجای من پست میزنین و بنده مدرکی دارم دال براینکه شما اومدین بجای ایشون پست زدین و عکس هم گرفتم از پروفایل شما و باید عذرخواهی کنین و ایشون بجای اینکه منطقی جواب بنده رو بدن تک تک افراد که اعتراض کننده بودند رو پست های انها رو حذف کردند و بنده و اقا حمید و چند نفر دیگه رو اخراج کردند و اون موقع شد که به اقا حمید گفتم بنده هزینه یه سایت دات کام رو میدم لطف کنین سه روزه یه انجمن درست کنین و من با این کلاهبرداران کار دارم از سادگی بنده سو استفاده کرده و اخراج هم میکنه بجای اینکه توضیح بده .
و در اوایل کار چون سایت خرج داشت و هزینه مهندس و این چیزها باید یه فروشی هم داشتیم تا خرچ سایت در بیاد و به این دوستان هم کمک بشه اومدیم اول توباکس رو راه اندازی کردیم هر چند مدارشو هم بصورت کامل گذاشتیم با این حال بعضی ها نمیتونستن درست کنند و دوست داشتند توباکس رو داشته باشند . بر این شدیم هرکی نتونست توباکس رو درست کنه بنده بیام براش بسازم با اینکه هزینه این توباکس خیلی زیاد بود تقریبا 350 هزار با اسکلت کامل و باطری حالا ایشون میاد تو فروشگاه میگه با مبلغ کمتر درست میشه و تبلیغ هم کرده تو فروشگاهش و ندیدیم که ادامه بده فقط حرفشو زده . درضمن ما هم فقط سه دستگاه از این توباکس رو درست کردیم و دیدم اونی نیست که دوستان رو ارضاع کنه برای همین فروش رو بنده قطع کردم چون هم وقت گیر بود تقریبا هر دستگاه دوهفته وقت میگرفت و هم این دستگاه فقط بدرد کسانی میخورد که الکترونیک وارد هستند چون اگر مشکلی براش میافتاد بتونن درستش کنن و ارتقاش بدن برای همین دیدم که این توباکس باید از تولید باید خارج بشه و اونهایی که سفارش دادند رو خودم کنسل کردم .
و پشت بندش اقا حمید اومد ردیاب حرفه ای رو طراحی کرده که وجدانا از تمام ردیابها کاراییش خیلی بهتره و جدا از ردیابی اومده قسمت حذف کننده هم بهش اضافه کرده و این دستگاه شده منحصر بفرد . حالا بعضیها واردند به هدف میرسند بعضی ها هم باید خیلی تمرین کنن تا به هدف برسن بهرحال میشه روی این ردیاب حساب کرد .
من موندم شما چرا سنگ اقای مهدی قاسمی رو به سینه میزنین در مورد توباکس که توضیح دادم مشکلات خاص خودش رو داشت و هم گنده بود و تو چاله مشکل داشت و وقت گیر هم بود و واقعا نمیصرفید که ادامه کار بشه چون تقاضا زیاد بود و کار هم وقت گیر واقعا اونهایی که ساختند میدونن من چی میگم اشک ادم رو درمیاورد فکر کنین هر دستگاه وقتی دوهفته وقت بگیره و در ماه دوتا بشه درست کرد و درخواست کننده زیاد باشه و بنده هم دست تنها باشم ایا امکان داره این کار . برای همین اعلام کردم که سعی کنن خودشون بسازن ما کمکشون میکنیم .
در مورد تهمت و ناروا همشون مدرک دارم طبق مدرک حرف میزنم دوست من دلیلی نداره که دروغ بگم . مدرک رو هم دوباره ضمیمه میکنم تا اونهایی که جدید این متنها رو میخونن کاملا متوجه بشند قضیه از چه قراره .
در مورد پست شما درسته بنده حذفش کردم مخصوصا پست شما اما مال دوست شما اقا حمامد که فقط چند تا پست زده نه و قسمش رو هم خوردم اصلا دلیلی نداره که دروغ بگم تابلوست که شما از طرف رقیبها اومدین و جو سایت رو برهم بریزین دیدین چند نفر اپراتوریشون ضعیفه و خطا گرفتن امودین از این اب گلالود ماهی بگیرین . مشکلی نیست خدای ما هم بزرگه دوست من ما که تا اینجا بحق کار کردیم و صادقانه حرفهامونو زدیم .
اگر هم پستهای شما ها رو باز هم میخوام حذف کنم پیشاپیش ازتون معذرت میخوام و مجبورم چون احساس میکنم دارین جو انجمن رو با این حرکتون خراب میکنین چون نه خریدی کردین نه سفارشی . ایشاالله خداوند شما رو به راه راست هدایت کنه .
اینم لینگ دانلود خیانت اقا مهدی به کاربران مجبورم کردین اینجا اعلام کنم .
http://uploadtak.com/images/n6566_Khianat_Mehdi.zip