انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 3:24am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
با تشکر فراوان از جناب مهندس حمید عزیز
عرض کنم که مهندس ، در تغیرات جدید آیا قطعات روی فیبر تغیر میکنه یا فقط برنامه میکرو تغیرات داره ؟ سپاس

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 9 دی1393 - 2:29pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
بینا جان دیلی 6 دیگه اصلا طبیعی نیست! شما مدارتون رو چک کنین ببینین قطعه ای رو اشتباه نذاشته باشین. همینطور لوپ و کابلش رو هم قشنگ تست کنین.

سلام دوستان
مهندس حمید عزیز حتما بررسی میکنم.
راستی ولتاژهایی که گذاشته بودم رو نگاه کردین ؟ آیا مشکلی نداره؟
ولتاژ جامپر بین خازنهای 15 و 16 = 12.17 ولت
ولتاژ مشترک مقاومتهای 13 و 14 = 9.68 ولت
ولتاژ 5 ولت سر مقاومت 4 = 5.01 ولت
یاحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 9 دی1393 - 2:51pm
مدیر کل
مدیر کل

نه مهدی جان مدار که هیچ تغییری نمیکنه! قرار بود تغییر کنه که دیگه هیچی! :D اصلا بخاطر همین هم فایلها رو جدا گذاشتم. فایل توضیحات و فایل هگز آپدیت میشه. باقیش هموناست.

سه شنبه 9 دی1393 - 3:13pm
مدیر کل
مدیر کل

بینا جان شما قسمت توضیحات ولتاژ گیری رو اگر مطالعه کنی میبینی که دقیقا مطابق همین چیزی هست که شما گفتی! پس مشکلی نیست.
ولی همه چیز هم به این ولتاژها نیست! منظور من این بود چک کنین مثلا مقدار مقاومتی کلا اشتباه نشده باشه. چون اینجور موارد میتونن به نتایج غیر منتظره ای منجر بشن. بهرحال نه برد شما در بدترین محیط هم که باشین عادی هست و نه دیلی شما. باید بیشتر بررسی کنین. شاید هم لوپتون ایراد خاصی داره.

سه شنبه 9 دی1393 - 3:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بینا جان برای شارژ 5 سلول باتری لیتیومی شارژر مجزایی وجود نداره. فروشنده ها پیشنهاد دادن که توی دو واحد 2 و 3 سلولی شارژ کنم. یعنی برای 2 تا یه شارژر و برای 3 سلول دیگه یه شارژر دیگه و یه بورد جداگانه برای کنترل این دو شارژر. کلا چیز خیلی پیچیده و بیخودی میشد. تنها مزیت این مدل اینه که موقعی که فول شارژ بشن خودش جریانو قطع میکنه. اما من از یه روش دیگه که 3 تا از فروشنده های باتری که تو کارشون هم وارد بودن تایید کردن ، استفاده میکنم. ولتاژ فول 5 باتری لیتیومی برابر 21 ولته که وقتی به این ولتاژ برسه باید جریانو ازش قطع کرد . من یه شارژر 24 ولتی دارم و مسلما تا حدود 27 ولت جریانو قطع نمیکنه. پس من خودم مجبورم با اندازه گیری، ولتاژ باتری رو چک کنم و وقتی به حدود 20 و خورده ای رسید قطعش کنم. این مساله هم با توجه به وجود ولتمتر با دقت 0.1 ولتی که مهندس تو مدار پیش بینی کردن به سادگی امکان پذیره. دو سه بار اول باید زمان ها رو یادداشت کنم و ببینم تو مثلا یک ساعت شارژ چند ولت افزایش پیدا کرده. بعد از چند بار شارژ کردن دیگه میفهمیم که با اون شارژر برای شارژ کلی دستگاه چه مقدار زمان لازمه.
البته خوشحال میشم اگر مهندس حمید عزیز هم نظر کارشناسی خودشون رو بیان کنن

سه شنبه 9 دی1393 - 3:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام استاد حميد عزيز و دوستان
استاد قطعات من هم رسيد بجز ميكرو و 357 كه اونها رو هم در اسرا وقت تهيه ميكنم
اما بجاي خازنهاي 4700 خازن 3300 گذاشته بودن به نظر شما استاد موردي نداره ؟
ممنون @};- @};- @};- @};- @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

سه شنبه 9 دی1393 - 4:40pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشی archilO عزیز.
خازنهای 4700 مشکل خاصی نداره میتونه 3300 هم باشه. ولی بخصوص اگر پهنای پالس رو روی مقادیر بالاتر بذارین بدلیل آمپر کشی بالا ممکن هست 4700 خودش رو بهتر نشون بده. برای پهنای پالس کمتر شاید عملا 2200 هم کافی باشه.

سه شنبه 9 دی1393 - 5:00pm
مدیر کل
مدیر کل

حامد جان روشی که شما استفاده میکنی بنده هم استفاده میکنم! :D ولی واقعیت اینه که این روش برای شارژهای پی در پی زیاد مناسب نیست. مساله بهم خوردن بالانس شارژ بین سلولها رو هم بعد مدتی بوجود میاره که فقط با شارژر اتوماتیک و بالانسر قابل حل هست.
روش دقیق تر از اینی که شما فرمودی به این صورت میشه که اولا 21 ولت هم زیاد هست و 20 ولت برای شارژ 5 باطری لیتیومی خیلی مناسب تره. چون معلوم نیست یکی از باطری ها زودتر و بیشتر از بقیه شارژ نشه! پس ما اگر شارژ نهایی رو معادل 80 درصد در نظر بگیریم عمر باطری ها با این روش شارژ بمراتب افزایش پیدا میکنه و بنظر من ارزش صرفنظر از 20 درصد ظرفیت شارژ نهایی رو داره. بنابراین در درجه اول ما به یک ادابتور یا منبع تغذیه رگوله شده با ولتاژ حدود 20 نیاز داریم. پس میتونیم از یک ادابتور 24 ولت سوئیچینگ استفاده کنیم و خروجیش رو روی 20 ولت رگوله کنیم. فکر نمیکنم رگولاتور 20 ولتی داشته باشیم. لذا بنظر من میشه از رگولاتورهای قابل تنظیم مثل LM317 استفاده کرد. البته تنظیم ولتاژش نیاز به دقت خوبی در انتخاب مقاومتهاش داره. راه ساده تر هم استفاده از رگولاتور 18 ولتی 7818 هست! با گذاشتن 4 عدد دیود سری شده مثلا 4007 بین پایه زمین رگولاتور و منفی باطری و ادابتور بصورتی که کاتد یا خط دیود به منفی باطری و ادابتور وصل باشه ؛ ولتاژ خروجی رگولاتور به میزان افت ولتاژ روی مجموعه دیودها افزایش پیدا میکنه. لذا خروجی رگولاتور بجای 18 ولت تقریبا 20 ولت خواهد شد. بنظر من این ساده ترین روش تولید 20 ولت تقریبا رگوله هست. باز هم بطور دقیق رگوله نمیشه چون هم رگولاتور معمولا حدود 0.2 ولت خطا داره و هم دیودها دقیقا یکسان نیستن. ولی با دقنی حدود 0.5 ولت میشه ولتاژ 20 ولت رو تولید کرد.
مساله دیگه هم جریان مناسب جهت شارژ این باطریهاست. طبق تجربه عرض میکنم میزان جریان مناسب شارژ باید حدود نصف آمپر باطری در شرایطی که باطری خالی هست و تازه داره شارژ میشه باشه! مثلا اگر باطری 1 آمپر هست در حالتی که تقریبا خالیه باید نیم آمپر جریان از شارژر ما بکشه. به مرور که پر میشه این جریان هم خود بخود کاهش پیدا میکنه. برای این منظور هم باید از یک مقاومت سری مناسب بین خروجی این شارژر و مثبت باطری استفاده کرد. طبق تجربه من مقاومتی بین 5 تا 10 اهم 5 وات مناسب هست.
اگر ولتاژ 20 ولت و مقاومتی که عرض شد درست انتخاب شده باشن و شرایط شارژ در بار اول کاملا بررسی شده باشه و همه چیز میزون باشه ؛ برای دفعات بعدی عملا هیچ نیازی به مونیتور کردن لحظه به لحظه نیست. میشه با خیال راحت این باطریها رو به چنین شارژری وصل کرد و ساعتها هم بحال خودش گذاشت! چرا که نه جریان از حد مجاز عبور میکنه و نه ولتاژ. وقتی هم که باطریها به حدود 80 درصد شارژ رسیدن تقریبا شارژ بطور خودکار قطع میشه یا جریان شارژ نزدیک به صفر میرسه که هیچ خطری برای باطری نداره.

سه شنبه 9 دی1393 - 5:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان مثل همیشه واقعا زیبا و عالی توضیح دادین. فعلا که درگیر مونتاژ مدارم و تا وقتی که شارژ اولیه این باتری ها رو تموم نکنم به فکر شارژش نیستم :D
اما سعی میکنم حتما روش شما رو استفاده کنم. البته مطمئنا به راهنمایی های ارزشمند و استادانه شما نیازمند خواهم بود @};-

سه شنبه 9 دی1393 - 8:36pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان شب همه بخير
مهندس حميد عزيز من با چندتا لوپ ديگه هم تست كردم ولي بازم زمان شروع دلي 6 نشون ميده .
البته لوپهام از نظر ظرفيت حدود 400 ميكرو بودن ولي مقاومتاشون از 0.5 تا 2 اهم بودن ولي دلي همشون 6 بود.
آيا ميتونه از لوپا باشه يا من بايد قطعه خاصي رو بررسي كنم؟
لطفا راهنمايي كنين.
ياحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 9 دی1393 - 9:02pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 674 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure