مجتبی نوشته است:
خب خسته نباشی اقای ژنرال میگم وقتی شما با دوتا سیم میتونی ردیابی کنین و مشکلی ندارین چرا از من ردیاب 35 رو درخواست کردین
گفتین پول ندارم مجتبی به من تخفیف ویژه بده چندین بار لزومی نداشت که 500 هزار بابتش بدین حیف نبود . چرا سهم خودتون که 500 هزار بود و بهت قول دادم و سرقولم هم بودم زنگ زدین و گفتین میاین میگیرین حالا یا خودتون یا مثلا دوستتون چند بار زنگ زد که دقیقا چه ساعتی بیان بگیرن منم درجواب بهشون گفتم این مبلغی که گفتم فقط سهمیه اقای ژنراله که بهش قول دادم هرچند میدونم اون طرف هم خودت بودی که شناسایی نشی
درمورد ردیابی با سیم یا انتن قبلا هم توضیح دادم میشه ردیابی کرد اونم فقط یون فلز یا هر اجسامی که داخل زمین هست رو میزنه و فلزی که تو جای دربسته باشه نمیتونه . همین انتنی که من طرح جدیدشو گذاشتم و قیمتش خیلی پایینه هم میتونین ردیابی کنین حتی بدون دستگاه , با 35 میتونین خوب تفکیک کنین و از یون و اینچزها دیگه خبری نیست حداقل اون جسم از دل زمین بیرون میاد حالا با این مکمل مشکل بسیاری از دوستان حل شد هرچند چه فایده داره شما کلا از ردیاب خوشت نمیاد این دلیل نمیشه ردیاب بدرد نمیخوره این نظر شخصی شماست . ماشاالله شما هم اماده ای یه اتفاقی تو انجمن بیافته سریع وارد عمل بشی حرفهای شما هیچ پایه و اساسی نداره ژنرال جان قبل از اینکه بحثی رو تو بیاری قبلش درموردش یه مقدار تفکر کن دوست قدیمی
حمید خان خیلی جالبه که چشم بسته هم غیب میگید..
من یعنی اونقدر بدبختم که 500 هزار نتونم جور کنم برای خرید طلایاب شما؟
اقای حمید خان 3 بار برای سه نفر از دوستان خواستم از این فرجه 500 تومنیم استفااده کنم تا اقلا در عالم رفاقت کاری کرده باشم و هم اینکه 3 میلیون ناقابل رو از دست نداده باشن گفتم که اقا نخرید این ردیابو بدردتون نمیخوره..اون دونفر قبلی قبل از اینکه بخرن پشیمونشون کردم .این دوستای اخری رو چون یه کدورتی بینمون بود و خواستم از دلشون دربیارم اولا که خیلی بهشون اصرار کردم نخرید اما چون تصمیمشون جدی بود منم شماره حساب اقای مجتبی رو گرفتم و عین پیام خصوصی رو دادم بهشون..حالا بعد این دوماه یا سه ماه حتی یبار هم تماس نگرفتم بگم که ایا خریدینش یا نه..و ادمی نیستم که بخاطر یک تخفیف دیگه همه چیزو ول کنم و بچسبم بگم اقا مجتبی خیلی مردی...اخه این شد مردی؟ اگر مردی واقعا برو یدونه گنج پیدا کن با ردیابت و فیلم کشف شدنشو بگیر و بزار انجمن.
پاچه خواری ادما بخاطر کمبود محبته اونقدر تو زندگی در بیرون از نت دچار کمبود هستند که تا کسی بهشون یک حالا محبتی میکنه دیگه ولکنش نیستن..بنده خدا وقتی تو حتی تو انجمنش اینهمه زحمت میکشی پست میزنی باید هم یک ردیاب با تخفیف بده بهت این که چیز شاخی نیست.
خوب اینم از این.
اما در مورد اینکه شما گفتید نخاستم خودم شناسایی بشم..مگه من از شما یا مجتبی میترسم ؟ من از کی ترسیدم شما دومیش باشید؟
میترسم بازار فروش دستگاهای جور واجورم کساد بشه؟
بلایی که به سر انجمن عزیزیان اوردیم بخاطر کلاهبرداریش ایا شما یک حرکت اینجوری کردی؟ نکردی که خیلیاتون نکردین فقط لب و دهن دارین دستگاه خریدین میبینن هم که گنج پیدا نمیکنه بازم دارید تعریفشو میکنید مگه چقدر میخایید عمر کنید...هیچ میدونید همین تعریفات الکی شما ممکنه یکی رو باعث خرید ردیاب 35 یا 22 بشه فقط بخاطر یک حرف حتی الکی شما؟ دوستان شما خططتون از فروشنده ها جداست مگر اونایی که مواجب بگیرن..خواهشا رک باشید عین مرد.