نویسنده |
پیغام |
mhak
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان آيا ميشه واسه پيچيدن لوپ روي چوب سه ميليمتر رو فويل چسبوند و همون حالت دايره با ليزر شيارهايي به قطر يک ميليمتر و فاصله يک ميليمتر ايجاد کرد و سيم رو توي اون شيارها انداخت البته سيم مسي رو بعد چسب کاري کرد و فويل رو جدا کرد.چسبوندن فويل واسه اينه که با ليزر سوراخ نشه که جوب از هم باز شه.واسه اين ميگم که پايدار باشه و ظرفيت خازنيش هم پايين بياد البته نميدونم علمي هست يا نه
|
یکشنبه 9 آذر1393 - 11:57pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
mhak نوشته است: سلام دوستان آيا ميشه واسه پيچيدن لوپ روي چوب سه ميليمتر رو فويل چسبوند و همون حالت دايره با ليزر شيارهايي به قطر يک ميليمتر و فاصله يک ميليمتر ايجاد کرد و سيم رو توي اون شيارها انداخت البته سيم مسي رو بعد چسب کاري کرد و فويل رو جدا کرد.چسبوندن فويل واسه اينه که با ليزر سوراخ نشه که جوب از هم باز شه.واسه اين ميگم که پايدار باشه و ظرفيت خازنيش هم پايين بياد البته نميدونم علمي هست يا نه از دوستان کسي نظري نداره؟البته من يه چيزي واسه شيلد کردن پيدا کردم امتحان ميکنم اگه جواب بده فکر ميکنم بهترين چيزي باشه که ميشه استفاده کرد تا اخر هفته تست ميکنم چون لوپم اماده نيست فعلا نميتونم تست کنم فقط اينو بگم که توسط فلزياب سنس نميشه و ١۵سانتيمترش تقريبا ٢٠٠اهم مقاومتش هست
|
دوشنبه 9 آذر1393 - 12:49am |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
mhak نوشته است: mhak نوشته است: سلام دوستان آيا ميشه واسه پيچيدن لوپ روي چوب سه ميليمتر رو فويل چسبوند و همون حالت دايره با ليزر شيارهايي به قطر يک ميليمتر و فاصله يک ميليمتر ايجاد کرد و سيم رو توي اون شيارها انداخت البته سيم مسي رو بعد چسب کاري کرد و فويل رو جدا کرد.چسبوندن فويل واسه اينه که با ليزر سوراخ نشه که جوب از هم باز شه.واسه اين ميگم که پايدار باشه و ظرفيت خازنيش هم پايين بياد البته نميدونم علمي هست يا نه از دوستان کسي نظري نداره؟البته من يه چيزي واسه شيلد کردن پيدا کردم امتحان ميکنم اگه جواب بده فکر ميکنم بهترين چيزي باشه که ميشه استفاده کرد تا اخر هفته تست ميکنم چون لوپم اماده نيست فعلا نميتونم تست کنم فقط اينو بگم که توسط فلزياب سنس نميشه و ١۵سانتيمترش تقريبا ٢٠٠اهم مقاومتش هست لوپ دوستان و بنده اماده هست !! اون چی هست برای شیلد کردن؟
|
دوشنبه 9 آذر1393 - 1:07am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
توي دستگاهاي خانگي الجي براي شيلد کردن فلت هاش از يه چيزي استفاده ميکنن که اسمشو نميدون يه عکس ميذارم اساتيد نظر بدن
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 9 آذر1393 - 1:15am |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
از رنگ رو این شی برمیاد که نوار پارچه ای اغشته به گرافیت باشه!
|
دوشنبه 9 آذر1393 - 1:22am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
ali222 نوشته است: از رنگ رو این شی برمیاد که نوار پارچه ای اغشته به گرافیت باشه! جالب اينه که من تونستم سيم هم بهش لحيم کنم و حجم زيادشو تست کردم فلزياب سنس نميکنه کلا فکر ميکنم چيز خوبي باشه اگه اساتيد هم نظر بدن خوب ميشه
|
دوشنبه 9 آذر1393 - 1:27am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب شما با اهم متر مقاومت دو نقطشو با فاصله 1 سانت از هم بگیر اگر در رنج 1 کیلواهم یا کمتر باشه با توجه به اینکه میگین فلزیاب سنسش نمیکنه ؛ واقعا بعنوان شیلد لوپ مناسب هست.
|
دوشنبه 9 آذر1393 - 1:34am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خب شما با اهم متر مقاومت دو نقطشو با فاصله 1 سانت از هم بگیر اگر در رنج 1 کیلواهم یا کمتر باشه با توجه به اینکه میگین فلزیاب سنسش نمیکنه ؛ واقعا بعنوان شیلد لوپ مناسب هست. مهندس عزيز يک سانتيمترش تقريبا ده اهم بيشتر نيست واسه شيلد کابلهاي داخل جعبه توباکس از همون اوايل اينو استفاده ميکردم ولي نميدونستم که ممکنه توسط فلزياب سنس نشه از فردا ديگه دوستانو ميخواد توي تعميرات صوتي وتصويريا دنبالشون بگردي مهندس نظرتون در مورد اون روشي که واسه ساخت لوپ گفتم چيه؟
|
دوشنبه 9 آذر1393 - 1:44am |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
اینهم چاره کار نیست !! چون خود من لایه فویل نازکی که باهاش خازنهای پلی استر و کاغذی میسازن و توسط دستگاه سنس نمیشه امتحان کردم جواب نداد !! چاره کار ساخت فیلتر برای لوپ یا مدار سکوت اسکوئلچ در خروجی صوتی.
آخرین بار توسط ali222 در دوشنبه 9 آذر1393 - 2:10am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
دوشنبه 9 آذر1393 - 2:02am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
ali222 نوشته است: اینهم چاره کار نیست !! چون خود من لایه فویل نازکی که باهاش خازنهای پلی استر و کاغذی میسازن و توسدستگاه سنس نمیشه امتحان کردم جواب نداد !! دوست عزيز شما شايد تک لايه امتحان کردين ولي من تقريباببيست لايه رو روهم گذاشتم و سنس نکرد حتي يه ذره هم حساسيت نشون نداد
|
دوشنبه 9 آذر1393 - 2:08am |
|
|
|