انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 12:38pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ... 40  بعدی
 حقایق ردیابی و fpl35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ژنرال نوشته است:
درود
چند نفر رو گذاشتید بعنوان استاد اما تهشو نمیدونید! یکیش که همین اقای پارسی که الف رو از پ در نماد ها نمیدونه اومده اینجا مثلا راهنمایی بده؟! یادمه چند بار بهم گفتی کاری بکار پارسی نداشته باش خوب این یعنی چه؟
...........

اقای استادیار!!! ژنرال !!!!!!بنده کاری به باقی چرت و پرتهای بی سروته تو یه ذره بچه ندارم ولی در مورد این موارد که گفتی اگر خیلی ... سوخته بذارش تو اب یخ تا قشنگ خنک بشه. :D یا لااقل چهار تا هنر از صد هنر باریده شده از انگشتهات نشون میدادی که امثال مثل خودت ازش بهره ببرند :ymsmug:
درکت میکنم برای کسی مثل تو که منتهای امال و ارزوش عضو شدن هر روزه در یک سایت جدید هست این بال بال زدنها طبیعی است ولی متاسفانه یا خوشبختانه همه مثل تو بدبخت و بیکار نیستند. اصلا تو خدای علائم و سیستم :ymdevil:
و پسر در اخر چون حوصله و وقت پرداختن به این خزعبلات و بچه بازیها رو ندارم میگم که همیشه در مورد کسی حرف بزن و کار داشته باش که به حسابت بیاره و برات ارزش ادمیت قائل بشه و خودت رو زوری بهش نچسبون . یه کم غرور داشته باش!!!! :YMPEACE:

سه شنبه 11 آذر1393 - 9:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مجتبی نوشته است:
خب خسته نباشی اقای ژنرال میگم وقتی شما با دوتا سیم میتونی ردیابی کنین و مشکلی ندارین چرا از من ردیاب 35 رو درخواست کردین :D گفتین پول ندارم مجتبی به من تخفیف ویژه بده چندین بار لزومی نداشت که 500 هزار بابتش بدین حیف نبود . چرا سهم خودتون که 500 هزار بود و بهت قول دادم و سرقولم هم بودم زنگ زدین و گفتین میاین میگیرین حالا یا خودتون یا مثلا دوستتون چند بار زنگ زد که دقیقا چه ساعتی بیان بگیرن منم درجواب بهشون گفتم این مبلغی که گفتم فقط سهمیه اقای ژنراله که بهش قول دادم هرچند میدونم اون طرف هم خودت بودی که شناسایی نشی :D
درمورد ردیابی با سیم یا انتن قبلا هم توضیح دادم میشه ردیابی کرد اونم فقط یون فلز یا هر اجسامی که داخل زمین هست رو میزنه و فلزی که تو جای دربسته باشه نمیتونه . همین انتنی که من طرح جدیدشو گذاشتم و قیمتش خیلی پایینه هم میتونین ردیابی کنین حتی بدون دستگاه , با 35 میتونین خوب تفکیک کنین و از یون و اینچزها دیگه خبری نیست حداقل اون جسم از دل زمین بیرون میاد حالا با این مکمل مشکل بسیاری از دوستان حل شد هرچند چه فایده داره شما کلا از ردیاب خوشت نمیاد این دلیل نمیشه ردیاب بدرد نمیخوره این نظر شخصی شماست . ماشاالله شما هم اماده ای یه اتفاقی تو انجمن بیافته سریع وارد عمل بشی حرفهای شما هیچ پایه و اساسی نداره ژنرال جان قبل از اینکه بحثی رو تو بیاری قبلش درموردش یه مقدار تفکر کن دوست قدیمی :D

حمید خان خیلی جالبه که چشم بسته هم غیب میگید..
من یعنی اونقدر بدبختم که 500 هزار نتونم جور کنم برای خرید طلایاب شما؟
اقای حمید خان 3 بار برای سه نفر از دوستان خواستم از این فرجه 500 تومنیم استفااده کنم تا اقلا در عالم رفاقت کاری کرده باشم و هم اینکه 3 میلیون ناقابل رو از دست نداده باشن گفتم که اقا نخرید این ردیابو بدردتون نمیخوره..اون دونفر قبلی قبل از اینکه بخرن پشیمونشون کردم .این دوستای اخری رو چون یه کدورتی بینمون بود و خواستم از دلشون دربیارم اولا که خیلی بهشون اصرار کردم نخرید اما چون تصمیمشون جدی بود منم شماره حساب اقای مجتبی رو گرفتم و عین پیام خصوصی رو دادم بهشون..حالا بعد این دوماه یا سه ماه حتی یبار هم تماس نگرفتم بگم که ایا خریدینش یا نه..و ادمی نیستم که بخاطر یک تخفیف دیگه همه چیزو ول کنم و بچسبم بگم اقا مجتبی خیلی مردی...اخه این شد مردی؟ اگر مردی واقعا برو یدونه گنج پیدا کن با ردیابت و فیلم کشف شدنشو بگیر و بزار انجمن.
پاچه خواری ادما بخاطر کمبود محبته اونقدر تو زندگی در بیرون از نت دچار کمبود هستند که تا کسی بهشون یک حالا محبتی میکنه دیگه ولکنش نیستن..بنده خدا وقتی تو حتی تو انجمنش اینهمه زحمت میکشی پست میزنی باید هم یک ردیاب با تخفیف بده بهت این که چیز شاخی نیست.
خوب اینم از این.

اما در مورد اینکه شما گفتید نخاستم خودم شناسایی بشم..مگه من از شما یا مجتبی میترسم ؟ من از کی ترسیدم شما دومیش باشید؟ :-? میترسم بازار فروش دستگاهای جور واجورم کساد بشه؟
بلایی که به سر انجمن عزیزیان اوردیم بخاطر کلاهبرداریش ایا شما یک حرکت اینجوری کردی؟ نکردی که خیلیاتون نکردین فقط لب و دهن دارین دستگاه خریدین میبینن هم که گنج پیدا نمیکنه بازم دارید تعریفشو میکنید مگه چقدر میخایید عمر کنید...هیچ میدونید همین تعریفات الکی شما ممکنه یکی رو باعث خرید ردیاب 35 یا 22 بشه فقط بخاطر یک حرف حتی الکی شما؟ دوستان شما خططتون از فروشنده ها جداست مگر اونایی که مواجب بگیرن..خواهشا رک باشید عین مرد.

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

سه شنبه 11 آذر1393 - 9:36pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب ژنرال ببین ما در خصوص اینکه ردیاب خوبه یا نیست یا بدرد نمیخوره بحث نداریم! من خیلی محترمانه بارها در این خصوص گفتم به نظر شما و امثال شما احترام میذارم! چون خیلی خوب میدونم غیر شما خیلیا هستن که کلا ردیابی رو بیهوده میدونن و نظیرش رو در همین تاپیک دیدین و من هم چیزی نگفتم. مهم اینه که همه به نظر هم احترام بذاریم و در عین حال منطقی برخورد کنیم. نه اینکه شما بیای اینجا بعنوان یک میهمان و یک کاربر نه چندان فعال ردیاب رو کلا زیر سوال ببری و بعد اصرار کنی همه حرف شما رو قبول کنن! این دیگه میشه یک دیکتاتوری! بنده هم اینجا همه اختیارات رو دارم که کلا هر مطلبی رو غربال یا سانسور کنم ولی چرا نمیکنم؟ واقعا فکر میکنین نمیتونم؟ از این همه مطلب تایپ کردن سخت تره واقعا؟! برای همین میگم اصلا انصاف ندارین و مشخصه اگر یک سایت دست خودتون بود یک دیکتاتوری مطلق راه مینداختین دیگه اینجور نبود که حتی به نظر دیگران احترام بذارین چه برسه که تحمل انتقاد و حتی توهین و افترا داشته باشین! هر وقت سایت داشتین و تحمل همه اینا رو هم داشتین تازه میتونین ادعایی بکنین.
اینکه بنده فروشنده نیستم مساله واضحی هست! ظاهرا نه شعور و نه سواد شما هم اجازه نمیده! هر وقت بنده دستگاهی رو خودم فروختم شما میتونی بگی فروشنده ای. ولی وقتی چیزی رو من طراحی کردم و صرفا سهم طراحیمو میگیرم این هیچ کجای دنیا اسمش فروشندگی نیست! شما میتونی هر اسم دیگه ای براش پیدا کنی ولی مطمئنا کار فروشنده اینی نیست که من میکنم! البته اگر سواد کافی داری باید متوجه بشی. در ضمن قبلا هم اشاره کردم فروشندگی به خودی خود کار بدی نیست. فروشنده داریم تا فروشنده. بنظر من هم کارنامه اقا مجتبی هر چی هست از اکثریت بقیه بهتره! مشکل ما هم اینه که کلا بهتر از اکثریت در همه زمینه ها عمل کردیم! وگرنه چرا کسانی که صبح تا شب فقط مشغول کاسبی اونم از نوع کلاهبرداری هستن ؛ شما یک دهم این انتقادات رو بهشون نکردین و نمیکنین؟ واقعا این سوال بزرگیه برای من و خوشحال میشم یک بار هم که شده یک نفر جواب بده! وگرنه 1 دونه ردیاب بعد از 2 سال کار انجمن بنظر شما جای این همه حرف داشت؟ در سایر انجمن ها ندیدین بعد فقط 6 ماه چند تا مدار نصفه و نیمه رو جای چه چیزایی و با چه قیمتهایی گذاشتن برای فروش؟! اینه که میگم انصاف ندارین! شخص شما که عقل درستی هم نداری! این توهین هم نیست بلکه واقعیتی تلخ در خصوص شماست! هر کسی پستهای شما رو در این انجمن مرور کنه متوجه میشه! ;)
اینکه بنده مغرورم یا نه به شما ربطی نداره. از یک سو میتونی به محیطی که مالکیتش در اختیار کسی مثل من هست نیای! کسی اجبارت نکرده. همونطور که بنده هم میتونستم خیلی زودتر از اینا عذر شما رو بخوام چون مالکیت اینجا رو دارم و حقشو هم دارم ولی این همه دارم تحمل میکنم! وانگهی کسی با دانش من که دیگه برای همه واضحه بشینه با امثال شما بحث کنه و غرور هم درش دیده نشه؟ ببخشید ما بیش از 20 سال مسیر فنی و علمی و تحصیلات و پروژه های مختلف رو طی کردیم رسیدیم اینجا! یعنی خودم نمیدونم با چه آدمهایی دارم بحث میکنم؟ پس غرور من در برابر شما مساله ای مضحکه! چون اصلا در حد و کلاس من نیستی که بخوام بصورت برابر باهات برخورد کنم! اگر خودت حد خودت رو میشناختی مخلصتم بودم. ولی موضوع اینجاست خودتون حد و حدود خودتون و طرف مقابلتون رو نمیشناسین. شما حتی در مقام نوشته و املاء فارسی هم در کلاس من نیستی و همه این رو میبینن! دیگه چه برسه به علم کار! خیلی چیزها از همین نوشته ها مشخصه. فقط آدم باید عاقل باشه و به تک تک کلمات دقت کنه!
با این همه مجتبی به نکته خوبی اشاره کرد. خود شما جناب ژنرال انصافا چند بار خصوصی من اومدی تقاضای ردیاب 35 کردی؟ پارسال اومدی گفتم با مجتبی صحبت کن ولی ردیاب با اون ذهنیت منفی شما جور در نمیاد! اگر میپذیری من وساطت میکنم حتی مجتبی بهت تخفیف اساسی بده! خب شما رفتی چند ماه بعد اومدی خصوصی من گفتی قیمت همونه؟ گفتم فروش با مجتباست! ولی با این انتقاداتی که میشه اگر قراره شما هم بگیری و یکی به منتقدین اضافه بشه من راضی نیستم و هیچ تضمینی بهت نمیدم! این برخورد من در خصوص فروش یک دستگاه بنظر شما نشانه چه نکته ای ممکنه باشه؟ کلاهبرداری؟ سودجویی؟ یا بیان واقعیت و برخورد منطقی با کل قضیه؟! انصاف نداری چون اینا رو نمیای اشاره کنی! آدم صد دشمن داشته باشه بهتر از اینه که یک دوست نادان و بی انصاف مثل شما داشته باشه!

سه شنبه 11 آذر1393 - 9:39pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب ژنرال بدون هیچ درنگی شما رو بابت توهین زشت و رکیکتون که البته پاکش هم کردم تحریم کردم! اینجا رودربایستی نداریم. اول تاپیک عرض کردم بشرطی ادامه میدیم که بحث چارچوب فنی و علمی و تحت شرایط قوانین انجمن که پذیرفتین باشه! وقتی شما نه قانون میشناسی و نه علم داری و نه منطق بحث داری ؛ دون شان کسی مثل من هست که حتی وقت بذارم کلمات اینجوری رو مرور کنم! حقش بود حرف اقا مجتبی رو پارسال قبول میکردم و تحریمت میکردم. حیف اعتمادی که من به امثال شما کردم. و لعنت به این همه صبر و حوصله که باعث این همه داستان میشه.
جناب ژنرال به خدای احد و واحد ؛ به تمام مقدسات این عالم هستی قسم میخورم ؛ اگر آخرتی در کار باشه از حق خودم در برابر شما و امثال شما و این افتراهاتون نمیگذرم و مطمئن باشین گریبانتون رو میگیرم. این رو قسم میخورم چون کاملا از کار خودم مطمئنم. اگر هم به آخرت ایمان ندارین مطمئن باشین جایی از زندگیتون تاوان این فشار های غیر منصفانه ای که میارید رو خواهید داد.
از این به بعد هم هیچ حرفی که حاوی توهین و افترا باشه و از چارچوب فنی و قوانین انجمن خارج باشه تحمل نمیکنم و شخص رو در ثانیه ای تحریم خواهم کرد! بنابراین مشتاقانه منتظر نظرات همه دوستان در همین چارچوب هستم نه خارج از اون.

سه شنبه 11 آذر1393 - 9:57pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب میرزا یا همون ژنرال! این ایدیت رو هم تحریم و پستتو پاک کردم! بیخود به خودت زحمت نده.
اما در خصوص سن بنده کجا گفتم 31 سالمه؟ من الان توی 36 سال هستم. کم و زیادش هم اثبات کننده هیچ مطلب خاصی بخودی خود نیست. هر چند از شما بزرگترم! بله بنده الکترونیک رو از سال دوم راهنمایی با کیت ساختن و کتابهای اقای بخت اور شروع کردم که میشه حداقل 22 سال! کامپیوتر رو هم از سال اول دبیرستان با برنامه نویسی سیستم اسپکتروم شروع کردم که به 20 سال پیش بر میگرده. رشته تحصیلیم هم مهندسی کامپیوتر گرایش سخت افزار در دانشگاه تهران بوده! طی این بیش از 20 سال هم همواره در مباحث الکترونیک و کامپیوتر و اینترنت بودم! این کارنامه مشخصیه که فکر میکنم خوشبختانه در این انجمن از همه این دانش دارم به نفع شما استفاده میکنم! پس گمان نکنم جای بحثی باشه. شما و امثال شما هم کارنامتون با همین مطالبتون مشخصه. دیگران باید قضاوت کنن.

سه شنبه 11 آذر1393 - 10:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

در زندگی حقایقی هست که میشه فهمید............ولی نمیشه فهموند.
دوستان بهتره این بحث هارو زیاد کشش ندین چون اونایی که باید منظور این تاپیک بفهمند فهمیدند.و اونایی که از اول بند و بساط رفتن انتخاب کردند چه بهتر که زودتر بروند.
به نظر بنده این انجمن بیشتر از کاربرای عادی به کاربرای فنی نیاز دارد وسلام!
یا حق @};-

سه شنبه 11 آذر1393 - 10:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر دوستان:
من ردیاب 35 رو تست کردم هم تست های ازمایشگاهی و هم تست های زمینی.چندین روز طول کشید تا این آزمایش ها تموم بشه .
به اطلاع میرسونم که شکل موج 35 و ثبات فرکانس و دقت همون چیزی بود که آقای حمید گفته بودن.35 من و دوستم ثبات فرکانس داره و خروجی در اسکوپ همونی است که گفته شد.این تست اول بود.
خوب برای من جالب شد چون من خودم به ثبات فرکانس شک داشتم چون تا بحال من و دوستان هرچه زدیم به در بسته خورد شاید تا بحال 40 جا رو زدند و کندن اما پووووووچ.اینم بگم تا اساتید زودتر نچسبونن که ردیابی بلد نیستید .چون واقعا دوستانم تو ردیابی خیلی ماهر هستن و خیلی با انواع ردیاب کار کردن.
رفتم سراغ تست دوم:
با دوستان رفتیم به یک ساختمان 3 طبقه که خالی از سکنه و تازه ساخته شده است.
رفتیم طبقه دوم و یکی از دوستان نیم کیلو فلز زرد رو برد و در طبقه اول یکجایی زمین گذاشت.تونستیم در مدهای فرکانسی شناخته شده از طبقه دوم تقریبا با اختلاف نیم متر در مساحت 250 متر مربع پیدا کنیم اونم نه یک بار بلکه 4 بار.
رفتیم سراغ تست سوم:
این تست تقریبا 2 روز وقتمون رو گرفت.دوستان یک متر در محیطی که قبلا 35 رو تست زده بودیم و پاک بودن منطقه رو تایید کرده بود یک چاه تنها به عمق 1 متر کندن و من دوستم که هر کدوم اپراتوری جداگانه با 35 های جداگانه بودیم در محل حفاری حضور نداشتیم تا اصولا با دونستن محل اختفا و نیروی ذهن ردیابی دچار اختلال بشه. به هر حال دوستان فلز زرد رو چال کردن و بعد ما رفتیم به منطقه مورد نظر: هر کدوم جدا جدا شروع به ردیابی کردیم بدون اینکه از نتایج ردیابی هم اطلاعی داشته باشیم جدا جدا ردیابی کردیم.با همون فرکانسهایی که تو انجمن هست و 5 مد رو سیستم و خیلی دیگه.دوستان هر دومون اشتباه زدیم.
مهندس حمید این تست رو 3 باز زدیم و تو هر 3 بار هم نتونستیم درست بزنیم.درسته که شکل موج و ثبات فرکانس درسته اما مشکل وجود داره.
حالا یک مطلب بسیار جالب اینکه یکی از تستها رو با ردیاب موبایلی انجام دادیم: دوستان در کمال تعجب ردیاب موبایلی درست نقطه رو تشخیص داد و 35 خطا زد.(این رو هم بگم که از دسته های دستساز دوستومن در ردیاب موبایلی استفاده کردیم نه از دسته های 35)
مهندس حمید من نمیدونم ماجرا چیه و چرا 35 خطا داره : مشکل نوع شکل موجه یا مشکل دسته ها هستش و یا چی نمیدونم ولی خواهشا پیگیر این مطلب باشین و ببینی مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
همه این طور که میگن از 35 ناراضی هستن هر چند که ثبات فرکانس داره ولی مشکل اساسی داره.لطفا نگید که ردیابی بلد نیستید چون اگر بلد نبودیم نمیتونستیم با ردیاب موبایلی فلز زرد رو تو عمق درست با اختلاف 40 سانت تشخیص بدیم.

سه شنبه 11 آذر1393 - 10:48pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون Taaak عزیز.
شما همین پریروز تشریف بردین تستها رو انجام بدین طی همین 2 روز این همه تست مختلف کردین؟! :D بهرحال من دوست داشتم حالا که با اسکوپ تست گرفتین و درست هم بوده ؛ تصاویر یا فیلمشو هم میذاشتین که مطلب ما در خصوص دقت فرکانسی و ثبات سیکل موج مثبت بهتر اثبات بشه!
در هر صورت تست دوم شما هم که موفقیت آمیز بوده و بنده هم دهها بار نظیرش رو انجام دادم. پس مشکلی نیست.
اما تست سوم شما زیاد جور نمیاد! البته نفرمودین 35 روی چه فرکانس و وزنی تنظیم بوده چون اینا هم اهمیت دارن. ولی نظیر این تست رو بنده و مجتبی و دوستانشون هم انجام دادیم و مشکلی نبوده. خیلی از دوستان هم در همون اوایل تست طلا زیر خاک رو انجام دادن و اصلا اینجور نبوده که کلا جواب نده! پس مساله ای هست که بخصوص چون تست مشابهش قبلا خیلی انجام شده حداقل در مرحله تست باید موفقیت امیز باشه! لذا من توضیحی براش ندارم.
اما در خصوص آنتن شاید حق با شما باشه. آنتن ردیاب 50 درصد در ردیابی تاثیر داره. این رو از خیلی قبل هم به اقا مجتبی گفتم که آنتن خیلی مهم هست و باید روش کار بشه. چند طرح هم بنده و دوستان دادیم. ظاهرا انتنهای جدید هم اونطور که باید و شاید مساله رو حل نکرده و بنده هم سازنده آنتن نیستم و باید اقا مجتبی این موضوع رو پیگیری میکردن. ایشون هم روی طرحهایی داشتن کار میکردن که آخرش نتیجه رو نفهمیدیم!!! بهرحال بنده هم مثل خیلی از دوستان از اقا مجتبی توقع دارم که مساله آنتنها رو بیشتر مد نظر قرار بدن. چون فایده نداره اگر مدار ردیاب درست کار بکنه ولی آنتن کوچکترین ایرادی داشته باشه کلا جواب نمیده!

سه شنبه 11 آذر1393 - 11:21pm
استاد
استاد

Taaak نوشته است:
سلام بر دوستان:
من ردیاب 35 رو تست کردم هم تست های ازمایشگاهی و هم تست های زمینی.چندین روز طول کشید تا این آزمایش ها تموم بشه .
به اطلاع میرسونم که شکل موج 35 و ثبات فرکانس و دقت همون چیزی بود که آقای حمید گفته بودن.35 من و دوستم ثبات فرکانس داره و خروجی در اسکوپ همونی است که گفته شد.این تست اول بود.
خوب برای من جالب شد چون من خودم به ثبات فرکانس شک داشتم چون تا بحال من و دوستان هرچه زدیم به در بسته خورد شاید تا بحال 40 جا رو زدند و کندن اما پووووووچ.اینم بگم تا اساتید زودتر نچسبونن که ردیابی بلد نیستید .چون واقعا دوستانم تو ردیابی خیلی ماهر هستن و خیلی با انواع ردیاب کار کردن.
رفتم سراغ تست دوم:
با دوستان رفتیم به یک ساختمان 3 طبقه که خالی از سکنه و تازه ساخته شده است.
رفتیم طبقه دوم و یکی از دوستان نیم کیلو فلز زرد رو برد و در طبقه اول یکجایی زمین گذاشت.تونستیم در مدهای فرکانسی شناخته شده از طبقه دوم تقریبا با اختلاف نیم متر در مساحت 250 متر مربع پیدا کنیم اونم نه یک بار بلکه 4 بار.
رفتیم سراغ تست سوم:
این تست تقریبا 2 روز وقتمون رو گرفت.دوستان یک متر در محیطی که قبلا 35 رو تست زده بودیم و پاک بودن منطقه رو تایید کرده بود یک چاه تنها به عمق 1 متر کندن و من دوستم که هر کدوم اپراتوری جداگانه با 35 های جداگانه بودیم در محل حفاری حضور نداشتیم تا اصولا با دونستن محل اختفا و نیروی ذهن ردیابی دچار اختلال بشه. به هر حال دوستان فلز زرد رو چال کردن و بعد ما رفتیم به منطقه مورد نظر: هر کدوم جدا جدا شروع به ردیابی کردیم بدون اینکه از نتایج ردیابی هم اطلاعی داشته باشیم جدا جدا ردیابی کردیم.با همون فرکانسهایی که تو انجمن هست و 5 مد رو سیستم و خیلی دیگه.دوستان هر دومون اشتباه زدیم.
مهندس حمید این تست رو 3 باز زدیم و تو هر 3 بار هم نتونستیم درست بزنیم.درسته که شکل موج و ثبات فرکانس درسته اما مشکل وجود داره.
حالا یک مطلب بسیار جالب اینکه یکی از تستها رو با ردیاب موبایلی انجام دادیم: دوستان در کمال تعجب ردیاب موبایلی درست نقطه رو تشخیص داد و 35 خطا زد.(این رو هم بگم که از دسته های دستساز دوستومن در ردیاب موبایلی استفاده کردیم نه از دسته های 35)
مهندس حمید من نمیدونم ماجرا چیه و چرا 35 خطا داره : مشکل نوع شکل موجه یا مشکل دسته ها هستش و یا چی نمیدونم ولی خواهشا پیگیر این مطلب باشین و ببینی مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
همه این طور که میگن از 35 ناراضی هستن هر چند که ثبات فرکانس داره ولی مشکل اساسی داره.لطفا نگید که ردیابی بلد نیستید چون اگر بلد نبودیم نمیتونستیم با ردیاب موبایلی فلز زرد رو تو عمق درست با اختلاف 40 سانت تشخیص بدیم.

درود بر شما
تاییک جان ردیابی قانون خاصی نداره ردیابی تقریبا شانسی هست ممکنه شما یک کیلو طلا دریک متری شما باشه و نتونین اون را بگیرین ولی جای دیگه و وقت دیگه شما 10 گرم طلا را در عمق 5 متری به راحتی بگیرید.خودم شخصا فلز روی زمین را به سختی میتونم ردیابی کنم ولی اگه زیر زمین باشه و قدیمی به اسونی میتونم اون را پیدا کنم مثل این هست که خودم اون را در اون نقطه قایم کردم یکی فقط قلز را زیر خاک میزنه دیگری فقط سلیس را و افردی هم هستند که هیپوقت نمیتونن ردیابی کنند و اینکه شما با موبایل میتونین هدفی را بزنین و با 35 نمیتونین بزنین شاید بدن شما با فرکانس مربعی جواب دلخواه نده و با سینوسی بهتر بتونین ردیابی کنین .ببینید هیچ اصول ثابتی در ردیابی وجود نداره چون هر فرد بدن خاص خود را داره و ردیاب طبق بدن کار میکنه.اپراتوری ردیاب ترکیبی از تجربه و تعادل نگه داشتن انتنها و ردیاب و همینطور مگنت بدن و هوش و قدرت ذهنی افراد هست دیگه واضح تر از این نمیتونم توضیح بدهم
شما اگه ردیاب 35 را با پراپ در زمین فرو کنید و هدفی در چند متری شما باشه و با گردش دور ردیاب 35 که با پراپ در زمین هست باید بتونید هدف را پیدا کنید و اگه پیدا نکردید این ردیاب را ببوسید و کنار بگذارید چون دیگه شما هیچوقت نمیتونید ردیاب زن خوبی شوید چون قدرت مگنت بدنی مناسب برای این کار نداری
ردیاب در حالت اویزون از گردن کار ردیاب زن حرفه ای هست و همه نمیتونن با اون کار کنند و برای یکی مثل شما استفاده از پراپ و روش چرخیدن دور ردیاب کار باید بده

سه شنبه 11 آذر1393 - 11:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید این تستها طی 2 روز انجام نگرفته.من تقریبا 5 روزی میشه گفتم میرم تا تست بگیرم هم علمی هم عملی.2 روز پیش اومدم و گفتم که تستها رو شروع کردم و اجازه میخوام تا با نتایج کلی برگردم...مهندس جون تاریخ از دستت در رفته .نوشته هام تو صفحات قبل هستش از بس اخراج زدی تاریخ رو هم گم کردی :D
دوستان من 4 تا ردیاب از آقای مجتبی برای دوستا خرید کردم.با دوتا از 35 ها تست کردم.هم روی اسکوپ و هم تست های عملی.
35 ها نتونستن تو عمق 1 متری در حالی که قدرت روی 2 بود و وزن برای نیم کیلون فلز زرد روی 100 گرم تنظیم بود در مدهای مخصوص 5 گلد و هم مدهای آزاد برای طلا ردیابی رو درست انجام بده اما ردیاب موبایلی با این همه محدودیت در اولین تست جواب داد.
مهندس حمید من دوستار علم و منطق هستم و اگر خاطر تون باشه گفتم تا تست علمی و عملی نگیرم من نمیتونم 35 رو رد یا تایید کنم.حالا 35 در ثبات فرکانس با دقت بسیار بالا مورد تایید بوده ولی در ردیابی دچار مشکل شده.من با عنوان یک خریدار از شما و آقای مجتبی انتظار دارم تا پیگیر باشین و علت رو بگین تا این مشکل که ظاهرا برای خیلی از دوستان وجود داره برطرف بشه. @};-

سه شنبه 11 آذر1393 - 11:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ... 40  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 69 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure