2840644 نوشته است:
سلام دوستان امشب یک سورپرایز دارم براتون بالاخره بعد از تلاش فراوان امشب موفق شدم لوپ 1*1 رو برای چنس بسازم که اینکار رو به وسیله داکتهای برق با سایز 4 سانتی انجام دادم که بسیار راحت سیم از داخلش میچرخه به اینصورت که با 11 دور سیم 1.5 افشان طوری پیچیده میشن که این 11 دور کاملا کف این داکت رو پر میکنه که اینکار باعث میشه سیمها بصورت صاف کنار هم قرار میگیرن و فاصله مغزی سیمها با هم در هر ردیف 1 میلیمتر میشه که با چسب چوب بنده بعد از چیدن سیمها کنار هم روی سیمها رو عایق کردم که سیمها از کنار هم خارج نشن و این دقت به نتیجه ای شگفت اور منتهی شده که بنده در داخل خونه با این لوپ با گارد 100 و باریر 7 تونستم یک عدد در کتری کوچک رو در ارتفاع 1.5 متری بزنم که متاسفانه فقط به اندازه 2 سانتیمتر بیشتر نتونستم جابجاش کنم چون یکسره دستگاه سنس میکرد امیدوارم هوا خوب باشه بتونم ببرمش بیرون و تست کنم و نتایج رو براتون بذارم
سلام ودرود دوست عزیز فقط مشکل این مدار نویزش هست و بس.
باید به اطلاع دوستان برسونم که بنده با این دستگاه با لوپ 1در1 جایی رو زدم و دستگاه فقط بوق ممتد میزد .خلاصه بعد از یک ساعت علافی در محل و تست های پی در پی با تجربه ای که داشتم عمق فلز تقریبا تو 4.5 متری گفتم.ولی دوستان با توجه به ساده بودن دستگاه زیاد بهش اعتماد نکردن.وحفاری نکردن.الان سه ماهی از اون روز می گذره ودیشب یکی ازون ادمارو دیدم گفت که اون دستگاهت واقعا عالیه...پرسیدم برا چی میگی شما که قبولش نداشتین.خلاصه ماجرا رو گفت و گفت ما دو سه روز همون جارو با یه دستگاه گرت جی تی ای 4500 با لوپ تو باکسش زدیم و تعجب کردم که با گرت هم همونجا که شما گفتی زد و اپراتورش تقریبا عمق جنس 5 متر گفت این در حالی بود که ما اصلا ماجرای دستگاه شمارو بهش نگفته بودیم. بیشتر اون ادما میگن اونجا باید درب ورودی داشته باشه و تومولوس هست.حالا ما هم داریم رو مدار زمین شناسی کار می کنیم تا درستش کنیم .اگه خدا بخواد کارش یکسره خواهیم کرد
منظورم این بود که اگه کسی واقعا با نویز این مدار کنار بیاد واقعا محشره