انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:30pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 63 , 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت اساتید محترم اقا مجتبی و دیگر دوستان
هر چی حوصله کردیم که چیزی نگیم دیدیم نمیشه دو تا بچه اومدن جو انجمن مارو به هم ریختن اخه شما سر پیازین یا ته پیاز هر کی خطا زده با ردیاب یا نزده به شما چه ؟ شما که بابت ردیاب پرداختی نداشتین که اینقدر مثل فلفل تند بالا و پایین میپرید داداش ادم زنده وکیل وصی نمیخواد اگر هم فکر کردین که میتونید جو سایت و این انجمن رو به هم بریزید کور خوندین این انجمن با اهالی باحالش بیدی نیستن که با این بادا بلرزن حالا اگه به خاطر این ردیاب کاروکاسبیتون تق و لق شده که بهتره اگه میتونید بهتر از اینو درست کنید تا باز بازارتون رونق بگیره اگر فکر اینید که ردیاب اقا مجتبی خطا میزنه خوب بزنه اصلا ما همین ردیاب پرخطا رو میخوایم شما وکیل وصی مایی مثلا؟ اصلا ردیاب هیچی نمیزنه کسی نامه فدایت شوم براتون ننوشته بیاید بخرید خرید اختیاریه زوری پشت گردنتون نذاشتن
خوش ندارم ببینم کسی به اقا مجتبای گل و دیگر اساتید توهین میکنه حواس بعضیا خیلی خوب جمع باشه X(
لا اله الاالله شیطونه میگه...
عزت زیاد داداش

سه شنبه 4 تیر1392 - 3:51pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان محترم طي تماسي كه با استاد آريا در ساعاتي پيش داشتم قرار شده ايشون جمعبندي اين روزهايي كه در بيابون با اين ردياب تمرين كردن رو بيان براي همه بيان كنن تا ديگه مشكل و نكته مبهمي براي دوستان نباشه ، ولي در صحبتهاي ايشون اين نكته مورد اشاره بوده كه اين ردياب نياز به تمرين زياد و اپراتوري قوي داشته ، و اين رو هم اشاره داشتن كه انصافاً اين ردياب خيلي خيلي بهتر از تمام رديابهاي ايراني كه تاحالا تجربه كردن بوده و هيچ شكي درش نيست ، و تمام دستگاههاي دنيا بدون خطا نبوده و اين اپراتور توانا بوده كه بايد فرق بين مواد معدني و ذرات و اصل دفينه رو توسط كار كشيدن از دستگاه متوجه بشه ... منتظر مطالب تمام كننده توسط استاد آريا در چند روز آينده خواهيم بود :-BD

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 4 تیر1392 - 3:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من می خوام تو کاوش بعدی این نکات رو رعایت کنم، از همه دوستان ممنون میشم نواقص رو حذف و موارد رو تکمیل کنند

1-دستگاه رو روی فلز مورد نظر با ولوم 10 بمدت 5 دقیقه روشن کنم(تلسکوپی ها کاملا باز باشند یا فقط برنجی ها وصل بشن؟)
2-ردیابی رو با انتنهای برنجی و متصل به دستگاه شروع کنم برای رسیدن به جهت
3-با یافتن جهت در فواصل و زوایای دیگه جهت رو مطمئن بشم
4-پس از یافتن جهت، هدف رو پیدا کنم
5-با یافتن هدف، از فواصل و زوایای مختلف هدف رو بررسی و نقطه کنم
6-دنبال زاویه 45 درجه بگردم یا نه؟
7-از فلز تست برای ا طمینان بیشتر نسبت به هدف استفاده کنم(ولوم و وضعیت آنتنها چطور باشه که دقت بیشتر بشه؟)
8-حجم گیری کنم
9-عمق رو مشخص کنم
10-حفره یابی کنم یا نه؟
11-اگه عمق کم باشه از نقطه زن استفاده کنم
لطفا مواردی که جا افتاده رو با رنگ دیگه بین این 11 مورد بنویسید
بازم از همکاری دوستان ممنونم

سه شنبه 4 تیر1392 - 4:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

explorer نوشته است:
من می خوام تو کاوش بعدی این نکات رو رعایت کنم، از همه دوستان ممنون میشم نواقص رو حذف و موارد رو تکمیل کنند

1-دستگاه رو روی فلز مورد نظر با ولوم 10 بمدت 5 دقیقه روشن کنم(تلسکوپی ها کاملا باز باشند یا فقط برنجی ها وصل بشن؟)
2-ردیابی رو با انتنهای برنجی و متصل به دستگاه شروع کنم برای رسیدن به جهت
3-با یافتن جهت در فواصل و زوایای دیگه جهت رو مطمئن بشم
4-پس از یافتن جهت، هدف رو پیدا کنم
5-با یافتن هدف، از فواصل و زوایای مختلف هدف رو بررسی و نقطه کنم
6-دنبال زاویه 45 درجه بگردم یا نه؟
* این یکی رو من صد بار خوندم که زاویه 45 درجه نداره اکسپلورر جون فکر کنم خودتم صد بار خوندیش نه؟ :-w
7-از فلز تست برای ا طمینان بیشتر نسبت به هدف استفاده کنم(ولوم و وضعیت آنتنها چطور باشه که دقت بیشتر بشه؟)
8-حجم گیری کنم
9-عمق رو مشخص کنم
10-حفره یابی کنم یا نه؟
11-اگه عمق کم باشه از نقطه زن استفاده کنم
لطفا مواردی که جا افتاده رو با رنگ دیگه بین این 11 مورد بنویسید
بازم از همکاری دوستان ممنونم

سه شنبه 4 تیر1392 - 4:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من 99 بار خوندم :D
بخاطر پراکندگی مطالب می خوام یه ترتیبی هم واسه کاوش بعدی خودم و هم شاید واسه دیگران داشته باشم

سه شنبه 4 تیر1392 - 4:47pm
مدیر کل
مدیر کل

okasava68 نوشته است:
دوستان بنده از خیلی قبل پیش در همه انجمن ها تقریبا عضو بودم و کاملا تمامی مسائل رو از چندین سال پیش پیگیری میکردم.اقایان حمید و مجتبی از طریق سایتی به نام اقای مهدی قاسمی در بین انجمن های فلزیاب مطرح شدند و کلا کارشون بصورت علنی از اونجا شروع شد.ابتدا در اون سایت اقدام به ساخت و انتشار اون مطالب توباکس کردند که کار شایسته ای بود.بعد به دلایلی از اون سایت اومدند به این سایت و شروع به فروش همون توباس با قیمت 1 میلیون تومان کردند که بعدش با مخالفت هایی روبرو شدند که متاسفانه شاهد نارضایتی دوستان از این فلزیاب بودیم و هر کسی خریده بود ناراضی بود و بعد هم واسه اینکه اونجا داشت میشد مثل الان ردیاب فروشش کلا متوقف شد و روی اوردند به ردیاب که از روی ردیاب اقا مهدی به گفته برخی از دوستان در سایت اقا مهدی کپی برداری کردند و اونو دیجیتال کردند و فقط بهش حذف کننده اضافه کردند.حالا هم با توجه به نقص هایی که در ردیابی وجود داره دارند تقصیر هارو میندازند تقصیر بچه ها و میگن ردیاب درسته و شما اشتباه میکنید.اخه وقتی بچه ها دارن جایی رو قیچی میکنن و حذف خطا میکنند و ....بعد باز هم ردیاب اونجا رو میزنه یعنی چی؟؟اگر کسی جوابی جز خطا زدن و غیر قابل اعتماد بودن ردیاب داره بیاد و به من جواب بده.از طرفی اگر قرار باشه ردیابی کار کنه همون باراول کار میده.یعنی این همه بچه ها رفتن بیرون نباید 2 تا جنس در میاوردند؟؟؟
اینکه شما بفرمایید که باید 1 سال تمرین کنید دیگه از اون حرفهاست و فرستادن دنبال پرتغال فروشه.
من اگر بازم بخوام ادامه بدم شاید باز هم پست هام پاک بشه.من فقط از یه چیزی ناراحت شدم و اونم این بود که این اساتید اومدند و روزی که میخواستند از سایت اقای قاسمی بروند هر چی تهمت و ناروا بود به ایشون زدند و تهمت کلاهبرداری زدند که ایشون سیستم هاشون خطا داره و کار نمیکنه.اما امروز میبینیم متاسفانه ردیاب و توباکس خودشون هم درست کار نمیکنه.
امیدوارم اساتید پاسخی در جواب به موضوعاتی که بنده مطرح کردم داشته باشند.
شرمنده سر دوستان رو درد اوردم

دوست من شما اول بگین به چه دلایلی اومدین تو این سایت میگین که از سایت اقا مهدی اخراج شدیم و نمیخوام هم که دوباره بیان کنم و همه هم خیلی خوب میدونن از گفته های شما تابلوست که از طرف ایشون هستین دوست من .
درسته ما اومدین توباکس رو راه اندازی کردیم تو انجمن اقا مهدی و بالای صد صفحه هم شد و اقا مهدی دیدن همه دارن میرن طرف توباکس و فروش ایشون قطع شد اومدن بجای اقای همزه پست زدن که اقا باید دست و پای اقا مهدی رو ماچ کرد و من با توباکس اقا مهدی بار پیدا کردم از این حرفها و اقا مهدی ما رو مسخره کردند و من و اقا حمید کاملا متوجه شدیم که ایشون دارند دروغ میگن و اقا مهدی از طرف همزه اومده این پست رو زده چون مدیر بودیم میتونستیم بفهمیم چه خبره و چیزی نگفتم چون واقعا مدیر اون سایت بودم و نمیخواستم جو سایت برهم بخوره و دوستان بیان به کارشون ادامه بدن و این منوال گذشت تا شب عید شد که خود این اقای همزه اومد گفت که اقا بجد من من نه توباکس میشناسم و نه گنج پیدا کردم اینجا بود که اعصاب من خورد شد و به غیرتم برخورد و میدونستم تمام اون کاربران انجمن اقا مهدی از وبلاگ بگیر تا انجمن بخاطر من اومدن حالا این من گفتن میدونم درست نیست اما واقعا اینطوره کل زحمت رو بنده و مهندسین دیگر کشیدن تو اون سایت از جمله اقا حمید از نظر ردیابی که از اول وبلاگ بنده بودم که جوابگوی این دوستان بودم و منتظر بودم کی شب میشه و اقا مهدی بیاد اجازه بده نظرات ما و دوستان اونجا گذاشته بشه و اخرش با اقا مهدی درمیان گذاشتم که بیا انجمن بزنیم تا دوستان بیان عکس یا مطلبی دارند قرار بدند ایشون هم انجام دادند و به خیلی ها کمک هم شد . بگذریم بخدا نمیخواستم این بحثهارو اینجا بگم چون گذشته ها گذشته و لزومی نداره زخم کهنه دوباره باز بشه اقا مهدی اول اومدن با 80 هزار تومان یه ردیاب ارائه دادند که از مدارات یونانی کپی کرده بودند نه اینکه از خودشون طرحی ارائه بدن و اون هم خیلی خطا داشت یعنی از 100 درصد 90 درصد فقط خطا داشت بنده هم تست کردم و خیلی از دوستان . خب به قیمتش میارزید اگر واقعا اونجا باری بود امکان نداشت نگیره در این شکی نبود حالا اگر اونجا باری نبود واقعا اشک ادم رو در میاورد .
شب عید بود که این همزه این پیام رو داده بود و اعصاب و روان منو ریخت بهم و کلی هم دوستان قبلا بهم پیام داده بودند که اقا دستگاه اقا مهدی چرا اینقدر خطا میزنه هرچی میکنیم هیچی نیست محو میشه اصلا چیزی هم نمیگیریم که دلمون خوش بشه لااقل حتی یه سنگ که فرکانس طلا بده و بره تو خاکریز بگیم این چیز رو حداقل پیدا کردیم
اینجا بود که بنده اومدم پیام عمومی دادم که اقای مهدی این اقای همزه اومده میگه بنده اصلا با توباکس کار نکردم و گنج هم پیدا نکردم چرا بیخودی واسه من دردسر درست میکنین و بجای من پست میزنین و بنده مدرکی دارم دال براینکه شما اومدین بجای ایشون پست زدین و عکس هم گرفتم از پروفایل شما و باید عذرخواهی کنین و ایشون بجای اینکه منطقی جواب بنده رو بدن تک تک افراد که اعتراض کننده بودند رو پست های انها رو حذف کردند و بنده و اقا حمید و چند نفر دیگه رو اخراج کردند و اون موقع شد که به اقا حمید گفتم بنده هزینه یه سایت دات کام رو میدم لطف کنین سه روزه یه انجمن درست کنین و من با این کلاهبرداران کار دارم از سادگی بنده سو استفاده کرده و اخراج هم میکنه بجای اینکه توضیح بده .
و در اوایل کار چون سایت خرج داشت و هزینه مهندس و این چیزها باید یه فروشی هم داشتیم تا خرچ سایت در بیاد و به این دوستان هم کمک بشه اومدیم اول توباکس رو راه اندازی کردیم هر چند مدارشو هم بصورت کامل گذاشتیم با این حال بعضی ها نمیتونستن درست کنند و دوست داشتند توباکس رو داشته باشند . بر این شدیم هرکی نتونست توباکس رو درست کنه بنده بیام براش بسازم با اینکه هزینه این توباکس خیلی زیاد بود تقریبا 350 هزار با اسکلت کامل و باطری حالا ایشون میاد تو فروشگاه میگه با مبلغ کمتر درست میشه و تبلیغ هم کرده تو فروشگاهش و ندیدیم که ادامه بده فقط حرفشو زده . درضمن ما هم فقط سه دستگاه از این توباکس رو درست کردیم و دیدم اونی نیست که دوستان رو ارضاع کنه برای همین فروش رو بنده قطع کردم چون هم وقت گیر بود تقریبا هر دستگاه دوهفته وقت میگرفت و هم این دستگاه فقط بدرد کسانی میخورد که الکترونیک وارد هستند چون اگر مشکلی براش میافتاد بتونن درستش کنن و ارتقاش بدن برای همین دیدم که این توباکس باید از تولید باید خارج بشه و اونهایی که سفارش دادند رو خودم کنسل کردم .
و پشت بندش اقا حمید اومد ردیاب حرفه ای رو طراحی کرده که وجدانا از تمام ردیابها کاراییش خیلی بهتره و جدا از ردیابی اومده قسمت حذف کننده هم بهش اضافه کرده و این دستگاه شده منحصر بفرد . حالا بعضیها واردند به هدف میرسند بعضی ها هم باید خیلی تمرین کنن تا به هدف برسن بهرحال میشه روی این ردیاب حساب کرد .
من موندم شما چرا سنگ اقای مهدی قاسمی رو به سینه میزنین در مورد توباکس که توضیح دادم مشکلات خاص خودش رو داشت و هم گنده بود و تو چاله مشکل داشت و وقت گیر هم بود و واقعا نمیصرفید که ادامه کار بشه چون تقاضا زیاد بود و کار هم وقت گیر واقعا اونهایی که ساختند میدونن من چی میگم اشک ادم رو درمیاورد فکر کنین هر دستگاه وقتی دوهفته وقت بگیره و در ماه دوتا بشه درست کرد و درخواست کننده زیاد باشه و بنده هم دست تنها باشم ایا امکان داره این کار . برای همین اعلام کردم که سعی کنن خودشون بسازن ما کمکشون میکنیم .
در مورد تهمت و ناروا همشون مدرک دارم طبق مدرک حرف میزنم دوست من دلیلی نداره که دروغ بگم . مدرک رو هم دوباره ضمیمه میکنم تا اونهایی که جدید این متنها رو میخونن کاملا متوجه بشند قضیه از چه قراره .
در مورد پست شما درسته بنده حذفش کردم مخصوصا پست شما اما مال دوست شما اقا حمامد که فقط چند تا پست زده نه و قسمش رو هم خوردم اصلا دلیلی نداره که دروغ بگم تابلوست که شما از طرف رقیبها اومدین و جو سایت رو برهم بریزین دیدین چند نفر اپراتوریشون ضعیفه و خطا گرفتن امودین از این اب گلالود ماهی بگیرین . مشکلی نیست خدای ما هم بزرگه دوست من ما که تا اینجا بحق کار کردیم و صادقانه حرفهامونو زدیم .
اگر هم پستهای شما ها رو باز هم میخوام حذف کنم پیشاپیش ازتون معذرت میخوام و مجبورم چون احساس میکنم دارین جو انجمن رو با این حرکتون خراب میکنین چون نه خریدی کردین نه سفارشی . ایشاالله خداوند شما رو به راه راست هدایت کنه .
اینم لینگ دانلود خیانت اقا مهدی به کاربران مجبورم کردین اینجا اعلام کنم .
http://uploadtak.com/images/n6566_Khianat_Mehdi.zip

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

سه شنبه 4 تیر1392 - 6:50pm

مجتبی جان این آقای اوکازا کاوازاکی رو که ظاهرا باید ژاپنی هم باشن بی خیال شو و به در دل ما برس.
ایشون معلومه که از یه جای دیگه ماموریت دارن.
ببین باید چکار کنیم.
فدات

سه شنبه 4 تیر1392 - 7:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خداوکیلی هرچی که اقا مجتبی مرده برعکسش صد برابر این قاسمی نامرده
خونم به جوش اومده هفت میلیون پول بی زبون یه بیچاره رو بگیری بخوری . اخه خوردن داره . من که خیلی شوکه شدم اگه دست من بدنش از وسط شقش میکنم ای نامرد :YMBRINGITON: B-( اخه کی دنبال گنجه ؟ کسی که داشته باشه دیگه گنج و دفینه میخواد چه کنه اینایی هم که دنبال گنج هستن 99 درصدشون گرفتار حالا یه سری ها هم از سادگی اینا سواستفاده میکنن کلاهبرداری میکنن اخه این لقمه حروم و حق زن و بچه اینا چه جور از گلوشون میره پایین یکی فقط به من اینو بگه X(
لعنت به شیطون با این دار ودسته اش

آخرین بار توسط parsi در سه شنبه 4 تیر1392 - 7:20pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 4 تیر1392 - 7:14pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم دوست من درجواب سئوالتون بگم که میگین چرا خطا میگیرن برای چندین بار باز هم میگم میگین همه خطا میگیرن اینطور نیست خیلی ها هم به هدف رسیدن و راضی هم هستند خب هرکسی هم نمیتونه واقعا ردیابی کنه این یه واقعیته قرار نیست همه استاد باشند ما این انجمن رو بنا کردیم که بیان سئوال کنن عیب و ایراد رو بگن و بهشون راهنمایی کنیم و اونهایی که تازه کار هستند یاد بگیرن قرار نیست که همه وارد باشند دوست من ردیابی یعنی این اگر بتونین تو ردیابی استاد بشین مطمئن باشین هیچوقت از خودتون دورش نمیکنین و اصلا به هیچ دستگاهی رو قبول ندارین .
باید تمرین کرد حفاری کرد و خطا گرفت بعد از چندین بار حفاری اونوقت میتونن استاد بشن و به اشتباهات و خطاهای خودشون پی ببرند اصولا همه دستگاها همینه حالا این که ردیابه و بهتون باز هم میگم طبق تجربه بنده و استادهای دیگه از جمله اقا اریا که دوساعت پیش باهاش صحبت کردم که گفتند فرداشب ساعت 9 تشریف میارند و موضوع رو حل میکنن بگم که همه اینها تایید کردند و گفتند این ابر ردیاب در برابر تمام ردیابهای دیگه سر هست و یکی از شاهکارهای قرن جدیده اگر هم تعریف بکنم میگین فروشنده هست داره تعریف میکنه نا داداش این یه حقیقته که باید قبول کنین چه بخواین چه نخواین البته هضمش برای بعضیها سخته چون واقعا علم این کار رو ندارند اگر هم واقعا تو این کار خبره بودین و بنده هم یقیق دارم اصلا سر رشته ای هم ندارین متوجه میشدین چی میگم با اینهمه پستهای که زدم . و توضیح دادم کارایی این دستگاه رو البته فقط بنده نبودم منو قبول ندارین اقا حمید رو قبول ندارین دوستان دیگه رو قبول ندارین اقا اریا رو که قبول دارین دوست من چند بار گفته این ردیاب یکی از شاهکارهای جدید هست و تمام جاهایی که ردیابهای اشغال زدن این رد کرده میدونین این یعنی چی ؟ مصلما تو کار ردیاب خیلی ها هستند که اصلا وارد نیستند انتن رو دست بگیرن چه رصد به اینکه برن حذف خطا انجام بدن خب این انجمن هم واسه همینه بیان بگن اقا ما نمیتونیم مثلا تو دست ما نمیچرخه یا حذف خطا بلد نیستیم و کار کردیم چیزی نبود این طبیعیه که بیان بگن و ما هم باید جوابشون رو بدیم و اموزش بدیم شما ها هم اماده این که یکی بیاد بگه اقا مال من خطا گرفته یا یکی از انتنهام گیر داره بیاین این وسط سو استفاده کنین این یعنی چی بنظرتون اینکار درسته شما که اصلا نه خریدی کردین سنگ کی رو به سینه میزنین از اول تا اخر پستهاتون دارین از مهدی قاسمی تعریف میکنین این تابلوست که از طرف ایشون اومدین که مثلا جو انجمن رو خراب کنین .
درست نیست من همون اول فهمیدم و شناختمتون برای همین پست شما رو فقط حذف کردم فقط یکی رو که این بحث ادامه پیدا نکنه و خدای نکرده بحث کش پیدا نکنه .
اگر ناراحت نمیشین این پستهای قبلی شما و اقا حامد رو حذف میکنم و خواهشا اگر دلتون واسه این کاربران میسوزه سعی کنین کمک کنین اگر حرفه ای هستین و اگر هم دوباره ببینم سعی در خراب کردن جو رو دارین مجبورم برخلاف عقیده خودم اخراجتون کنم تا دوستان به کارشون ادامه بدند .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

سه شنبه 4 تیر1392 - 8:38pm
استاد
استاد

اقای محترم شما وقتی میگید به اقای قاسمی دارید تهمت میزنید . در مورد این گفته شما یا واقعا قاسمی را نمی شناسید و الکی دارید قضاوت میکنید و یا اینکه از طرف قاسمی اومدی اینجا فکر گرد و خاک بلند کردن هستی. اقای محترم قاسمی یه توباکس به ما داد الان هم دارمش این توباکس توی 40 سانتی توی هوا هم یک فلز50 سانتی را هم نمیزنه اگه شک دارید تا خدمتتون بفرستمش تا کلاه برداری این شخص را خودت لمس کنی. بنده خدا. وقتی ما اعتراض کردیم و گفتیم که ما توباکس را اگه کسی توی سایت بخواد نصف قیمت را بهش میدیم که بعد از این پیام شخصی به خود او کاربری من را حذف کرد بعد که با یه کاربری دیگه اومدم توی سایت و در نبود او توی سایت پست زدم بعد اومد و دید به ما پیام داد و تحدید کرد که خودم را اماده کنم برای حضور در دادگاه هنوز هم وقتی میخوام بروم روی سایت اون این صفحه که برام من باز میشه که اون پیام داده بود و هنوز ای پی من توی اون سایت قفل هست و اما در مورد ردیاب هم بگم که این ردیاب بدرد شما نمیخوره بروید پیش قاسمی ردیاب داره از اون بگیرید در ضمن توباکس هم داره دیگه کم و کاستی نداره. سایت اون را اگه بلد نیستی تا بگم دوستان برات ادرسش را ایمیل کنند. ما را هم با خوب و بد این سایت رها کنید هیچ اجباری توی خریدن این ردیاب برای اعضای سایت نیست هر کی خریده و شکاینی داره با اقا حمید و مجتبی مطرح میکنه نیازی به قیم هم در اینجا نیست پس خواهشا اگه مشکلی با کسی داری مستقیم پیام خصوصی به اون بده و در سایت تشنج ایجاد نکنید

سه شنبه 4 تیر1392 - 9:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 63 , 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 115 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure