ali222 نوشته است:
نمیدونم چرا مهندس از نرم افزار های رایج از جمله همین avr studio که همه پروگرامرها ساپورتش میکنند و مورد تایید هست استفاده نکرده رفته از یه نرم افزار استفاده کرده که تو هیچ کتابی اسمش نیست و با سلام صلوات میکرو رو چپونده تو نرم افزار
علی جان توضیح دادم که اولا تفاوتی در فیوز بیت وجود نداره! در ثانی برنامه ای که معرفی کردم تنها برنامه ای هست که حتی یک بار هم برای من خطا نداشته وگرنه نمیتونم روزی ده بار پروگرام رو با مصیبت تکرار کنم و از مدار تست بگیرم!
پس حتما برای خودم بهترین جواب رو داده که این رو معرفی کردم و بقول شما میکروی 328 رو هم چپوندم توش!!!
در واقع اوایل از ProgISP استفاده میکردم که بدلیل اشکالات فراوان واقعا یکی در میون درست پروگرام نمیشد و در نهایت هم معلوم شد مساله به برنامه ارتباط داره! ولی برنامه ای که ارائه دادم مشکلی نداره و کم حجم هم هست و در عین حال مخصوص پروگرام هم درست شده. مثل خیلی برنامه های حجیم نیست که فقط یک بخشش مربوط به پروگرام میکروست و باقیش به دردتون نمیخوره. نکته جالب هم همینه که دوستان هم ظاهرا با سایر برنامه ها مشکل دارن نه با برنامه معرفی شده. حالا اصرار بر اینکه توصیه بنده رو رعایت نمیکنن منجر به بروز حوادث غیر مترقبه هم میشه! باز هم تاکید میکنم شما از هر برنامه ای هم استفاده کنین فیوز بیت عوض نمیشه مگر اینکه خودتون اشتباه کنین.