انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 11:58pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 415 , 416 , 417 , 418 , 419 , 420 , 421 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
آيا ميشه واسه پيچيدن لوپ روي چوب سه ميليمتر رو فويل چسبوند و همون حالت دايره با ليزر شيارهايي به قطر يک ميليمتر و فاصله يک ميليمتر ايجاد کرد و سيم رو توي اون شيارها انداخت البته سيم مسي رو بعد چسب کاري کرد و فويل رو جدا کرد.چسبوندن فويل واسه اينه که با ليزر سوراخ نشه که جوب از هم باز شه.واسه اين ميگم که پايدار باشه و ظرفيت خازنيش هم پايين بياد البته نميدونم علمي هست يا نه

یکشنبه 9 آذر1393 - 11:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
سلام دوستان
آيا ميشه واسه پيچيدن لوپ روي چوب سه ميليمتر رو فويل چسبوند و همون حالت دايره با ليزر شيارهايي به قطر يک ميليمتر و فاصله يک ميليمتر ايجاد کرد و سيم رو توي اون شيارها انداخت البته سيم مسي رو بعد چسب کاري کرد و فويل رو جدا کرد.چسبوندن فويل واسه اينه که با ليزر سوراخ نشه که جوب از هم باز شه.واسه اين ميگم که پايدار باشه و ظرفيت خازنيش هم پايين بياد البته نميدونم علمي هست يا نه

از دوستان کسي نظري نداره؟البته من يه چيزي واسه شيلد کردن پيدا کردم امتحان ميکنم اگه جواب بده فکر ميکنم بهترين چيزي باشه که ميشه استفاده کرد تا اخر هفته تست ميکنم چون لوپم اماده نيست فعلا نميتونم تست کنم فقط اينو بگم که توسط فلزياب سنس نميشه و ١۵سانتيمترش تقريبا ٢٠٠اهم مقاومتش هست

دوشنبه 9 آذر1393 - 12:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak نوشته است:
mhak نوشته است:
سلام دوستان

از دوستان کسي نظري نداره؟البته من يه چيزي واسه شيلد کردن پيدا کردم امتحان ميکنم اگه جواب بده فکر ميکنم بهترين چيزي باشه که ميشه استفاده کرد تا اخر هفته تست ميکنم چون لوپم اماده نيست فعلا نميتونم تست کنم فقط اينو بگم که توسط فلزياب سنس نميشه و ١۵سانتيمترش تقريبا ٢٠٠اهم مقاومتش هست

لوپ دوستان و بنده اماده هست !! اون چی هست برای شیلد کردن؟

دوشنبه 9 آذر1393 - 1:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

توي دستگاهاي خانگي الجي براي شيلد کردن فلت هاش از يه چيزي استفاده ميکنن که اسمشو نميدون يه عکس ميذارم اساتيد نظر بدن

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 9 آذر1393 - 1:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

از رنگ رو این شی برمیاد که نوار پارچه ای اغشته به گرافیت باشه!

دوشنبه 9 آذر1393 - 1:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
از رنگ رو این شی برمیاد که نوار پارچه ای اغشته به گرافیت باشه!

جالب اينه که من تونستم سيم هم بهش لحيم کنم و حجم زيادشو تست کردم فلزياب سنس نميکنه کلا فکر ميکنم چيز خوبي باشه :-w اگه اساتيد هم نظر بدن خوب ميشه

دوشنبه 9 آذر1393 - 1:27am
مدیر کل
مدیر کل

خب شما با اهم متر مقاومت دو نقطشو با فاصله 1 سانت از هم بگیر اگر در رنج 1 کیلواهم یا کمتر باشه با توجه به اینکه میگین فلزیاب سنسش نمیکنه ؛ واقعا بعنوان شیلد لوپ مناسب هست.

دوشنبه 9 آذر1393 - 1:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خب شما با اهم متر مقاومت دو نقطشو با فاصله 1 سانت از هم بگیر اگر در رنج 1 کیلواهم یا کمتر باشه با توجه به اینکه میگین فلزیاب سنسش نمیکنه ؛ واقعا بعنوان شیلد لوپ مناسب هست.

مهندس عزيز يک سانتيمترش تقريبا ده اهم بيشتر نيست واسه شيلد کابلهاي داخل جعبه توباکس از همون اوايل اينو استفاده ميکردم ولي نميدونستم که ممکنه توسط فلزياب سنس نشه از فردا ديگه دوستانو ميخواد توي تعميرات صوتي وتصويريا دنبالشون بگردي مهندس نظرتون در مورد اون روشي که واسه ساخت لوپ گفتم چيه؟

دوشنبه 9 آذر1393 - 1:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اینهم چاره کار نیست !! چون خود من لایه فویل نازکی که باهاش خازنهای پلی استر و کاغذی میسازن و توسط دستگاه سنس نمیشه امتحان کردم جواب نداد !! چاره کار ساخت فیلتر برای لوپ یا مدار سکوت اسکوئلچ در خروجی صوتی.

آخرین بار توسط ali222 در دوشنبه 9 آذر1393 - 2:10am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 9 آذر1393 - 2:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
اینهم چاره کار نیست !! چون خود من لایه فویل نازکی که باهاش خازنهای پلی استر و کاغذی میسازن و توسدستگاه سنس نمیشه امتحان کردم جواب نداد !!

دوست عزيز شما شايد تک لايه امتحان کردين ولي من تقريباببيست لايه رو روهم گذاشتم و سنس نکرد حتي يه ذره هم حساسيت نشون نداد

دوشنبه 9 آذر1393 - 2:08am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 415 , 416 , 417 , 418 , 419 , 420 , 421 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , Soheib و 481 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure