انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 4:28am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 40  بعدی
 حقایق ردیابی و fpl35 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

من واقعا پاسخی ندارم! ولی ایا فکر نمیکنین اگر چنین چیزی صحت داشت و عمومیت هم داشت نباید 1 سال طول بکشه تا مشخص بشه؟ بنظرتون همچین چیزی ممکنه و اگر هست علتش چی میتونه باشه؟ این همه زمان و این همه نفرات!

سه شنبه 11 آذر1393 - 11:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

جاوید نوشته است:
Taaak نوشته است:
سلام بر دوستان:
من ردیاب 35 رو تست کردم هم تست های ازمایشگاهی و هم تست های زمینی.چندین روز طول کشید تا این آزمایش ها تموم بشه .
به اطلاع میرسونم که شکل موج 35 و ثبات فرکانس و دقت همون چیزی بود که آقای حمید گفته بودن.35 من و دوستم ثبات فرکانس داره و خروجی در اسکوپ همونی است که گفته شد.این تست اول بود.
خوب برای من جالب شد چون من خودم به ثبات فرکانس شک داشتم چون تا بحال من و دوستان هرچه زدیم به در بسته خورد شاید تا بحال 40 جا رو زدند و کندن اما پووووووچ.اینم بگم تا اساتید زودتر نچسبونن که ردیابی بلد نیستید .چون واقعا دوستانم تو ردیابی خیلی ماهر هستن و خیلی با انواع ردیاب کار کردن.
رفتم سراغ تست دوم:
با دوستان رفتیم به یک ساختمان 3 طبقه که خالی از سکنه و تازه ساخته شده است.
رفتیم طبقه دوم و یکی از دوستان نیم کیلو فلز زرد رو برد و در طبقه اول یکجایی زمین گذاشت.تونستیم در مدهای فرکانسی شناخته شده از طبقه دوم تقریبا با اختلاف نیم متر در مساحت 250 متر مربع پیدا کنیم اونم نه یک بار بلکه 4 بار.
رفتیم سراغ تست سوم:
این تست تقریبا 2 روز وقتمون رو گرفت.دوستان یک متر در محیطی که قبلا 35 رو تست زده بودیم و پاک بودن منطقه رو تایید کرده بود یک چاه تنها به عمق 1 متر کندن و من دوستم که هر کدوم اپراتوری جداگانه با 35 های جداگانه بودیم در محل حفاری حضور نداشتیم تا اصولا با دونستن محل اختفا و نیروی ذهن ردیابی دچار اختلال بشه. به هر حال دوستان فلز زرد رو چال کردن و بعد ما رفتیم به منطقه مورد نظر: هر کدوم جدا جدا شروع به ردیابی کردیم بدون اینکه از نتایج ردیابی هم اطلاعی داشته باشیم جدا جدا ردیابی کردیم.با همون فرکانسهایی که تو انجمن هست و 5 مد رو سیستم و خیلی دیگه.دوستان هر دومون اشتباه زدیم.
مهندس حمید این تست رو 3 باز زدیم و تو هر 3 بار هم نتونستیم درست بزنیم.درسته که شکل موج و ثبات فرکانس درسته اما مشکل وجود داره.
حالا یک مطلب بسیار جالب اینکه یکی از تستها رو با ردیاب موبایلی انجام دادیم: دوستان در کمال تعجب ردیاب موبایلی درست نقطه رو تشخیص داد و 35 خطا زد.(این رو هم بگم که از دسته های دستساز دوستومن در ردیاب موبایلی استفاده کردیم نه از دسته های 35)
مهندس حمید من نمیدونم ماجرا چیه و چرا 35 خطا داره : مشکل نوع شکل موجه یا مشکل دسته ها هستش و یا چی نمیدونم ولی خواهشا پیگیر این مطلب باشین و ببینی مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
همه این طور که میگن از 35 ناراضی هستن هر چند که ثبات فرکانس داره ولی مشکل اساسی داره.لطفا نگید که ردیابی بلد نیستید چون اگر بلد نبودیم نمیتونستیم با ردیاب موبایلی فلز زرد رو تو عمق درست با اختلاف 40 سانت تشخیص بدیم.

درود بر شما
تاییک جان ردیابی قانون خاصی نداره ردیابی تقریبا شانسی هست ممکنه شما یک کیلو طلا دریک متری شما باشه و نتونین اون را بگیرین ولی جای دیگه و وقت دیگه شما 10 گرم طلا را در عمق 5 متری به راحتی بگیرید.خودم شخصا فلز روی زمین را به سختی میتونم ردیابی کنم ولی اگه زیر زمین باشه و قدیمی به اسونی میتونم اون را پیدا کنم مثل این هست که خودم اون را در اون نقطه قایم کردم یکی فقط قلز را زیر خاک میزنه دیگری فقط سلیس را و افردی هم هستند که هیپوقت نمیتونن ردیابی کنند و اینکه شما با موبایل میتونین هدفی را بزنین و با 35 نمیتونین بزنین شاید بدن شما با فرکانس مربعی جواب دلخواه نده و با سینوسی بهتر بتونین ردیابی کنین .ببینید هیچ اصول ثابتی در ردیابی وجود نداره چون هر فرد بدن خاص خود را داره و ردیاب طبق بدن کار میکنه.اپراتوری ردیاب ترکیبی از تجربه و تعادل نگه داشتن انتنها و ردیاب و همینطور مگنت بدن و هوش و قدرت ذهنی افراد هست دیگه واضح تر از این نمیتونم توضیح بدهم
شما اگه ردیاب 35 را با پراپ در زمین فرو کنید و هدفی در چند متری شما باشه و با گردش دور ردیاب 35 که با پراپ در زمین هست باید بتونید هدف را پیدا کنید و اگه پیدا نکردید این ردیاب را ببوسید و کنار بگذارید چون دیگه شما هیچوقت نمیتونید ردیاب زن خوبی شوید چون قدرت مگنت بدنی مناسب برای این کار نداری
ردیاب در حالت اویزون از گردن کار ردیاب زن حرفه ای هست و همه نمیتونن با اون کار کنند و برای یکی مثل شما استفاده از پراپ و روش چرخیدن دور ردیاب کار باید بده

استاد جاوید با سلام و احترام:
درسته که ما مثل شما استاد ردیاب نیستیم اما در حد و توان خودمون بدک هم نیستیم.وقتی با ردیاب موبایلی با همون اساس و چهار چوب 35 دریابی می کنیم و با موبایل تست عمقی جواب میده و با 35 نه پس یک مشکل وجود داره.اگر ردیاب بر اساس حدس و گمان و تصادفی و شانسی باشه پس اینهمه جنگ و دعوا بر سر دقت فرکانسی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟شما با این حرف اصول علمی ردیاب رو زیر سوال میبری و این برای من قابل قبول نیست.پس این همه مهندس حمید در مورد دقت فرکانسی داره جنگ میکنه با شانسی گفتن شما که همه چی بر باده :-? :-? :-? نه استاد در این بین یک مشکلی هست که باید رفع بشه چرا که اگر این طوری که شما گفتین اگر شانسی باشه پس آقا مجتبی و مهندس حمید در تبلیغات چشمگیر 35 که بسیار پر زرق و برق هستش بنویسید ردیاب 35 براساس شانس و تصادف نه بر اسا علم و فرکانس و ثبات!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

چهارشنبه 11 آذر1393 - 12:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام بچه ها عنوان و شروع خوبيه واسه گفتن حرفهای تو دل مونده ،،بچه ها ،عزيزا،، آقا بس کنيد بحث از کجا تا کجا ؟؟؟؟،،خجالت بکشيد ،،،کجا گفتن تاتقی به توقی خورد بايد نامربوط رو با مربوط قاطی کرد ،،باشما هستم ،آره شما رو ميگم ،چتون شده شما ؟؟!! آرش توی خصوصی به فلانى گفت حميد فقط عاشق بزرگ جلوه دادن خودشه و هيچی بارش نيست !!!!حالا بحث سر اثبات حرف فابين جان هست و آرش گفت احسن حميد جان حرفهات حقه !!!فلانى، ميگه تو همون آرش نيستی که تو خصوصى گفتى حميد فلانه ،،،، بحث سر چی بود به کجا رسيد ؟؟؟ درست شديم مثل بچه ها چرا مسائل رو قاطى ميکنيد ؟؟؟چندسالتونه شماها ؟؟به خدا ارزش نداره به جدم حسين قسم کشيدن نقطه ضعف کسی به وسط آخرت نامرديه،،تاکجا ميخواهيد پيش بريد ،،آقا نخر ،،آقا بخر،،پانصد گرفتم ،،تو بلدى ،،اون بلد نيست،،،جدا تاکی ؟؟؟

چهارشنبه 11 آذر1393 - 12:11am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
من واقعا پاسخی ندارم! ولی ایا فکر نمیکنین اگر چنین چیزی صحت داشت و عمومیت هم داشت نباید 1 سال طول بکشه تا مشخص بشه؟ بنظرتون همچین چیزی ممکنه و اگر هست علتش چی میتونه باشه؟ این همه زمان و این همه نفرات!

مهندس حمید گرامی من هر آنچه خودم با تست نتیجه گرفتم خدمتتون عرض کردم نه بیشتر و نه کمترو نیازی به دروغ گفتن ندارم.پس لطفا نگین اگر صحت داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.در این یک سالی که شما میگین حتی یک نفر پیدا نشد که دقت فرکانسی 35 رو به صورت دقیق و علمی با اسکوپ مورد تست قرار بده ولی بنده این کار رو کردم.باز دوستان خواستن عکس ار تست با اسکوپ براتون میگیرم تا دقت فرکانسی و اثبات حرف مهندس حمید اثبات بشه...خدا هم گواه بر این عملکرد من هست.
من نه جنجال رو دوست دارم و نه توهین کردن رو .در کمال ادب و احترام و منطق هر آنچهدر این 5 روز بدست آوردم بدون کم و کاست ارائه کردم.و انتظار دارم به عنوان یک خریدار محصول شما مشکل رو پیدا کرده و به بنده و سایر دوستان هم بگید.35 در حال حاضر از نظر دقت و ثبات فرکانس ایده آل و درست بوده و از نظر دریابی و تست های عملی بسیار ضعیف.مهندس دوستان من تا بحال 10 جا رو با 35 کاوش کردن و دیگر ازش نا امید هستن.قبلا هم گفتم اونها به امید حرف بنده این خرید رو انجام دادن و حال بر سر من بی نوا دارن خراب میشن .مخصوصا از لحظه ای که 35 تو تست شکست خورد و ردیاب موبایل تو تست برنده شده دمار از روزگار من در آوردن.و من هم جواب قانع کننده ای ندارم بگم.لطفا بررسی کنین که مشکل از کجاست.اطمینان دارم بیشتر دوستان هم مشکل من رو دارن ولی تا بحال تستهایی به این صورت که من انجام دادم نکردن.چون هم وقت گیر و هم هزینه بر هستش.

چهارشنبه 11 آذر1393 - 12:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان منظورم از پست قبلی اين بود که هرچی بوده از خصوصی و تلفنی و هزار کوفت و زهرمار ديگه رو تو بحثها وسط نکشيد و همديگرو تخريب نکنيد لا اقل به اقتضاى سنتون احترامات رو حفظ کنيد ،،خصومت و دوستى که از وسط بره ،کينه جاشو ميگيره چرا بگی تو که ، تو بشنوى !!!!؟؟؟ بگوجان که جان بشنوى ،،پس دوستان از اين لحظه به بعد چه درست و چه غلط پته هم رو نريزيد وسط يه خورده مردصفت،،،مردانديش باشيد (قصدم جسارت نبود)
ياحق

چهارشنبه 11 آذر1393 - 12:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تک جان ميشه بگی از کداميک از نرم افزار با موبايل استفاده کردی ؟؟؟ و صد البته ميشه بگی با چه موجی عمل سرچ رو انجام دادين ؟؟؟؟

چهارشنبه 11 آذر1393 - 12:35am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست عزیز:
با نرم افزاری که با نام موبایل ردیاب در انجمن هست این کار رو کردم.اونم با موج سینوسی و با فرکانس 1013 در اولین تست تونست محل اختفا رو پیدا کنه.بدون اینکه از قبل محل اختفا رو بدونیم این تست رو زدیم.35 یک جا رو زد و ردیاب موبایلی یک جای دیگر.محل 35 خطا شد و محل موبایلی درست در اومد.به همین خاطر از بس حالمون گرفته شد که دیگه ادامه ندادیم و برگشتیم.

چهارشنبه 11 آذر1393 - 12:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت همه دوستان وعرض خسته نباشیدخدمت همه

آقای تک خیلی ممنونم که خودتون رو متحمل زحمت کردین و تستهایی رو انجام دادین ولی از شما یه خواهشی دارم اگه براتون ممکنه یک بار دیگه همون تست زیر یک متر خاک رو انجام بدین ولی با ردیاب انجمن قدرت روی 10 باشه و از دسته هایی که دوستتون برا موبایل درست کرده بودن استفاده کنید اگر هم براتون ممکن نیست عکسی از دسته ها تهیه کرده و همراه با روش ساختش اینجا بزارید به احتمال خیلی زیاد مشکل از دسته ها هست که همه نمیتونن خودشون رو با ردیاب مچ کنن
درسته که تو ردیابی من حرفی برا گفتن ندارم ولی یه چیزی که هست البته قبلا تو تایپیک مربوطه اشاره کردم ولی کسی جدی نگرفت بولبرینگ دور سیم برنجی همه چی رو قاطی میکنه اونو در بیارید و به جاش از یه تفلون که تراشکاری خیلی راحت میتونه براش درست کنه استفاده کنید فکر کنم نتیجه کمی مطلوب باشه دوستان گفته هامو سر سری نگیرید والا خودم حتی جنس سیمهای برنجی رو هم عوض کردم وسیم نقره به جاش استفاده کردم که در این حالت هم ردیاب با هر فرکانسی فقط به حفره تمایل نشون میداد البته اینها رو فکر کنم به چند تا از اساتید ردیابی هم گفتم ولی هیچ عکس العملی نشون داده نشد

خلاصه این که درسته میگن وقتی فرکانس دربین باشه دیگه اون بولبرینگها تاثیری نداره پس اگر اینجوره چرا جنس سیمها رو هم از آهن استفاده نمیکنیم چون در این صورت هم نباید تاثیری داشته باشه

خودم قبلا با 35 بیشتر خطا میزدم ولی با حذف اون بولبرینگ تا حالا درسته بار درنیاوردم ولی خطا ها رو تشخیص دادم و حتی چندید خفاری هم انجام دادم و خودم به عینه خطا رو دیدم

دوستان نیت خاصی ندارم فقط خواستم تجربیاتم رو براتون گفته باشم
ما مخلصیم @};- @};-

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 11 آذر1393 - 12:44am
کاربر فعال
کاربر فعال

kavoshgar نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان وعرض خسته نباشیدخدمت همه

آقای تک خیلی ممنونم که خودتون رو متحمل زحمت کردین و تستهایی رو انجام دادین ولی از شما یه خواهشی دارم اگه براتون ممکنه یک بار دیگه همون تست زیر یک متر خاک رو انجام بدین ولی با ردیاب انجمن قدرت روی 10 باشه و از دسته هایی که دوستتون برا موبایل درست کرده بودن استفاده کنید اگر هم براتون ممکن نیست عکسی از دسته ها تهیه کرده و همراه با روش ساختش اینجا بزارید به احتمال خیلی زیاد مشکل از دسته ها هست که همه نمیتونن خودشون رو با ردیاب مچ کنن
درسته که تو ردیابی من حرفی برا گفتن ندارم ولی یه چیزی که هست البته قبلا تو تایپیک مربوطه اشاره کردم ولی کسی جدی نگرفت بولبرینگ دور سیم برنجی همه چی رو قاطی میکنه اونو در بیارید و به جاش از یه تفلون که تراشکاری خیلی راحت میتونه براش درست کنه استفاده کنید فکر کنم نتیجه کمی مطلوب باشه دوستان گفته هامو سر سری نگیرید والا خودم حتی جنس سیمهای برنجی رو هم عوض کردم وسیم نقره به جاش استفاده کردم که در این حالت هم ردیاب با هر فرکانسی فقط به حفره تمایل نشون میداد البته اینها رو فکر کنم به چند تا از اساتید ردیابی هم گفتم ولی هیچ عکس العملی نشون داده نشد

خلاصه این که درسته میگن وقتی فرکانس دربین باشه دیگه اون بولبرینگها تاثیری نداره پس اگر اینجوره چرا جنس سیمها رو هم از آهن استفاده نمیکنیم چون در این صورت هم نباید تاثیری داشته باشه

خودم قبلا با 35 بیشتر خطا میزدم ولی با حذف اون بولبرینگ تا حالا درسته بار درنیاوردم ولی خطا ها رو تشخیص دادم و حتی چندید خفاری هم انجام دادم و خودم به عینه خطا رو دیدم

دوستان نیت خاصی ندارم فقط خواستم تجربیاتم رو براتون گفته باشم
ما مخلصیم @};- @};-

چشم جناب کاوشگر.این تست رو هم انجام میدم .البته یک دو روز زمان میبره چون از درس عقب افتادم.ولی دوستان عزیز بنده آقای مهندس حمید و آقای مجتبی لطفا شما هم در این مورد کاوش کنین و علت رو بیابید تا ما از سر در گمی خارج بشیم و دعای خیر مان نعمت بخش زندگی گرمتان شود.

چهارشنبه 11 آذر1393 - 12:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دستت درد نکنه داداش انشالله که مشکل با این مورد حل بشه

البته پیش داوری نمیکنم ولی فکر میکنم هر مشکلی باشه مربوط میشه به دسته ها چون طبق گفته حمید آقا ردیاب 35 از نظر ثبات فرکانسی از موبایل بهتر جواب داده پس تنها چیزی که این بین فرق میکنه فقط دسته ها هستن حتی یکی از دوستان اشاره کرد که ردیاب رو به حالت تک دسته در آورده (توماسی) که نتیجه خیلی بهتر بوده که باز هم به این دسته ها مشکوکتر میشه

انشالله با این تست شما فکر کنم خیلی چیزها مشخص میشه
باز هم ممنونم که برا این تست دوباره وقت میزارید
با آرزوی موفقیت برای همه @};- @};-

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 11 آذر1393 - 12:58am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 ... 40  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 41 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure