با سلام خدمت همه دوستان وعرض خسته نباشیدخدمت همه
آقای تک خیلی ممنونم که خودتون رو متحمل زحمت کردین و تستهایی رو انجام دادین ولی از شما یه خواهشی دارم اگه براتون ممکنه یک بار دیگه همون تست زیر یک متر خاک رو انجام بدین ولی با ردیاب انجمن قدرت روی 10 باشه و از دسته هایی که دوستتون برا موبایل درست کرده بودن استفاده کنید اگر هم براتون ممکن نیست عکسی از دسته ها تهیه کرده و همراه با روش ساختش اینجا بزارید به احتمال خیلی زیاد مشکل از دسته ها هست که همه نمیتونن خودشون رو با ردیاب مچ کنن
درسته که تو ردیابی من حرفی برا گفتن ندارم ولی یه چیزی که هست البته قبلا تو تایپیک مربوطه اشاره کردم ولی کسی جدی نگرفت بولبرینگ دور سیم برنجی همه چی رو قاطی میکنه اونو در بیارید و به جاش از یه تفلون که تراشکاری خیلی راحت میتونه براش درست کنه استفاده کنید فکر کنم نتیجه کمی مطلوب باشه دوستان گفته هامو سر سری نگیرید والا خودم حتی جنس سیمهای برنجی رو هم عوض کردم وسیم نقره به جاش استفاده کردم که در این حالت هم ردیاب با هر فرکانسی فقط به حفره تمایل نشون میداد البته اینها رو فکر کنم به چند تا از اساتید ردیابی هم گفتم ولی هیچ عکس العملی نشون داده نشد
خلاصه این که درسته میگن وقتی فرکانس دربین باشه دیگه اون بولبرینگها تاثیری نداره پس اگر اینجوره چرا جنس سیمها رو هم از آهن استفاده نمیکنیم چون در این صورت هم نباید تاثیری داشته باشه
خودم قبلا با 35 بیشتر خطا میزدم ولی با حذف اون بولبرینگ تا حالا درسته بار درنیاوردم ولی خطا ها رو تشخیص دادم و حتی چندید خفاری هم انجام دادم و خودم به عینه خطا رو دیدم
دوستان نیت خاصی ندارم فقط خواستم تجربیاتم رو براتون گفته باشم
ما مخلصیم